Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/09/2021 – 19/09/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/09/2021 – 19/09/2021

H εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/9, μια όψη που μπορεί να φέρει σύγχυση, ασάφεια και μπερδέματα στις σχέσεις μας. Δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε τη φαντασία από τον ρεαλισμό, επομένως είναι πολύ πιθανό είτε να εξιδανικεύουμε τον σύντροφο μας είτε να γεμίζουμε με άγχη και ανασφάλειες που δεν έχουν λογική βάση. Απαιτείται, λοιπόν, προσοχή και σίγουρα όχι βεβιασμένες κινήσεις! Αργότερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, ο Άρης αφήνει το ζώδιο της Παρθένου και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζοντας τον τρόπο δράσης μας, αλλά και τα νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Θα είμαστε πιο αναποφάσιστοι και διστακτικοί πριν κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά θα έχουμε ως όπλα τη διπλωματία και τη γοητεία μας προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί τυπικά να μην θεωρείται η ιδανική θέση, όμως τη δεδομένη στιγμή έρχεται να γλυκάνει την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και να προσφέρει συμβιβαστικές λύσεις, ειδικά για τους εκπρόσωπους του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών. Στις 17/9 ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας έντονες και βαθιές εμπειρίες. Η έννοια της εξουσίας και της δύναμης έρχεται στο προσκήνιο και θα έχετε το χάρισμα να ασκήσετε επιρροή στους γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Στις 17/9 όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται να δυσκολέψει τις καταστάσεις και να τεστάρει τις σχέσεις μας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθανθούν μοναξιά, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι. Άλλοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική από τον/τη σύντροφο σας και γενικώς οι καταστάσεις μπορεί να ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας. Είναι σημαντικό να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις αδυναμίες μας και κυρίως να μην εξαρτάται η αξία μας από την αποδοχή που λαμβάνουμε από τους άλλους. Κάποιες φορές με αυτή την όψη υπάρχει τάση για απόρριψη ή για οικονομικά προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη σεξουαλική διάθεση εξακολουθεί να υπάρχει και αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού και όποια σχέση ξεκινήσει τώρα θα έχει μεγάλη δυναμική και επιρροή στη ζωή σας. Ο Άρης ακριβώς απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 15/9 έρχεται για να φέρει εντάσεις, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με το ταίρι σας. Είναι γνωστό πως εκ φύσεως συμβιβάζεστε δύσκολα και δεν κάνετε υποχωρήσεις, πόσο μάλλον τώρα με τον Άρη σε αυτή τη θέση! Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε καταπιέσει μέσα σας παράπονα και δυσαρέσκεια, τώρα όλα αυτά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ως απότομο ξέσπασμα! Εάν είστε ελεύθεροι, αξιοποιήστε αυτή τη θέση του Άρη για να βγείτε ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι των κατακτήσεων και να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα το αντικείμενο του πόθου σας. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 17/9 με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, καθώς οι προσδοκίες σας μπορεί να μην δείχνουν ότι εκπληρώνονται και να νιώσετε απογοήτευση. Ίσως τα χρήματα να είναι πηγή έντασης σε όσους έχετε κοινό πορτοφόλι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό πριν από λίγες ημέρες έχει αρχίσει να δίνει μια ευχάριστη νότα στις σχέσεις σας και όλα δείχνουν να κυλάνε πολύ πιο αρμονικά, ιδιαίτερα για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 14/9 θέλει προσοχή, αφού θα είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και παραπλάνηση. Θα πρέπει να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και γενικώς να είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε ή σε όσα σας υπόσχονται και κυρίως να μην μπείτε στην παγίδα να εξιδανικεύσετε μια κατάσταση. Η εβδομάδα κλείνει με μια δύσκολη όψη για εσάς, μιας και στις 17/9 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έντονο αίσθημα μοναξιάς ή να συνειδητοποιήσετε πως δεν έχετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως όλη αυτή η κατάσταση που βιώνετε δεν σας αξίζει και να αισθανθείτε πολύ καταπιεσμένοι ή ακόμα και εγκλωβισμένοι. Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε την αξία σας, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να παραμείνετε σε μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης μπαίνει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 και φέρνει μεγάλη κινητικότητα στον τομέα του έρωτα και του φλερτ, κάνοντας αυτή την εβδομάδα εξαιρετικά θετική και πολλά υποσχόμενη! Ειδικά οι Δίδυμοι που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στο άτομο που βρίσκεται απέναντι σας. Έχετε ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση η οποία θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό! Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να βλέπετε πίσω από τις λέξεις, μιας και η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και θα βρεθείτε σε καταστάσεις οι οποίες θα εμπεριέχουν σύγχυση και ασάφεια. Είναι πολύ σημαντικό τώρα, τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, να είστε ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις σας, διαφορετικά θα υπάρχουν παρανοήσεις, αλλά και απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό πριν από λίγες ημέρες σας έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και έχει επαναφέρει την ερωτική διάθεση, ειδικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, τώρα η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 14/9 δημιουργεί εντάσεις στον χώρο του σπιτιού ή ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας. Θέλει λοιπόν αρκετή προσοχή το επόμενο διάστημα, καθώς η συμπεριφορά σας μπορεί ασυνείδητα να πυροδοτήσει εκρηκτικές αντιδράσεις και να έρθετε σε ρήξη με τους αγαπημένους σας. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 17/9 αποτελεί ένας είδος δοκιμασίας για τα αισθηματικά. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα αίσθημα προδοσίας ή με κάποιο τρόπο να νιώσετε πως κλονίζεται η εμπιστοσύνη σας απέναντι στο ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε μπορεί άθελα σας να διώχνετε τον έρωτα μακριά, εξαιτίας της ανασφάλειας που μπορεί να κουβαλάτε από παρελθοντικές σχέσεις. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας κατά μέτωπο και κυρίως να δείξετε στον άνθρωπο απέναντι σας τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά για να είστε ικανοποιημένοι.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 15/9 εγκαινιάζει μια εξαιρετικά επικοινωνιακή περίοδο για εσάς! Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε όλη τη διάθεση να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να γνωρίσετε νέα άτομα εάν είστε αδέσμευτοι. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά, κάνετε σημαντικές συζητήσεις και εάν δεν λειτουργήσετε παρορμητικά, θα έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε με διπλωματία και ψυχραιμία οτιδήποτε προκύψει. Εάν μια σχέση ξεκινήσει τώρα θα είναι αρκετά ανάλαφρη και θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο και μάλιστα στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν είστε σε γάμο ή μένετε μαζί με το ταίρι σας, τότε μπορεί να προκύψουν προβλήματα που αφορούν το σπίτι και οικογενειακά ζητήματα. Εάν όμως είστε αδέσμευτοι, τότε είναι πιθανό να αισθανθείτε αρκετή μοναξιά και δυσαρέσκεια, διότι θα νιώθετε ότι δε μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Καλείστε να αναρωτηθείτε εάν οι δικές σας ανασφάλειες είναι εκείνες που σας αποτρέπουν να ανοιχτείτε και να αφεθείτε να ζήσετε το κάτι παραπάνω ή εάν επενδύετε σε ανθρώπους οι οποίοι σας βάζουν εμπόδια και περιορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H εβδομάδα ξεκινά για εσάς με σύγχυση και ασάφεια σχετικά με την ερωτική σας ζωή, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/9 σας φέρνει αντιμέτωπους με μπερδεμένα μηνύματα. Εάν είστε σε μια σχέση, μην περιμένετε διαφάνεια και ξεκάθαρη στάση από το ταίρι σας και μην εκβιάζετε τις καταστάσεις, αλλά προσπαθήστε να δώσετε λίγο χρόνο μέχρι να αποκρυσταλλωθούν κάποιες αλήθειες. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Στις 17/9 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα έρχεται για να χαρίσει πάθος στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας ή για να σας φέρει έναν έντονο έρωτα, ο οποίος θα σας προκαλέσει βαθιά συναισθήματα και σεξουαλική έξαψη! Ωστόσο, στις 17/9 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία και εάν βρίσκεστε σε σχέση ίσως νιώσετε πως έχετε βαλτώσει και χρειάζεστε οπωσδήποτε ανανέωση. Προσπαθήστε να μην απελπιστείτε επειδή κάτι δεν πήγε όπως ακριβώς το θέλατε και απολαύστε τις μικρές, καθημερινές στιγμές είτε με το ταίρι σας, είτε με ένα άτομο το οποίο μπορεί να σας ακούσει και να σας κατανοήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας, κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο στις 15/9 και παραμένει σε αυτή τη θέση ως τις 30/10, χαρίζοντας σας έντονο σεξαπίλ και δυναμισμό! Εάν είστε μόνοι, δε θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Άλλωστε, δύσκολα τώρα θα μπορεί να σας αντισταθεί κάποιος! Εάν βρίσκεστε ήδη σε γάμο ή σε μια σχέση, τώρα θα βρείτε επιτέλους το θάρρος και την τόλμη να εκφράσετε τα θέλω σας και να διεκδικήσετε όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο στις 17/9, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψουν εμπόδια στα ερωτικά σας σχέδια ή να συναντήσετε απροθυμία και δυσαρέσκεια από τον σύντροφο σας, ο οποίος δεν δείχνει να μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό με εσάς. Ίσως μάλιστα κάποιο οικονομικό ζήτημα να αποτελέσει αφορμή για να έρθετε σε ρήξη ή αντιπαράθεση μαζί του. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και τον ανταγωνισμό και αξιοποιήστε την έμφυτη διπλωματία σας προκειμένου να βρείτε μια συμβιβαστική λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας εδώ και λίγες ημέρες και έχει δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για τα ερωτικά σας, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου. Η γοητεία που εκπέμπετε θα είναι το βασικό σας όπλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι! Επιπλέον, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 17/9 θα φέρει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίες θα σας ανανεώσουν εάν είστε αδέσμευτοι. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 14/9, καθώς μια κατάσταση ή ένας άνθρωπος μπορεί να μην είναι αυτό που είχατε στο μυαλό σας και αυτό μπορεί να σας φέρει πικρία και απογοήτευση. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/9, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με εμπόδια και δυσκολίες οι οποίες μπορεί να προέρχονται από το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να αισθανθείτε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Δεν είναι κακό να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα ως Σκορπιοί, δηλαδή να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα αυτών των ημερών είναι αρκετά περίεργο για εσάς με την Αφροδίτη να βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, είστε πρόθυμοι να κάνετε υποχωρήσεις ή ακόμα και να δεχτείτε ευκολότερα συμπεριφορές που δεν σας αξίζουν. Ωστόσο, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/9 συνειδητοποιείτε με δύσκολο τρόπο την αλήθεια και κατανοείτε πλέον πως δε μπορείτε να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα. Όσο ρομαντικά κι αν βλέπετε μια κατάσταση, αυτό το τετράγωνο έρχεται για να σας παρουσιάσει την αλήθεια χωρίς ωραιοποίηση και καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης ή του γάμου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις και τις ανασφάλειες να σταθούν εμπόδιο. Άλλωστε, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό από τις 15/9 ευνοεί ιδιαίτερα τις κοινωνικές επαφές και φέρνει κοντά σας άτομα με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε, κυρίως σε εγκεφαλικό επίπεδο. Είναι σημαντικό ο άνθρωπος που έχετε απέναντι σας να συμμερίζεται τις απόψεις και τις ιδέες σας και κυρίως να υπάρχει μεταξύ σας μια σχέση ισότητας και όχι σχέση ανταγωνισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνική σας ζωή και οι φιλικές σας σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους σας ενώνουν κοινά ενδιαφέρονται και απόψεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο! Επιπλέον, το βοηθητικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σάς χαρίζει αισιοδοξία και διάθεση να πείτε ναι σε νέες περιπέτειες. Ωστόσο, ενώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 17/9 θα έρθει για να φέρει εμπόδια στις γνωριμίες και στις επαφές σας. Δεν αποκλείεται να ακούσετε μια σκληρή αλήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο, η οποία θα σας πληγώσει και θα σας κάνει αμυντικούς. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι μια γνωριμία που κάνατε δεν έχει προοπτικές εξέλιξης και θα πρέπει να την αφήσετε πίσω σας. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα σας κατανοήσουν, θα σας διδάξουν κάτι νέο και γενικώς θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας είστε εδώ και καιρό προσηλωμένοι στους στόχους σας και πολλές φορές αισθάνεστε ότι δεν έχετε καιρό για ρομαντικά ειδύλλια και έρωτες. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό από τις 14/9 έρχεται για να ελαφρύνει λίγο αυτό το κλίμα και γίνεστε πιο δεκτικοί σε περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Μη διστάσετε να αναλάβετε δράση και να πείτε ναι σε ταξίδια, αλλά και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Με αυτό τον τρόπο θα ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα άτομα στον δρόμο σας εάν είστε αδέσμευτοι. Ωστόσο, στις 17/9 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια και δυσκολίες στη σχέση σας εξαιτίας της καριέρας σας. Είναι πιθανό να έχετε παραμελήσει τον σύντροφο σας ή την αισθηματική σας ζωή όλο αυτό το διάστημα και τώρα αυτή η συνειδητοποίηση έρχεται για να σας ταρακουνήσει. Εάν θέλετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και το δυσάρεστο συναίσθημα της μοναξιάς, καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό από τις 15/9 έως τις 30/10 εγκαινιάζει μια περίοδο που τη χαρακτηρίζει το πάθος και η σεξουαλική διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε έντονες στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σας και να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα αλλάξει τη ζωή σας ριζικά. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα αποκαλυφθεί εάν  σας συνδέουν με τον άλλον βαθύτερα συναισθήματα ή εάν πρόκειται απλώς για μια επιφανειακή σχέση η οποία δεν έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/9 ίσως να μην σας επιτρέψει να δείτε ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει, αφού και τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι αντιφατικά. Μπορεί λοιπόν με κάποιο τρόπο να παραπλανηθείτε ή απλώς να μη μπορείτε να διακρίνετε το όνειρο από την πραγματικότητα. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 17/9 έρχεται για να φέρει την αλήθεια μπροστά στα μάτια σας, ακόμα κι αν είναι επίπονη. Μπορεί να νιώσετε προδομένοι και απογοητευμένοι, αλλά μπορεί και να διαπιστώσετε πως οι δικές σας ανασφάλειες είναι εκείνες που σας κρατάνε πίσω και σας κάνουν καχύποπτους με τους άλλους. Μόνο εάν αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και τις παράλογες φοβίες θα μπορέσετε να δείξετε εμπιστοσύνη και να βουτήξετε σε βαθιά νερά.