Ήλιος στον Τοξότη 2021: Αναζητώντας την ελευθερία – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ήλιος στον Τοξότη 2021: Αναζητώντας την ελευθερία

Ήλιος στον Τοξότη 2021: Αναζητώντας την ελευθερία – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τοξότης: Ο Τσιγγάνος, ο Μαθητής, ο Φιλόσοφος

Κατά τον μεσαίωνα το ζώδιο του Τοξότη, σύμφωνα με τους αστρολόγους της εποχής, είχε τρεις διαφορετικές ταυτότητες, όπως αναφέρει στο βιβλίο του «The inner sky» ένας από τους σπουδαιότερους αστρολόγους της εποχής μας, ο Steven Forrest. Αυτά τα τρία διαφορετικά αρχέτυπα είναι αυτό του «τσιγγάνου», του «μαθητή» και του «φιλόσοφου». Τι κοινό όμως έχουν αυτές οι τρεις έννοιες που τις συνδέει ο συμβολισμός ενός ζωδίου. Καταρχάς το σύμβολο του ζωδίου του Τοξότη είναι τρισδιάστατο. Είναι το μισό άλογο, ο μισός άνθρωπος και το τόξο που κρατά ο άνθρωπος στο χέρι του.

Το ζώδιο του Τοξότη το κυβερνά ο Δίας, που πολλές φορές θα έχετε ακούσει να σας λέω ότι είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την επέκταση, το άνοιγμα των οριζόντων μας.

Στον «τσιγγάνο» η επέκταση γίνεται μέσω της φυσικής μετακίνησης από περιοχή σε περιοχή και οι ορίζοντες του ανοίγουν γεωγραφικά, προχωρώντας σε διαφορετικά περιβάλλοντα, χωριά, πόλεις, χώρες.

Στον «μαθητή» η επέκταση και το άνοιγμα των οριζόντων γίνεται σε γνωστικό, νοητικό επίπεδο. Ακονίζει το μυαλό του διαβάζοντας, μαθαίνοντας νέα πράγματα, απόψεις, ιδέες.

Στον «φιλόσοφο» η επέκταση είναι πνευματική. Ανοίγει τους συνειδησιακούς του ορίζοντες, προσπαθώντας να καταλάβει τους κανόνες της ζωής και του σύμπαντος.

Ποιος είναι ο σκοπός του Τοξότη; Μα τι άλλο από να συνειδητοποιήσει το νόημα της ίδιας της ζωής και να βρει τον προορισμό του στον κόσμο. Να φτάσει στην Αλήθεια. Μόνο που για την αθεράπευτα ελεύθερη καρδιά του δεν υπάρχει τέλος στη γνώση, δεν υπάρχει τέλος στην προσπάθεια και την κίνηση. Μόλις ολοκληρωθεί κάτι, θα πετάξει το βέλος σε μια νέα κατεύθυνση, καθώς η ζωή για τον Τοξότη είναι μια ατέλειωτη περιπέτεια, ένα ταξίδι χωρίς τελικό προορισμό.

