Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/12/2021 – 19/12/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/12/2021 – 19/12/2021

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικής ενέργειας, εγκαταλείπει τα σκοτάδια του Σκορπιού και μπαίνει στο επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη στις 13/12/2021, όπου θα παραμείνει έως τις 24/01/2022. Είναι η στιγμή που θα αποφασίσουμε να βάλουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή και θα γίνουμε πιο εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο με κοινά ενδιαφέροντα και πιστεύω ή ένα άτομο που θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και θα μοιραστούμε μαζί του συναρπαστικές εμπειρίες οι οποίες θα μας βγάλουν από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Με τον Άρη στον Τοξότη θα είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε ή να δεχτούμε περιορισμούς μέσα στις σχέσεις μας και θα διεκδικήσουμε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Ο Ερμής αλλάζει και αυτός με τη σειρά του ζώδιο στις 13/12/2021 και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει έως τις 02/01/2022. Όλο αυτό το διάστημα θα είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί σε όσα λέμε και όσα εκφράζουμε και όλα θα τα φιλτράρουμε κάτω από το πρίσμα της λογικής. Τώρα δε χωράνε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αλλά χρειαζόμαστε έμπρακτες αποδείξεις για την αγάπη και το ενδιαφέρον του άλλου. Θα είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα καχύποπτοι απέναντι στο άγνωστο και σε καταστάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο. Εάν λειτουργήσουμε με λογική και ρεαλισμό, θα οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα και θα αποφύγουμε λάθη και απερισκεψίες. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 19/12/2021 στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει ιδιαίτερα τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και όλους όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες από την 25η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων. Από τη μία, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή εμπόδια στις συζητήσεις μας ή σε ένα ταξίδι που μπορεί να έχουμε κανονίσει με το ταίρι μας, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία. Από την άλλη, το όμορφο τρίγωνο που θα δημιουργήσει με τον Δία θα μας βοηθήσει να μη χάσουμε την ελπίδα μας και να μην το βάλουμε κάτω. Θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να εμπλακείτε σε ρομαντικές περιπέτειες ή να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτης σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη από τις 13/12 θα ξαναβρείτε τον χαμένο σας ενθουσιασμό και την περιπετειώδη σας πλευρά. Θα είστε ανήσυχοι και έτοιμοι να ζήσετε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες είτε μόνοι σας είτε με το ταίρι σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και γενικώς για να κινηθείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας και να τολμήσετε όσα διστάζατε να κάνετε. Χρειάζεστε δίπλα σας έναν/μια συνοδοιπόρο με τον-ην οποίο-α θα αισθάνεστε ελεύθεροι και δεν θα σας καταπιέζει, διαφορετικά μπορεί να γίνετε αντιδραστικοί και να οδηγηθείτε σε ακρότητες και υπερβολές. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στις 19/12 θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εκφραστικούς και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε στον άλλον όσα έχετε στο μυαλό σας. Είναι ίσως η στιγμή να κάνετε μία κουβέντα η οποία θα σας αποσυμφορήσει ψυχολογικά και θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, όμως δεν είναι ώρα για να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά ίσως βρίσκεστε σε μία φάση που θέλετε απλώς να περάσετε ευχάριστα και όχι να δεσμευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στις 13/12 εγκαταλείπει τον Σκορπιό και τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη. Οι σχέσεις σας γίνονται τώρα πιο βαθιές και ουσιαστικές και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σεξουαλικότητα και το πάθος βρίσκονται στα ύψη, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την ανάγκη να επιβληθείτε στον άλλον και να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα λειτουργείτε περισσότερο στρατηγικά και λιγότερο αυθόρμητα, διότι θέλετε να κατακτήσετε πάση θυσία αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας εάν θέλετε συνεχώς να επιβάλλετε τους δικούς σας κανόνες. Δεν αποκλείεται επίσης η σχέση σας να βιώσει μια κρίση ή να αποφασίσετε να λήξετε μια κατάσταση η οποία δεν προχωράει άλλο και αισθάνεστε ότι έχει μείνει στάσιμη για πολύ καιρό. Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 13/12 θα σας κάνει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και τη θετική σας σκέψη κι εάν είστε αδέσμευτοι θα πείτε ναι σε νέες περιπέτειες και θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα. Αυτό που έχετε ανάγκη τώρα είναι να έχετε ένα ταίρι δίπλα σας με το οποίο θα επικοινωνείτε σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο και θα μοιράζεστε κοινά πιστεύω, απόψεις και όραμα. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη από τις 13/12 και φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας υπενθυμίσει τι σημαίνει έξαψη, ενώ αν είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε την πρωτοβουλία για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Δεν αποκλείεται βέβαια να βιώσετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, διότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οι διαφορές που έχετε μεταξύ σας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και πιο διπλωματικοί, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου αργότερα την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 13/12, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να προσεγγίσετε βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και να εκφράσετε όσα προσπαθούσατε τόσο καιρό να κρατήσετε στο σκοτάδι. Η έντονη διαίσθηση σας τώρα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους, αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω σας και δεν μπορούσατε να τα αποκωδικοποιήσετε. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 19/12 και θα σας βγάλει έντονα συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο στις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας ανεβάσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12 και ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Tώρα θα είστε πιο διπλωματικοί και θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας, προκειμένου να βρείτε μια λύση από κοινού. Μέχρι και τις 2/1 θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον σύντροφο σας και στη σχέση σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξομαλύνετε τις διαφορές σας και να κατανοήσετε ο ένας τον τρόπο σκέψης του άλλου. Εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία και θα ταυτίζονται οι απόψεις σας. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και θα φωτίσει έναν πιο ιδιωτικό και κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή να ανοίξετε την καρδιά σας μόνο σε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε απόλυτα. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιους από εσάς να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση που έκανε τον κύκλο της ή για να επουλώσετε τα τραύματα σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα έντονα συναισθήματα σας και μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες να σας κατακλύσουν.

ΛΕΩΝ

Πάθος, έξαψη και έντονο ερωτισμό θα φέρει για εσάς η είσοδος του Άρη στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12. Εάν είστε αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθηση σας θα αφοπλίσει τους γύρω σας και είναι βέβαιο ότι το αντικείμενο του πόθου σας δύσκολα θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Ο Άρης σε αυτή τη θέση σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Θα έχετε πάθος σε ό,τι κάνετε και εάν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη φλόγα σας και να ζήσετε ερωτικές και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην λειτουργείτε εντελώς εγωκεντρικά και παραμελείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19/12 στο ζώδιο των Διδύμων, θα βάλει στο επίκεντρο την κοινωνική σας ζωή και τις φιλίες σας. Θα συνειδητοποιήσετε τώρα ποια άτομα είναι πραγματικά δίπλα σας και σας στηρίζουν, αλλά και τι ρόλο παίζετε κι εσείς στη ζωή τους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να περιβάλλεστε από ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας κατανοήσουν και μπορείτε μαζί τους να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνάει στις 13/12 στο ζώδιο του Τοξότη και φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Το θετικό για το επόμενο διάστημα είναι ότι θα έχετε ενέργεια και διάθεση να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα και να πάρετε την πρωτοβουλία για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Εάν λοιπόν είχατε σκοπό να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, τώρα θα είναι οι κατάλληλες ημέρες για να τρέξετε τις διαδικασίες. Ωστόσο, είναι πιθανό να ξεσπάσετε σε κοντινά σας πρόσωπα εξαιτίας της μεγάλης εσωτερικής έντασης που βιώνετε ή των καταπιεσμένων συναισθημάτων που μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία οτιδήποτε σας δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας και απαλλαγείτε οριστικά από φαντάσματα του παρελθόντος που σας δημιουργούν ένταση. Την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 13/12, ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου και θα δώσει μια πνοή ανανέωσης στα ερωτικά σας ζητήματα. Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε καθώς θα υπάρχει ανάλαφρη διάθεση, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να αρχίσετε να συζητάτε το ενδεχόμενο ενός παιδιού με τον σύντροφο σας. Δε θα διστάσετε να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας στο ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα ή ένα πρόσωπο το οποίο θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στις 13/12 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και μέχρι τις 24/1/22 ενεργοποιεί τον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτές οι ημέρες θα είναι κατάλληλες για να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας μέσω μιας εποικοδομητικής κουβέντας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντι στους άλλους και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση τους πριν βγάλετε συμπεράσματα. Γενικώς, θα είναι καλό να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας, διότι εάν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε τον αντίκτυπο όσων λέτε, μπορεί να δημιουργηθούν αναίτιες συγκρούσεις. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο το οποίο θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12 και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην οικογένεια, το σπίτι και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε μια κουβέντα για μετακόμιση ή συγκατοίκηση ή να χρειαστεί να βρείτε λύση για κάποιο οικογενειακό ζήτημα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποια παρελθοντικά ζητήματα ή να σας προσεγγίσει ένας/μια πρώην προκειμένου να κάνετε μια κουβέντα. Ακόμα κι αν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, είναι σημαντικό τώρα να κρατήσετε δίπλα σας άτομα τα οποία μπορούν να σας καταλάβουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12 και σας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέχρι τις 8/1/22 θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σας. Γενικώς, θα βρίσκεστε σε μια εγρήγορση και θα έχετε την ανάγκη να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν είστε σε σχέση θα μπορέσετε να χτίσετε μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις και τις ιδέες σας, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 19/12 στο ζώδιο των Διδύμων και θα σας φέρει μπροστά σε βαθιές συνειδητοποιήσεις. Ίσως κάτι πρέπει να τελειώσει ή να αλλάξει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις προκειμένου να αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας, ακόμα κι αν αυτή η διαδικασία φαντάζει επίπονη και δύσκολη. Μπορεί γενικά να σας χαρακτηρίζει η ανάγκη σας για σταθερότητα, όμως ταυτόχρονα διαθέτετε, όσο κανείς άλλος, την εσωτερική δύναμη να αντεπεξέρχεστε στις κρίσεις και τις δυσκολίες. Ακόμα κι αν αισθανθείτε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι συναισθηματικά με αυτό το φεγγάρι, θα πρέπει να θυμάστε ότι τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε αντιμέτωποι με όλα αυτά τα συναισθήματα που κρατούσατε μέσα σας και να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, μιας και ο Άρης στις 13/12 περνάει στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει έως και τις 24/1/22. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα σας χαρακτηρίζει η ενέργεια, η αποφασιστικότητα και το θάρρος. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γενικώς θα είστε εσείς εκείνοι που θα κινήσουν τα νήματα. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να μην κάνετε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να σας κοστίσουν. Δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αγνοείτε εντελώς τις ανάγκες του ανθρώπου που έχετε δίπλα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι και κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, είναι βέβαιο ότι θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους άλλους και θα μπορέσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 19/12 θα φέρει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τον γάμο σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη σχέση σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, αρκεί να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές. Εάν κάποιος προσπάθησε να σας εξαπατήσει ή να σας πει ψέματα, τώρα όλα αυτά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία και μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 και το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να σας χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και η ανάγκη να απομονωθείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Από τώρα και μέχρι τις 24/1/22, όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα συναισθήματα σας και να αναζητήσετε υποστήριξη από άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν και έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες με εσάς. Ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν τώρα την εμφάνιση τους προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση και να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα που σας βασανίζουν. Δεν είναι ιδανικές αυτές οι ημέρες για να δράσετε ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αφού οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες και δεν έχετε ακόμα όλα τα δεδομένα μπροστά σας για να βγάλετε συμπεράσματα. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μην οδηγηθείτε σε απότομα ξεσπάσματα. Ο Ερμής στις 13/12 περνάει στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς. Θα μπορέσετε τώρα να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και κυρίως να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, να οργανώσετε μια εκδρομή και εάν είστε αδέσμευτοι να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που σας ελκύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

O Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 και φέρνει τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα και να δείτε ποιοι άνθρωποι πραγματικά σας στηρίζουν και ποιους πρέπει να απομακρύνετε από κοντά σας. Ταυτόχρονα, όμως, θα αναλογιστείτε ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στη ζωή των άλλων. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχοι. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία συνδέεται με εσωστρέφεια και ιδιωτικότητα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας ή να θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μόνο με άτομα τα οποία μπορούν να σας καταλάβουν. Μέχρι τις 2/1/22 θα στραφείτε μέσα σας ή θα αναμοχλεύσετε το παρελθόν προκειμένου να πάρετε κάποιες απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Επιπλέον, μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά ή κρυφές και παρασκηνιακές κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 19/12 θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Έχετε την ανάγκη να αφεθείτε σε απολαύσεις και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, αγνοώντας τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ κάποιους από εσάς μπορεί να σας απασχολήσει το ζήτημα ενός παιδιού. Προσοχή σε υπερβολές και σε απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/12, ενεργοποιώντας έτσι εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά τους. Εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο μέσω μιας παρέας ή μέσω διαδικτύου, το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Από την άλλη, η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή σκέψεις για μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε ψυχρανθεί με κάποια αγαπημένα σας άτομα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τον σύντροφο ή κάποιο κοντινό σας άτομο, επομένως προσπαθήστε να φερθείτε πιο διπλωματικά και ψύχραιμα και να μην οδηγηθείτε σε ακρότητες και υπερβολές που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας.