Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/03/2023 – 26/03/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/03/2023 – 26/03/2023

Μετά από μια εβδομάδα με μπερδέματα, εντάσεις και παρεξηγήσεις, αυτή είναι η εβδομάδα που φέρνει αλλαγές, δράση και νέα δεδομένα για την ερωτική μας ζωή. Στις 20/03/2023 η σύνοδος Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Ταύρου έχει ένα καρμικό χαρακτήρα, αφού μπορεί να φέρει συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες οι οποίες θα μας δώσουν πολύτιμα μαθήματα και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Στις 20/03/2023 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και αυτό σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία ή αλλιώς την επίσημη έναρξη της άνοιξης. Στις 21/03/2023 έχουμε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα φέρει μια πνοή ανανέωσης στις σχέσεις μας. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει ευκαιρίες, θα ευνοήσει τα νέα ξεκινήματα και θα δώσει ώθηση στα σχέδια μας. Έχει έρθει η στιγμή να αναλάβουμε δράση και να αφήσουμε στην άκρη τους δισταγμούς και τις ανασφάλειες. Το ζώδιο του Κριού μας οπλίζει με θάρρος και μας καλεί να είμαστε ειλικρινείς τόσο απέναντι στους άλλους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό. Στις 23/03/2023 ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο. Η θέση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με ριζικές αλλαγές και μεταμορφωτικές σχέσεις και εμπειρίες, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των πρώτων ημερών. Το κλείσιμο της εβδομάδας κρύβει ακόμα μια αλλαγή, αφού στις 25/03/2023 ο Άρης θα εγκαταλείψει επιτέλους το ζώδιο των Διδύμων και θα εισέλθει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει έως 20/05/2023. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση, το παιχνίδι της διεκδίκησης θα είναι πιο έμμεσο και τα βήματα μας θα είναι πιο επιφυλακτικά, αφού το ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται πρώτα απ’ όλα ασφάλεια πριν δράσει. Η σεξουαλική επιθυμία τώρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το συναίσθημα και θα είμαστε ιδιαίτερα προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφο και τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υιοθετήσουμε μια πιο παθητική στάση ή να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες μπορεί να βάλουν φρένο στις επιθυμίες μας ή να σαμποτάρουν τις σχέσεις μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε λοιπόν να μην υποκύψουμε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς, αλλά να είμαστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς εάν θέλουμε να συνδεθούμε βαθύτερα με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας ανήκει, αγαπητοί Κριοί, αφού στις 20/03 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να λάμψετε, να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στο ερωτικό κομμάτι με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Την επόμενη ημέρα, η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να μπείτε σε μια καινούρια σχέση, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τους δικούς σας όρους στο παιχνίδι. Θα νιώσετε λοιπόν ότι αρχίζετε να βρίσκετε σιγά – σιγά τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε όλα όσα δεν είχατε τολμήσει μέχρι τώρα. Από τις 23/03 ο Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές μέσα στις φιλικές σχέσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα αρχίσετε σιγά – σιγά να συνειδητοποιείτε ποιοι άνθρωποι σας ταιριάζουν εγκεφαλικά και με ποιους δεν έχετε πλέον κάτι να σας συνδέει. Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας. Από τις 25/03 ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι σημαντικό λοιπόν να ελέγξετε τον θυμό σας και να προσπαθήσετε να μην ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ και λίγες ημέρες φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και σας έχει χαρίσει γοητεία, διπλωματία και μια διάθεση να αφήσετε στην άκρη τις εντάσεις και να συμφιλιωθείτε με τους γύρω σας. Στις 20/03 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που επιθυμείτε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα θέλω σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική ημέρα για ραντεβού και επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία η οποία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική στην πορεία. Στις 21/03 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα ενεργοποιήσει έναν πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Κάποιοι από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση ή μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και θα πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να πολεμήσετε τις ανασφάλειες σας και να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις. Από τις 25/03 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο, μια θέση η οποία μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς αφού θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας, αλλά μπορεί να δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, αφού θα είναι δύσκολο να κρατηθείτε και να μην πείτε αυτά που σκέφτεστε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην βιάζεστε να κρίνετε ή να επιτεθείτε στο άτομο που έχετε απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στις 20/03 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει μια περίοδο αυξημένης κοινωνικότητας για εσάς. Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα με τα οποία συνδέεστε πρώτα απ’ όλα σε εγκεφαλικό και πνευματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να αναδείξετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Την επόμενη μέρα, η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να συνδεθείτε με τους άλλους και να αναζητήσετε σχέσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να εξελιχθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Μη διστάσετε λοιπόν να απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τα όνειρα σας και τα σχέδια σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα όλα όσα σας ενώνουν με το άλλο άτομο και τι μπορείτε να καταφέρετε από κοινού. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να σχεδιάσετε από κοινού το μέλλον σας και να θέσετε τους επόμενους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 20/03 στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα κάποιον/α που θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας ξεμπλοκάρει με τις συμβουλές και την καθοδήγηση του ή με κάποιο τρόπο να μεσολαβήσει για να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Η εβδομάδα θα συνεχίσει με κομβικές αλλαγές για εσάς, αφού από τις 23/03 ο Πλούτωνας θα εγκαταλείψει για λίγο το ζώδιο του Αιγόκερου και θα εισέλθει στον Υδροχόο. Η θέση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα ελέγχου και εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σας καλεί να απελευθερωθείτε από τοξικούς ανθρώπους και να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο για εσάς. Η τελευταία και η πιο σημαντική αλλαγή αυτής της εβδομάδας για εσάς, δεν είναι άλλη από την είσοδο του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 25/03. Ο Άρης θα σας χαρίσει τόλμη, θάρρος, ορμή και αποφασιστικότητα. Θα μπορέσετε επιτέλους να βγείτε από το καβούκι σας, να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να δράσετε. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να λειτουργήσετε απερίσκεπτα και επιπόλαια, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση και να σας δημιουργήσει μπελάδες. Εκμεταλλευτείτε τον Άρη στο ζώδιο σας για να απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και πάνω απ’ όλα για να πάρετε πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα διστάζατε, όμως προσπαθήστε να είστε λίγο πιο διπλωματικοί εάν δεν θέλετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 21/03 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από την ασφάλεια της ρουτίνας. Είναι λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή για να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση η οποία δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται και δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή με κάποιον/α που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Το πιο σημαντικό νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων έρχεται για να σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές εμπειρίες και πολύ σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Οι σχέσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι μεταμορφωτικές για εσάς και θα είναι πολύ πιθανό να μπουν στη ζωή σας πρόσωπα τα οποία θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο σκοτεινή σας πλευρά ή συναισθήματα που δε γνωρίζατε καν ότι είχατε. Οι ανάλαφρες και επιφανειακές καταστάσεις δεν έχουν χώρο τώρα στη ζωή σας. Αντιθέτως, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να βιώσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Από τις 25/03 ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί εσωτερική ένταση και μπορεί να νιώσετε ότι έχετε συσσωρευμένο θυμό ή απωθημένα από παρελθοντικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις ή τις μυστικές επαφές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο στις 20/03 είναι μια όψη η οποία σας χαρίσει θετική διάθεση και τύχη και δεν αποκλείεται να σας φέρει πιο κοντά με ένα άτομο από εξωτερικό ή με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά. Σε κάθε περίπτωση, μια συνάντηση ή μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Στις 21/03 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική επιθυμία και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο ή να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες με το παρελθόν. Από τις 25/03 ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα ενεργοποιήσει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τους φίλους και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα ξεκινήσει λοιπόν μια περίοδος έντονης κοινωνικότητας μέσα στην οποία θα γνωρίσετε καινούρια άτομα είτε μέσα από κοινές παρέες είτε μέσα από το διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, το κλίμα θα είναι αρκετά έντονο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και προτιμήστε τον ειλικρινή διάλογο από το να επιτεθείτε ή να ξεσπάσετε στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στις 20/03 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που βάζει πρώτα το «εμείς» και μετά το «εγώ» και τώρα όλο αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο. Θα νιώσετε λοιπόν έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Την επόμενη μέρα, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή και να αφήσετε πίσω σας σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Αν είστε αδέσμευτοι, το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει μια νέα ευκαιρία για σχέση ή μια γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σελίδα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα βρείτε επιτέλους το κίνητρο να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε μέσα στη σχέση σας, έστω κι αν χρειαστεί να διαταράξετε λίγο τις ισορροπίες. Από τις 23/03 ο Πλούτωνας θα κάνει τη δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία θα φέρει ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι πολύ έντονες και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε το πάθος στη ζωή σας και να λήξετε οριστικά μια κατάσταση η οποία είναι χαλαρή και δεν σας προκαλεί έντονα συναισθήματα. Άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας θα σας ασκήσουν μεγάλη επιρροή και θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να πάθετε εμμονή με ένα πρόσωπο ή να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει ευχάριστα για εσάς, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 20/03 μπορεί να φέρει όμορφες συναντήσεις ή ακόμα και μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι πολύ ευχάριστη και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Δώστε λοιπόν σημασία στα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και μην απορρίπτετε προτάσεις για εξόδους και επαφές. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας ή να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Η πιο σημαντική αστρολογική αλλαγή αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλη από τη δοκιμαστική είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/03. Η θέση αυτή θα φέρει ριζικές αλλαγές μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και είναι πιθανό να κλονιστεί η σχέση σας με τον σύντροφο ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας κάνει να νιώσετε πιο ευάλωτοι και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι μια ευκαιρία να διώξετε από τη ζωή σας τοξικά άτομα ή καταστάσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και να μην υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές. Από τις 25/03 ο Άρης στον Καρκίνο θα σας χαρίσει ενθουσιασμό, τόλμη και αισιοδοξία και θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε ρίσκα και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να έρθετε πιο κοντά με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, αρκεί να είστε λίγο πιο διπλωματικοί και να δώσετε χώρο στους άλλους να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και θέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού από τις 20/03. Ο Ήλιος στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας θα φέρει έντονα πάθη και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Δεν θα διστάσετε λοιπόν να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε εκείνον/η που σας ενδιαφέρει. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την επόμενη μέρα στον Κριό. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα νέο έρωτα ή μια γνωριμία η οποία θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε μοναδικοί, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες στο ταίρι σας με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Στις 25/03 ο Άρης εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία σας ταλαιπώρησε αρκετά γιατί έφερε εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τώρα με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, η σεξουαλική διάθεση θα είναι έντονη και θα νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε παθιασμένες ή ακόμα και παράνομες καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό να προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης ή να συγκρουστείτε για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και να μείνετε μακριά από χειριστικούς ανθρώπους και τοξικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στις 20/03 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι και στην οικογένεια. Το επόμενο διάστημα λοιπόν μπορεί να μην έχετε διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους, όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τη στοργή και τα συναισθήματα σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού την επόμενη μέρα, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και να δρομολογήσετε θέματα σπιτιού, όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Το ζώδιο του Κριού σας καλεί να τολμήσετε να κάνετε το βήμα που διστάζετε και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Αυτό το φεγγάρι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα έντονο για εσάς, αφού από τις 25/03 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι σχέσεις σας για το επόμενο διάστημα θα είναι πεδίο μάχης και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σας, ειδικά εάν προσπαθούσατε να συγκρατηθείτε και να μην εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας για κάποιες συμπεριφορές που σας ενοχλούν. Τώρα με τον Άρη απέναντι σας θα τα βγάλετε από μέσα σας, αλλά είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε παρορμητικά και επιπόλαια με αποτέλεσμα να χάσετε το δίκιο σας. Προσπαθήστε λοιπόν να ζυγίσετε τις καταστάσεις με λογική και μην αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος από τις 20/03 κάνει την είσοδο του στον Κριό και εγκαινιάζει μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο για εσάς, γεμάτη ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, θα βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας και θα νιώσετε έντονη έλξη για άτομα τα οποία σας κεντρίζουν σε εγκεφαλικό επίπεδο και μπορείτε μαζί τους να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την επόμενη μέρα στον Κριό θα σας δώσει την ευκαιρία να οργανώσετε μια εκδρομή και γενικώς να ανανεώσετε τη σχέση σας και την καθημερινότητα σας. Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε μια επαφή με ένα άτομο που είχατε χαθεί και θέλετε να συμφιλιωθείτε ξανά μαζί του/ης. Αυτή την εβδομάδα όμως πραγματοποιείται ίσως η πιο σημαντική αστρολογική αλλαγή ολόκληρης της χρονιάς για εσάς, η οποία δεν είναι άλλη από τη δοκιμαστική είσοδο του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο από τις 23/03. Ο Πλούτωνας έρχεται για να σας δώσει πολύ σημαντικά μαθήματα και για να σας φέρει αντιμέτωπους με πολύ βαθιές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις αλλά και την ίδια τη ζωή. Είναι ο πλανήτης εκείνος που θα δώσει τέλος σε καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα απομακρύνει από κοντά σας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια. Οι σχέσεις που θα κάνετε τώρα δεν θα είναι επιφανειακές, αλλά θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την πορεία σας. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να πυροδοτήσουν ακραία συναισθήματα και να σας συστήσουν με κρυμμένες πλευρές του εαυτού σας που δε γνωρίζατε μέχρι τώρα ότι είχατε. Το μόνο σίγουρο με τον Πλούτωνα είναι ότι θα πρέπει να μη φοβηθείτε την απώλεια και την αλλαγή που έρχεται, γιατί μόνο έτσι θα κάνετε χώρο στη ζωή σας για το νέο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφες συναντήσεις και επαφές, αφού η Αφροδίτη στις 20/03 θα συναντηθεί με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη αυτή λοιπόν σας καλεί να ανοιχτείτε, να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας και να αναζητήσετε τρόπο για να επικοινωνήσετε με εκείνον/η που θέλετε. Ακόμα όμως κι αν δεν το επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, είναι πιθανό να έχετε μια απρόσμενη γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο ή απλώς θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Από τις 25/03 ο Άρης θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων και θα εισέλθει στον Καρκίνο. Αυτή η θέση θα είναι πιο ευνοϊκή για εσάς, αφού θα φέρει έντονα πάθη και θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Θα δώσετε μεγάλη σημασία στο φλερτ, τον έρωτα και τη διασκέδαση και θα βρείτε το θάρρος να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το πάθος θα αναζωπυρωθεί μεταξύ σας και δεν αποκλείεται κάποιους από εσάς να σας απασχολήσει το ζήτημα ενός απογόνου. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί μεταξύ σας, ειδικά εάν φερθείτε εγωιστικά και δεν προσπαθήσετε να μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου.