Άρης στον Τοξότη 13/12/2021 – 24/01/2022: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Άρης στον Τοξότη 13/12/2021 - 24/01/2022: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Άρης στον Τοξότη 13/12/2021 – 24/01/2022: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Ο Άρης αποχωρεί από τον εσωστρεφή Σκορπιό και εισέρχεται στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου 2021 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2022. Όσο ο Άρης βρισκόταν στον Σκορπιό μάς κυβερνούσαν τα συναισθήματά μας, οι φοβίες μας και ίσως πιέζαμε τα πράγματα στα άκρα. Το διάστημα που θα βρίσκεται στον πύρινο Τοξότη θα αναζητάμε τη χαρά, την περιπέτεια, θα κυνηγάμε τους στόχους και τα όνειρά μας και οι πράξεις θα υποκινούνται από τα ιδανικά μας. Θα λέμε τη γνώμη μας με μεγαλύτερη ευκολία και ίσως με σκληρή ειλικρίνεια και θα έχουμε πάθος για το μέλλον. Ο ορμητικός και διεκδικητικός Άρης είναι αρκετά αισιόδοξος και φιλόδοξος στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, να κοιτάξουμε πέρα από περιορισμούς και όρια, να ταξιδέψουμε και να ρουφήξουμε όλη τη γνώση.

Ο Άρης στον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι θετικός, αισιόδοξος και ικανός να βλέπει μακριά, εκεί που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι. Δεν έχει μόνο όραμα, αλλά έχει και την ορμή να μετατρέψει αυτό το όραμα σε πραγματικότητα. Δεν τον σταματούν τα προβλήματα και τα εμπόδια, αφού θέλει με κάθε τρόπο να φτάσει τον στόχο του. Βέβαια, αυτή η παρόρμηση και η ευκολία με την οποία μπορεί να παίρνει ρίσκα πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα, αλλά το πάθος του δεν σβήνει ποτέ. Ο Τοξότης αναζητά τη βαθιά γνώση και την αλήθεια και δίνει αγώνες για να πάρει απαντήσεις. Φιλοσοφεί τη ζωή και δεν μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη είναι εξαιρετικός στο να βρίσκει επιχειρήματα, αγαπά την ελευθερία και την ανεξαρτησία, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ ισχυρογνώμων υπερασπιζόμενος μέχρι τελευταίας ρανίδας τις ιδέες και τις απόψεις του. Πολλές φορές είναι ο Άρης του φανατικού που δημιουργεί πόλωση με τις αιρετικές ιδέες του. Η ενέργεια του πρέπει να βρει το σωστό κανάλι για να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλά και ετερόκλητα αντικείμενα και να αφήνει τα πράγματα στην μέση χωρίς να τα ολοκληρώνει.

Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Τοξότη

Οι άνθρωποι που έχουν γενέθλιο Άρη στον Τοξότη είναι ανήσυχα πνεύματα και αρέσκονται στην περιπέτεια και στην εξερεύνηση. Είναι αεικίνητοι και θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Η ενέργεια τους είναι τεράστια, δεν ξεκουράζονται σχεδόν ποτέ και έχουν απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Είναι διασκεδαστικοί, αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι και πάντα έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια. Καθοδηγούνται από τις πεποιθήσεις και τις αξίες τους και παλεύουν να αποκτήσουν γνώση και σοφία.

Αν δεν ξέρετε τον γενέθλιο Άρη σας πατήστε εδώ.

Οι σημαντικές όψεις του Άρη από τον Τοξότη

Την 01/01/2022 ο Άρης από τον Τοξότη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και αυτή η όψη θα μας κάνει να είμαστε πιο τολμηροί, φιλόδοξοι, ακούραστοι, αλλά ίσως δείξουμε ένα πιο σκληρό και αυστηρό πρόσωπο.

Στις 11/01/2022 έρχεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που ναι μεν θα ισχυροποιήσει την έμπνευση και τη φαντασία μας, αλλά θα βλέπουμε «φαντάσματα», θα βασιλεύει το ψέμα, οι απατεωνιές και οι ψευδείς ειδήσεις. Ίσως αποκαλυφθούν σκάνδαλα, αλλά όλα θα είναι μέσα σε ένα πέπλο σύγχυσης. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες και δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή.

Η επιρροή του Άρη στα δεκαήμερα των ζωδίων

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη η επιρροή θα «ακουμπά» και τα δεκαήμερα των ζωδίων.

Το πρώτο δεκαήμερο θα δεχτεί την επιρροή του Άρη από τις 13/12/2021 έως τις 26/12/2021. Το δεύτερο δεκαήμερο από τις 27/12/2021 έως τις 09/01/2022 και το τρίτο δεκαήμερο από τις 10/01/2022 έως τις 24/01/2022.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει ο Άρης στον Τοξότη τα 12 ζώδια και ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε θα επηρεαστείτε περισσότερο τις παραπάνω ημερομηνίες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα περάσει στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τη φιλοσοφία της ζωής σας, τις αξίες σας, την προσωπική και πνευματική σας επέκταση, τα ταξίδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί, δημιουργικοί και ίσως ανταμειφθούν οι κόποι σας και οι προσπάθειες σας στο μέτωπο της καριέρας. Η διέλευση αυτή είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά σας, αλλά επειδή μπορεί να αυξηθούν και τα έξοδα σας θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Αν σας προσεγγίσει κάποιο άτομο για να συνεταιριστείτε ή πρέπει να προσλάβετε κάποιον αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, να είστε προσεκτικοί και να τσεκάρετε τη συμφωνία που θα κάνετε. Τα θέματα υγείας ευνοούνται, αρκεί να έχετε μια καλή και ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, επειδή θα είστε πιο νευρικοί και πεισματάρηδες, καλό θα είναι να μην ξεσπάτε τον θυμό σας σε όποιον βρεθεί μπροστά σας και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Δεν είναι ανάγκη και οι υπόλοιποι να πιστεύουν το ίδιο με σας για να είναι αποδεκτοί. Θέματα που σχετίζονται με πολιτική, θρησκεία, νόμους, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να γίνουν αιτίες διαφωνιών και συγκρούσεων. Εκμεταλλευτείτε τη διέλευση για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ταξιδέψετε, να μορφωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο χρονικό διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη, δηλαδή από τις 13/12/2021 μέχρι τις 24/01/2022, η πίεση θα αυξηθεί σε όλα τα επίπεδα και τα άγχη σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην εργασία σας και στον τρόπο που αντιδράτε ή χειρίζεστε τις σχέσεις σας με ανώτερους, προϊσταμένους ή υφισταμένους. Επειδή οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις θα είναι πιεστικές μην παρασυρθείτε σε καβγάδες και αντεγκλήσεις με συναδέλφους, διότι θα βγείτε ζημιωμένοι. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να βρίσκετε διεξόδους και να μην αναλαμβάνετε πρόσθετες ευθύνες που θα σας στρεσάρουν περισσότερο. Οικονομικά θέματα, κληρονομιές, ασφάλειες, διαχείριση εσόδων-εξόδων, τα οικονομικά του συντρόφου σας, δάνεια, κάρτες, πιστώσεις, είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν πολύ και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σκέφτεστε διπλά τις αποφάσεις που λαμβάνετε. Δεν ευνοούνται οι επενδύσεις και τα ρίσκα, ενώ τα οικονομικά θέματα μπορεί να αποτελέσουν αιτία καβγάδων. Γενικώς, θα είστε πιο άτονοι και άκεφοι και δεν θα θέλετε πολλές κοινωνικότητες. Θα