Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/06/2023 – 25/06/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/06/2023 – 25/06/2023

Με σύγχυση, μπερδέματα και αβεβαιότητα ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού τη Δευτέρα 19/06/2023 ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η κρίση μας τώρα δεν είναι ξεκάθαρη και ίσως να δυσκολευτούμε να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Προτιμήστε λοιπόν να κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε νέα ξεκινήματα, ειδικά εάν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα έχουμε το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη που μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις. Τώρα διαθέτουμε μια σιγουριά και μια αισιοδοξία η οποία όμως θα είναι συγκρατημένη και δεν θα μας οδηγήσει σε σφάλματα ή σε λάθος μονοπάτια. Ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε στις σχέσεις σας καθώς και τι βήματα πρέπει να κάνετε, επομένως μη διστάσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, ειδικά εάν ανήκετε στα γήινα ζώδια (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ή στα υδάτινα ζώδια (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) του πρώτο δεκαημέρου. Στις 21/06/2023 ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι αφού ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου (Θερινό Ηλιοστάσιο). Για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα οικογένειας και σπιτιού και θα νιώσουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους μας και θα γίνουμε πιο προστατευτικοί απέναντι τους. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Ερμή-Άρη είναι μια ιδιαίτερα ερωτική όψη που ευνοεί το φλερτ και μας χαρίζει αυθορμητισμό, θάρρος και αμεσότητα. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική ημέρα για γνωριμίες, επαφές και ραντεβού, επομένως τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες, να προτείνετε μια έξοδο σε κάποιον/α ή να στείλετε ένα μήνυμα που διστάζατε, ειδικά εάν ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) ή στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του δεύτερου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις για ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και μην δώσετε μεγάλη βαρύτητα σε λόγια και υποσχέσεις. Είναι βέβαια σημαντικό να είστε και εσείς οι ίδιοι ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους, γιατί διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από τις 21/06 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό σημαίνει ότι θα εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, στην οικογένεια και στα κοντινά σας πρόσωπα. Μπορεί λοιπόν για τον επόμενο μήνα να είστε κάπως πιο εσωστρεφείς, όμως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και σας προσφέρουν τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε. Από την άλλη πλευρά, το εξάγωνο Ερμή-Άρη την ίδια ημέρα σας καλεί να γίνετε πιο τολμηροί και να πάρετε πρωτοβουλίες. Είναι η στιγμή που πρέπει να πείτε και να κάνετε αυτά που σκέφτεστε χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την εβδομάδα για να δείτε κόσμο, να φλερτάρετε ή για να πάτε μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με το υπέροχο εξάγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη η οποία σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να κάνετε πράξη όσα σχεδιάζετε. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές, η οποία μπορεί να γίνει μέσα από ένα φιλικό σας πρόσωπο, από μια παρέα ατόμων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Είναι η στιγμή να πάρετε κομβικές αποφάσεις ή να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο πλάνο μαζί με το ταίρι σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Από τις 21/06 ο Ήλιος στον Καρκίνο εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα για εσάς με εξωστρέφεια, γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε τον επόμενο μήνα για να βγείτε ραντεβού, να δείτε πρόσωπα που έχετε καιρό να συναντήσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να βγείτε από τη ρουτίνα και να οργανώσετε μια εκδρομή, είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με παρανοήσεις και μπερδέματα, αφού στις 19/06 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις και ασάφεια. Είναι πιθανό λοιπόν να αντιμετωπίσετε συμπεριφορές που θα σας δημιουργήσουν ερωτηματικά με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πώς να φερθείτε. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί εσείς οι ίδιοι να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και κυρίως να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Από τις 21/06 ο Ήλιος στον Καρκίνο φέρνει περισσότερο αισθησιασμό μέσα στις σχέσεις σας και για τον επόμενο μήνα σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις ή να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα. Αργότερα την ίδια ημέρα, το θετικό εξάγωνο Ερμή-Άρη ευνοεί την επικοινωνία σας και σας φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές. Τώρα έχετε το θάρρος να μιλήσετε ανοιχτά στους άλλους, να εκφράσετε σκέψεις και να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας. Μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας και τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και να πάρετε πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το εξάγωνο Δία-Κρόνου στις 19/06 σας δίνει ώθηση να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας καλύπτει και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας αυτές τις ημέρες και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται μέσα από μια παρέα ατόμων να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο. Είναι σημαντικό λοιπόν να είστε ανοιχτοί και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν είστε δεσμευμένοι, θα αρχίσετε να σκέφτεστε το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας και θα καταφέρετε να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να σας κρατούσαν δέσμιους. Αυτές οι ημέρες λοιπόν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση και θα σας δείξει σε ποια άτομα αξίζει να επενδύσετε. Από τις 21/06 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάμψετε και να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα ανακτήσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σας και θα τολμήσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μπερδέματα και διλήμματα, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 19/06 δημιουργεί ένα θολό τοπίο στις ερωτικές ή τις φιλικές σας σχέσεις. Θα είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείτε και να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι σας βασανίζουν οι αμφιβολίες για ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε λοιπόν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να μη βγάλετε συμπεράσματα βασισμένα αποκλειστικά και μόνο στο συναίσθημα και μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο που δε γνωρίζετε καλά. Από τις 21/06 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή στο πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πιο εσωστρεφής για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε κύκλους ή να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Ωστόσο, το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Άρη την ίδια ημέρα μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Ίσως τώρα να βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις σκέψεις σας ή το ενδιαφέρον σας απέναντι σε ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση ή μια επαφή από το διαδίκτυο να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση και να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για ένα πρόσωπο. Ίσως να νιώσετε και εσείς οι ίδιοι ότι δεν ξέρετε τι θέλετε ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας μπερδέψει αρκετά, ειδικά αν ανήκετε στους Παρθένους των τελευταίων ημερών. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις και να αφήσετε τους άλλους να αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Δία-Κρόνου σας δίνει την ευκαιρία να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω και να κάνετε καινούρια σχέδια και πλάνα με τον/ην αγαπημένο/η σας. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση, θα σκεφτείτε να την επισημοποιήσετε ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με αυτό το πρόσωπο, ενώ αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία τότε θα έχει πολύ καλές βάσεις για να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Από τις 21/06 ο Ήλιος στον Καρκίνο μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή και εξωστρέφεια. Ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να δείτε φίλους, να μπείτε σε νέες παρέες και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια ερωτική γνωριμία από το διαδίκτυο ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα με εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων είναι αλήθεια ότι βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή φάση, αφού η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και έχετε αρχίσει σιγά – σιγά να κερδίζετε τη χαμένη σας αισιοδοξία αλλά και την αυτοπεποίθηση σας. Οι ημέρες αυτές λοιπόν προσφέρονται για να πάρετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή, να γίνετε λίγο πιο περιπετειώδεις και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Πιο συγκεκριμένα, το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 21/06 θα ενισχύσει αυτή τη διάθεση και ταυτόχρονα θα σας χαρίσει θάρρος και δυναμισμό. Θα εκφράσετε επιτέλους όσα κουβαλούσατε μέσα σας και θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να αφήσετε στην άκρη την αναποφασιστικότητα και τις ανασφάλειες και να δείξετε τι θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Σκορπιοί, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχετε βρει τον εαυτό σας, αφού όλη αυτή η έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο των Διδύμων έχει ανεβάσει στα ύψη τη σεξουαλική σας διάθεση. Πολλοί από εσάς λοιπόν περνάτε αρκετά καλά σε αυτό το κομμάτι, αρκεί βέβαια να έχετε αφήσει στην άκρη τις ανασφάλειες και τις εμμονές που μπορεί να σας βασανίζουν και να μην έχετε εμπλακεί σε παιχνίδια εξουσίας που δεν οδηγούν πουθενά. Στις 19/06 το εξάγωνο Δία-Κρόνου είναι μια καταπληκτική όψη για