Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/03/2022 – 27/03/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/03/2022 – 27/03/2022

Έχουμε ήδη μπει στη σεζόν του Κριού και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον επίσημο ερχομό της Άνοιξης. Σιγά-σιγά λοιπόν θα αρχίσουμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί μέσα στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε μεγαλύτερη σιγουριά για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή να τολμήσουμε επιτέλους το επόμενο βήμα που τόσο πολύ φοβόμασταν. Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και θετικό, αφού στις 21/03/2022 ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η συνάντηση θα φέρει όμορφες συζητήσεις, συναντήσεις, όπως επίσης και ευκαιρίες για νέες, ρομαντικές γνωριμίες. Στις 22/03/2022 ο Άρης θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία συνδέεται άμεσα με απρόοπτα γεγονότα και δεν αποκλείεται να μας φέρει αντιμέτωπους με έντονες αντιδράσεις και συμπεριφορές οι οποίες θα μας σοκάρουν. Στις 23/03/2022 η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα γλυκάνει το κλίμα και μας βοηθήσει να μπούμε στη θέση του άλλου και να δείξουμε κατανόηση. Από την άλλη βέβαια, είναι πολύ πιθανό να εμπλακούμε μέσα σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να λάβουμε αντιφατικά μηνύματα από τους άλλους, τα οποία θα δημιουργήσουν σύγχυση στο μυαλό μας. Η εβδομάδα κλείνει με τον Ερμή να εγκαταλείπει το διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων και στις 27/03/2022 να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τις 11/04/2022. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν η επικοινωνία μας θα γίνει πιο άμεση και ειλικρινής και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε όλα όσα κρατούσαμε τόσο καιρό μέσα μας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φιλτράρουμε τις σκέψεις και να μετριάσουμε τον παρορμητισμό μας, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι μας ή να χάσουμε το δίκιο μας στην προσπάθεια μας να πείσουμε τους άλλους για τη δική μας οπτική.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη συνάντηση Ερμή-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 21/3, μια άκρως ευνοϊκή όψη η οποία έρχεται σαν από μηχανής θεός για να σας υπενθυμίσει ότι η φαντασίωση μπορεί να γίνει πραγματικότητα και δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας στο όνειρο. Θα έχετε την υποστήριξη του συντρόφου σας ή ενός ατόμου που δεν το περιμένετε, αλλά θα μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας απέναντι στους άλλους και να εξωτερικεύσετε όλα όσα νιώθετε. Στις 22/3 ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό και δεν αποκλείεται να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη ή κάποιο συνταρακτικό νέο που θα κλονίσει τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να σας αποκαλύψει κάτι το οποίο θα σας αναστατώσει. Στις 23/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και σας καλεί να αφεθείτε στο συναίσθημα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά τώρα, επομένως μην προσπαθήσετε να κάνετε κουβέντες και να βγάλετε συμπεράσματα που βασίζονται στη λογική. Αν αισθάνεστε ότι το μυαλό σας βρίσκεται σε σύγχυση και δεν μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, τότε η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από την Κυριακή 27/3 θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το τοπίο. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να πείτε όλα όσα σκέφτεστε και γενικώς θα γίνετε πιο αυθόρμητοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και να μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σύνοδοι του Ερμή με τον Δία και τον Ποσειδώνα, στις 21/3 και στις 23/3 αντίστοιχα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στους φίλους και στις κοινωνικές σας επαφές. Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν όλη τη διάθεση να σας υποστηρίξουν και να βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις πιο θετικά και αισιόδοξα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσω μιας παρέας ή ενός κοινού φίλου, η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας υπενθυμίσει ότι τελικά εκεί έξω υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος. Ωστόσο στις 23/3 θα πρέπει να προσέξετε, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται σε αυτά που λέτε στους άλλους. Στις 22/3, το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο θα σας δημιουργήσει ένταση και αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε. Μείνετε μακριά από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και μην κάνετε το λάθος να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς μέσα στο σπίτι και στη σχέση σας. Την Κυριακή 27/3, ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο του Κριού, σε ένα πιο μυστικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κάνετε μια ανασκόπηση και έναν απολογισμό και θα έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22/3 έρχεται για να φέρει ανατροπές και για να σας αιφνιδιάσει, αφού οι εξελίξεις στα συναισθηματικά σας μπορεί να μην είναι αυτές που περιμένατε. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες και θεωρούσατε ότι βρήκατε κάτι ιδανικό, ίσως η στάση του άλλου να σας κάνει να αναθεωρήσετε. Εάν βρίσκεστε μέσα σε έναν γάμο ή μια σχέση, τότε θα πρέπει να βάλετε και οι δύο νερό στο κρασί σας εάν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι με τα πιστεύω σας και να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στην άποψη του συντρόφου σας, ακόμα κι αν είναι εντελώς αντίθετη από τη δική σας. Το χαρμόσυνο γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού την Κυριακή 27/3. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα ανανεωθεί και πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας κατανοούν και σας ενώνουν κοινές απόψεις, ιδέες και πεποιθήσεις ή να κάνετε ενδιαφέρουσες κουβέντες από το διαδίκτυο. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα άτομα από τον περίγυρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια αισιόδοξη νότα για εσάς, αφού στις 21/3 κορυφώνεται η σύνοδος Ερμή-Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θα σας κάνει να βγείτε από το καβούκι σας και θα σας απελευθερώσει από ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί σας κρατούσαν πίσω. Θα έχετε πολύ θετική διάθεση αυτές τις ημέρες και δεν θα διστάσετε να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες και γενικώς να δοκιμάσετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες, ενώ αν είστε ήδη σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας. Στις 22/3 το σκηνικό αλλάζει, αφού το εκρηκτικό τετράγωνο του Άρη-Ουρανού θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και αναπάντεχες εκπλήξεις που μπορεί να αφορούν τον ερωτικό σας σύντροφο και θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας. Οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές τώρα και θα πρέπει να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία και να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 23/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς, αφού η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 21/3 θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε άκρως ερωτικές και παθιασμένες στιγμές στην αρχή της εβδομάδας. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη έλξη τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα μπορέσει ο ένας να κατανοήσει τις βαθύτερες ανάγκες του άλλου, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, την Τρίτη στις 22/3 το σκηνικό θα αλλάξει, αφού ο Άρης θα σχηματίσει ένα πολύ δυναμικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Κάτω από αυτό το έκρυθμο κλίμα, θα πρέπει αυτές τις ημέρες να είστε αρκετά προσεκτικοί και να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τους καβγάδες με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να μετριάσετε την ορμή και την επιθετικότητα σας και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν οδηγηθείτε σε ακρότητες. Στις 23/3, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δώσει μια ρομαντική νότα στην ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα μυστικά σας και τις πιο απόκρυφες σκέψεις σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα αναμοχλεύσει έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εξιδανικεύσετε ανθρώπους ή να έχετε μεγάλες προσδοκίες, γιατί είναι πολύ πιθανό στην πορεία να απογοητευτείτε από την εξέλιξη των γεγονότων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές εξελίξεις και μεγάλη κινητικότητα θα έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς αγαπητοί Παρθένοι, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα σχηματίσει πολύ σημαντικές όψεις. Συγκεκριμένα, στις 21/3 ο Ερμής θα συναντήσει τον πλανήτη της τύχης και της ευημερίας, δηλαδή τον Δία, και αυτή η όψη θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο τώρα, το οποίο θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα και στις σχέσεις, αφού θα νιώσετε ότι έχετε έναν συνοδοιπόρο δίπλα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι-ες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να κάνετε μια νέα αρχή με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη στο κοινό σας μέλλον. Στις 23/3 ο Ερμής θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, μια ρομαντική και γλυκιά όψη η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκφράσετε τη στοργή και την τρυφερότητα στον σύντροφο σας. Από την άλλη, καλείστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού το όνειρο και η πραγματικότητα χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή. Μην παρασυρθείτε λοιπόν από μεγάλες υποσχέσεις, καθώς και από καταστάσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Η εβδομάδα κλείνει με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού στις 27/3, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να εκφράσετε πιο άμεσα τις βαθύτερες ανάγκες σας και τις κρυφές σεξουαλικές σας επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ανατρεπτική για εσάς, αφού την Τρίτη 22/3 ο Άρης από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη μεγατόνων θα φέρει νέα δεδομένα στις ερωτικές σας σχέσεις ή θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποια γεγονότα τα οποία με κάποιο τρόπο θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Ανήκετε σε ένα ζώδιο το οποίο αγαπάει την αρμονία και την ηρεμία, επομένως είναι πολύ πιθανό να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλη αυτή την ένταση και να νιώσετε ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη διπλωματία και τους καλούς τρόπους που σας χαρακτηρίζουν, γιατί αν χάσετε την ψυχραιμία σας δεν αποκλείεται να έρθετε ακόμα και σε ρήξη με το ταίρι σας. Από την άλλη, εάν το προηγούμενο διάστημα ανεχόσασταν πολλά και συνεχώς υποχωρούσατε, τότε ίσως να νιώσετε ότι έχετε φτάσει σε οριακό σημείο και πρέπει επιτέλους να κάνετε την επανάσταση σας και να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Στις 27/3 ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Ιχθύων και θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι-ες, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα θέλω σας στο ταίρι σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια άκρως ερωτική και θετική διάθεση για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί, αφού στις 21/3 θα κορυφωθεί η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η τυχερή όψη θα φέρει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε. Αυτή η ημέρα προσφέρεται για να ρισκάρετε, επομένως μην διστάσετε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στον έρωτα και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στις 22/3 το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αφού η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να αισθανθείτε ότι υπάρχει απόσταση και ψυχρότητα μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να εκφράσετε τις ανάγκες και τα παράπονα σας με λογική και ψυχραιμία και μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 23/3 η σύνοδος του Ερμή με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και σας επιτρέπει να εκφράσετε τη στοργή σας στο ταίρι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να πατάτε γερά στη γη και να έχετε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες από τους άλλους. Προσπαθήστε λοιπόν να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που έχουν σκοπό να σας παραπλανήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Ερμή-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, που πραγματοποιείται στις 21/3, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να συμφιλιωθείτε με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους άλλους, αφού πρωτίστως βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε άτομα δίπλα σας τα οποία μπορούν να σας υποστηρίξουν, κάτι που θα σας δώσει ώθηση και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Στις 23/3 η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα σας φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αφήσετε οριστικά πίσω σας το παρελθόν και να δώσετε ή να λάβετε συγχώρεση από κάποιο πρόσωπο. Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε αρκετά επιφυλακτικοί αυτές τις ημέρες, μιας και δυσκολεύεστε να κρίνετε εντελώς αντικειμενικά τις καταστάσεις και να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ελάτε κοντά με ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αξία τους και μην φοβηθείτε να τους δείξετε την πιο τρυφερή πλευρά σας. Στις 27/3 η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα εγκαινιάσει μια ερωτική περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα, να φλερτάρετε και να εκφράσετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας προσφέρεται για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν, αφού τη Δευτέρα 21/3 ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε στους άλλους όσα σκέφτεστε και όσα νιώθετε και να λάβετε την ανταπόκριση που ζητάτε. Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Στις 22/3 το δυναμικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού σας καλεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, αφού κάποιες απρόοπτες εξελίξεις θα σας αιφνιδιάσουν και δεν αποκλείεται να κλονίσουν τη σταθερότητα της σχέσης σας. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις από το ταίρι σας, κάτι που θα σας προβληματίσει και θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Προσπαθήστε να μην πιέσετε παραπάνω τις καταστάσεις και δώστε τους άλλους τον χώρο που χρειάζονται. Στις 23/3 η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει όμορφες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι είστε επιρρεπείς τώρα στην εξαπάτηση και το ψέμα, επομένως θα πρέπει να φιλτράρετε πολύ καλά όσα σας λένε και όσα σας υπόσχονται. Στις 27/3 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και θα σας βοηθήσει να εκλογικεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να ανοιχτείτε περισσότερο στους ανθρώπους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τρίτη 22/3, θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Αυτή η όψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες καταστάσεις και εξελίξεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους άλλους. Εντάσεις μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας αποδιοργανώσουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πώς να φερθείτε στους γύρω σας. Εάν το ταίρι σας ή κάποιος οικείος σας δεν υποστηρίζει τις επιλογές σας και σας κοντράρει, είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε σπασμωδικά και αλλοπρόσαλλα απέναντι του. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να χωρίσετε ή να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση η οποία δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας ή με κάποιο τρόπο σας καταπιέζει. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί θα είναι δύσκολο μετά να το μαζέψετε όλο αυτό. Στις 27/3 η είσοδος του Ερμή στο πύρινο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Η θέση αυτή θα φέρει επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας στο ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο πριν αποχωρίσει ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο, θα σχηματίσει δύο πολύ δυναμικές όψεις οι οποίες θα φέρουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τη Δευτέρα 21/3 θα κορυφωθεί η ευνοϊκή σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιο σας, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο αισιόδοξη και ταυτόχρονα ξεκάθαρη ματιά. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις, εάν είστε αδέσμευτοι-ες, και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι έχετε βρει το άτομο με το οποίο μπορεί να κάνετε ξανά όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εάν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Την Τετάρτη 23/3 ο Ερμής θα συναντήσει τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, μια όψη η οποία θα βγάλει προς τα έξω τη συμπονετική και ευαίσθητη πλευρά σας. Είναι γνωστό ότι είστε από τη φύση σας ρομαντικοί και στοργικοί και έχετε την τάση να δίνετε ανιδιοτελώς χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα. Αυτή η σύνοδος θα σας δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να συναισθανθείτε και να κατανοήσετε τους γύρω σας και να εκφράσετε ακόμα και τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Πριν πάρετε όμως κάποια οριστική απόφαση που αφορά την πορεία της σχέσης σας, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα, αφού η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη και αντικειμενική. Προσπαθήστε να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για εσάς και κρατήστε αποστάσεις από μπερδεμένες καταστάσεις.