Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/10/2021 – 24/10/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/10/2021 – 24/10/2021

Αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα, μιας και στις 19/10 δύο πλανήτες επιστρέφουν ξανά σε ορθή πορεία. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και αντίστοιχα ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Από τη μία, ο Δίας σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει ανανέωση και αισιοδοξία και μας βοηθάει να βγούμε από την απραξία και να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας. Από την άλλη, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό έρχεται για να αποκαταστήσει την τάξη και την επικοινωνία στις σχέσεις μας και φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε είχε καθυστερήσει ή είχε παρερμηνευτεί, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση. Στις 19/10 o Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, χαρίζοντας δυναμισμό και αποφασιστικότητα για δράση. Θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες, προκειμένου να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να τις κάνουμε πιο λειτουργικές, όμως δεν αποκλείεται να γίνουμε πιο παρορμητικοί και ανταγωνιστικοί από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις. Είναι στο χέρι μας λοιπόν το πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την έντονη ενέργεια. Στις 20/10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Πρόκειται για μια αρκετά δυναμική -έως και εκρηκτική- Πανσέληνο, αφού φέρνει στην επιφάνεια αρχηγικές τάσεις, εγωισμό, ανταγωνισμό, παράνοια και παιχνίδια εξουσίας. Μέσα σε αυτή την έκρυθμη κατάσταση καλούμαστε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία μας για ανεξαρτησία και στις ανάγκες του συντρόφου μας. Στις 23/10 ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού και κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό. Το κλίμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλάζει και αποκτά μια άλλη βαρύτητα. Οι επαφές μας με τους άλλους γίνονται πιο ουσιαστικές τώρα και οι επιθυμίες μας πιο έντονες. Ο Ήλιος στον Σκορπιό μάς καλεί να έρθουμε σε επαφή τόσο με τα βαθύτερα συναισθήματα μας όσο και με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, που διστάζουμε να αντιμετωπίσουμε ή να βγάλουμε προς τα έξω.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 19/10 μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης και επιτέλους θα μπορέσετε σιγά-σιγά να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν με το ταίρι σας και να δρομολογήσετε ό,τι είχε καθυστερήσει να γίνει το προηγούμενο διάστημα. Θα είναι πιο εύκολο από δω και πέρα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να γίνετε κατανοητοί χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση, επομένως ολοκληρώστε όσες συζητήσεις και αποφάσεις είχατε αναβάλλει. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα ένα άτομο που μπήκε τώρα στη ζωή σας, χωρίς να φοβάστε για αναποδιές και εμπόδια. Η δυναμική Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 20/10 χρειάζεται λίγη προσοχή. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, η ανάγκη για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία θα συγκρουστεί με την επιθυμία για συντροφικότητα. Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να κάνετε υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιείτε τις επιθυμίες του άλλου. Ωστόσο, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας και αποφύγετε τα απότομα ξεσπάσματα και τις παρορμητικές κινήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και φέρνει πάθη και εντάσεις. Οι επιφανειακές και οι μέτριες σχέσεις δεν σας καλύπτουν πλέον. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να έχετε μια ουσιαστική σύνδεση με τον/την άλλον/η και να ικανοποιείστε τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό, αλλά και συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

H Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό στις 20/10 ίσως σας δημιουργήσει την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αναλογιστείτε τις ανάγκες σας και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σάς έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό η δουλειά και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Η Πανσέληνος αυτή αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις και συναισθήματα που είχαν θαφτεί στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο σας προκαλεί άγχος και εσωτερική ένταση. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια κάτι το οποίο ήταν κρυφό και να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα που υπήρχαν ως τώρα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην απομονωθείτε εντελώς από τους άλλους και αναζητήστε την υποστήριξη εκείνων που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας κατανοήσουν. Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας δημιουργήσει έξαψη και πάθος. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας και να λύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε έναν συνοδοιπόρο από δω και στο εξής και όχι έναν αντίπαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία στις 19/10 στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να κάνετε το βήμα που διστάζατε στα ερωτικά σας και να πάρετε αποφάσεις που είχατε αναβάλλει. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι γεγονός ότι τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες υπήρξε αρκετή σύγχυση και μπερδεμένα μηνύματα από τον ερωτικό σας σύντροφο, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση. Εάν ένας/μια πρώην είχε κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σας, τώρα θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τι ακριβώς συμβαίνει και αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε περαιτέρω ή αν θα πρέπει να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, θα μπορέσετε σιγά-σιγά να κατανοήσετε τι συμβαίνει και πώς θα πρέπει να κινηθείτε από δω και πέρα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό στις 20/10, στην οποία συμμετέχει ο Άρης και ο Πλούτωνας σε όψη τετραγώνου, φέρνει εντάσεις και εκρήξεις. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας από τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα είναι δύσκολο τώρα για εσάς να συμβιβαστείτε ή να καταπνίξετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, όμως προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι με τους άλλους και μην υποτιμάτε τις ανάγκες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης πορείας, ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στις 19/10 στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που σημαίνει ότι θα βελτιωθεί το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Θα μπορέσετε σιγά-σιγά να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας ή με τον σύντροφο σας και να κάνετε συζητήσεις μαζί τους χωρίς τσακωμούς και κυρίως χωρίς να παρεξηγεί ο ένας τον άλλον. Θα βρείτε επιτέλους την κατανόηση και την υποστήριξη που ψάχνατε, αλλά θα μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να ακούσετε τις ανάγκες του άλλου. Εάν τις προηγούμενες εβδομάδες είχε επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν, τώρα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα αποφασίσετε εάν αξίζει να το προσπαθήσετε ή αν θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας οριστικά. Το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 22/10 φέρνει παιχνίδια εξουσίας, χειριστική συμπεριφορά και ανταγωνισμό μέσα στη σχέση σας. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετικότητα ή απότομα ξεσπάσματα από το ταίρι σας. Μη διστάσετε να εκφράσετε όσα αισθάνεστε, χωρίς όμως να επιτρέψετε να σας εκμεταλλευτούν. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και ανάγκη να φλερτάρετε και να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες που θα σας αναζωογονήσουν. Εάν είστε σε σχέση, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, επομένως μη διστάσετε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας γυρνάει ξανά σε ορθή πορεία στις 19/10 στον Υδροχόο και αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα φέρει θετικές εξελίξεις για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορέσετε τώρα να δρομολογήσετε τα σχέδια σας, να επισημοποιήσετε μια σχέση και γενικώς να προχωρήσετε παρακάτω με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Ερμής γυρνάει επίσης σε ορθή πορεία αργότερα την ίδια ημέρα, δίνοντας ένα τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που είχαν δυσκολέψει την επικοινωνία τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες. Θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να δείτε πού συμφωνείτε και πού διαφωνείτε και να βρείτε μια λύση από κοινού σε τυχόν προβλήματα. Ο/Η άλλος/η θα είναι εκεί για να ακούσει τις σκέψεις σας, αλλά και εσείς θα είστε εκεί για εκείνον/η. Εάν το προηγούμενο διάστημα αναβάλλατε μια απόφαση, τώρα θα έχετε μπροστά σας όλα τα δεδομένα προκειμένου να καταλήξετε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Νέες γνωριμίες και μετακινήσεις ευνοούνται, επομένως αναζητήστε τρόπους να ανανεωθείτε και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει μια περίοδο πιο εσωστρεφή για εσάς. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και ίσως θα προτιμήσετε να μείνετε μακριά από κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς μέσα στη σχέση σας και να μπορείτε να εμπιστευτείτε το άτομο που έχετε δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 20/10 στο ζώδιο του Κριού, με την συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα σε δύσκολη όψη, επηρεάζει άμεσα τις βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις και φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, ένας από τους δύο θα έχει την ανάγκη να αποκτήσει το πάνω χέρι και θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον. Αυτή η τάση χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις ή ακόμα και ρήξη με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η ανεξέλεγκτη παρόρμηση για έλεγχο και εξουσία επάνω στον άλλον, έχει τη ρίζα της σε ανασφάλειες, απωθημένα και άλυτα θέματα του παρελθόντος, τα οποία καλείστε τώρα να αντιμετωπίσετε. Το παν είναι να νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς, αλλά και εσείς με τη σειρά σας να βοηθήσετε τον άλλον να αισθάνεται έτσι και κυρίως να χτίσετε μια σχέση η οποία θα βασίζεται στην ισότητα και όχι στον ανταγωνισμό. Εάν έχετε εμπλακεί σε μια μυστική σχέση ή κρατάτε πράγματα κρυφά, τώρα είναι πολύ πιθανό να βγει κάτι στην επιφάνεια ή να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας για οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 εγκαινιάζει μια περίοδο άκρως επικοινωνιακή για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να βγείτε έξω και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν είστε σε σχέση, μη διστάσετε να εκφράσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας στον άλλον ή να κανονίσετε μια εκδρομή η οποία θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο στις 19/10 και επιτέλους θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφο σας και να δώσετε ένα τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Το τοπίο αρχίζει σταδιακά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσετε να βάλετε τη σκέψη σας σε μια σειρά και να πάρετε αποφάσεις που είχατε αναβάλλει, μιας και πλέον έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας. Ωστόσο, δεν θα κυλήσουν όλα ήρεμα και ομαλά αυτή την εβδομάδα, καθώς η δυναμική Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 20/10, με τη συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα, έρχεται για να ταράξει τα νερά και να φέρει στην επιφάνεια θυμό, ένταση και ανταγωνισμό. Καλείστε μέσα σε αντίξοες συνθήκες και εκρηκτικό κλίμα, να εξισορροπήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με τις επιθυμίες του συντρόφου σας και να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία. Το ερώτημα είναι εάν θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας αν λειτουργήσετε με αυτό τον τρόπο ή εάν θα αισθάνεστε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση ή τον γάμο σας. Αυτή η Πανσέληνος σάς υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να διεκδικήσετε την αυτονομία σας και κυρίως να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που είναι τοξικοί πλέον για εσάς και από συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς που δεν σας οδηγούν πουθενά. Είναι σημαντικό να αποδεχτείτε όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας με αποφασιστικότητα, θάρρος και πίστη στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 19/10, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο σύγχυσης, μπερδέματος και ασάφειας. Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες αναμοχλεύσατε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και ήρθατε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, όμως το τοπίο ήταν αρκετά θολό γύρω σας και ήταν δύσκολο να διακρίνετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Εάν προσπάθησαν να σας αποκρύψουν την αλήθεια ή υπήρξαν κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, τώρα μπορεί όλα αυτά να έρθουν στην επιφάνεια και να μπορέσετε επιτέλους να βάλετε σε μια σειρά τα κομμάτια του παζλ και να βγάλετε συμπεράσματα. Καλείστε να έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις σχέσεις σας και να αφήσετε πίσω σας ό,τι αποδείχθηκε βλαβερό για εσάς. Η διαίσθηση σας θα είναι εξαιρετικά ισχυρή τώρα και θα σας καθοδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 22/10 χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί κάτι κρυφό να αποκαλυφθεί και να δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Μην κρατάτε μέσα σας τον θυμό ή τα νεύρα σας, διότι κάτι τέτοιο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας και μπορεί να έχετε απότομα ξεσπάσματα. Στις 23/10 ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Για το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν μέσα στη σχέση σας ή να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας εάν είστε αδέσμευτοι. Είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεωθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία από τις 19/10 στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και δίνει τέλος σε ασυνεννοησίες και μπερδέματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθείτε. Μπορείτε πλέον να εκφράζεστε και να υπερασπίζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα σας κατακρίνουν ή ότι θα σας παρεξηγήσουν. Στις 20/10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, στον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Οι ερωτικές σας σχέσεις χαρακτηρίζονται από ένταση και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με εγωιστική ή επιθετική στάση από το ταίρι σας. Οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές και θα είναι δύσκολο να συμβιβάσετε τις επιθυμίες σας με τις ανάγκες του συντρόφου σας. Ίσως ένας από τους δύο να αισθανθεί ότι χρειάζεται περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία ή ότι καταπιέζεται μέσα στη σχέση και δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του. Εάν ξεκινάει τώρα ένας νέος έρωτας για εσάς, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πριν αποφασίσετε να επενδύσετε σε αυτό το άτομο. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε έντονη διάθεση να βγείτε, να διασκεδάσετε και να εμπλακείτε σε παρέες και ομάδες. Ωστόσο, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10 φωτίζει ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και για το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 20/10 σας καλεί αυτή την εβδομάδα να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να εστιάσετε περισσότερο στα βαθύτερα συναισθήματα σας και στις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Είναι πιθανό να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απότομο ξέσπασμα στον σύντροφο σας ή σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αυτό το διάστημα έχετε πιεστεί αρκετά στο επαγγελματικό κομμάτι και σας έχουν απορροφήσει οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τώρα όμως οι ανάγκες του συντρόφου και των ανθρώπων γύρω σας απαιτούν την προσοχή σας και εάν τις αγνοήσετε ή φερθείτε εγωιστικά, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και στις απαιτήσεις των άλλων από εσάς, χωρίς να χρειαστεί να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού. Εάν μία κατάσταση δεν προχωράει και έχει φτάσει σε τέλμα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να την αφήσετε οριστικά πίσω σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 σας βγάζει από το καβούκι σας και σας δημιουργεί έντονη ανάγκη για κοινωνικότητα. Οι φιλικές σας σχέσεις ευνοούνται και δεν αποκλείεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές ομάδες και παρέες στις οποίες εμπλέκεστε. Αναζητήστε ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζεστε κοινό όραμα, στόχους και ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 19/10 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας μετά από 4 μήνες ανάδρομης πορείας, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης για εσάς και κάνοντας ουσιαστικά μια επανεκκίνηση στη ζωή σας. Είστε πλέον πιο αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να κάνετε βήματα προόδου και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σας. Την ίδια ημέρα ο Ερμής γυρίζει επίσης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, γεγονός που σας βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στον εαυτό σας. Είστε πλέον έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, να ρισκάρετε, να ζήσετε νέες περιπέτειες με το ταίρι σας ή ακόμα και να οργανώσετε ένα πολυπόθητο ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με μια πολύ διαφορετική ματιά. Το ευνοϊκό τρίγωνο Άρη-Δία στις 19/10 ευνοεί πρωτοβουλίες και αποφασιστική δράση, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό στις 20/10 σας βρίσκει αρκετά πολυάσχολους, αφού η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια και να αισθανθείτε ότι οι γύρω σας δεν σας κατανοούν ή ότι δεν ξέρετε με τι να πρωτοασχοληθείτε, καθώς γύρω σας οι εξελίξεις και οι υποχρεώσεις τρέχουν και απαιτούν την προσοχή σας. Όλο αυτό το κλίμα θα είναι αρκετά αγχωτικό για εσάς και μπορεί να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να μειώσετε το στρες και μη διστάσετε, εκτός από τις σκέψεις και τις ιδέες σας, να εκφράσετε στους άλλους και το συναίσθημα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 19/10 και αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ό,τι αφορά τα βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα. Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες κάνατε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και ανακαλέσατε προηγούμενες σχέσεις και παρελθοντικές καταστάσεις, για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είναι πιθανό να ήρθε στην επιφάνεια οτιδήποτε προσπαθούσατε να απωθήσετε στο ασυνείδητο προκειμένου να το αντιμετωπίσετε, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο ήταν αρκετά επίπονο. Πλέον το μυαλό σας έχει ξεκαθαρίσει και γνωρίζετε τι είναι φθαρμένο και τι πρέπει να λήξει οριστικά και πού πρέπει να επενδύσετε από δω και στο εξής. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι σημαντικό να μπορεί το ταίρι σας να σας κατανοεί σε βαθύτερο επίπεδο και να μπορείτε να μοιράζεστε μαζί του τις ενδόμυχες σκέψεις και τα πιο σκοτεινά σας συναισθήματα. Το τρίγωνο Άρη-Δία στις 19/10 φέρνει για εσάς έντονα πάθη και σεξουαλική διάθεση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι και να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό στις 20/10 φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα ασφάλειας και σας κάνει να αναρωτηθείτε εάν παίρνετε ικανοποίηση από τη σχέση σας και αν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα παίρνετε και σε όσα δίνετε. Αν χρειαστεί να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω από τον σύντροφο σας κάντε το, αλλά προσπαθήστε να μην οδηγηθείτε σε ακραίες ή χειριστικές συμπεριφορές. Να θυμάστε ότι η ψυχραιμία, η λογική και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις ισορροπίες.