Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/05/2021 – 23/05/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/05/2021 – 23/05/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Δευτέρα, μια όψη που μας κάνει πιο αποφασιστικούς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας στα συναισθήματα μας λειτουργεί εξαιρετικά όταν θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον σύντροφο μας για τις προθέσεις μας. Αν έχετε βγει από μια σχέση αυτή η όψη διευκολύνει να πάρετε απόφαση να αφήσετε το παρελθόν εκεί που είναι και να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους και ακολούθως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Τετάρτη δείχνουν καρμικότητα στις γνωριμίες και στις σχέσεις που μπορεί να κάνουμε τώρα και δίνουν εχέγγυα για μακροημέρευση. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι εξαιρετικές όψεις για να αποφασίσετε για την κοινή πορεία της σχέσης σας ή ακόμη και να ορίσετε γάμο ή συμβίωση. Πλησιάζοντας προς το Σαββατοκύριακο το τοπίο διαφοροποιείται και ξεκινούν αστάθειες και μπερδέματα, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο. Αποφύγετε το Σαββατοκύριακο να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας (διότι δεν θα λάβετε απαντήσεις), αλλά και να προχωρήσετε σε νέες αισθηματικές δεσμεύσεις. Σε σχέση με το ξεκίνημα της εβδομάδας, στο τέλος της δεν βλέπουμε την αλήθεια, αλλά αυτό που θα θέλαμε να είναι αλήθεια ή αυτό που μας πλασάρουν οι άλλοι ως αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Με το να είστε ανεξάρτητοι, να στέκεστε στα πόδια σας και να έχετε την αυτονομία σας, σαφώς υπερτερείτε στη δημιουργία πιο σταθερών σχέσεων στη ζωή σας. Μολονότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι ευκαιρίες είναι περισσότερο σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, δεν είναι αμελητέες και για την προσωπική σας ζωή, καθώς η αυτοπεποίθηση που έχετε λειτουργεί διεγερτικά και στον έρωτα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και η σύνοδος της με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ευνοούν τη δημιουργία σχέσεων αρχικά σε φιλικό επίπεδο και στην πορεία μπορεί αυτές οι σχέσεις να προχωρήσουν σε ένα άλλο επίπεδο. Μπορεί με κάποιο τρόπο οι φίλοι σας να παίξουν ένα καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σας ζωή, κάνοντας ας πούμε μια γνωριμία μέσω εκείνων. Ή μπορεί να αποφασίζετε μια πιο σταθερή δέσμευση ή και επισημοποίηση. Στο τέλος της εβδομάδας τα πράγματα μπερδεύονται και καλά θα κάνετε να μην εμπιστεύεστε πολύ εύκολα πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά το υπόβαθρο τους. Φλερτάρετε μεν μην δένετε τίποτε δε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη τριγώνου του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Πλούτωνας είναι ο φυσικός κυβερνήτης του τομέα των σχέσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον 9ο οίκο της επέκτασης, έτσι αυτή η όψη μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητική αν έχετε σχέση για να επεκτείνετε τους ορίζοντες της και να νιώσετε μεγαλύτερη εγγύτητα με τον σύντροφο σας. Αν είστε μόνες-οι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο αβανταδόρικο για να κάνετε μια γνωριμία ή να προχωρήσετε σε μια σχέση που μπορεί να έχει και καρμικό χαρακτήρα. Ενδεχομένως μάλιστα η γνωριμία αυτή να προέρχεται κι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας προκαλεί σύγχυση ως προς τις προθέσεις του, καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και μην στέκεστε στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς οι αστρολογικές ενδείξεις είναι με το μέρος σας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να είναι μια θετική επιρροή στη σεξουαλικότητα σας. Βέβαια η όψη αυτή μερικές φορές μπορεί να βγάλει και μια πιο σκοτεινή πλευρά ζήλιας ή εμμονών στις σχέσεις. Στην πορεία της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τρίγωνο με τον Κρόνο. Αν είστε μόνες-οι αυτές οι όψεις μπορεί να είναι ένδειξη μιας καρμικής γνωριμίας με μακρόχρονο ορίζοντα. Αν μπείτε σε μια σχέση αυτές τις ημέρες φαίνεται ότι ήταν γραμμένο στ’ άστρα να συμβεί. Αν είστε ήδη σε σχέση αυτές οι όψεις μπορεί να δείχνουν σταθεροποίηση της σχέσης και προοπτικές επισημοποίησης. Τίποτε που να αγγίζει ο Κρόνος δεν είναι επιπόλαιο. Αντιθέτως είναι σοβαρό, ώριμο και με ξεκάθαρες προθέσεις. Έτσι μπορεί να είναι και κάποιος που ίσως γνωρίσετε. Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο «επικίνδυνο», καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί σύγχυση και τάση παρεξηγήσεων. Προσέξτε ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ποιον εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Μάλιστα μπορεί να έχετε ένα κοινό στόχο ή πρότζεκτ με τον σύντροφο σας που ίσως είναι η αιτία να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Κάνοντας κι άλλες δραστηριότητες από κοινού μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι οι δυο σας αποτελείτε μια πολύ «δυνατή» ομάδα! Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά σε μια σχέση ή γάμο όμως, η ίδια όψη μπορεί να δείχνει ένταση, ζήλια, εμμονές ή ακόμη και το τέλος μιας ιστορίας. Προφανώς για τους καλύτερους λόγους, μολονότι μπορεί να είναι επώδυνο. Αν είστε μόνες-οι δεν θα έλεγα ότι αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να κάνετε νέες σχέσεις. Μάλλον νιώθετε καλύτερα σε αυτή τη φάση χωρίς σχέση, παρά τη μοναξιά που ίσως βιώνετε. Ευτυχώς όλο αυτό θα διαφοροποιηθεί εντελώς τον επόμενο μήνα. Καλώς ή κακώς όλες οι εποχές δεν είναι ίδιες. Τώρα μπορεί να νιώθετε πιο πεσμένοι ή πιο απογοητευμένοι από τον έρωτα, αλλά σύντομα θα αλλάξει.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στην επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή και όχι τόσο στον τομέα των σχέσεων με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα. Αλλά αυτό θα αλλάξει στην πορεία με τις όψεις της Αφροδίτης τόσο προς τον Κρόνο όσο και με τη σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Το ζώδιο σας ανήκει στα εξωστρεφή και κοινωνικά του ζωδιακού και οι φίλοι σας είναι ο θησαυρός σας που τιμάτε και σας τιμά. Πολλές φορές μπορεί να παίζουν και ένα καταλυτικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου ή στην πορεία μιας σχέσης με τις συμβουλές τους. Οι παραπάνω όψεις που σχηματίζονται μέχρι την Τετάρτη σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε ίσως τις περιπτώσεις που χάρη σε έναν έρωτα βάλατε σε δεύτερη μοίρα τους φίλους ή χάρη των φιλικών σας σχέσεων απομακρυνθήκατε από το ταίρι σας. Ο σκοπός είναι να βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση και τις φιλικές σας σχέσεις χωρίς να αδικείτε κανένα. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία μέχρι την Τετάρτη είναι πιθανόν να αποκτήσει μια μακρόχρονη προοπτική. Το Σαββατοκύριακο φανείτε καχύποπτοι με τις νέες γνωριμίες, αλλά και με τις μεγάλες προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυνατά με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα που βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα και των φλερτ κι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια καινούρια σχέση ή να κάνετε μια δυνατή γνωριμία. Μπορεί να βρείτε κάποιον-α που σας ανεβάζει, σας κάνει να πιστεύετε στη σχέση και πιθανώς να υπάρχει και μια ωραία συνέχεια σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Ενδεχομένως να κάνετε και μια γνωριμία που προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο αυτές τις ημέρες. Αν έχετε βγει από κάποια σχέση ίσως να σας πιάνει μια νοσταλγία ή ακόμη και να βγαίνουν στην επιφάνεια εμμονές ή αρνητικά συναισθήματα. Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος. Το Σαββατοκύριακο έχει έναν βαθμό επικινδυνότητας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής μπλέκεται στα δίχτυα του Ποσειδώνα και δημιουργεί σύγχυση. Καλύτερα να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, υποσχέσεις και αποφάσεις εκείνες τις ημέρες όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερο άγχος για θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά και λιγότερο για ζητήματα καρδιάς, αλλά στην πορεία το κλίμα αλλάζει, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και ακολούθως την Τετάρτη τρίγωνο με τον Κρόνο. Πλέον στα θέματα του έρωτα και των σχέσεων αναζητάτε σοβαρότητα και προοπτικές σε μακροπρόθεσμο επίπεδο κι όχι κάτι επιπόλαιο απλά για να περάσετε τον χρόνο σας. Αν έχετε βρει ήδη μια τέτοια σχέση, τότε μέχρι το μέσον της η εβδομάδα σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σας ή και συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης αν έχετε σιγουρευτεί ότι το ταίρι σας είναι αυτό που ψάχνετε για να συντροφεύει ιδανικά μια ζωή. Αν είστε μόνες-οι το να νιώθετε μοναξιά δεν είναι σημαντικός λόγος για να μπείτε σε μια σχέση βιαστικά και χωρίς να ελέγξετε την κατάσταση. Το ίδιο κι αν είστε σε μια σχέση που δεν σας καλύπτει. Οι όψεις της Αφροδίτης θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στην ανεύρεση μιας σχέσης με ουσία μέχρι τις 20/5. Το Σαββατοκύριακο όλα μπερδεύονται με τον Ερμή σε όψη με τον Ποσειδώνα και δεν προσφέρεται για συζητήσεις, υποσχέσεις ή νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις κι ίσως πρέπει να κάνετε μια κουβέντα για να δείτε σε ποια φάση είστε στη σχέση σας και αν μπορείτε πραγματικά να έχετε κοινό ορίζοντα και προοπτικές μακροημέρευσης. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές πρέπει να σταθείτε αν θέλετε πραγματικά να βγάλετε άκρη σε μια σχέση. Μολονότι δεν είναι η πιο ερωτική εβδομάδα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, μέχρι την Πέμπτη είστε πιο ασφαλείς να συζητήσετε, να γνωρίσετε, να φλερτάρετε. Το τέλος της εβδομάδας έχει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα του έρωτα. Εκεί μπορεί να σας μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά σε σχέση με αυτά που μπορεί να ακούτε από το ταίρι σας και να δυσκολεύεστε να τον-ην πιστέψετε. Από την άλλη μπορεί σε μια νέα γνωριμία να νιώθετε μπερδεμένοι, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνετε από την άλλη πλευρά δεν είναι ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και η εβδομάδα ξεκινά με πολύ διαφορετικό προσανατολισμό, καθώς θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα δουλειάς, υγείας ή οικονομικά, στην πορεία με τις όψεις της Αφροδίτης από τον τομέα των σχέσεων τόσο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης όσο και με το τρίγωνο προς τον Κρόνο δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες για την ερωτική σας ζωή είτε είστε σε φάση αναζήτησης είτε έχετε ήδη σχέση. Η όψη τριγώνου με τον Κρόνο είναι ένδειξη πολλές φορές μιας πρότασης γάμου, επισημοποίησης ή συμβίωσης. Αν είστε σε μια ευτυχισμένη σχέση παίζει λοιπόν να συζητήσετε μια τέτοια προοπτική. Αν είστε μόνες-οι και γνωρίσετε κάποιο άτομο αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 20/5, τότε αυτή η γνωριμία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς υπάρχει μια καρμικότητα σε αυτές τις όψεις. Στο τέλος της εβδομάδας τα πράγματα αλλάζουν άρδην, καθώς το τετράγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση και πιθανώς να μην παίρνετε σωστά μηνύματα από