προτιμάτε την ησυχία του σπιτιού σας, θα αποφεύγετε τους θορύβους και τον συνωστισμό και ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιες προσωπικές σας σχέσεις. Δεν είναι όμως μια καλή περίοδος για σοβαρές αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώθετε θυμό ή απογοήτευση από τον σύντροφό σας, προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Δυστυχώς όλη αυτή η πίεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία σας, οπότε να είστε προσεκτικοί. Ακόμη, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει καρμικές συναντήσεις και ανθρώπους που ίσως σας αλλάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε γενικές γραμμές ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σας ευνοήσει, ιδιαίτερα στην καριέρα σας, αφού ίσως καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιον στόχο σας. Θα είστε δημιουργικοί και θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας στον εργασιακό σας χώρο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ίσως προκύψουν και νέες συνεργασίες ή προτάσεις που θα ανεβάσουν και την αυτοεκτίμηση σας. Θα βρείτε τρόπους ή τακτικές για να αυξήσετε τα έσοδα σας, αλλά και να ξεπεράσετε με επιτυχία τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Πρέπει όμως να αποφύγετε να πιέζετε τον εαυτό σας και να μην μπλέκετε σε αγχωτικές καταστάσεις. Ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια κάποια οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος και να χρειαστεί τώρα να τα λύσετε. Με πρόγραμμα και υπομονή θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη, αλλά θα πρέπει να μειώσετε δαπάνες και έξοδα που «ματώνουν» το πορτοφόλι σας. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς και ίσως ξεσπάτε σε λάθος άτομα όλη την πίεση που δέχεστε από άλλου. Αυτό ίσως φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και αδυναμίες. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι και να προσπαθείτε συνεχώς να ισορροπείτε ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε κακόβουλες ενέργειες που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας, αλλά και θέματα που αφορούν νομικά ή δικαστικές διαμάχες και να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα, επιλέξτε τον συμβιβασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τον Τοξότη θα εργαστείτε σκληρά και ατελείωτες ώρες. Οι προθεσμίες θα πιέζουν και εσείς θα ψάχνετε λίγη ώρα για να ξεκουραστείτε και δεν θα βρίσκετε ούτε λεπτό ηρεμίας. Όμως θα είστε πολύ παραγωγικοί, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους στόχους σας και αυτό θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας. Βέβαια, τα νεύρα σας θα είναι στη τσίτα και θα προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας και όχι να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας καθυστερούν και σας αποσπούν την προσοχή και ίσως η συμπεριφορά σας απέναντί τους να είναι λίγο απότομη και να δημιουργήσει σχόλια και εντάσεις. Είναι όμως και η κατάλληλη περίοδος να ανασχεδιάσετε και να επανεκτιμήσετε όλα τα θέματα που επηρεάζουν τα οικονομικά σας και να φτιάξετε ένα καινούριο πρόγραμμα εσόδων-εξόδων. Επειδή θα είστε αφοσιωμένοι στην εργασία και με πολλά νεύρα, ίσως δημιουργηθούν προβλήματα με το ταίρι σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά και συναισθηματικά. Βέβαια, όλη αυτή η πίεση θα έχει κόστος στην υγεία σας, αν δεν προσέξετε και δεν διατρέφεστε σωστά. Επειδή οι άμυνες του οργανισμού σας θα είναι πεσμένες, φροντίστε να λαμβάνετε θρεπτικά γεύματα και να γυμνάζεστε, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

