Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/02/2022 – 27/02/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/02/2022 – 27/02/2022

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα η οποία χαρακτηρίζεται από άκρως ρομαντική και γλυκιά διάθεση. Στις 23/02/2022 ο Άρης, ο πλανήτης της σεξουαλικής ενέργειας και της δράσης, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Αν θέλετε να ζήσετε ένα παραμύθι, εάν επιθυμείτε να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από την πραγματικότητα και να χαθείτε μέσα σε μια κατάσταση που θυμίζει κάτι από όνειρο, τώρα θα σας δοθεί αυτή η ευκαιρία. Κάποιοι από εσάς θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα αισθάνεστε οικειότητα και θα νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε μαζί του τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Η ερωτική επιθυμία θα είναι έντονη, όμως ταυτόχρονα θα βγουν προς τα έξω οι ευαισθησίες σας και θα μπορέσετε δείξετε στους άλλους την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 24/02/2022 θα συμμετάσχει και η Αφροδίτη σε όλο αυτό, σχηματίζοντας και αυτή με τη σειρά της εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό ή θα επιδιώξετε να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να μοιραστείτε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, στις 25/02/2022 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού έρχεται για να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ένα ξαφνικό νέο ή μια αναπάντεχη συνάντηση θα φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητα σας και θα αλλάξει τα σχέδια σας, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προετοιμασμένοι για όλα. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας, καθώς μπορεί να πείτε πράγματα που ίσως σοκάρουν τους άλλους, ειδικά εάν δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, αλλά και τον κυβερνήτη σας Άρη να εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η στάση σας απέναντι στις καταστάσεις χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό και ξέρετε πλέον ότι για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε στα ερωτικά σας, πρέπει να είστε προσηλωμένοι στον στόχο σας και να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε πόσο αφοσιωμένοι και συνειδητοποιημένοι είστε. Με το εξάγωνο που θα σχηματίσουν οι δύο αυτοί πλανήτες με τον Ποσειδώνα στις 23 και στις 24 Φεβρουαρίου, θα έρθει στην επιφάνεια η πιο ευαίσθητη πλευρά σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε για λίγο από τα όρια και τους κανόνες που σας έχουν επιβάλει. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε τις άμυνες σας, να κάνετε όνειρα και να αφεθείτε στο συναίσθημα. Κάντε λοιπόν στην άκρη τον εγωισμό σας και μη διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε και να δείξετε ότι νοιάζεστε για τους άλλους. Στις 25/2 ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον εκρηκτικό Ουρανό, μία όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον ή να φέρει κάποιες αναπάντεχες οικονομικές εξελίξεις οι οποίες μπορεί να κλονίσουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης σε κοντινή απόσταση από τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τους στόχους και τα σχέδια σας για το μέλλον και όσα ελπίζετε να γίνουν πραγματικότητα. Το πρώτο και βασικότερο βήμα για να συμβεί αυτό, είναι να σκέφτεστε θετικά και κυρίως να πιστέψετε στον εαυτό σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη σας χαρίζουν αισιοδοξία και σας υπενθυμίζουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βγείτε από τη ρουτίνα, να οργανώσετε ένα ταξίδι και να κάνετε σχέδια για το μέλλον μαζί με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο σας ενώνουν κοινές απόψεις και πεποιθήσεις και να αισθανθείτε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Έχετε ανάγκη τώρα από έναν σύντροφο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις από μια άλλη οπτική και θα σας δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο στις 25/2, θα δοκιμάσει την ψυχραιμία σας και την υπομονή σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις εντάσεις από τον χώρο της δουλειάς να έχουν σοβαρό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξακολουθείτε να διανύετε μια άκρως ερωτική και σεξουαλική περίοδο αγαπητοί Δίδυμοι, αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου φέρνουν έντονα πάθη και δυνατές καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα, το εξάγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ποσειδώνα θα ηρεμήσει αρκετά τα πνεύματα και θα φέρει μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση μέσα στη σχέση σας. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις και ήρθατε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, τώρα θα μπορέσει ο ένας να μπει στη θέση του άλλου και να κατανοήσει ακόμα και τα πιο σκοτεινά συναισθήματα. Στις 25/2 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία θα σας κάνει αρκετά νευρικούς και ανυπόμονους και θα φέρει στην επιφάνεια άγχη και ανασφάλειες. