Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/06/2021 – 20/06/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/06/2021 – 20/06/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με την επανάληψη της κύριας όψης της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Τρίτης. Με κάποιον τρόπο αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας, φέρνοντας προβληματισμούς σχετικά με το αν πρέπει να μείνουμε ή να φύγουμε από αυτές. Η όψη Κρόνου-Ουρανού φέρνει σεισμικές δονήσεις και στην ερωτική μας ζωή. Αν μια σχέση είναι στέρεη, δοκιμασμένη στα δύσκολα και στον χρόνο, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αν όμως είναι χτισμένη σε λάθος βάσεις, τότε ναι μια τέτοια όψη μπορεί συμβολικά πάντα να συμβάλει στην αποσταθεροποίηση και το τέλος της. Με κάποιον τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δούμε τα δικά μας θέματα και επαναλαμβανόμενα μοτίβα στον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους. Στην αρχή μπορεί να μας φαίνονται όλα δύσκολα, αλλά στην πορεία μαθαίνουμε έτσι να κάνουμε πιο σωστές επιλογές. Την Κυριακή ο Δίας γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Κι αυτό το φαινόμενο είναι βοηθητικό προς ένα εσωτερικό ψάξιμο και έναν διάλογο με τον ίδιο μας τον εαυτό σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας. Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι ότι οι σχέσεις ξεκινούν από μας τους ίδιους.

ΚΡΙΟΣ

Το να ακούτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας σε θέματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται σε ζώδια του νερού, στον Καρκίνο και τους Ιχθύς αντίστοιχα. Μάλιστα, από αυτή την εβδομάδα που ετοιμάζεται ο Δίας να γυρίσει ανάδρομος, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την πορεία των ερωτικών σας δεν χρειάζεται να τις ψάξετε αλλού, παρά μόνο μέσα σας. Μπορεί να είστε σε μια σχέση που ξέρετε ότι δεν σας κάνει πολύ καλό ή μπορεί να ανέχεστε συμπεριφορές και καταστάσεις που βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι απέχουν πολύ από το να είναι εκδηλώσεις αγάπης. Βέβαια πολλές φορές όσο κι αν το γνωρίζουμε μέσα μας, προσπαθούμε να αποφύγουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να τελειώσουμε μια τέτοια σχέση, για να αποφύγουμε ίσως τον πόνο ή γιατί καλύπτει τις ανασφάλειες μας. Είναι κρίμα όμως να μένετε εγκλωβισμένοι στη δυστυχία. Ο Άρης στον Λέοντα αν μη τι άλλο θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τότε που ο Ουρανός πήρε θέση στο ζώδιο σας, οι ευκαιρίες για αλλαγές πλήθυναν σε όλα τα επίπεδα. Φέτος όμως που η κυρίαρχη όψη της χρονιάς είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό η γεύση είναι κάπως διαφορετική, διότι εδώ οι αλλαγές προκύπτουν μέσα από συνθήκες που πιθανώς σας δυσκολεύουν. Αυτό μπορεί να ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική σας ζωή. Με κάποιον τρόπο είστε πια αποφασισμένοι να έχετε την προσωπική ζωή που σας αξίζει και θέλετε και δεν είστε καθόλου διατεθειμένοι να βάλετε νερό στο κρασί σας για κάτι λιγότερο από αυτό. Τα ξημερώματα της Τρίτης το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το δεύτερο στη σειρά γι’ αυτή τη χρονιά, μπορεί να δημιουργήσει μέσα σας μια ανισορροπία ή να σας χτυπήσει ένα καμπανάκι, δημιουργώντας το δίλημμα αν πρέπει να διατηρήσετε τα πράγματα ως έχουν ή να τα αλλάξετε εντελώς. Αν αυτή την εβδομάδα αποφασίσετε να λήξετε μια σχέση, απλά θα είναι η συνέπεια ενός μεγάλου διαστήματος που παλέψατε μέσα σας με αυτή την ιδέα και δεν πρέπει να το μετανιώνετε ή να έχετε δεύτερες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιρροή των εκλείψεων από πέρυσι μέχρι φέτος έχει βοηθήσει πολύ στο να συνειδητοποιήσετε πράγματα για σας τους ίδιους, αλλά και για τις σχέσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε. Οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις σας αλλάζουν σταδιακά κι αυτό δεν είναι κακό. Άλλωστε είστε άνθρωποι που αγαπάτε τις αλλαγές, ακόμη κι αν αυτές δεν παίρνουν την «έγκριση» των άλλων. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσατε να βγείτε από μια σχέση προς έκπληξη της οικογένειας σας ή να δημιουργήσατε μια σχέση μ’ ένα άτομο πολύ διαφορετικό από σας, αναφορικά με την κουλτούρα, την παιδεία ή το κοινωνικό ή εθνικό του υπόβαθρο. Ακόμη, μπορεί να είδατε ότι σας ταιριάζει πιο πολύ να κάνετε ελεύθερες σχέσεις ή το αντίστροφο. Όποια κι αν είναι η απόφαση σας για την προσωπική σας ζωή πραγματικά δεν πέφτει σε κανέναν λόγο ούτε να σας κριτικάρει ούτε επίσης να έχει άποψη. Κι αν αυτή την εβδομάδα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο απλώς προσπεράστε σφυρίζοντας αδιάφορα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης για δεύτερη φορά φέτος (θα ακολουθήσει και τρίτη τον Δεκέμβριο) με κάποιον τρόπο δυναμιτίζει τους τομείς των σχέσεων σας. Οι φίλοι σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα, καθώς προσπαθούν να σας εμψυχώσουν και να σας βοηθήσουν να δείτε πόσο αξίζετε και πόσο κακό μπορεί να σας κάνει να μένετε σε μια σχέση μη υγιή, εξαιτίας μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εξάρτησης. Αν όντως είστε σε μια τέτοια ερωτική ιστορία, τότε με τη βοήθεια ενός φίλου-ης μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη κι αυτοπεποίθηση και να δώσετε τέλος σε μια ζημιογόνα και καταστρεπτική σχέση. Αν είστε μόνες-οι, καθώς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας, μπορεί να έχετε απρόσμενες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα, αλλά που δεν παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά όπως θα επιθυμούσατε. Οπότε αν δεν έχετε στόχο κάτι σταθερό απολαύστε τις, αλλά αν θέλετε σχέση προσπεράστε τις!

ΛΕΩΝ

Μολονότι αυτή τη στιγμή σας ενδιαφέρει περισσότερο η πορεία της καριέρας σας και λιγότερο η προσωπική σας ζωή, φαίνεται ότι αυτοί οι δυο τομείς με κάποιον τρόπο αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, καθώς Ουρανός και Κρόνος συναντιούνται δεύτερη φορά σε όψη τετραγώνου μέσα σε αυτή τη χρονιά. Έτσι μπορεί, αν είστε σε μια σχέση, ο σύντροφος σας να σας ασκήσει κριτική και να σας «κατεβάσει» ψυχολογικά σε σχέση με την επαγγελματική σας πρόοδο ή αν είστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου να γίνουν τόσα μπερδέματα με υποψήφιους εραστές που να έχουν επίπτωση στην ψυχολογία σας και να φθείρουν την απόδοση σας στη δουλειά. Εννοείται ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν υπάρχει ένα αίσθημα μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή αν συνεργάζεστε με τον σύντροφο σας, αν δεν θέλετε να ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο που μπορεί να αμαυρώσει τη φήμη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινά για την προσωπική σας ζωή, καθώς ο Δίας ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στο ωροσκόπιο σας. Σαφώς ο Δίας φέρνει ευκαιρίες προόδου και στον τομέα των σχέσεων, μολονότι το πολύ καλό θα το εισπράξετε την επόμενη χρονιά. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει στάσιμος για να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα εμποδίσει τις ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες ή να περάσετε καλά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Πιστεύω ότι ακόμη κι αν δεν έχει προκύψει προς το παρόν τουλάχιστον ένας έρωτας που να σας ενθουσιάζει με κάποιον τρόπο, μέσα σας έχει αποκατασταθεί κάπως η πίστη σας στην αγάπη και είστε πια πιο ανοιχτοί να ερωτευθείτε, να ανταποκριθείτε θετικά σε ένα φλερτ και να δείξετε την πρόθεση σας για μια νέα δέσμευση. Μην ονειρεύεστε όμως μόνο… δοκιμάστε!

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος έχει λάβει θέση στον τομέα του έρωτα στο ωροσκόπιο σας και σας ζητά αν μη τι άλλο να δείτε τις σχέσεις σας με σοβαρότητα και να ανεβάσετε τα στάνταρ σας, ώστε να επιτύχετε την προσωπική ζωή που σας αξίζει. Όσοι έχετε ήδη σχέση ξέρετε ότι η περίοδος του μέλιτος δεν κρατά για πολύ, διότι έρχεται η καθημερινότητα και ο ρεαλισμός κι επηρεάζει και την πιο ονειρική σχέση. Έρχεται λοιπόν η στιγμή, ιδιαίτερα αν είστε σε μια σχετικά καινούρια δέσμευση, να εξετάσετε με τον σύντροφο σας τι υπάρχει μεταξύ σας στην ουσία του. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που επαναλαμβάνεται ακόμη μια φορά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, σας προτρέπει σε ένα άβολο μεν, αλλά πολύ σημαντικό και στην τελική ευεργετικό διάλογο τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τότε που ο Ουρανός πέρασε στον τομέα των σχέσεων φαίνεται ότι για πολλούς από σας ακόμη κι η ερωτική σας ζωή είναι σε ρευστότητα. Αυτή την εβδομάδα επαναλαμβάνεται το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό και μέσα σας ασκούνται δυο ετερόκλητες δυνάμεις. Από τη μια είναι η ασφάλεια, η σιγουριά, η δέσμευση κι από την άλλη η ελευθερία, η ανεξαρτησία. Αν είστε σε σχέση μπορεί να έχετε ένταση ή οι πολλές υποχρεώσεις να κάνουν τον σύντροφο σας να θέλει να βγει έστω και προσωρινά ή να πάρει κάποια απόσταση από τη σχέση εντελώς, προκειμένου να αναπνεύσει πιο ελεύθερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει βέβαια ότι ίσως αφήσει όλες τις υποχρεώσεις και τις κοινές σας ευθύνες σε σας. Από την άλλη μπορεί να μην έχετε κανένα θέμα με τη σχέση, αλλά από την οικογένεια σας να έχετε πίεση σε σχέση με τις επιλογές σας ή πίεση να επισημοποιήσετε μια κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση αντιλαμβάνεστε ότι το σκέλος της έντασης αφορά τη σχέση σας με την οικογένεια και όχι το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κυρίαρχη επιρροή της νέας εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά φέτος τα ξημερώματα της Τρίτης και δεσπόζει στην εβδομάδα. Για σας τους Τοξότες δεν αγγίζει κάποιον τομέα που αφορά άμεσα τα ερωτικά σας, αλλά φαίνεται ότι πρέπει κι εσείς να κάνετε κάποιες αλλαγές αν νιώθετε ότι έχετε κουραστεί από τις ίδιες ρουτίνες, τις ίδιες δραστηριότητες μέρα με τη μέρα με τον σύντροφο σας που σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Μια μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει μεγάλη ανανέωση στη σχέση σας. Αν είστε μόνες-οι ίσως αυτό που πρέπει να αλλάξετε είναι αυτά που σκέφτεστε ή πιστεύετε για τον έρωτα. Αν βλέπετε τη δέσμευση σαν φυλακή και εκπέμπετε κάτι τέτοιο μην αναρωτιέστε γιατί είστε μόνες-οι. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να ευεργετήσετε τελικά τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τότε που ο Ουρανός πήρε θέση μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και των σχέσεων αγάπης, το μότο σας πρέπει να είναι περίμενε το ξαφνικό, το απροσδόκητο και μην πιστεύεις ότι ακόμη και το πιο τρελό σενάριο δεν μπορεί να γίνει. Αυτή την εβδομάδα όμως έχουμε μια όψη περιοριστική για τον Ουρανό, καθώς σχηματίζεται η δεύτερη κατά σειρά όψη τετραγώνου ανάμεσα στους δυο πλανήτες. Στη δική σας περίπτωση αυτό μπορεί να δείχνει κάποιες «συνέπειες», αν το προηγούμενο διάστημα δεν είχατε προσέξει ή είχατε πάρει παρορμητικές αποφάσεις, βασισμένες μόνο στον ενθουσιασμό μιας γνωριμίας χωρίς να εξετάσετε πιο βαθιά δεδομένα. Ή από την άλλη μπορεί να αναγκαστείτε να δείτε πιο σοβαρά τα θέματα μιας σχέσης, κυρίως αν το προηγούμενο διάστημα τα βλέπατε ελαφρά τη καρδία. Είναι η στιγμή να υιοθετήσετε μια πιο ώριμη στάση απέναντι στα θέματα της καρδιάς, για να ξέρετε πού βαδίζετε και κυρίως με ποιον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, δηλαδή μια απαιτητική όψη ανάμεσα στον παραδοσιακό και τον μοντέρνο κυβερνήτη σας, σχηματίζεται για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και στα προσωπικά σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι πρέπει κάπως να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, προκειμένου να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή ερωτική ζωή αν είστε μόνες-οι. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας σας έχει κάνει ίσως πιο αυστηρούς, πιο μαζεμένους ή πιο απαιτητικούς από τους άλλους κι όλο αυτό μπορεί να πιέζει πρώτα εσάς τους ίδιους. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού έρχεται αυτή την εβδομάδα για να ταρακουνήσει λίγο το οικοδόμημα της σχέσης σας, για να φανεί τελικά σε πόσο σταθερές βάσεις είναι χτισμένο, αλλά και να σας θυμίσει ότι πρέπει να είστε λίγο πιο ευέλικτοι και λιγότερο αυστηροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο σας ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας και να ακούσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Καρκίνο και οι «εσωτερικές» σας κεραίες είναι πιο ευαίσθητες. Ίσως πιάνετε κάποια μηνύματα στα θέματα της ερωτικής σας ζωής που απλά δυσκολεύεστε να παραδεχτείτε, πιθανώς για να μην ξεβολευτείτε. Και δεν εννοώ απαραίτητα μηνύματα που σας δίνει η άλλη πλευρά, αλλά αυτά που ο ίδιος σας ο εαυτός σας λέει. Αν λοιπόν κάτι δεν σας «κολλάει» σε μια σχέση, το διάστημα αυτό μπορεί πιο εύκολα να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα, ώστε να ξέρετε τι θα κάνετε παρακάτω στη ζωή σας. Αν είστε μόνες-οι κανονίστε οπωσδήποτε μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μπορεί να είναι «αποκάλυψη» για την ερωτική σας ζωή.