εσάς, αφού σας δίνει την ευκαιρία να κρίνετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας ή θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε πιο συνειδητοποιημένοι και ξέρετε τι θέλετε από τους άλλους. Από τις 21/06 ο Ήλιος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου σας χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη. Ο επόμενος μήνας λοιπόν προσφέρεται για να πάρετε ρίσκα, να ταξιδέψετε, να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους και γενικώς να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο χαοτικό για εσάς, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα τη Δευτέρα μιλάει για μπερδεμένες καταστάσεις και διλήμματα. Ίσως ένα πρόσωπο σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει από εσάς. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και κυρίως να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Από τις 21/06 ο Ήλιος στον Καρκίνο μιλάει για πάθη, βαθιά συναισθήματα και έντονη σεξουαλικότητα. Μέσα στον επόμενο μήνα θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε πιο ουσιαστικές σχέσεις και επαφές, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σας οπλίσει με θάρρος, ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση. Θα έχετε εξελίξεις σε μια ερωτική ιστορία και δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να τα πείτε επιτέλους έξω από τα δόντια ή να βρείτε το θάρρος να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Σε κάθε περίπτωση, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να βγείτε έξω, να κάνετε καινούριες γνωριμίες ή να πάτε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι που όλοι ξέρουμε πόσο πολύ το έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη Δευτέρα 19/06 κορυφώνεται το ευεργετικό εξάγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή. Από τη μια πλευρά είστε οπλισμένοι με λογική, σύνεση και ωριμότητα, και από την άλλη είστε θετικοί και αισιόδοξοι χωρίς όμως να χάνετε το μέτρο και να παρασύρεστε σε επιπόλαιες κινήσεις. Μια σχέση που έχει γερές βάσεις μπορεί να σταθεροποιηθεί κάτω από αυτή την όψη, ενώ αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία τότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά και τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, αρκεί να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Από τις 21/06 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και για τον επόμενο μήνα θα εστιάσετε λίγο παραπάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Ήλιος στο απέναντι σας ζώδιο σας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η συντροφικότητα και σας καλεί να γίνετε πιο συγκαταβατικοί και να κάνετε περισσότερο χώρο για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα επιλύσετε προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σκληρό για εσάς, αλλά καλό θα είναι να μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή να επενδύσετε σε μια γνωριμία που μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή. Να θυμάστε ότι ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο και δεν σας επιτρέπει να ξεχωρίσετε το όνειρο από την πραγματικότητα. Αναζητήστε λοιπόν απτές αποδείξεις για το ενδιαφέρον ενός προσώπου και μην δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε αόριστα λόγια και υποσχέσεις. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Δία-Κρόνου είναι μια σταθεροποιητική όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Στις 21/06 το εξάγωνο Ερμή-Άρη μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή, νέους έρωτες ή ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναντήσεις. Η όψη αυτή σας χαρίζει θάρρος και αυτοπεποίθηση και σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά. Μην περιμένετε λοιπόν τους άλλους να κάνουν κίνηση και πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τοπίο θα είναι θολό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού τη Δευτέρα θα κορυφωθεί το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα. Όταν ο Ποσειδώνας (που είναι και ο κυβερνήτης σας) σχηματίζει δύσκολες όψεις, τότε μιλάμε για σύγχυση, εξαπατήσεις και αποπροσανατολισμό. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε ή ότι δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο που πρέπει να φερθείτε, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθύς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε εμπλακεί σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να είστε αντιμέτωποι με ένα πρόσωπο που δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις και να δώσετε χρόνο στους άλλους και στον εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά, το εξάγωνο Δία-Κρόνου αργότερα την ίδια ημέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο ρεαλιστική σκοπιά. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε επαφές και γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς. Από τις 21/06 ο Ήλιος στον Καρκίνο θα είναι σε μια θέση που σας ταιριάζει πολύ και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. Ο επόμενος μήνας λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος για εσάς με φλερτ, κατακτήσεις και παθιασμένους έρωτες.