Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Μετά από μια έντονη και ανατρεπτική εβδομάδα η οποία τάραξε τα νερά για τα καλά και άλλαξε τα δεδομένα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ερχόμαστε σε μια εβδομάδα η οποία θα είναι αρκετά πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη. Ο Ήλιος έχει ολοκληρώσει την πορεία του στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού και τα ξημερώματα της 22ης Νοεμβρίου 2021 μπαίνει στο πύρινο και ενθουσιώδη ζώδιο του Τοξότη. Στις 24 Νοεμβρίου 2021 τον ακολουθεί και ο Ερμής που θα παραμείνει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 13/12/2021. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις και τα υπόγεια παιχνίδια εξουσίας και εστιάζουμε στην πιο φωτεινή πλευρά των σχέσεων. Έχουμε ανάγκη να ζήσουμε περιπετειώδεις στιγμές με το ταίρι μας και να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας βγάλουν έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέλουμε άτομα δίπλα μας με τα οποία θα ταυτιζόμαστε σε πνευματικό επίπεδο και θα ταιριάζουν οι απόψεις και οι κοσμοθεωρίες μας. Ίσως να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα μας διδάξουν κάτι νέο και θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες και μονοπάτια που δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους. Έχουμε επίσης την ανάγκη να πιστέψουμε το αισιόδοξο σενάριο και να κλείσουμε τα μάτια στα αρνητικά σημάδια και τις αναποδιές. Δε θα διστάζουμε να πάρουμε ρίσκα και να τολμήσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας, αφού μας κυριεύει η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Θα πρέπει ωστόσο να προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο προσγειωμένοι και να αποφύγουμε τις υπερβολές, εάν δεν θέλουμε να απογοητευτούμε στην πορεία από την έκβαση των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με την έντονη κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, σας είχαν κατακλύσει τα έντονα και βαθιά συναισθήματα και είχατε εστιάσει στον εσωτερικό σας κόσμο και στις πιο σκοτεινές και ενδόμυχες σκέψεις σας. Αυτή την εβδομάδα, με την παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, αρχίζετε σιγά-σιγά να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα σας διδάξουν πράγματα και θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψη σας. Εάν είστε σε σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και να κάνετε πράγματα τα οποία θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα σας. Εάν νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει μέσα στη ρουτίνα το τελευταίο διάστημα, μη διστάσετε να κανονίσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερο φόβο ή ανασφάλεια. Να θυμάστε πως όσο σκέφτεστε θετικά και τολμάτε να κάνετε το επόμενο βήμα, τόσο πιο πιθανό θα είναι να έλκετε κοντά σας όσα επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από μια δύσκολη Πανσέληνο και ταυτόχρονα έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, αυτή η εβδομάδα, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, προβλέπεται άκρως ερωτική και παθιασμένη για εσάς. Η σεξουαλική διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ουσιαστικές και θα νιώσετε την ανάγκη να κατανοήσετε τους άλλους σε βάθος. Σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να προσεγγίσετε και να συζητήσετε πιο εύκολα λεπτά ζητήματα που αφορούν συναισθήματα, οικονομικά και όσα θεωρούνται ταμπού και δυσκολευόσασταν να τα αντιμετωπίσετε. Πρόκειται για μια περίοδο κάθαρσης, κατά την οποία θα πρέπει να αποβάλλετε τοξικά άτομα από τη ζωή σας και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες. Εάν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα, ακούστε τη διαίσθηση σας και μην ενδώσετε σε ψυχοφθόρα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, διότι μπορεί στο τέλος να είστε εσείς ο/η χαμένος/η της υπόθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα, το βλέμμα σας στρέφεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή στον γάμο σας. Η βασική σας προτεραιότητα είναι να λειτουργήσει η σχέση σας και να ικανοποιήσετε το σημαντικό πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ωστόσο, θα πρέπει να μην το πάτε στο άλλο άκρο και παραμελήσετε τον εαυτό σας ή καταπιέσετε τις ανάγκες σας, διότι κάτι τέτοιο θα έχει αρνητικές συνέπειες στην πορεία. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη επιθυμία να μπείτε σε μια σχέση και να έχετε έναν σύντροφο στο πλευρό σας, όμως αυτό που αναζητάτε είναι μια ισότιμη και ήρεμη σχέση και όχι να μπείτε για άλλη μια φορά σε μια τοξική και ψυχοφθόρα κατάσταση. Άτομα που προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας ανταγωνιστούν δεν έχουν χώρο στη ζωή σας, διότι αυτό που θέλετε είναι ένα υποστηρικτικό άτομο που θα σας αντιμετωπίζει ως σύμμαχο και όχι ως εχθρό. Επιπλέον, θα έχετε την ικανότητα τώρα να κρίνετε αντικειμενικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις και όσα συμβαίνουν γύρω σας και να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα εάν θέλετε να συμφιλιωθείτε με κάποιο άτομο και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας παρά τα ερωτικά σας ζητήματα. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να βάλετε σε μια τάξη της ζωή σας και να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν και σε καταστάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν πια. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας ή να κρατήσετε ανθρώπους δίπλα σας, οι οποίοι θα σας αποφορτίσουν από την ένταση και το στρες της καθημερινότητας. Εάν είστε σε σχέση ή σε έναν γάμο, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα που είχατε αφήσει άλυτα με τον σύντροφο σας. Είναι σημαντικό να δείχνετε κατανόηση απέναντι σε όσα μοιράζονται οι άλλοι μαζί σας και μην γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί. Προσπαθήστε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των όσων συμβαίνουν τώρα και μην αφήνετε ασήμαντες λεπτομέρειες να σας βασανίζουν.

ΛΕΩΝ

Μια άκρως ερωτική εβδομάδα προβλέπεται αυτή για εσάς αγαπητοί Λέοντες, με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται πλέον στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Τοξότη, αφού μετά από μια περίοδο εσωστρέφειας, βρίσκετε σιγά-σιγά τον εαυτό σας. Θα είστε πιο αυθόρμητοι, με παιχνιδιάρικη διάθεση και θα έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε εάν είστε ελεύθεροι. Θέλετε να περάσετε καλά και να κάνετε και τους άλλους γύρω σας να περάσουν καλά μαζί σας. Αν είστε σε σχέση, θα έχετε την ανάγκη να νιώσετε ποθητοί και να κερδίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στον άλλον και να βγάλετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Εάν ψάχνατε την κατάλληλη στιγμή να πάρετε ένα ρίσκο ή να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, τώρα είναι η ευκαιρία. Κάποιοι από εσάς θα αναζητήσετε τρόπους να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας, ενώ άλλοι μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα παιδί. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η λάμψη που εκπέμπετε τώρα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε όλα όσα θέλετε στον έρωτα και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο σπίτι και στην οικογένεια. Αυτές τις ημέρες δεν έχετε περιπετειώδη διάθεση, ούτε επιθυμείτε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Αντιθέτως, προτιμάτε να κινηθείτε σε γνώριμα μονοπάτια και η βασική σας προτεραιότητα είναι να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια μέσα στις σχέσεις σας. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας ή με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε και σας καταλαβαίνουν. Ίσως να βιώσετε μια έντονη ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους άλλους ή να κάνετε μια κουβέντα για παρελθοντικά ζητήματα, προκειμένου να τα επιλύσετε και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας βαραίνουν. Αν δεν αισθάνεστε καλά με τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μετακόμισης, συγκατοίκησης ή της ανακαίνισης του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει έντονη κινητικότητα και σας βρίσκει αρκετά πολυάσχολους, με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται πλέον στο ζώδιο του Τοξότη. Η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη με τηλεφωνήματα, ραντεβού, συναντήσεις ή συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Είναι σημαντικό τώρα να έχετε ανθρώπους δίπλα σας, με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε εγκεφαλικά και θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε άφοβα τις ιδέες και τις απόψεις σας σε αυτούς. Αυτές τις ημέρες το μυαλό σας θα είναι διασκορπισμένο σε διάφορες πλευρές και θα σας απασχολούν πολλά ζητήματα ταυτόχρονα, επομένως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή για να εστιάσετε την προσοχή σας στις ανάγκες ενός ατόμου. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα εστιάζετε περισσότερο στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων και θα λειτουργείτε βάσει λογικής και όχι συναισθήματος. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε μια εκδρομή η οποία θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από μια έντονη και εκρηκτική εβδομάδα, ο Ήλιος και ο Ερμής εγκαταλείπουν το δικό σας ζώδιο και κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτές οι πλανητικές θέσεις σας δημιουργούν την ανάγκη να έχετε μια συγκεκριμένη ρουτίνα και σταθερότητα στην καθημερινότητα σας, ενώ δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να πάρετε ρίσκα ή για να κάνετε παράτολμες κινήσεις. Αντιθέτως, θα είναι καλύτερα να εστιάσετε σε όσα ήδη έχετε χτίσει και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Η μεγαλύτερη ανάγκη σας τώρα είναι να αισθάνεστε ασφαλείς τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο και γι’ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια σχέση σας και να επιλύσετε πρακτικά ζητήματα που μπορεί να σας προκαλούν ανασφάλεια. Εάν ξεκινάει τώρα μια νέα σχέση στη ζωή σας, είναι βέβαιο ότι θα έχει γερές βάσεις και θα σας προσφέρει στιγμές απόλαυσης και ηδονής. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφο σας, οι οποίες αφορούν οικονομικά, υλικά και πρακτικά ζητήματα για να βρείτε μια λύση από κοινού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γεγονός ότι θα είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, καθώς ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο από τις 22/11, αλλά και με τον Ερμή στο ζώδιο σας στις 24/11. Θα νιώσετε έντονη ανάγκη να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας και γενικώς να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα είστε πολύ πιο αυθόρμητοι τώρα και θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κάνετε καλή εντύπωση σε καινούριες γνωριμίες, αλλά και να ασκήσετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους και να τους φέρετε πιο κοντά στον δικό σας τρόπο σκέψης. Διαθέτετε όλη την ενέργεια και τη διάθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που διστάζατε να πάρετε το προηγούμενο διάστημα. Σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και ανθρώπους ή καταστάσεις οι οποίες δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Ακόμα κι αν παρουσιαστούν εμπόδια ή δυσκολίες μέσα στις σχέσεις σας, θα μπορέσετε τώρα να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτείτε να βάλετε νερό στο κρασί σας και να υποχωρήσετε μπροστά στις ανάγκες του συντρόφου σας, επομένως προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου και μην θεωρείτε ότι αν κάνετε κάποιους συμβιβασμούς θα είναι ένδειξη αδυναμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα αρχίζει μια περίοδος πιο εσωστρεφής για εσάς, κατά την οποία θα επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας και να αντιμετωπίσετε φόβους και ανασφάλειες. Καλείστε να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω και εάν πρέπει να απαλλαγείτε οριστικά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας βλάπτουν. Είναι ημέρες ανασυγκρότησης και το ιδανικό είναι να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και να αφήσετε για αργότερα τα νέα ξεκινήματα και τις μεγάλες αποφάσεις στις σχέσεις σας. Προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να φροντίσετε τον εαυτό σας και αν χρειαστεί, να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επανέλθουν ζητήματα ή άτομα από το παρελθόν, προκειμένου να επαναξιολογήσετε μια κατάσταση ή να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο. Το σημαντικότερο είναι να αισθάνεστε ψυχικά ήρεμοι και να μην αφήνετε κανέναν και τίποτα να σας δημιουργεί ανασφάλειες και να σας κάνει να νιώθετε ανεπαρκείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα φέρνουν στο επίκεντρο την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Έχετε μεγάλη ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε καινούρια άτομα τα οποία θα σας εξάπτουν εγκεφαλικά και θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, μπορεί αυτή η εβδομάδα να μην χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και έντονα συναισθήματα, αλλά θα επικρατεί ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε δραστηριότητες με τον σύντροφο σας που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σας έλκουν τώρα τα πιο αντισυμβατικά και εκκεντρικά άτομα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι συμμερίζονται τα όνειρα σας, τις ιδέες και τους στόχους σας. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτά που έχετε ανάγκη, όμως θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε την πλευρά του άλλου, ακόμα κι αν είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε προσανατολισμένοι στους κοινωνικούς σας στόχους και την καριέρα σας, ίσως γιατί θέλετε πάση θυσία να πετύχετε κάτι σημαντικό και να καταξιωθείτε κοινωνικά ή να αποδείξετε την αξία σας. Έχετε λοιπόν ανάγκη από έναν/μία σύντροφο ο/η οποίος/α θα σας στηρίζει σε όλο αυτό και δεν θα σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές, ούτε θα σας φορτώνει με περισσότερα προβλήματα και άγχη. Ωστόσο, θα πρέπει και εσείς με τη σειρά σας να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε καριέρα και προσωπική ζωή και να μην παραμελείτε το ένα σε βάρος του άλλου. Όσο πιεστική κι αν είναι λοιπόν η καθημερινότητα σας, μην αφήσετε στην απέξω άτομα τα οποία σας έχουν αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, χωρίς όμως να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας και κυρίως χωρίς να αγνοείτε τα συναισθήματα του άλλου.