Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11/2022: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει έντονα ερωτικά πάθη και οικονομικά οφέλη

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11/2022: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει έντονα ερωτικά πάθη και οικονομικά οφέλη

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11/2022: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει έντονα ερωτικά πάθη και οικονομικά οφέλη

Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια αρκετά κρίσιμη περίοδο, αφού τόσο οι εκλείψεις όσο και οι σκληρές όψεις των προηγούμενων ημερών έφεραν ριζικές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις που για κάποιους δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμες. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής μας δοκιμάστηκαν και έγιναν αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που μας ταρακούνησαν σε μεγάλο βαθμό. Μετά από όλη αυτή την αναταραχή λοιπόν, έρχεται τώρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11/2022 για να μας χαρίσει έντονες ερωτικές στιγμές και να αναζωπυρώσει πάθη.

Ώρα να εμβαθύνουμε στις σχέσεις μας

Η Αφροδίτη στο υδάτινο και μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού χαρακτηρίζεται από ένταση και σεξουαλικότητα. Αναζητά το βάθος και την ουσία και αδιαφορεί για επιφανειακές σχέσεις και χλιαρές καταστάσεις που δεν τη συγκινούν συναισθηματικά. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει τώρα με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον Πλούτωνα, θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις σχέσεις μας και να έρθουμε πιο κοντά στο ερωτικό μας ταίρι. Για τους αδέσμευτους, η όψη αυτή θα χαρίσει μαγνητισμό και γοητεία, επομένως θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ακατανίκητη έλξη για ένα πρόσωπο, σε σημείο να μην μπορείτε να τον/η βγάλετε από το μυαλό σας. Εάν αυτές τις ημέρες κάνετε μια νέα γνωριμία, θα έχετε έντονη χημεία μεταξύ σας και θα βιώσετε καυτές ερωτικές στιγμές, ενώ αν είχατε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο, τώρα μπορεί να φουντώσει ξανά το πάθος μεταξύ σας.

Όλα ή τίποτα

Αυτές τις ημέρες, οι επιθυμίες θα είναι έντονες και δεν θα δεχτούμε εύκολα να υποχωρήσουμε ή να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουμε. Τα ημίμετρα δεν έχουν θέση στο βασίλειο του Πλούτωνα. Τα θέλουμε όλα ή τίποτα. Θα νιώσουμε λοιπόν έντονη την ανάγκη να κατακτήσουμε ολοκληρωτικά το άλλο άτομο και δεν αποκλείεται να γίνουμε κτητικοί απέναντι στο ταίρι μας και να κάνουμε σκηνές ζηλοτυπίας. Θέλουμε αποδείξεις για την αγάπη και το ενδιαφέρον των άλλων και όποιος μας προσεγγίζει θα πρέπει να περάσει μέσα από δύσκολες δοκιμασίες για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

Εξομολογήσεις, μυστικά και αποκαλύψεις

Η όψη αυτή μας δημιουργεί την επιθυμία να βγάλουμε τα εσώψυχα μας στους άλλους και να κάνουμε ερωτικές εξομολογήσεις. Μπορεί λοιπόν να γίνουν αποκαλύψεις και να βγουν στο φως αλήθειες που τόσο καιρό ήταν καλά κρυμμένες. Κρυφές επαφές και μυστικά ραντεβού είναι πολύ πιθανά μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως επίσης και αποκαλύψεις συναισθημάτων και καταστάσεων. Θέλουμε πάση θυσία να μάθουμε την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, και δεν θα διστάσουμε να φτάσουμε στα άκρα για να το καταφέρουμε αυτό.

Οικονομικά οφέλη και επικερδής συμφωνίες

Εκτός όμως από το ερωτικό κομμάτι και τις διαπροσωπικές σχέσεις, η όψη αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά. Θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα χρήματα μας και να τακτοποιήσουμε τις οφειλές και τις υποχρεώσεις μας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να γίνουν επαφές με σημαντικούς ανθρώπους ή να κάνετε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες οι οποίες θα σας φέρουν κέρδη.

Ας πάμε τώρα να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και με ποιόν τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας παθιάσει και μπορεί να αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία σας και την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να δεσμευτείτε ή να γνωρίσετε σε βάθος το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, αυτή η όψη θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον και να αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και να ακολουθήσετε νέους δρόμους, αρκεί να είστε προσηλωμένοι στον στόχο σας και να μην δράσετε παρορμητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα σας ανανεώσει και θα φέρει έντονες συγκινήσεις για εσάς σε ερωτικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη και ξέρετε με ποιο τρόπο θα μαγνητίσετε τους άλλους και θα τους φέρετε κοντά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ή να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο θα σας πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα. Ακόμα κι αν ξεκινήσει κάτι σε χαλαρό επίπεδο, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε και να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που έχετε απέναντι σας. Εάν είστε δεσμευμένοι θα βιώσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι σας και θα πάρετε την επιβεβαίωση που ζητάτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο βρίσκεστε σε μια άκρως δημιουργική φάση κατά την οποία θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας με μεγαλύτερη άνεση. Παθιάζεστε με οτιδήποτε καταπιάνεστε και, εάν δείξετε επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει εξάγωνο με τον δικό σας κυβερνήτη, τον Πλούτωνα, και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτές τις ημέρες ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και δύσκολα μπορεί κάποιος ή κάτι να σταθεί εμπόδιο στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα των άκρων και δεν συμβιβάζεστε εύκολα με καταστάσεις που δεν σας παθιάζουν και δεν σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Το εξάγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την πιο ερωτική σας πλευρά και δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας εξιτάρει σεξουαλικά αλλά και πνευματικά. Εάν είστε σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις και συναισθήματα που κρατούσατε καλά κρυμμένα. Γενικώς, οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις για εσάς, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να δείτε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να βγάλετε στο φως τα αληθινά κίνητρα των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο θα σας χαρίσει μαγνητισμό, γοητεία και έντονη σεξουαλική διάθεση. Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας ενώνουν κοινές πεποιθήσεις, απόψεις και ενδιαφέροντα. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει όχι μόνο να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αλλά να τα κυνηγήσετε με πάθος και αφοσίωση. Είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και ξέρετε πολύ καλά πώς να κινηθείτε για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Ασκείτε μεγάλη επιρροή στα άτομα γύρω σας και θα μπορέσετε να κάνετε νέους συμμάχους και να πάρετε σημαντικούς ανθρώπους με το μέρος σας. Δώστε λοιπόν μεγάλη σημασία στα άτομα που συναντάτε τώρα και μη διστάσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.