Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 20/03/2023 – 26/03/2023

Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 20/03/2023 – 26/03/2023

Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 20/03/2023 – 26/03/2023

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03 το βράδυ στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον Κριό. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας αστρολογική Πρωτοχρονιά που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού, είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί. Καθώς η πιο στενή της όψη είναι η σύνοδος με τον Ερμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης μετά από 7 μήνες ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε «πτώση» σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, δηλαδή σε ένα ζωδιακό περιβάλλον που δεν του ταιριάζει για να εκδηλώσει την πύρινη ενέργεια και τη δράση του. Κατατρύχεται από παιδικές σχεδόν ανασφάλειες, είναι πιο ευερέθιστος και ευαίσθητος στην επικοινωνία με τους άλλους, η δράση του δεν εκφράζεται με ευθείς τρόπους, αλλά πλαγίως, αλλά διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: ενσυναίσθηση και αντανακλαστικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

Ας δούμε όμως ποια 4 ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν την εβδομάδα 20/03/2023 – 26/03/2023

ΚΡΙΟΣ

Στις 20/03 ξεκινούν για το 2023 τα γενέθλια σας! Ο Ήλιος θα περάσει το βράδυ της Δευτέρας στο ζώδιο σας σημαίνοντας την εαρινή ισημερία και την απαρχή ουσιαστικά της άνοιξης. Από δω και κάτω ξεκινά μια τελείως διαφορετική, πολύ πιο δυναμική και ενεργητική περίοδος όχι μόνο για τα ενεργειακά σας επίπεδα, αλλά για τις συνθήκες στη ζωή σας. Συνοδευόμενος μάλιστα από μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 21/03 δίνει ώθηση στα μεγάλα σας σχέδια, σας δίνει κίνητρο ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας επηρεάζει όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά και όλη τη γενέθλια χρονιά σας αν έχετε γενέθλια κοντά στις αρχές του ζωδίου σας. Για σας είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά αυτή η Νέα Σελήνη, με την έννοια ότι σηματοδοτεί μια περίοδο με νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Σε σας τους Κριούς αρέσει το ρίσκο και οτιδήποτε από τη μια σας φοβίζει, από την άλλη σας συναρπάζει κιόλας. Καιρός για κάποια ρίσκα, αλλά και για να δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Χρειάζεται απλά να σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε και να κάνετε ένα πρώτο βήμα. Μη ξεχνάτε ότι ο Δίας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σας ενισχύοντας τον παράγοντα «τύχη» στη ζωή σας. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό έρχεται στις 23/03 με τον Πλούτωνα να κάνει ηρωική έξοδο από τον Αιγόκερω που βρισκόταν από το 2008 φέρνοντας κατακλυσμιαίες αλλαγές στη ζωή σας. Η καινούρια του θέση στον Υδροχόο ευνοεί τη συλλογική δουλειά, την αλλαγή στόχων, τις δυνατές φιλίες και το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν.