Η εποχή του Τοξότη

Ο Ήλιος προχωρά στον Τοξότη τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/11/2021 στις 04:33 το πρωί και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 21/12/2021 στις 05:58μ.μ.. Τα παιδιά που θα γεννηθούν σ’ αυτό το διάστημα θα είναι Τοξότες. Αυτές οι ημερομηνίες και ώρες εισόδου του Ήλιου σε κάθε ζώδιο διαφοροποιούνται κάθε χρόνο, γι’ αυτό για να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεται ο Ήλιος σας, δηλαδή ποιο ζώδιο εκπροσωπείτε, θα πρέπει να γνωρίζετε και την ώρα της γέννησης σας στην περίπτωση που έχετε γεννηθεί σε μια μέρα που ο Ήλιος έφευγε από το ένα ζώδιο για να πάει στο επόμενο.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ένα αισιόδοξο ζώδιο που το κυβερνά ο Βασιλιάς του ελληνικού Δωδεκάθεου, o Δίας, χαρίζοντας του τύχη. Είναι το ζώδιο της ελευθερίας, της εξερεύνησης, των ταξιδιών, της φιλοσοφίας, της κίνησης. Δυσκολεύεται στις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς, πιστεύοντας πάντα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο στον δρόμο του και δεν αντέχει την καταπίεση από τους άλλους. Θέλει να ξέρει ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να δραπετεύσει, να φύγει. Είναι ένας αιώνιος «μαθητής» της ζωής. Του αρέσει να μαθαίνει, να εκπαιδεύεται και να μεταδίδει τη γνώση του και στους άλλους. Του αρέσει να φιλοσοφεί τη ζωή, να εξετάζει όλα τα συστήματα: θρησκευτικά, πολιτικά, ιδεολογικά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να αφήνει αυτά τα συστήματα να αποφασίζουν για εκείνον.

Ειλικρίνεια και ελπίδα

Η εποχή του Σκορπιού, που φτάνει στο τέλος της τα ξημερώματα της Δευτέρας, μας ώθησε το προηγούμενο διάστημα να δούμε κατάματα τις σκοτεινές αλήθειες του κόσμου μας, μας έκανε πιο καχύποπτους με τους άλλους. Το πρωί της Δευτέρας, ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη μας ωθεί να προσεγγίσουμε τη ζωή μας με περισσότερη ειλικρίνεια και ενθουσιασμό. Μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τη «μεγάλη εικόνα» χωρίς αμφιβολίες, χωρίς υπεραναλύσεις. Ο Τοξότης αναφέρεται στο μέλλον. Μπορεί το παρόν να είναι ακόμη δύσκολο, όμως ανεφοδιάζει την πίστη μας ότι παρακάτω έρχεται κάτι θετικότερο που θα φωτίσει τον κόσμο. Αυτή την ελπίδα που δίνει η Επιστήμη, η Τεχνολογία, που δίνουν οι Τέχνες, που δίνει εν τέλει ο ίδιος ο εξελιγμένος άνθρωπος.

Τι πρέπει να κάνουμε

Η εποχή του Τοξότη είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε στάση και φιλοσοφία ζωής, να βρούμε νέους δρόμους και νέες προοπτικές. Να ανοίξουμε νέους ορίζοντες κι αφού και φέτος δεν καταφέρνουμε να ανοίξουμε τόσο πολύ τους γεωγραφικούς μας ορίζοντες, λόγω των περιορισμών, ας ανοίξουμε τουλάχιστον τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Καιρός να στοχεύσουμε ψηλά σε νέες φιλοδοξίες και στόχους και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν, για νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Η επιρροή της έκλειψης στον Τοξότη

Φέτος η πορεία του Ήλιου στον Τοξότη συμπίπτει με την τελευταία έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο αυτό, καθώς από την επόμενη χρονιά οι εκλείψεις μετακινούνται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν όλους μας ανεξαρτήτως ζωδίου, αφού σε κάθε ωροσκόπιο κάπου έχουμε όλοι αυτά τα δυο ζώδια.

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς

Στις 4 Δεκεμβρίου 2021 θα σχηματιστεί η τελευταία έκλειψη για το 2021 και η τελευταία έκλειψη στον Τοξότη για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μια ολική Ηλιακή έκλειψη, που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στις 12ο 22΄  μοίρες του Τοξότη. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στις ζωές τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια με απόκλιση 2 μοιρών. Η έκλειψη δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας, ενώ καλύπτει την Ανταρκτική.