ΛΕΩΝ

Τον ενάμιση μήνα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη εσείς θα γεμίζετε τις ημέρες σας με συναντήσεις, παρουσιάσεις, συζητήσεις και θα χαράσσετε τη νέα στρατηγική στην εργασία σας. Θα είναι μια περίοδος που το εγώ σας θα μεγαλώσει, όπως και οι φιλοδοξίες σας και δεν θα αφήνετε κανέναν και τίποτα να σας καπελώνει. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τις προοπτικές σας και να κάνετε βήματα για να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Το μυαλό σας θα κόβει σαν ξυράφι και θα εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, ενώ θα έχετε απίστευτη ενέργεια και θέληση να επιβάλλετε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας. Λόγω των επιτυχιών σας η διάθεση σας θα ανέβει στα ύψη, όπως και η ερωτική σας επιθυμία. Είναι μια περίοδος που ευνοεί τις νέες γνωριμίες, όπως και την απόκτηση απογόνων. Αν έχετε παιδιά ίσως σας ταλαιπωρήσουν ή μπορεί να προκύψουν κάποιες κόντρες μαζί τους, αλλά με υπομονή όλα θα πάνε καλά. Στον οικονομικό τομέα θα είναι μια περίοδος επιβράβευσης για εσάς και θα βλέπετε να αποδίδουν οι προσπάθειες και οι κόποι σας. Το μόνο κακό είναι ότι ίσως δεν θα είστε πολύ πειθαρχημένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Άρη στον Τοξότη δεν θεωρείται και η πιο εύκολη για εσάς, διότι δημιουργεί ένα είδος έντασης στην ψυχή σας και προκαλεί περίεργες συμπεριφορές με τους γύρω σας. Θα σας φταίνε όλα, θα γκρινιάζετε και θα είστε σαν να ψάχνετε κάτι που δεν ξέρετε τι είναι αυτό και ίσως όλο αυτό δημιουργήσει εντάσεις με τον σύντροφό σας. Τώρα θα παραπονιέστε για ό,τι σας ενοχλεί και θα θυμηθείτε όλα τα στραβά και τα ανάποδα που έχουν γίνει στη σχέση σας και θα ασκείτε συνεχώς κριτική, φέρνοντας τον άλλον στα όρια του. Θα πρέπει να επιλέξετε πιο ώριμη αντιμετώπιση στα πράγματα και να μην δημιουργείτε περισσότερο προβλήματα από αυτά που υπάρχουν στη σχέση σας. Αυτή η διέλευση δείχνει και τεράστια κινητικότητα εκεί που μένετε και αυτό μπορεί να σημαίνει αγορά σπιτιού, μετακόμιση, ανακαίνιση, δυσκολίες με αυτούς που συμβιώνετε, καθώς δεν θα μπορείτε να συμφωνήσετε σε αυτά που θέλετε και να βρείτε έναν κοινό παρονομαστή. Μπορεί να δείχνει και προβλήματα με τους γονείς ή καβγάδες σε κληρονομικά θέματα. Στην καριέρα σας καλείστε να βελτιώσετε τις ιδέες σας, να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να χτίσετε νέες στρατηγικές για να ξεκινήσετε καινούριους στόχους. Όμως όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πειθαρχεία και σύστημα και χωρίς να λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις. Είναι σοφότερο να χρησιμοποιήσετε αυτή την περίοδο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βρείτε τους τρόπους να αποκτήσετε τον έλεγχο του πορτοφολιού σας. Τα θέματα της υγείας χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό καλύτερα να λάβετε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα.