Η πιο σημαντική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, που θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο μέλος της οικογένειας σας, να κάνετε κάποιες δουλειές στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον κάνοντας μια μετακόμιση. Γενικά θα είστε σε μεγαλύτερη ένταση και πιο ευερέθιστοι σε αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 20/05. Απλά προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε πλάνο για να μην χάνετε την ενέργεια σας τρέχοντας σε 500 διαφορετικές κατευθύνσεις. Σε κάθε περίπτωση αγαπητοί μου Κριοί ξεκινά μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος με πολλές εξελίξεις και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη Δευτέρα, τη μέρα της εαρινής ισημερίας, ο Ήλιος περνά στον Κριό στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, που αφορά την κατεύθυνση της ζωής σας και την καριέρα σας και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Νέα Σελήνη στις 21/03 στο ίδιο ζώδιο. Ξεκινά για σας η πιο φιλόδοξη περίοδος της χρονιάς, που κάθε τι που ονειρευόσασταν, σχεδιάζατε, συζητούσατε το προηγούμενο διάστημα, θέλετε να το δείτε να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας, αλλά και τις πιθανότητες μιας νέας δουλειάς, μιας προαγωγής, ενός διαφορετικού επαγγελματικού ρόλου, μιας μεταγραφής ή μιας νέας δική σας επιχείρησης. Ακόμη είναι μια περίοδος αυτή που ξεκινά από τις 20/03 με μεγαλύτερο ανταγωνισμό που όμως δεν σας τρομάζει, αντιθέτως σας κάνει πιο δυναμικούς και θαρραλέους. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να ψαχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση, μια προαγωγή ή να βρείτε επιτέλους τη δουλειά που ανταποκρίνεται στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Την Πέμπτη 23/03 ο Πλούτωνας, αυτός ο πλανήτης – νάνος με τον τεράστιο όμως συμβολισμό του στην αστρολογία, θα περάσει μετά από 250 χρόνια στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα μείνει βέβαια για ένα μικρό διάστημα μέχρι τις 11/06 και θα πάρει θέση το 2024 και για τα επόμενα 20 χρόνια σε αυτό το ζώδιο. Τα προηγούμενα 15 χρόνια τον φιλοξενούσατε στον τομέα σχέσεων – γάμου – συνεργασιών κι έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Τώρα προχωρά σε ένα τομέα που σχετίζεται με τη βαθιά μεταμόρφωση. Μέσα στις επόμενες 2 δεκαετίες θα περάσετε μέσα από κάποιες μεταμορφωτικές εμπειρίες στη ζωή σας, καθώς θα διατρέχει τον 8ο οίκο σας που σχετίζεται με τη γέννηση, τον θάνατο συμβολικά πάντα, την περιουσία, τα κοινά οικονομικά με την οικογένεια, τις επενδύσεις, τον πλούτο, το σεξ και τα θέματα ταμπού στη ζωή σας.

Το Σάββατο περνά στο ζώδιο σας και ο Άρης, κι από τη μια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητα κι από την άλλη μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς ή νευρικούς. Θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις με άλλους Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους. Ο Άρης θα σας κάνει πιο θαρραλέους και θα σας δώσει το σθένος να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τη Δευτέρα 20/03 έρχεται η μαγική στιγμή της εαρινής ισημερίας με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που θα φωτίσει από δω και κάτω τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Είναι η στιγμή που θα μπουν στο μικροσκόπιο σημαντικές σχέσεις ή θα προχωρήσετε σε νέες και πιο ωφέλιμες για σας. Την Τρίτη έρχεται η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών που επηρεάζει τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου. Αν είστε μόνοι-ες αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ακόμη είναι πιθανόν να αποφασίσετε με τον σύντροφό σας να πάτε ένα ρομαντικό ταξιδάκι. Όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ευκαιρίες να δείτε μια νέα συνεργασία ή να έχετε μια επαγγελματική πρόταση. Μην ξεχνάτε αγαπητοί μου Ζυγοί την παρουσία του Δία στον Κριό στον ίδιο τομέα μέχρι τα μέσα Μαΐου. Σαφώς οι άλλοι με κάποιο τρόπο θα φέρουν περισσότερη τύχη στη ζωή σας και θα μπορέσετε σε αυτό διάστημα είτε να επισημοποιήσετε κάποια σχέση είτε να κάνετε έναν ιδιαίτερα αποδοτικό οικονομικά συνεταιρισμό.

Όμως η πλανητική αλλαγή που τραβά όλα τα βλέμμα αυτή την εβδομάδα είναι η είσοδος του Πλούτωνα, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια που βρισκόταν στον Αιγόκερω από το 2008, στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Τα προηγούμενα χρόνια πραγματικά περάσατε μεταξύ πυρός και σιδήρου και είδατε τη ζωή σας να μεταμορφώνεται. Αποκτήσατε περισσότερη αυτογνωσία, μεγαλύτερες ψυχικές αντοχές και τώρα η νέα θέση του Πλούτωνα έρχεται για να αναπτερώσει το ηθικό σας, να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο των πραγμάτων, αλλά και να μεταμορφώσει την προσωπική σας ζωή. Προς το παρόν θα δεχτείτε μια πρώτη γεύση της επιρροής μέχρι τις 11/06. Κανονικά στον Υδροχόο θα περάσει την επόμενη χρόνια και θα διαρκέσει η επιρροή του 20 ολόκληρα χρόνια.