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 29/11/2021

Στην πορεία του στον Τοξότη ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στις 29 Νοεμβρίου 2021, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ευνοεί  τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στην 01/12/2021

Η θετική όψη εξαγώνου του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δίνει υπομονή, επιμονή στους στόχους, υπευθυνότητα και ισχυρές ηθικές αξίες. Ως όψη είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχουμε τους στόχους μας, καθώς θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και πρακτικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσουμε σοβαρά και δύσκολα καθήκοντα. Ακόμη, είναι μια όψη για να δείξουμε τις φιλόδοξες τάσεις μας και να αναλάβουμε αρχηγικές θέσεις. Εξαιρετική όψη για να ζητήσουμε συμβουλές από επαγγελματίες ή άτομα με εμπειρία. Επηρεάζει θετικά: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 12/12/2021

Στις 12 Δεκεμβρίου 2021 ο Ήλιος στην πορεία του στον Τοξότη θα συναντήσει σε τετράγωνο ακριβείας τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή είναι μια επιρροή που δημιουργεί σύγχυση, άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις, ενώ και η κρίση μας θα είναι κάπως θολωμένη. Η όψη αυτή σχετίζεται και με σκάνδαλα, κυρίως στην πολιτική και οικονομική ζωή, με εξαπατήσεις, ψεύδη. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Τοξότες με γενέθλια από 9 έως 13 Δεκεμβρίου, οι Ιχθύες με γενέθλια από τις 8 έως τις 13 Μαρτίου, οι Δίδυμοι με γενέθλια από τις 9 έως τις 13 Ιουνίου και οι Παρθένοι από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 20/12/2021

Μια από τις πολύ θετικές όψεις του Ήλιου είναι το εξάγωνο με τον Δία. Συνήθως φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχισμένες στιγμές για όσους επηρεάζει. Είναι μια καλή στιγμή να επιτύχουμε στόχους, να ξεκινήσουμε νέα επαγγελματικά πρότζεκτ, να είμαστε γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους και εκείνοι σε μας. Είναι μια στιγμή που εμφανίζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης που μπορεί να μας βοηθήσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Εξαιρετική όψη για σπουδές, ταξίδια, κοινωνικές και δικαστικές υποθέσεις. Επηρεάζει θετικά τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων της φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης και των ζωδίων του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

