Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/12/2022 – 25/12/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/12/2022 – 25/12/2022

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει με πολύ δυναμικό τρόπο για τις σχέσεις μας και θα μας δώσει μια νέα πνοή ελπίδας και αισιοδοξίας, αφού ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Μάιο του 2023! Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα μας χαρίσει ενθουσιασμό, σιγουριά αυτοπεποίθηση και διάθεση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες αψηφώντας εμπόδια και δυσκολίες. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε αυτή τη χρονιά θα μας δοθεί η ευκαιρία να κλείσουμε κύκλους και να κάνουμε νέα, δυναμικά ξεκινήματα, τα οποία θα έχουν ως επίκεντρο τις προσωπικές μας επιθυμίες. Στις 21/12/2022 έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή την επίσημη έναρξη του χειμώνα, αφού ο Ήλιος αφήνει το ζώδιο του Τοξότη περνάει στον Αιγόκερω. Στις 22/12/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη έχει μια θετική και μια αρνητική ερμηνεία. Από τη μία πλευρά, θα μας χαρίσει τύχη, υπέρμετρη αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Θα νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε και θα αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις μας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερβολές στον τρόπο που εκφραζόμαστε ή να οδηγηθούμε σε επιπολαιότητες. Προσπαθήστε λοιπόν αυτή την ημέρα να έχετε ένα μέτρο σε ό,τι κάνετε και να κρίνετε τις καταστάσεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μια όψη η οποία φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αυτής της ημέρας, αρκεί να είστε ανοιχτοί/ες και να μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Στις 23/12/2022 πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει την ευκαιρία να χτίσουμε κάτι νέο επάνω σε γερές βάσεις, αφού θα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι. Θα θέσουμε όρια και κανόνες μέσα στις σχέσεις μας, θα καταστρώσουμε ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον και θα επιλύσουμε τα προβλήματα με λογική σκέψη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δεσμευτούμε πιο ουσιαστικά και να αποδείξουμε την αξιοπιστία μας στους άλλους. Την ημέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιείται το θετικό εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα. Οι συζητήσεις που θα κάνουμε τώρα με το ταίρι μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα λειτουργήσουν θεραπευτικά και θα ακούσουμε λόγια τα οποία θα ζεστάνουν την καρδιά μας. Το εξάγωνο αυτό θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις, επομένως είναι μια ευκαιρία εκφράσουμε τις σκέψεις μας και να μοιραστούμε τα συναισθήματα μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με αγάπη!

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε, αγαπητοί Κριοί, αφού από τις 20/12 ο Δίας επιστρέφει ξανά στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει μια πιο ευχάριστη περίοδο για εσάς. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 16/5 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο μέσα στις σχέσεις σας. Είναι η ώρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να αφήσετε οριστικά πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που σας βαραίνουν και να βάλετε στη ζωή σας άτομα που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Θα είστε πιο αισιόδοξοι, κοινωνικοί και εξωστρεφείς, επομένως αν είστε αδέσμευτοι θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αυτό θα γοητεύσει τους γύρω σας και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε εκείνον/η που ποθείτε. Με λίγα λόγια, ο Δίας θα σας βοηθήσετε να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και να θέσετε νέες προτεραιότητες. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, τώρα με τον Δία στο πλευρό σας η σχέση σας θα βελτιωθεί και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να την επισημοποιήσετε ή να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Στις 22/12 το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις σας με τους άλλους και μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι και να μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις, αφού στις 22/12 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο. Μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας χαροποιήσει, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, επομένως μην αρνηθείτε προσκλήσεις για εξόδους και ρεβεγιόν. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς για να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει κοντά σας φίλους και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να προσεγγίσετε ένα άτομο μέσα σε μια παρέα. Αν είστε σε σχέση, οι γιορτινές αυτές ημέρες θα είναι ιδανικές για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το ταίρι σας και για να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τις σκέψεις σας, αφού θα υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας από την Τρίτη 20/12 εισέρχεται ξανά στο ζώδιο του Κριού και στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις φιλικές σας σχέσεις και τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τον Μάιο του 2023 θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και θα βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ανοίγεται λοιπόν μπροστά σας μια πολύ κοινωνική περίοδος, κατά την οποία θα συμφιλιωθείτε με φίλους που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί και θα εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες μέσα από τις οποίες μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Αρκετοί από εσάς μπορεί να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία σας ταιριάζουν σε εγκεφαλικό και πνευματικό επίπεδο. Από τις 21/12 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου και για το επόμενο διάστημα θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική σας διάθεση στα ύψη. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να γνωρίσετε το ταίρι σας καλύτερα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονα και παθιασμένα συναισθήματα. Στις 22/12 το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον σύντροφο ή με τις παρέες σας, όμως προσέξτε μην κάνετε υπερβολές που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στη συναισθηματική σας ζωή και στις ερωτικές σας σχέσεις, καταπολεμώντας ανασφάλειες και φοβίες. Το φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να επενδύσετε στα σωστά άτομα και θα σας δείξει με ποιους ανθρώπους μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να κάνετε μαζί τους όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Δία στις 22/12 από τη μια πλευρά θα σας χαρίσει αισιοδοξία και ανάλαφρη διάθεση και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά από την άλλη μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι και μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αφού κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε αναπάντεχες συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν ή συζητήσεις μέσα από το διαδίκτυο με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας και σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε νέους στόχους. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας και θα προσπαθήστε από κοινού να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση. Αν είστε στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας, μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με το συγκεκριμένο άτομο. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Να είστε σίγουροι ότι αν ανοιχτείτε θα έχετε την ανταπόκριση και την κατανόηση που επιθυμείτε και μετά θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στις 21/12 θα ακολουθήσει και ο Ήλιος. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες σας απασχολεί περισσότερο η εργασιακή ρουτίνα και η καθημερινότητα σας και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας. Ίσως λοιπόν να είστε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι και να μην έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 20/12 ο ευεργέτης Δίας επιστρέφει ξανά στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Μάιο του 2023. Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα επαναφέρει την ελπίδα και το χαμόγελο σας, θα σας οπλίσει με χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, σιγά – σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι της διεκδίκησης. Θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με κάποιον/α που θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ο Δίας στον Κριό σας καλεί να γίνετε πιο τολμηροί και να μην μένετε άλλο στάσιμοι. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα, όπως για παράδειγμα το να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να συνεχίζουν την πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη, νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και έχετε πολλές κατακτήσεις. Αυτή την εβδομάδα εισέρχεται και ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο και εντείνει όλο αυτό το ερωτικό κλίμα. Στις 22/12 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σας θέλει έτοιμους για όλα. Αυτή η όψη φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, αναπάντεχες γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Είναι λοιπόν η ιδανική ημέρα για εξόδους και ραντεβού, αφού κάποιος/α εκεί έξω θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και πάνω απ’ όλα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα μπείτε σε μια νέα σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Η προτεραιότητα σας τώρα είναι ο εαυτός σας και δεν θα δεχτείτε να κάνετε υποχωρήσεις ή να καταπιεστείτε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, μπορεί ακόμα και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς, αφού το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα ρίξει τους τόνους και φέρει ρομαντισμό, κατανόηση και ενσυναίσθηση. Θα ακούσετε λόγια που θα σας ανακουφίσουν και θα νιώσετε και εσείς την ανάγκη με τη σειρά σας να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβική για τις σχέσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί, αφού στις 20/12 ο Δίας θα εισέλθει ξανά στο ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2023. Με τον πλανήτη της εύνοιας στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο, αισιόδοξο ξεκίνημα και κυρίως να αφήσετε οριστικά πίσω σας οτιδήποτε σας περιορίζει και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο Δίας στον Κριό σας καλεί να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, γι’ αυτό και κάποιοι μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Στις 22/12 το τετράγωνο Ήλιου-Δία είναι μια καλή ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε ή να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις και να μην δημιουργήσετε υψηλές προσδοκίες που δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βελτιώσει το κλίμα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια και θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας ή με συγγενικά πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να εκφράσετε τη στοργή και το ενδιαφέρον σας στους άλλους, να ασχοληθείτε με το σπίτι και να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γιορτινή αυτή εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 22/12 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτες συναντήσεις και επαφές με άτομα με άτομα που θέλατε πολύ να δείτε και σας δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που δεν το περιμένατε, ενώ αν είστε σε σχέση μπορεί να μάθετε ένα νέο από το ταίρι σας το οποίο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Οι συζητήσεις τώρα θα είναι πολύ σημαντικές, γιατί θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα και θα σας βγάλουν από τις αμφιβολίες. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και είναι πολύ πιθανό να φέρει μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Γενικώς, οι προτάσεις για εξόδους και επαφές θα είναι αρκετές αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και τι υπόσχεστε στους άλλους, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Αντίστοιχα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε λόγια που ακούτε και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να έχετε όμορφες συναντήσεις ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας γεμίσει συναισθήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας. Είναι γνωστό ότι είστε από τα ζώδια εκείνα που δυσκολεύονται να ανοιχτούν και κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους, όμως να είστε σίγουροι ότι αν μοιραστείτε όσα σκέφτεστε και όσα νιώθετε, το άλλο άτομο θα ανταποκριθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα έχει ένα πολύ ευχάριστο δώρο για εσάς, το οποίο δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Κριού στις 20/12. Ο πλανήτης της τύχης και της ευημερίας θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας και μέχρι τον Μάιο που θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και τόλμη. Αν είστε αδέσμευτοι, οι επόμενοι μήνες είναι ιδανικοί για να φλερτάρετε, να λάμψετε και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τους γύρω σας και θα κατακτήσετε εύκολα αυτόν/η που θέλετε. Αρκετοί από εσάς θα ερωτευτείτε, αφού θα μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανεβάσει στα ύψη και θα σας υπενθυμίσει τι σημαίνει έξαψη και ενθουσιασμός. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο Δίας θα βελτιώσει τη σχέση σας και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα και το πάθος μεταξύ σας και να εκφράσετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλον. Είναι επίσης εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα της σχέσης σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού από τις 20/12 θα ευνοήσει ιδιαίτερα το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή και μέχρι τον Μάιο που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο και στους οικείους σας. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να τακτοποιήσετε ζητήματα σπιτιού, επομένως αν έχετε σκοπό να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία. Από τις 21/12 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Στις 22/12 ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη από τη μία μπορεί να σας χαρίσει αισιοδοξία, τόλμη και θετική διάθεση, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή να σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σας θέλει έτοιμους για όλα, αφού φέρνει αναπάντεχες γνωριμίες ή ακόμα και κεραυνοβόλους έρωτες για τους ελεύθερους, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανανεωθείτε και να πειραματιστείτε με τον σύντροφο σας. Στις 23/12 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να θέσετε στόχους για τη νέα χρονιά. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να κάνετε ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας προτεραιότητα τις επιθυμίες σας και αφήνοντας οριστικά πίσω σας το παρελθόν και οτιδήποτε σας πλήγωσε. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και όσα νιώθετε. Ο σύντροφος σας θα είναι εκεί για να σας ακούσει και θα κάνετε όμορφες συζητήσεις οι οποίες θα γλυκάνουν την ατμόσφαιρα. Αν είστε αδέσμευτοι, οι γιορτινές αυτές ημέρες μπορεί να φέρουν κοντά σας ένα άτομο το οποίο νοιάζεται πραγματικά για εσάς και δεν θα διστάσει να σας το εκφράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας εισέρχεται ξανά στο ζώδιο του Κριού από τις 20/12 και μέχρι το Μάιο που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με τους άλλους και θα φέρει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. O Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και εξωστρεφείς και θα σας χαρίσει αισιοδοξία, ενθουσιασμό και θετική σκέψη. Το επόμενο διάστημα λοιπόν προσφέρεται για να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας και να προσεγγίσετε με θάρρος και τόλμη το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, είναι η ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε εκδρομές και να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα. Στις 21/12 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα μπορεί να μην έχετε διάθεση να δράσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες, όμως θα είστε σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα νιώσετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να κλείσετε κύκλους. Στις 22/12 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια απρόοπτη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχουν μυστικές επαφές που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη, αλλά και τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτή η περίοδος για εσάς θα είναι ιδιαίτερα κοινωνική και θα φέρει κοντά σας καλούς φίλους, αλλά και άτομα τα οποία σας ταιριάζουν και αισθάνεστε ότι μοιράζεστε μαζί τους πολλά κοινά. Στις 22/12 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει απρόοπτα, ευχάριστα νέα και εξελίξεις σχετικά με κάποιο πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές συναντήσεις ή επαφές με άτομα εντελώς αντισυμβατικά, τα οποία όμως θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Γνωριμίες από το διαδίκτυο ευνοούνται ιδιαίτερα. Όσο για τους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Στις 23/12 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μέσα σε μια παρέα ή σε ομάδα ατόμων και θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας καταλάβουν και να υποστηρίξουν το όραμα και τα όνειρα σας για το μέλλον. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε ερωτικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα εξομαλύνει το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας στους άλλους. Θα συναντήσετε κατανόηση από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας, θα κάνετε όμορφες συζητήσεις μαζί τους και θα ακούσετε λόγια που θα σας γλυκάνουν.