Ακόμη όμως ένα σπουδαίο νέο της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της καριέρας. Από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 ο Άρης θα δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα του σπιτιού ή της δουλειάς, θα κάνει ασφυκτικά τα καθημερινά σας προγράμματα και πιο ευερέθιστο το νευρικό σας σύστημα. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων, ειδικά με άλλους Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Κριούς. Από την άλλη, θα ανακατέψει την «τράπουλα» σε θέματα καριέρας. Μέχρι τις 20/05 μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, αλλά και να κάνετε διαπραγματεύσεις και σημαντικές συζητήσεις για μια προαγωγή, μεταγραφή ή έναρξη της δικής σας επιχείρησης.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στον Κριό τη μέρα που ξεκινά κάθε χρόνο ουσιαστικά η άνοιξη, τη μέρα της εαρινής ισημερίας. Για σας τους Αιγόκερους η ενέργεια αυτή θα δώσει έμφαση μέχρι τις 20/04 στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο. Καιρός να ασχοληθείτε με το να ανανεώσετε τον χώρο σας, αλλά και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Την Τρίτη 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Κριό. Το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού και ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αλλά και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ή του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου θα επηρεαστείτε περισσότερο. Πιθανώς να μπείτε στη διαδικασία μιας μετακόμισης ή αλλαγών στο σπίτι. Δείτε αν πρέπει να αδειάσετε τον χώρο σας από περιττά έπιπλα και αντικείμενα, να φρεσκάρετε ίσως τα χρώματα ή να κάνετε κάποιες ανοιξιάτικες διακοσμητικές επεμβάσεις. Ίσως ακόμη να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να ψαχτείτε πώς θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας.

Το σπουδαιότερο νέο όμως της εβδομάδας, αλλά και της χρονιάς, αγαπητοί μου Αιγόκεροι είναι η έξοδος του Πλούτωνα από το ζώδιο σας έστω και για τρεις μήνες αρχικά μέχρι τις 11/06. Ο Πλούτωνας θα ξαναέρθει για μερικούς μήνες ανάδρομος στο ζώδιο σας και θα πάρει την τελική του θέση στον Υδροχόο το 2024 και για 20 ολόκληρα χρόνια. Από το 2008 μέχρι τώρα που βρισκόταν στο ζώδιο σας σίγουρα διαμόρφωσε με πολύ διαφορετικό τρόπο την ταυτότητα σας, σας έφτασε πολλές φορές σε οριακό σημείο, ανάδειξε τα προβλήματα στις σχέσεις ή και στη δική σας συμπεριφορά και διαχείριση των πραγμάτων και σίγουρα σας έδωσε δύναμη. Τώρα τη δύναμη αυτή αν την κάνατε δύναμη δημιουργίας, ανόδου, προόδου ή την πετάξατε στον κάλαθο των άχρηστων μπαίνοντας σε παιχνίδια εξουσίας, σε καταστροφικές σχέσεις και συνήθειες, είναι κάτι που αφορά τον καθένα προσωπικά. Από τη νέα του θέση μέσα στον τομέα των οικονομικών θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα που αφορούν στην οικονομική διαχείριση. Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά με μεγάλα κέρδη και οικονομική δύναμη, αλλά πάντα το πώς θα τα αξιοποιήσετε αφορά εσάς τους ίδιους.

Ακόμη όμως ένα σπουδαίο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/05. Ο Άρης από αυτή τη θέση θα κινητοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Πιθανώς να έχετε αρκετές επαφές με τους άλλους, προτάσεις για συνεργασίες, αλλά και γνωριμίες που θα τονώσουν την ερωτική σας ζωή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας εδώ.