ΚΡΙΟΣ

Το ζώδιο του Τοξότη είναι ένα φιλικό προς το δικό σας πύρινο ζώδιο και όταν έρχεται η εποχή του πάντα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γίνεστε πιο τολμηροί και πιο αποφασιστικοί ψάχνοντας την επόμενη περιπέτεια σας ή το επόμενο ταξίδι. Το να αλλάξετε παραστάσεις είτε πηγαίνοντας σε μια άλλη χώρα, μια άλλη πόλη ή ακόμη και στο νεοφερμένο καφέ ή εστιατόριο της πόλης σας, είναι κάτι που σας ενθουσιάζει αυτή την περίοδο. Το ίδιο και το να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να ψάξετε τι καινούριο θα σπουδάσετε ή πώς θα ακονίσετε τις ικανότητες και το μυαλό σας. Νέοι άνθρωποι θα μπουν πιο εύκολα στη ζωή σας και μολονότι ως μεταβλητό το ζώδιο του Τοξότη δεν υπόσχεται ότι θα μείνουν για πάντα, σίγουρα υπόσχεται ότι έχουν να σας διδάξουν κάτι καινούριο όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για σας τους ίδιους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο του Τοξότη δεν είναι ιδιαίτερα συμβατό με τη γήινη και προσγειωμένη φύση σας, όμως πάντα είναι ένα ζώδιο που σας συγκινεί και σας ενθουσιάζει με την ενέργειά του. Για σας τους Ταύρους η περίοδος του Τοξότη συνδέεται με θέματα που αφορούν στα οικονομικά, αλλά και την ερωτική σας ζωή και για να είμαι πιο ακριβής, τα βαθιά σας συναισθήματα στις σχέσεις. Από τώρα μέχρι τις 21/12 θα εξετάσετε προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στις οικονομικές σας συναλλαγές, οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, κάρτες, οφειλές, κληρονομιές, επενδύσεις, ασφάλειες, προσδοκώντας να κλείσετε «τρύπες» και να βρεθείτε με κέρδη. Από την άλλη, είναι μια περίοδος εμβάθυνσης στις προσωπικές σχέσεις και στις νέες γνωριμίες με ερωτικό-σεξουαλικό χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Τοξότης είναι το απέναντι ζώδιο από το δικό σας και η αλήθεια είναι ότι μοιράζεστε αρκετά κοινά μαζί του. Όταν έρχεται η εποχή του Τοξότη για σας αυτό σημαίνει «σχέσεις». Είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας σχέσεις είτε για τις επαγγελματικές. Και πράγματι μέχρι τις 21/12 κάποιοι από σας μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση, μπορεί να κάνετε έναν στενό φίλο, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία. Οι προτάσεις θα είναι αρκετές. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν δεόντως αυτό το διάστημα, στο οποίο θα νιώθετε ότι πολλά εξαρτώνται από εκείνους κι όχι από σας. Το στοίχημα της περιόδου του Τοξότη που είναι πιο εξωστρεφής, είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο εγώ και το εμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δουλειά, οι καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες στο σπίτι και την οικογένεια, οι σπουδές ή ό,τι άλλο κάνετε καθημερινά και του αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο, θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτή τη περίοδο. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε μια πιο κοπιαστική καθημερινότητα με χιλιάδες πράγματα να ασχοληθείτε κάθε της στιγμή. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, κάνοντας έναν έλεγχο υγείας ή υιοθετώντας πιο υγιεινή διατροφή και κάποιες  ώρες εκγύμνασης σε εβδομαδιαία βάση. Στα θέματα της δουλειάς μπορεί να γίνετε πιο παραγωγικοί και να έχετε επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Τοξότη, μέσα στον τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου που κυβερνά την ερωτική σας ζωή, το σεξ, τη διασκέδαση, τα χόμπι, τα σπορ, τη φήμη, τα παιδιά. Κι αν μη τι άλλο, αυτό είναι πάντα καλά νέα για το ζώδιο σας που αγαπά την καλή ζωή. Ένας νέος κόσμος εμπειριών ανοίγεται μπροστά σας και περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψουν φλερτ, να έχετε πιο όμορφες στιγμές με τους φίλους, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και γενικά θα αυξηθούν οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Θα είναι μια ευχάριστη επιρροή μέσα σε ένα αρκετά κουραστικό πλαίσιο των τελευταίων εβδομάδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντίθετα με την εξωστρεφή κι ενθουσιώδη φύση του Τοξότη που περνά ο Ήλιος, για το δικό σας ζώδιο είναι μια περίοδος με έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και είναι πιο εσωστρεφής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι αρνητικό, απλώς η εποχή του Τοξότη σας καλεί να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στο σπίτι σας, να περάσετε χρόνο με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, να συνδεθείτε με τις ρίζες σας και να εστιάσετε στο παρελθόν. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να ξεκουράζεστε πιο πολύ για φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά και να περιποιηθείτε το περιβάλλον του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και την απόφαση για μια μετακόμιση.