Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 19/06/2023 – 25/06/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 19/06/2023 - 25/06/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 19/06/2023 – 25/06/2023

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης και της έντονης παρουσίας του Ποσειδώνα σε αυτό το φεγγάρι που δημιούργησε αρκετές αστάθειες και ένα τοπίο λίγο πιο ομιχλώδες. Τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να εντείνει τη σύγχυση, το παρασκήνιο, ενώ παραπέμπει σε λανθασμένη κρίση ή και απογοήτευση κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Στον αντίποδα, την ίδια μέρα ο Δίας από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για τις επαφές σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για να έχετε πιο θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, συμφωνιών, διακανονισμών. Αν έχετε ένα σχέδιο, μια ιδέα συζητήστε το και φτιάξτε ένα οργανόγραμμα για να το υλοποιήσετε. Θα ευνοήσει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Στις 21/06/2023, ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το καλοκαίρι με το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Ξεκινούν τα γενέθλια των Καρκίνων που ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά θα τους απασχολήσει η συλλογική δουλειά και οι νέοι στόχοι σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Για όλους μας η περίοδος των τεσσάρων εβδομάδων που θα παραμείνει ο Ήλιος στον Καρκίνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα, τις βαθύτερες επιθυμίες μας, να ασχοληθούμε περισσότερο με τον χώρο που ζούμε, την οικογένεια και τους στενούς μας φίλους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 19/06/2023 – 25/06/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Στον απόηχο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στους Διδύμους, τη Δευτέρα 19/06 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που και πάλι αφορά σε θέματα των οικονομικών σας. Ίσως πρέπει να δείτε με τους συνεργάτες σας τα θέματα ενός πλάνου που έχετε, ειδικά αν βλέπετε ότι μπορεί να είναι ακριβότερο από αυτό που υπολογίζατε. Προσπαθήστε επίσης να μην παρασυρθείτε σε αγορές που μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία ή να σας δημιουργήσουν άγχος αν θα τα βγάλετε πέρα με τις μηνιαίες υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε χρήματα με αισθήματα και μείνετε μακριά από δάνεια. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Δία από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τόσο σε θέματα επαγγελματικά, σε θέματα σχέσεων με φίλους και συνεργάτες, ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας. Είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες, την αποφασιστικότητα σας και να σημειώσετε πρόοδο. Αξιοποιήστε την επιρροή αν έχετε να κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, δοσοληψίες, συμφωνίες, διακανονισμούς. Την Τετάρτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, καθώς ο Ήλος προχωρά στον Καρκίνο κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την καθημερινότητα σας από δω και στο εξής και στρέφοντας την προσοχή σας σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, επιχειρηματικές κινήσεις, ταξίδια, αλλά και σε θέματα σπουδών. Από τώρα μέχρι τις 22/07 είναι μια πιο εξωστρεφής και κοινωνική περίοδος για σας με έμφαση στις επαφές, τις συναντήσεις με φίλους, το σχεδιασμό των μελλοντικών σας επαγγελματικών θεμάτων, των σπουδών, αλλά και τη διασκέδαση. Η συνεργασία με τους άλλους, ενώνοντας τις δυνάμεις σας και όχι λειτουργώντας μοναχικά, μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 19/06 χρειάζεται προσοχή στα όρια σας. Πολλές φορές οι άλλοι καταπατούν τα όρια σας, γιατί εσείς φοβάστε να πείτε όχι ή σας πιάνει το συμπονετικό σας και προτιμάτε να ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας κι όχι τους άλλους. Αποφύγετε τη Δευτέρα υπογραφές, δεσμεύσεις, συμφωνίες αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας μετά τις 17/07. Αντίθετα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα νέα, καθώς Δίας και Κρόνος σχηματίζουν ένα εξάγωνο τη Δευτέρα και φέρνουν εξελίξεις για τους γεννημένους κοντά στις 28 Ιουνίου, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 7 μοίρες του ζωδίου σας, σε θέματα επαγγελματικά, σπουδών αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ενδεχομένως να υπάρχει μια επαγγελματική συνάντηση ή συμφωνία. Κάποια ιδέα σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα με τη στήριξη φίλων και συνεργατών. Τα γενέθλια σας ξεκινούν φέτος την Τετάρτη 21/06 που γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Χρόνια σας πολλά και να είστε βέβαιοι ότι αυτή η γενέθλια χρονιά που ξεκινά θα είναι αν μη τι άλλο καθοριστική για τις εξελίξεις στη ζωή σας κυρίως σε επίπεδο προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και προόδου και εξέλιξης είτε στις σπουδές είτε στα νέα επαγγελματικά σας εγχειρήματα. Ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο σας δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Από τώρα μέχρι τις 22/07 κάντε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους και βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε πρόοδο και να εξελιχθείτε. Είναι μια νέα δουλειά; Ένα μεταπτυχιακό; Να ξεκινήσετε ένα σπορ ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα; Οι στόχοι του καθενός είναι διαφορετικοί, ο κοινός παρονομαστής είναι η εξέλιξη.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 19/06 είναι μια απατηλή όψη και θέλει προσοχή σε αισθηματικές ή και οικονομικές επενδύσεις. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε, ούτε όμως και να απογοητευτείτε σε αυτή τη φάση. Ενδεχομένως κάτι να παρουσιάζεται με διαφορετικό τρόπο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα όμως πραγματοποιείται και μια εξαιρετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Δία από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τους Ιχθύς, που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ιδίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/10, ή έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 7 μοίρες του ζωδίου τους. Η όψη αφορά τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε. Η όψη αυτή βοηθά να κάνετε επιτυχημένες συνεργασίες και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ακόμη είναι βοηθητική για να πάρετε κάποια απόφαση δέσμευσης στην προσωπική σας ζωή. Την Τετάρτη 21/06, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μαγική στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και ξεκινά το καλοκαίρι ουσιαστικά. Για σας οι επόμενες εβδομάδες και μέχρι τις 22/07 θα έχουν τον χαρακτήρα της προετοιμασίας για τα νέα σας σχέδια στο μέλλον είτε αφορούν τη δουλειά, τις σπουδές ή γενικότερα τη ζωή σας. Ο ζωοδότης Ήλιος σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας πάντα είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και αισιοδοξίας για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας και σας επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά. Ακόμη θα σας βοηθήσει λίγο να χαλαρώσετε ιδιαίτερα μετά τις 10/07 και να απολαύσετε και τις διακοπές σας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, τη Δευτέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, μια όψη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες και σχέσεις, αλλά και γενικότερα σε όποιον τομέα μπορεί κάποιοι να σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Αυτή η όψη είναι απατηλή και εύκολα κάποιος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την καλή και συμπονετική καρδιά σας προκειμένου να τον εξυπηρετήσετε. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας και επιλέξτε σοφά και με λογική ποιον αποφασίζετε να βοηθήσετε. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η ίδια όψη μπορεί να φέρει κάποια απογοήτευση σε μια σχέση είτε φιλική είτε με κάποιον συνεργάτη, είτε ακόμη και με ένα άτομο από το περιβάλλον που κινείστε καθημερινά. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου προσπαθήστε να βάλετε σθεναρά όρια στις σχέσεις σας και μην επιτρέψετε σε κανένα να τα καταπατήσει. Ακόμη προσέξτε γενικότερα και στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά σε μια ένταση και πάρτε απόσταση για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Την ίδια μέρα έχουμε τη βοηθητική όψη του Δία προς τον Κρόνο κι αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και ιδίως κοντά στις 26/02, ή έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 7 μοίρες, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικά. Εσείς μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας πρότασης ή να έχετε μια επιτυχία σε θέματα σπουδών. Την Τετάρτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, καθώς ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει και ουσιαστικά το καλοκαίρι. Αυτό και μόνο θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο, καθώς ο Ήλιος περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας κάνοντας το επόμενο διάστημα πιο δημιουργικό κι ευχάριστο. Η εποχή του Καρκίνου για το ζώδιο σας είναι πάντα ιδιαίτερα δημιουργική και σας δίνει σαφή εικόνα για τα επόμενα βήματά σας σε όλα τα επίπεδα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο χώρο που δραστηριοποιείστε, να προκαλέσετε την τύχη σας σε ένα νέο εγχείρημα, αλλά και να ερωτευθείτε, να βγείτε περισσότερο, να κάνετε νέες γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.