ΖΥΓΟΣ

Τον τομέα της επικοινωνίας επηρεάζει η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα και να πετύχετε τους στόχους σας. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και εκφράζεστε, διότι μπορεί να προκληθούν εντάσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην είστε πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι, ακούστε τι έχουν να σας πουν και οι άλλοι και μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα με ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον στη δουλειά, στη γειτονιά ή με συγγενείς. Πρέπει να είστε διπλωμάτες και διαλλακτικοί. Γενικά, θα έχετε πολλή ενέργεια και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι γρήγοροι και πιεστικοί. Ίσως προκύψουν και επαγγελματικά ταξίδια αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο όταν ταξιδεύετε όσο και με το αυτοκίνητό σας στην καθημερινότητα. Μπορεί να αλλάξετε μεταφορικό μέσο. Ίσως υπάρξουν αλλαγές στο οικονομικά, οι οποίες θα είναι θετικές και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά αν θέλετε να βρείτε λύσεις θα πρέπει να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από το ζώδιο του Τοξότη αυξάνει την καταναλωτική σας μανία και ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Γενικά, τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι θα αυξηθούν τα έξοδά σας. Βέβαια, αυτό θα σας πιέσει και θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους για να βρείτε νέες πηγές εσόδων και πιθανώς να έρθουν χρήματα από δυο διαφορετικές κατευθύνσεις. Με τις σωστές κινήσεις ίσως καταφέρετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, να προχωρήσετε στην καριέρα σας και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές για να επεκταθείτε. Μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανώτερων σας και να τους εντυπωσιάσετε με τις ευφυείς ιδέες σας, αλλά προσπαθήστε να μην βγάλετε την υπεροπτική σας πλευρά, διότι θα τα καταστρέψετε όλα. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων ή το ξεκίνημα κάποιας δική σας επιχείρησης, αλλά και η τακτοποίηση δανείων και χρεών σε τράπεζες και εφορία. Το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον Τοξότη θα έχετε περισσότερα κέφια, θα είστε πιο κοινωνικοί και παραγωγικοί. Θα προτιμάτε να εργάζεστε ομαδικά και θα είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε νέες ιδέες. Θα είστε πιο χαλαροί στη διάθεση σας και ίσως έρθετε πιο κοντά και με την οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο σας και για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Από τις 13/12/2021 έως τις 24/01/2022 θα είναι μια περίοδος με μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλευτείτε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε πόσο ικανοί είστε και πόσο μπορείτε να λάμψετε. Ίσως δεχτείτε τη βοήθεια συναδέλφων ή ατόμων που βρίσκονται κοντά σας και σας εκτιμούν για να λυθούν πιο εύκολα ό,τι προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και σας καθυστερούσαν από την επίτευξη των στόχων σας. Οι νέες προσπάθειες μπορεί να έχουν επιτυχία, οπότε μην φοβηθείτε να βάλετε τις βάσεις για το όραμα σας. Η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένες και θα μπορείτε να διαπραγματεύεστε με επιτυχία και προς όφελος σας. Είναι η ιδανική στιγμή να ετοιμάσετε τους μακροπρόθεσμους προϋπολογισμούς και τα οικονομικά σας σχέδια και να κινηθείτε για να αποκτήσετε καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές. Όμως μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, διότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς αλλά όχι τους απερίσκεπτους, γι’ αυτό μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και ρίσκα λόγω του ενθουσιασμού σας. Επίσης, επειδή θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ορμή, προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό και την επιθετικότητά σας. Μη νομίζετε ότι εσείς θα βαράτε το ντέφι και οι άλλοι θα χορεύουν επειδή το θέλετε εσείς, χρειάζεται και διπλωματία. Αν θέλετε να γίνονται όλα με τον τρόπο σας και δεν είστε υποχωρητικοί, το μόνο που θα καταφέρετε τελικά είναι να έχετε τσακωμούς και εντάσεις και όχι το αποτέλεσμα που θέλετε. Θα είναι μια έντονα ανταγωνιστική περίοδος. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από βιασύνη. Επίσης, προσέξτε τις σχέσεις με την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους, διότι μπορεί κάποιος να σας φέρει στα όρια σας με την περίεργη συμπεριφορά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη θα φέρει προκλήσεις και ψυχολογική πίεση. Μπορεί να νιώθετε παραγκωνισμένοι και ότι δεν έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας και η απογοήτευση να σας κυριεύει και να χάνετε το κουράγιο και τη διάθεση σας. Ενδεχομένως να πέφτει και το ηθικό σας, διότι όσο και να προσπαθείτε και να εργάζεστε σκληρά να μην απολαμβάνετε την αποδοχή των άλλων και να νιώθετε λες και είστε αόρατοι, ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας. Μην πιέσετε τις καταστάσεις, διότι όσο εσείς ζητάτε τα ρέστα από τους άλλους τόσο θα χάνετε έδαφος και ίσως ό,τι πείτε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Γενικά, θα υπάρχει ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα και αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Από τη μία μπορεί εσείς να εργάζεστε κρυφά σε κάποια ιδέα ή να κάνετε μυστικές κινήσεις ή συναντήσεις που δεν πρέπει να μαθευτούν και από την άλλη ίσως κάποιοι μιλούν πίσω από την πλάτη σας και προσπαθούν να σας διαβάλλουν, να σας εκθέσουν και να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Όλη αυτή η κατάσταση σάς δημιουργεί εκνευρισμό και ίσως να θέλετε να τα σπάσετε όλα γύρω σας, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και όλα θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει. Ευνοούνται όσοι κάνουν πιο μοναχική εργασία, όπως γράψιμο, έρευνα ή αν ασχολείστε επαγγελματικά με την ιατρική και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αύξησης των δαπανών και κακής διαχείρισης των χρημάτων σας και να εξαντλήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Χειριστείτε αυτή την περίοδο με μέγιστη υπομονή, αποφύγετε τις διενέξεις με τον σύντροφό σας και δώστε προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και ιδιαίτερα αν εμφανιστούν προβλήματα πηγαίνετε κατευθείαν στον γιατρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο βρίσκεται ο Άρης στον Τοξότη είναι ένα διάστημα «σποράς». Είναι μια περίοδος που πρέπει να θέσετε στόχους και να τους υλοποιήσετε. Να δουλέψετε οραματιζόμενοι το μέλλον και όχι κοιτώντας το παρόν. Να αναθεωρήσετε τις επιχειρηματικές μεθόδους που εφαρμόζετε, τη μεθοδολογία που χρησιμοποιείτε και να βρείτε νέες ιδέες και καινοτόμους τρόπους που θα σας ωφελήσουν σταδιακά, θα προσθέσουν ρυθμό και ώθηση στη δουλειά σας και θα σας εξασφαλίσουν την ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου. Ευνοείται η συλλογική εργασία και η δουλειά με άλλους για έναν κοινό σκοπό, αρκεί να μην επιτρέψετε να σας βάλουν πίσω, όμως κι εσείς να μην κάνετε το ίδιο. Μπορεί να έχετε κέρδη σε οικονομικό επίπεδο και να σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις και συμφωνίες που να αποδειχθούν ωφέλιμες. Ίσως κάνετε συζητήσεις ή νέες συνεργασίες που θα αυξήσουν και το κοινωνικό σας κύρος. Προσοχή στις φιλικές σας σχέσεις, διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με φίλους. Να σέβεστε τις απόψεις των άλλων, για να αποφύγετε τους καβγάδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Τοξότη σας δίνει τεράστια δύναμη, ενέργεια, φιλοδοξία και ενθουσιασμό για να κινητοποιηθείτε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Οπότε, θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια, να δουλέψετε σκληρά, διότι όσο πιο πολύ κουραστείτε τόσο περισσότερα θα πετύχετε. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε τις ικανότητές σας, τις ιδέες σας και να εκτιμηθούν οι κόποι σας από τους συνεργάτες σας. Επειδή όμως η πίεση θα είναι τεράστια και θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός και ίσως κάποιοι σας στήνουν παγίδες για να βλάψουν τη φήμη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στα λόγια σας όσο στις πράξεις και στα νεύρα σας. Μην παραγκωνίζετε τις ανάγκες των άλλων, μην είστε αναιδείς και θρασείς και αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις στον χώρο της δουλειάς. Η ευγένεια μπορεί να μην εκτονώνει τον θυμό, όμως σώζει καριέρες, οπότε προσπαθήστε να μην κοντράρετε πολύ, αλλά να συμπλέετε με όμορφο και συνετό τρόπο και αφήστε τους άλλους να εκτεθούν από μόνοι τους. Μπορεί να δεχτείτε νέες προτάσεις, να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ή να αποφασίσετε αλλαγές στις οικονομικές επενδύσεις σας που να σας αποφέρουν απροσδόκητα κέρδη. Σε γενικές γραμμές και αν εξαιρέσουμε την πίεση και το άγχος που θα έχετε στα επαγγελματικά, η διάθεση σας θα είναι θετική και χαρούμενη και θα περάσετε όμορφες προσωπικές στιγμές.