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα εκφράζετε, αφού μπορεί να βγει προς τα έξω όλος ο συσσωρευμένος θυμός που έχετε. Προσοχή επίσης σε ταξίδια και μετακινήσεις που μπορεί να κάνετε με το ταίρι σας, διότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα εξαιτίας βιασύνης και παρορμητικών κινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άρης και Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου και να φέρνουν εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Το εξάγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας μαγέψει και μπορεί να πιστέψετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Θα νιώσετε επιτέλους ότι έχετε ένα άτομο δίπλα σας το οποίο μπορεί να σας κατανοήσει και θα υπενθυμίσει πώς είναι να κάνετε όνειρα με κάποιον. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τώρα είναι η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, να εκφράσετε όσα νιώθετε ο ένας στον άλλον και να κάνετε σχέδια τα οποία αφορούν την εξέλιξη της σχέσης σας. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να φέρει εντάσεις μέσα σε μια ερωτική σχέση, αφού μπορεί να ειπωθούν σκληρές αλήθειες για τις οποίες δεν ήσασταν προετοιμασμένοι να ακούσετε. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας για ένα οικονομικό ζήτημα ή για κάτι το οποίο ήταν κρυφό και τώρα θα βγει ξαφνικά στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

Το ερωτικό πλανητικό δίδυμο Άρη-Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία έχετε ανάγκη να κάνετε αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας και να διαμορφώσετε τη ρουτίνα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να αντλείτε περισσότερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο τη συναισθηματική σας πλευρά και θα σας υπενθυμίσει ότι κάποιες φορές είναι απελευθερωτικό να παραδίνεστε σε κάτι όμορφο και δυνατό, όσο κι αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον και να συνειδητοποιήσετε πόσα κοινά έχετε μαζί του. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού θα ανεβάσει τους τόνους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού κάποιο γεγονός μπορεί να σας πυροδοτήσει και να βγάλετε προς τα έξω όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και να διαχειριστείτε με διπλωματία τα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια άκρως ερωτική περίοδο κατά την οποία επιθυμείτε να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα, να διασκεδάσετε και να ζήσετε ανάλαφρες στιγμές, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι-ες σας, αφού τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό θα φέρει ρομαντική διάθεση και μια ανάγκη να ζήσετε κάτι όμορφο που θα σας κάνει να ξεφύγετε για λίγο από την πραγματικότητα και να αισθανθείτε ότι ζείτε σε παραμύθι. Οι αδέσμευτοι-ες θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αυτές τις ημέρες, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε μια ανεξήγητη έλξη και θα θέλετε να βρίσκεστε διαρκώς κοντά του-ης. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, το κλίμα θα είναι πολύ πιο ήρεμο και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και να λύσετε τυχόν διαφορές που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε, θα πρέπει να θυμάστε ότι το κλειδί για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να αποκατασταθεί η ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας, είναι η αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης μαζί με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, εξακολουθούν να διελαύνουν στον Αιγόκερω και να ενεργοποιούν τον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και τις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 23/2 και στις 24/2 το εξάγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ποσειδώνα, θα φέρει μια όμορφη εξέλιξη με τον ερωτικό σας σύντροφο. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε επιτέλους να κάνετε το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή απλώς να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να ανοίξετε την καρδιά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε απίστευτη άνεση και οικειότητα και δεν θα διστάσετε να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Το σημαντικό αυτές τις ημέρες είναι να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια και να έχετε άτομα δίπλα σας τα οποία μπορούν να σας συναισθανθούν και να σας κατανοήσουν σε βάθος. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού θα έρθει για να ταράξει την αρμονία των προηγούμενων ημερών, αφού θα ανεβάσει του τόνους ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Προσπαθήστε να δώσετε τόπο στην οργή και να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τυχόν παράπονα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μια άκρως επικοινωνιακή φάση για τα δικά σας δεδομένα αγαπητοί Σκορπιοί, αφού τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Στις 23/2 και στις 24/2 θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία για όσους-ες είστε αδέσμευτοι-ες. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε και να γίνετε πιο εκδηλωτικοί απέναντι σε εκείνον-η που σας ενδιαφέρει. Δεν θα πρέπει λοιπόν σε καμία περίπτωση να κρατήσετε μέσα σας όσα νιώθετε και όσα σκέφτεστε, διότι αν εκφραστείτε θα απελευθερωθείτε και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που βρίσκετε απέναντι σας. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού ή με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενα γεγονότα ή με μια συνειδητοποίηση η οποία θα κλονίσει τον ψυχικό σας κόσμο, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να μην πείτε λόγια τα οποία μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου, βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις γύρω σας και σας ενδιαφέρει να αποκατασταθείτε σε υλικό και οικονομικό επίπεδο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσουν αυτοί οι δύο πλανήτες με τον Ποσειδώνα στις 23/2 και στις 24/2, θα φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να είστε σε επαφή με τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα σας βοηθήσουν να επουλώσετε τραύματα που μπορεί να κουβαλάτε από το παρελθόν. Εάν έχετε βιώσει καταστάσεις που σας πλήγωσαν και τις έχετε θάψει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, τώρα θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε με τη βοήθεια κάποιου ατόμου το οποίο νοιάζεται πραγματικά για εσάς, αρκεί να αφεθείτε και να ανοίξετε την καρδιά σας. Εάν κάποιοι από εσάς τρέφετε κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο και διστάζετε να εκδηλωθείτε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να το κάνετε. Ωστόσο, στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδια σας ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Προσέξτε τι κανονίζετε, τι λέτε και πώς το λέτε και προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι με τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο δικό σας ζώδιο και έχετε πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή δεν έχουν τελειωμό. Αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 23/2 και στις 24/2, το εξάγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει έντονα, αλλά και τρυφερά συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιον ο οποίος σας καταλαβαίνει απόλυτα και θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να είστε ο εαυτός σας μαζί του. Εάν είστε ήδη σε σχέση, είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να πείτε όσα διστάζατε το προηγούμενο διάστημα. Θα υπάρχει κατανόηση και καλή διάθεση από την άλλη πλευρά, επομένως θα μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν διαφορές που είχατε και να βιώσετε ρομαντικές στιγμές. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 25/2 μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή ή μια αναπάντεχη εξέλιξη η οποία θα σας βρει απροετοίμαστους. Δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε με το ταίρι σας με αφορμή κάποιο οικονομικό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η δράση σας όλο αυτό το διάστημα είναι πιο παρασκηνιακή και θα έλεγε κανείς ότι δεν έχετε διάθεση και ενέργεια για νέα ξεκινήματα ή για τολμηρές κινήσεις. Αυτή την εβδομάδα, το εξάγωνο που θα σχηματίσουν αυτοί οι δύο πλανήτες με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να πιστέψετε στο ανέφικτο και θα αισθάνεστε ότι τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναθερμάνετε ένα ειδύλλιο από το παρελθόν και να έρθετε κοντά με ένα άτομο που είχατε αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο άτομο το οποίο θα ανανεώσει την πίστη σας στον έρωτα και θα σας φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Σε κάθε περίπτωση, η διάθεση θα είναι άκρως ρομαντική αυτές τις ημέρες, αφού αυτό που έχετε ανάγκη είναι ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πάνω από όλα ψυχική σύνδεση και θα μπορεί ο ένας να αφουγκραστεί τις ανάγκες του άλλου. Στις 25/2 ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ανατροπές και νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αλλάξετε στάση απέναντι στον σύντροφο σας ή σε κάποιο κοντινό σας άτομο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου, το τελευταίο διάστημα η κοινωνική σας ζωή έχει πάρει τα πάνω της και είναι βέβαιο ότι πλέον ξέρετε τι θέλετε από όσους που σας περιβάλλουν και έχετε χτίσει ένα πολύ ισχυρό δίκτυο ανθρώπων. Το εξάγωνο που θα σχηματίσουν οι δύο αυτοί πλανήτες στις 23/2 και στις 24/2 με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω όλη σας την ευαισθησία και τη ρομαντική διάθεση που σας χαρακτηρίζει και να δείξετε στους άλλους τι σημαίνουν για εσάς. Άλλωστε, το συναίσθημα είναι το παν για εσάς και δεν υπάρχει λόγος να το κρατάτε πλέον μέσα σας και να μην το δείχνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο από το φιλικό σας κύκλο ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσω διαδικτύου, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού θα αλλάξει λίγο το κλίμα και θα φέρει εκρήξεις θυμού, αφού για κάποιο λόγο μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας ή να έρθετε αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο γεγονός το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε ψύχραιμα και λογικά όσα συμβαίνουν και απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση και άγχος.