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο ενθουσιώδης, εξωστρεφής, επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά για το δικό σας ζώδιο που θα διαρκέσει μέχρι τις 21/12. Η εποχή του Τοξότη σας βρίσκει σε μια φρενίτιδα από πλευράς ρυθμών, με πολλές επαφές, συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα, συσκέψεις, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, εμπορικές δοσοληψίες, αγορές μέσων επικοινωνίας ή μεταφορικών μέσων. Από την άλλη, μπορεί να έχετε πολλές επαφές με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες. Να ακούσετε διαφορετικές γνώμες, απόψεις, εμπειρίες και φυσικά επειδή είμαστε και στην  εορταστική περίοδο, να εκμεταλλευτείτε τον κοινωνικό χαρακτήρα αυτής της εποχής που ταιριάζει ιδιαίτερα στο ζώδιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γενέθλια σας έφτασαν στο τέλος τους και τώρα είναι η στιγμή να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των σχέσεων, των οικονομικών. Πρέπει να δείτε τι είναι σημαντικό για σας και να βάλετε προτεραιότητες, δίνοντας την ενέργεια σας σε αυτά που είναι πραγματικά ουσιώδη. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε τροποποιήσεις, αλλαγές και οτιδήποτε χρειάζεται για να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά, αλλά να εστιάσετε και στην αύξηση των κερδών σας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχετε και μια νέα πρόταση που να έχει κι ένα ιδιαίτερα θετικό οικονομικό όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά η εποχή σας αγαπητοί μου Τοξότες. Τα γενέθλια σας, η προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Είναι η στιγμή να κάνετε τους απολογισμούς σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δείτε τι καινούριο θέλετε να υλοποιήσετε στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Είναι μια νέα δουλειά; Μια νέα σχέση; Θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον κλάδο που δραστηριοποιείστε; Να ανοίξουν οι δουλειές σας και να επεκταθείτε; Ή να πάρετε ένα πτυχίο; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, η καινούρια γενέθλια χρονιά σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να τον υλοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Το σημαντικό είναι να πάρετε την απόφαση και να θέσετε τους σωστούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα κάθε χρόνο όταν ξεκινά η εποχή του Τοξότη, λίγο πριν αρχίσουν τα δικά σας γενέθλια, ξεκινά μια πιο εσωτερική, εσωστρεφής και μοναχική περίοδος για σας. Σε αυτό το διάστημα το σύμπαν σας καλεί να ηρεμήσετε λίγο, να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να ασχοληθείτε με την υγεία σας σωματική και πνευματική, να ξεκουραστείτε και φυσικά να κάνετε τους απολογισμούς σας για τη χρονιά που φεύγει, κοιτάζοντας όχι μόνο τα δύσκολα, αλλά και όλα αυτά που καταφέρατε για να φτάσετε εδώ. Δεν είναι μια περίοδος που πρέπει να πιέσετε τα πράγματα, απλά να απολαύσετε τη διαδρομή της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εποχή του Τοξότη σημαίνει πάντα μια καλύτερη περίοδο για σας, με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και με έμφαση στις σχέσεις σας, κυρίως τις φιλικές, αλλά και τους νέους στόχους σας. Σε ένα δύσβατο τοπίο που υπάρχουν αρκετά πράγματα που σας απασχολούν και δοκιμάζουν τις αντοχές σας καθημερινά, το να έχετε μια θετική επιρροή από τον Ήλιο στον Τοξότη μόνο καλό μπορεί να είναι. Ο Τοξότης είναι για σας το ζώδιο που κυβερνά τους φίλους, τις κοινωνικές σας επαφές, τον κύκλο σας, τις ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, τους ανθρώπους που έχετε κοινές αντιλήψεις, ιδέες, απόψεις, στόχους. Με την έκλειψη μπορεί κάποιος φίλος να απομακρυνθεί, αλλά θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και νέους φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εποχή του Τοξότη είναι πάντα μια εποχή που εστιάζετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στα θέματα της καριέρας και που φυσικά κουράζεστε περισσότερο προκειμένου να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Είναι μια περίοδος που σας βλέπουν περισσότερα μάτια κι αυτό σημαίνει ότι θα ακούσετε και πολλές γνώμες και απόψεις για τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας. Αν λοιπόν έχετε μια καλή απόδοση, αυτό σημαίνει ότι θα ακούσετε και καλά λόγια, αλλά πιθανώς έχετε και την ευκαιρία μια προαγωγής. Μάλιστα, με την έκλειψη μπορεί για τους γεννημένους αρχές Μαρτίου να υπάρχει μια αλλαγή πόστου στη δουλειά. Ακόμη όμως κι αν τελειώσει κάτι μην ανησυχείτε, διότι θα το αντικαταστήσετε με κάτι που σας αξίζει περισσότερο.