τους άλλους. Προσέξτε ιδιαίτερα που εμπιστεύεστε την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο σημαντική όψη της εβδομάδας για την προσωπική σας ζωή είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται την Δευτέρα. Ο Ήλιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στον τομέα του έρωτα και των φλερτ, ενώ ο Πλούτωνας εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιο σας. Όλο αυτό μπορεί να σας κάνει να σκέφτεστε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή σας ο έρωτας και πόσο καταλυτικά μπορεί να αλλάξει την προσωπικότητα σας μια σχέση, είτε θετικά είτε αρνητικά. Από το 2008 και έπειτα, που ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο σας, έχουν αλλάξει πολλά σε αυτό τον τομέα κι οι αλλαγές ακόμη συνεχίζονται. Εσείς αλλάζετε, εσείς συνειδητοποιείτε πράγματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Η αγάπη είναι ένα μεγάλο δώρο στη ζωή μας και δεν πρέπει να το σπαταλάμε σε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για μας ή δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως κάνετε εσείς. Με αυτή τη λογική θα αντιμετωπίσετε την προσωπική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον κυβερνήτη σας Κρόνο την Τετάρτη δείχνει μια από κοινού απόφαση δέσμευσης ή μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει καρμικό χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η πρώτη κύρια όψη της εβδομάδας τη Δευτέρα, το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, δεν παραπέμπει σε κάτι ερωτικό, στην πορεία της οι όψεις της Αφροδίτης προς τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και το τρίγωνο προς τον Κρόνο στο ζώδιο σας δείχνουν μεγαλύτερη κινητικότητα στα θέματα του έρωτα. Σαφώς μπορεί να είστε σε μια φάση να εξετάζετε σε βάθος μια ερωτική σχέση για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της, μπορεί να συζητάτε με το ταίρι σας την προοπτική συμβίωσης ή και γάμου ή απόκτησης παιδιών, πιθανώς όμως και μια νέα γνωριμία να σας έχει κάνει κλικ ερωτικά και να υπάρχει εξέλιξη μέσα στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Δυστυχώς τίποτε καλό δεν κρατάει για πολύ κι έτσι το Σαββατοκύριακο τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή. Ο Ερμής από τον τομέα του έρωτα συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και είτε το μυαλό σας σάς παίζει παιχνίδια ή μπορεί να ακούτε αυτό που θα θέλατε να ακούσετε σε μια νέα σχέση ή γνωριμία. Σίγουρα το Σαββατοκύριακο δεν παρέχει ασφάλεια, αλλά μόνο λόγια…

ΙΧΘΥΕΣ

Ήδη μετράτε κάποιες ημέρες από την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας, μια επιρροή που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ακόμη και στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως προς το παρόν οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις δεν προσφέρουν τόση γενναιοδωρία στα προσωπικά σας. Αν είστε ήδη ζευγάρι η κατάσταση είναι καλύτερη. Με κάποιο τρόπο η οικογένεια και το σπίτι φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί να κάνετε ας πούμε πλάνα συμβίωσης με τον σύντροφο σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Ή μπορεί να είστε σε φάση που γνωρίζετε το δικό του οικογενειακό περιβάλλον και εκείνος-η το δικό σας. Ή μπορεί κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο να παίξει ρόλο σε μια γνωριμία που μπορεί να κάνετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μπορεί να μην είναι η πιο ερωτική εβδομάδα της ζωής σας, αλλά δεν θα αργήσει κι αυτό να έρθει τον άλλο μήνα. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε από ποιον επηρεάζεστε σε σχέση με τον δεσμό σας και κυρίως όταν δέχεστε αμφισβήτηση ή απόρριψη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο για αποφάσεις.