Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/11/2022 – 20/11/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/11/2022 – 20/11/2022

Μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό διάστημα με εκλείψεις και σκληρές όψεις που δοκίμασαν τις σχέσεις μας, αυτή η εβδομάδα έρχεται επιτέλους να μας αποζημιώσει αφού μπορούμε επιτέλους να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες ερωτικές στιγμές. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 15/11/2022, μια όψη η οποία χαρίζει μια ρομαντική και γλυκιά νότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, να δώσουμε συγχώρεση σε ανθρώπους που μας πλήγωσαν και να εκφράσουμε την αγάπη και τα συναισθήματα μας. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μια από τις πιο όμορφες και ερωτικές όψεις η οποία είχε πραγματοποιηθεί ξανά τον Αύγουστο. Η όψη αυτή μας χαρίζει χαρά, αισιοδοξία και θετική διάθεση. Εκπέμπουμε γοητεία, ομορφιά και χάρη και θα μπορέσουμε εύκολα να κατακτήσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Είναι η ιδανική ευκαιρία για ραντεβού και ερωτικές γνωριμίες, επομένως μη διστάσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η όψη σας καλεί να χαλαρώσετε, να αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Από τις 16/11/2022 η Αφροδίτη θα αφήσει τα σκοτάδια του Σκορπιού και θα εισέλθει στο αισιόδοξο και ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη. Την επόμενη ημέρα θα περάσει και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνούμε και αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας. Τώρα θα γίνουμε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα επιδιώξουμε να βάλουμε την περιπέτεια στην καθημερινότητα μας. Το πύρινο ζώδιο του Τοξότη δεν συμπαθεί τους περιορισμούς και έχει ως βασικό αίτημα την ανεξαρτησία του. Θα διεκδικήσουμε λοιπόν περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα στις σχέσεις μας και δεν θα δεχτούμε να συμβιβαστούμε και να υποχωρήσουμε. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ταξιδέψουμε, να έρθουμε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και να βάλουμε στη ζωή μας ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Στις 18/11/2022 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συνδέεται με εντάσεις, σεξουαλικότητα και ερωτικά πάθη. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε, όμως μπορεί να εμπλακούμε εύκολα σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου μέσα στις σχέσεις μας. Το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται λίγη προσοχή, αφού πραγματοποιείται το τετράγωνο ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια δύσκολη όψη η οποία προκαλεί μπερδέματα και σύγχυση και μας κάνει να νιώθουμε αδύναμοι ψυχικά αλλά και σωματικά. Μπορεί να μην ξέρουμε τι θέλουμε ή να μην έχουμε την ενέργεια και το κίνητρο να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Είναι επίσης πιθανή η εξαπάτηση αυτές τις ημέρες, επομένως προσπαθήστε να μην ανοίγεστε και αφήστε για αργότερα σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει έρωτα, συναίσθημα, αλλά και έντονες σεξουαλικές στιγμές για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού τα ευνοϊκά τρίγωνα που σχηματίζονται θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Επιπλέον, θα καταφέρετε να απαλύνετε τραύματα του παρελθόντος και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη από τις 16/11. Θα ανακτήσετε σιγά-σιγά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε επιτέλους το επόμενο βήμα στον έρωτα. Βγείτε έξω, διασκεδάσετε, γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους και ταξιδέψτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αντέχετε άλλη στασιμότητα και καλείστε να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 19/11 μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα στο μυαλό σας, αλλά και στις επαφές σας. Κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα σας υπόσχονται, αλλά αντίστοιχα προσπαθήστε και εσείς να είστε πιο συγκρατημένοι και να φιλτράρετε τα λόγια σας. Να θυμάστε ότι το τοπίο είναι θολό τώρα, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από την έκλειψη στο ζώδιο σας αισθάνεστε εξαντλημένοι ψυχικά, αφού ήρθατε αντιμέτωποι με αλλαγές και γεγονότα που σας αναστάτωσαν και όπως είναι γνωστό δεν συμπαθείτε τις αλλαγές και θέλετε πάνω απ’ όλα την ηρεμία σας. Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας όμως έρχεται για να σας αποζημιώσει. Τα ευνοϊκά τρίγωνα που θα πραγματοποιηθούν στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ευνοούν ιδιαίτερα τις κοινωνικές επαφές και τις νέες γνωριμίες. Ένα άτομο που θα γνωρίσετε τώρα θα σας γεμίσει συναισθήματα και θα σας κάνει να περάσετε όμορφα μαζί του. Από τις 16/11 η Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη και θα εγκαινιάσει μια άκρως παθιασμένη και σεξουαλική περίοδο για εσάς. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, θα περάσετε καυτές ερωτικές στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφά ραντεβού και μυστικές επαφές που θα ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη. Στις 18/11 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα ενισχύσει αυτό το κλίμα και θα φέρει περισσότερο πάθος μέσα στην ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα εισέλθουν στο ζώδιο του Τοξότη. Εάν είστε μόνοι-ες, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα. Ακόμα όμως κι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα, οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα η κατάσταση θα είναι πιο ομαλή και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας μέσω του διαλόγου. Δεν έχετε διάθεση για εντάσεις και αντιπαραθέσεις, επομένως θα προτιμήσετε την πιο διπλωματική οδό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο το επόμενο διάστημα για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και όλα όσα σας χωρίζουν. Στις 19/11 το τετράγωνο του Άρη από το δικό σας ζώδιο με τον Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε μια μπερδεμένη κατάσταση ή να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους. Το ιδανικό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε για αργότερα τις πρωτοβουλίες ή τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για μια άκρως ερωτική και παθιασμένη εβδομάδα, η οποία σας καλεί να βρείτε τον εαυτό σας και να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Τα ευνοϊκά τρίγωνα που σχηματίζονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Εάν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις πιο θετικά και αισιόδοξα. Η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και δεν θα διστάσετε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Άλλωστε, είναι βέβαιο ότι με τη γοητεία που εκπέμπετε θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα κατακτήσετε εύκολα εκείνον-η που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το κλίμα θα είναι ρομαντικό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τις διαφορές σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Στις 18/11 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας κάνει ιδιαίτερα αποφασιστικούς μέσα στις σχέσεις σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και δεν θα δεχτείτε εύκολα να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείτε. Το πάθος και η σεξουαλική διάθεση θα βρίσκονται στα ύψη, όμως δεν θα λείψουν οι ζήλιες και τα παιχνίδια εξουσίας.

ΛΕΩΝ

Είναι γεγονός ότι είστε από εκείνους που πιέστηκαν αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, όμως αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας γλυκάνει το κλίμα και να σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφο σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ευνοϊκά τρίγωνα που σχηματίζονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργούν έντονα και βαθιά συναισθήματα και σας καλούν να εκφράσετε τη στοργή, την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Το κλίμα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές σας και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους γύρω σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό σε κάποιους από εσάς να χτυπήσει την πόρτα ένα άτομο από το παρελθόν προκειμένου να τα ξαναβρείτε, ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με έναν/μια πρώην. Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένο για εσάς και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και να εμπλακείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Εάν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η θέση αυτή της Αφροδίτης θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας και θα νιώσετε όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με φίλους και παρέες, αφού στις 19/11 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις και μην επενδύσετε σε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε αβεβαιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για τις σχέσεις σας, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 15/11 θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης, ενώ δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε όσα νιώθετε στους άλλους. Εάν είστε αδέσμευτοι, το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία την ίδια ημέρα, μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε και καταλαβαίνεστε απόλυτα. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφο σας και να λύσετε τις διαφορές σας. Γενικώς, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να κοινωνικοποιηθείτε και να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας, επομένως μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη και θα εξομαλύνει το κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι η ιδανική στιγμή για να διευθετήσετε μια μετακόμιση, να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειας σας. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 19/11 κλείνει την εβδομάδα με μπερδέματα και μια εσωτερική αναστάτωση. Τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν όπως τα φανταζόσασταν, επομένως προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και μην αφεθείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη από τις 16/11, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο και επικοινωνιακό για εσάς. Έχει έρθει λοιπόν η ώρα να ανοιχτείτε στους άλλους και να εκφράσετε επιτέλους τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να κάνετε καινούριες δραστηριότητες από κοινού. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Το σεξ και η σωματική επαφή είναι σε δεύτερη μοίρα τώρα, γιατί αυτό που έχετε περισσότερη ανάγκη είναι ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πνευματική σύνδεση και θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλετε αυτές τις ημέρες είναι να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα, επομένως βάλτε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, πειραματιστείτε και οργανώστε ταξίδια και εκδρομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, όλοι ξέρουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ζοριστήκατε αρκετά, αφού οι εκλείψεις και οι δύσκολες όψεις που προηγήθηκαν ήταν απαιτητικές για εσάς και σας έφεραν αντιμέτωπους με σκληρές αποκαλύψεις. Αυτή η εβδομάδα όμως έρχεται για να κατευνάσει τα πνεύματα και να σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 15/11 σας καλεί να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και τη λογική σας και βγάζει προς τα έξω την πιο ευαίσθητη και ρομαντική σας πλευρά. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία είναι ίσως μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις του μήνα, αφού θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα καταφέρετε να κατακτήσετε εύκολα όποιον/α επιθυμείτε, αφού η γοητεία και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα ανάλαφρο κλίμα και θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να αφεθείτε σε απολαύσεις και να διασκεδάσετε. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι η ιδανική στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ αν κάνετε μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Στις 18/11 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει πάθη μέσα στις σχέσεις και ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για καυτά ραντεβού. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 19/11, μια όψη που φέρνει σύγχυση και μπερδέματα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν σας δίνουν σαφή μηνύματα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να ξέρετε τι πραγματικά θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ευνοϊκά τρίγωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αφού υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Είναι η στιγμή που θα βάλετε στην άκρη όσα σας χωρίζουν και θα αναζητήσετε όλα εκείνα που σας ενώνουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες θα καταφέρετε να απαλύνετε τα τραύματα σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, η διαίσθηση σας θα είναι πολύ έντονη τώρα και θα σας καθοδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 16/11. Η θεά του έρωτα θα σας χαρίσει γοητεία, χάρη και διπλωματία και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τους γύρω σας και να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Μάλιστα, από τις 17/11 θα εισέλθει και ο Ερμής στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες. Το τέλος της εβδομάδας βέβαια χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού στις 19/11 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μπερδέματα και εξαπατήσεις, επομένως θα είναι καλό να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί και να μην επενδύσετε σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 15/11 θα δώσει μια γλυκιά νότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με φίλους ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που συμμερίζονται το όραμα σας και τον τρόπο σκέψης σας. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή από τον φιλικό σας κύκλο. Οι ημέρες αυτές θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρες και επικοινωνιακές, επομένως μη διστάσετε να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση και την κατανόηση που επιθυμείτε. Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Το επόμενο διάστημα λοιπόν μπορεί να μην προσφέρεται δράση και νέα ξεκινήματα στα ερωτικά, είναι όμως ιδανικό για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές συναντήσεις ή μυστικές επαφές. Στις 18/11 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα αναζωπυρώσει πάθη και θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη. Θέλετε να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το άτομο που επιθυμείτε και δεν θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε με επιφανειακές καταστάσεις. Προσπαθήστε βέβαια να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από εκείνους που πιέστηκαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, όμως αυτή η εβδομάδα έρχεται για να δημιουργήσει ένα πιο ανάλαφρο κλίμα στις σχέσεις σας. Στις 16/11 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη και στον τομέα που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και ιδέες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει μια νέα ερωτική ιστορία με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα από μια ομάδα ή μια παρέα. Στις 17/11 θα εισέλθει και ο Ερμής με τη σειρά του στον Τοξότη και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και θα αποφύγετε με κάθε κόστος τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 19/11 είναι μια όψη η οποία χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, γιατί φέρνει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους, επομένως το καλύτερο θα είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο ευνοϊκή εβδομάδα του μήνα και ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Στις 15/11 το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα ρίξει τους τόνους και θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να συμφιλιωθείτε με ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας ή για να ζητήσετε εσείς μια δεύτερη ευκαιρία από ένα πρόσωπο που μπορεί να είχατε πληγώσει. Την ίδια ημέρα, το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα σας χαρίσει αισιοδοξία, πίστη και θετική διάθεση. Νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας και θα μπορέσετε να κατακτήσετε εύκολα αυτό που θέλετε στον ερωτικό τομέα. Εάν λοιπόν είστε μέσα σε μια σχέση, είναι η ιδανική ευκαιρία για να την επισημοποιήσετε ή για να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο και θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 19/11 σας καλεί να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί, αφού μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε ή να παρασυρθείτε σε μια κατάσταση που δεν είναι αυτό που φανταζόσασταν. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας μπερδεύουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια.