Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της σεζόν των Ιχθύων και μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ημέρες αρκετά επεισοδιακές για την ερωτική μας ζωή. Στις 17/03/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας αναπάντεχα νέα, συναρπαστικές γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η καθημερινότητα μας θα πάρει μια απρόβλεπτη τροπή και θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη να κοινωνικοποιηθούμε και να βάλουμε στη ζωή μας καινούριους ανθρώπους. Στις 18/03/2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Αυτό το φεγγάρι μας διχάζει, αφού από τη μία ο Ήλιος στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονα και ανεξέλεγκτα συναισθήματα και από την άλλη η Σελήνη στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου μας προσγειώνει και μας υπενθυμίζει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει». Καλούμαστε λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που πρέπει να αποβάλλουμε από τη ζωή μας και πού πρέπει να εστιάσουμε. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια αρκετά βοηθητική όψη η οποία απαλύνει τα τραύματα μας και φέρνει έρωτες, γνωριμίες και νέες προοπτικές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Λίγο αργότερα, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα μας χαρίσει έντονη σεξουαλικότητα και θα μας υπενθυμίσει πόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη έχουμε. Αναζητάμε την ουσία και θέλουμε σχέσεις οι οποίες θα είναι μεταμορφωτικές και θα μας φέρουν σε επαφή με βαθύτερες αλήθειες του εαυτού μας. Στις 19/03/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη η οποία τεστάρει τη σταθερότητα των σχέσεων και φέρνει απροσδόκητα γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις που θα μας κλονίσουν. Οι αδέσμευτοι-ες θα προσελκύσουν εκκεντρικά άτομα και ασυνήθιστες καταστάσεις, ενώ οι δεσμευμένοι-ες θα νιώσουν την ανάγκη να επαναστατήσουν και να διεκδικήσουν περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση τους, αλλά θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιδράσεις από τον σύντροφο τους. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα και να μην αντιδράτε σπασμωδικά εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Στις 20/03/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και ξεκινάει επίσημα η άνοιξη. Τώρα θα βγούμε από την αδράνεια και θα βρούμε το θάρρος και την τόλμη να διεκδικήσουμε τα θέλω μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις μας. Θα επιστρέψει ο ενθουσιασμός και η έξαψη στο ερωτικό κομμάτι και θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με περισσότερη αμεσότητα και ειλικρίνεια. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η εβδομάδα κλείνει με μια υπόσχεση για ανανέωση και ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/3 φέρνει στο προσκήνιο μια παρελθοντική κατάσταση ή μια ξαφνική συνειδητοποίηση η οποία θα σας αναστατώσει, όμως θα είναι για καλό. Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων σας προτρέπει να τα βρείτε σε πρώτη φάση με τον εαυτό σας και στη συνέχεια να διαχειριστείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Στις 19/3 το απαιτητικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες συναντήσεις και γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσω μιας παρέας ή μέσα από το διαδίκτυο. Εάν είστε σε σχέση, θα θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και γενικώς να ταράξετε τα νερά με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, οι ισορροπίες τώρα είναι πολύ λεπτές και θα πρέπει να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό ένα οικονομικό ζήτημα να σας αναστατώσει και να φέρει αντιπαραθέσεις μέσα στη σχέση σας. Στις 20/3 έχουμε ένα άκρως χαρμόσυνο γεγονός για εσάς, αφού ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνετε από τα σκοτάδια και ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και τη ζωντάνια σας. Θα βρείτε και πάλι τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Είναι η στιγμή που η προτεραιότητα θα είναι ο εαυτός σας και δεν έχετε σκοπό να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/3 είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο το οποίο θα σας ανανεώσει. Επιδιώξτε λοιπόν να κοινωνικοποιηθείτε και μην μένετε κολλημένοι στη ρουτίνα που τόσο πολύ αγαπάτε. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας ταρακουνήσει και να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/3 θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, αφού ο Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση και μπερδέματα και δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα τις αληθινές προθέσεις των άλλων. Στις 20/3 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και ξεκινάει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα αναμοχλεύσετε τα συναισθήματα σας και δεν θα διστάσετε να δείξετε στους άλλους τις ευαισθησίες και την ευάλωτη πλευρά σας. Επιπλέον, ίσως είναι η ώρα να κλείσει ένας κύκλος που σας ταλαιπωρεί και να αντιμετωπίσετε φοβίες και ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα ή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και σας δείχνει ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και μπορούν να σας υποστηρίξουν στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής σας πορείας. Με λίγα λόγια θα δείτε ποιοι χαίρονται με τη χαρά σας και ποιοι λυπούνται ειλικρινά με τη λύπη σας. Εάν δεν λαμβάνετε την κατανόηση που έχετε ανάγκη, τότε ίσως θα πρέπει να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο και να αποδεσμευτείτε ακόμα και από ανθρώπους που θεωρούσατε ότι δεν μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτούς. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας εάν αισθάνεστε χαμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Στις 20/3 με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού ξεκινά μια άκρως κοινωνική περίοδος κατά την οποία θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας, αφού ως γνωστόν θεωρείστε από τα πιο επικοινωνιακά και εξωστρεφή ζώδια. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και θα νιώσετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Είναι επίσης μία εξαιρετική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί από κοντά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/3 φέρνει άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές με άτομα τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Μάλιστα, όσο πιο αντισυμβατικοί και εκκεντρικοί είναι οι άλλοι, τόσο πιο πολύ θα σας εξιτάρουν. Επίσης, θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα νιώσετε ότι μπορείτε και πάλι να κάνετε όνειρα για το μέλλον και την ερωτική σας ζωή. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου, θα κάνετε κομβικές συζητήσεις και επαφές οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια βαθιές συνειδητοποιήσεις. Θα πρέπει ωστόσο να φιλτράρετε τα λόγια σας και να προσέξετε ιδιαίτερα τι λέτε, τι υπόσχεστε και σε ποιον ανοίγεστε. Αντίστοιχα, μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει και να σας δημιουργήσει σύγχυση. Προσπαθήστε να κρατήσετε απόσταση από άτομα που είναι μόνο λόγια και όχι πράξεις ή σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Στις 19/3 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει μια αναπάντεχη εξέλιξη η οποία θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σας απέναντι στον άλλον ή θα δημιουργήσει σε εσάς τη διάθεση να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα στη σχέση σας. Αυτή σας η διάθεση όμως μπορεί να φέρει αντιδράσεις από την άλλη πλευρά και να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Το βοηθητικό εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 18/3 θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλύνετε τις πληγές σας και να κερδίσετε πίσω τη χαμένη σας αυτοεκτίμηση. Θα λάβετε την επιβεβαίωση που ζητάτε, αφού το άτομο που έχετε τώρα δίπλα σας θα σας αποδεχτεί γι’ αυτό που πραγματικά είστε. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19/3 θα αλλάξει το κλίμα και θα κλονίσει τη σταθερότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ένα ανατρεπτικό γεγονός θα σας αναστατώσει ή μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από τον σύντροφό σας θα αλλάξει τα δεδομένα. Ίσως να είστε εσείς οι ίδιοι που θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι έχετε καταπιεστεί και οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό τώρα να έλκετε εκκεντρικά άτομα ή να μπείτε μέσα σε μία αντισυμβατική σχέση. Ο Ήλιος, που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 20/3, θα σας χαρίσει αισιοδοξία, θετική σκέψη και μια διάθεση να βγείτε από τη ρουτίνα και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα εάν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και να ξεφύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/3 θα φέρει μία ευχάριστη έκπληξη ή μια αναπάντεχη συνάντηση ή γνωριμία η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Στις 18/3 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι κι αυτή σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου. Καλείστε να επικεντρωθείτε στις ανάγκες και τα θέλω σας και να αναλογιστείτε ποιοι άνθρωποι αξίζουν και ποιους πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι συνεχώς δίνετε χωρίς καμία ανταπόκριση. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα κάνει αυτό το φεγγάρι ιδιαίτερα απατηλό, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να σκεφτείτε δίπλα πριν εμπιστευτείτε και επενδύσετε σε κάποιον. Από την άλλη, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει ιδιαίτερα αποφασιστικούς και θα σας ωθήσει να βρείτε την εσωτερική δύναμη -παρά τις δυσκολίες- προκειμένου να ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σχέσεις και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 φέρνει ένταση και πάθος και σας δημιουργεί την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Έχετε ανάγκη από ουσιαστικές καταστάσεις και όχι από ανθρώπους με τους οποίους απλώς περνάτε την ώρα σας. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας παθιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν συμβεί και να βάλετε σε πρώτο πλάνο όσα νιώθετε και δεν αποκαλύπτετε σε κανέναν. Αφιερώστε αυτή την ημέρα για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να σας ρίξουν την ψυχολογία. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα την ίδια ημέρα, σας βοηθάει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και δεν αποκλείεται να φέρει στον δρόμο σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τραύματα του παρελθόντος και θα ανανεώσει την πίστη σας στον έρωτα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19/3 φέρνει εντάσεις, ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν κρίση μέσα στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να κλονίσουν την εμπιστοσύνη μέσα σε αυτή. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία με ένα αντισυμβατικό άτομο το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 στρέφει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σχέσεις και σας δημιουργεί έντονη ανάγκη για συντροφικότητα. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να συμφιλιωθείτε με ένα σημαντικό πρόσωπο και γενικώς να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/3 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή με έναν τρόπο μη αναμενόμενο. Μια αναπάντεχη συνάντηση ή μία ξαφνική γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας ανανεώσει. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να εκφράσει τον έρωτα του για εσάς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/3 σας καλεί να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε μια νέα αρχή. Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα παίξει κομβικό ρόλο ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, το οποίο θα σας αφυπνίσει και θα προσπαθήσει να σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Είναι γεγονός ότι με την επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί αυτές τις ημέρες να σας κατακλύζει το συναίσθημα και να εθελοτυφλείτε απέναντι σε σημάδια που σας δείχνουν ότι το άλλο άτομο δεν είναι αυτό που σας δείχνει. Προσπαθήστε λοιπόν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα. Στις 19/3 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να διαταράξουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας ή με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να βγουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν ψυχικά ή να έρθει στο προσκήνιο μια παρελθοντική κατάσταση η οποία θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά ευνοϊκά για εσάς, καθώς το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/3 φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται ένα άτομο να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του και να σας ανοίξει την καρδιά χωρίς να το περιμένετε. Εάν είστε σε σχέση, αυτό το εξάγωνο θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με τον σύντροφο σας ή να συμφιλιωθείτε με κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα εάν θέλετε να δρομολογήσετε ένα ζήτημα που αφορά μια μετακόμιση με τον σύντροφο σας και γενικώς θέματα που αφορούν το σπίτι και την κατοικία σας. Στις 19/3 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας, αφού πάνω στην έξαψη της στιγμής μπορεί να ειπωθούν πράγματα τα οποία θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από τον σύντροφο σας και να μην ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε όλο αυτό, με αποτέλεσμα να αντιδράσετε έντονα και να φτάσετε την κατάσταση στα άκρα. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να είστε διαλλακτικοί. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια πολύ ερωτική περίοδο για εσάς, κατά την οποία η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και βγάλετε προς τα έξω τον πραγματικό σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ευχάριστα νέα και αναπάντεχες ερωτικές εξελίξεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς στις 17/3 θα πραγματοποιηθεί το βοηθητικό εξάγωνο Ερμή-Ουρανού. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσετε, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να σας προσεγγίσει ένα άτομο που δεν το περιμένατε και να εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Στις 18/3 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο θα σας κάνει ιδιαίτερα αποφασιστικούς στο ερωτικό κομμάτι και θα σας υπενθυμίσει ότι διαθέτετε τη δύναμη να κατακτήσετε αυτά που θέλετε, αρκεί να μιλήσετε και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Άλλωστε, το κλειδί αυτών των ημερών είναι η επικοινωνία και γι’ αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αποφεύγετε σημαντικές συζητήσεις που θα φέρουν στο φως όλα όσα σας απασχολούν. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο πύρινο ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι, στην οικογένεια και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Το επόμενο διάστημα λοιπόν μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς και λιγότερο κοινωνικοί, όμως θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να απαλλαχτείτε από φαντάσματα του παρελθόντος και να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την κατοικία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και καλείστε να αναλογιστείτε εάν η σχέση σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Είναι γεγονός ότι αυτό το φεγγάρι μιλάει για αλλαγή και μεταμόρφωση, επομένως δεν θα πρέπει να συνεχίζετε να μένετε σε καταστάσεις μόνο και μόνο από συνήθεια. Αντιθέτως, κάποιες φορές είναι αναγκαία μια κρίση η οποία θα σας ταρακουνήσει και θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τη σχέση σας, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να απαλύνετε ένα τραύμα που μπορεί να κουβαλάτε από το παρελθόν και μέχρι τώρα δεν σας επέτρεπε να αφεθείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια συζήτηση ή μια γνωριμία να αποτελέσουν την αφορμή για να συνειδητοποιήσετε την αξία σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Στις 19/3 το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να φέρει εντάσεις και ανατρεπτικά γεγονότα μέσα στην ερωτική σας σχέση που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αποξένωση και την αποστασιοποίηση από τον σύντροφο σας. Στις 20/3 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζοντας μια άκρως πολυάσχολη περίοδο. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ αν είστε σε σχέση θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας ή να οργανώσετε μια εκδρομή η οποία θα σας ανανεώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή να κινείται πλέον στο δικό σας ζώδιο, είναι βέβαιο ότι τις τελευταίες ημέρες είστε πιο εκφραστικοί και δεν διστάζετε να λέτε όσα σκέφτεστε και όσα νιώθετε στον σύντροφο σας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στις 17/3 θα φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ανανεώσει και να εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα εάν θέλετε να κάνετε μια σημαντική κουβέντα ή να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας. Στις 18/3 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σας καλεί να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο και να κάνετε μια καινούρια αρχή στα ερωτικά σας ζητήματα. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με γεγονότα και συμπεριφορές οι οποίες θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα και θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναθεώρησης. Παρόλο που τα συναισθήματα σας είναι έντονα και βαθιά, θα συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη καμιά φορά δεν αρκεί για να συνεχίσετε να συντηρείτε μια κατάσταση. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα βγάλει προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά σας, αλλά εκείνος-η θα είναι πιο ρεαλιστής-ρια και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ορθολογιστικό πρίσμα. Στις 19/3 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να φέρει κάποια απρόσμενα γεγονότα τα οποία θα έχουν μεγάλη επίπτωση στον ψυχικό σας κόσμο και δεν αποκλείεται να σας αποστασιοποιήσουν από τον σύντροφο σας ή από άτομα της οικογένειας σας. Είναι σημαντικό να εκφράσετε όσα νιώθετε και να μην τα καταπιέζετε μέσα σας, γιατί το ξέσπασμα μπορεί να είναι πολύ χειρότερο.