Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/07/2022 – 17/07/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/07/2022 – 17/07/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μία εξαιρετική όψη, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/07/2022. Αυτή η όψη θα μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα ή που είχαν κλονιστεί. Εάν λοιπόν υπήρχαν εντάσεις, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και θα μπορέσουμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα μας. Τώρα παίρνουμε τις σχέσεις πολύ πιο σοβαρά, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και φερόμαστε με σεβασμό απέναντι στον άλλον. Μια γνωριμία που ξεκινάει τώρα θα έχει γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο, ενώ είναι ιδανική στιγμή για μία πρόταση γάμου και για επισημοποίηση σχέσεων. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο μας διχάζει ανάμεσα στις απαιτήσεις των οικείων και της οικογένειας μας από τη μία, και των κοινωνικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων από την άλλη. Κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί ένα τέλος σε μία κατάσταση ή μας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις σχέσεις μας. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα τώρα και η συμμετοχή του Ερμή σε όλο αυτό μας καλεί να τα εκφράσουμε. Από την άλλη, η συμμετοχή του Πλούτωνα δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Στις 14/07/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα διαστρεβλώνει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις και τον σύντροφό μας, αφού έχουμε την τάση να παραβλέπουμε τα ελαττώματα των άλλων και να τους εξιδανικεύουμε. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν είναι υγιές να δίνουμε χωρίς να παίρνουμε τίποτα πίσω. Προσοχή λοιπόν σε ποιους θα επιλέξετε να επενδύσετε και κυρίως στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Στις 16/07/2022 ο Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 17/07/2022 θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Το σκηνικό αυτό θα μας χαρίσει ισχυρή διαίσθηση, ευαισθησία και κατανόηση, κάτι που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τόσο τις σκέψεις σας όσο και τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σάς καλεί να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στη συναισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Ίσως θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά στους άλλους για τις ανάγκες σας, να απομακρυνθείτε από χειριστικούς ανθρώπους και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας βλάπτουν. Στις 14/7 το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια με το μυαλό σας. Θα πρέπει να καταβάλλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, αφού είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας δώσουν μεγάλες υποσχέσεις που δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας να ζήσετε το παραμύθι. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Το τρίγωνο αυτό θα σας γλυκάνει και θα σας δώσει την ευκαιρία να ακούσετε τους άλλους, να τους κατανοήσετε αλλά και να εκφράσετε και εσείς με τη σειρά σας όλα όσα νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 14/7 σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί και να κρατάτε μικρό καλάθι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αφού επικρατεί σύγχυση και ασάφεια. Είναι πολύ πιθανό ένα φιλικό πρόσωπο να σας γνωρίσει σε ένα άτομο το οποίο μπορεί να φαντάζει ιδανικό, αλλά στην πορεία θα γεμίσει το μυαλό σας με ερωτηματικά και θα δημιουργήσει μπερδέματα. Βασιστείτε λοιπόν στα άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους με πράξεις και μην επενδύετε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δε γνωρίζετε καλά ή σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο θετικό για εσάς, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 16/7 θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν, αφού όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητούσατε. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7 φέρνει κοντά σας ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας ακούσει και να σας καταλάβει. Μη διστάσετε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας και να πάρετε τη γνώμη ενός ανθρώπου που νοιάζεται πραγματικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς αφού στις 13/7 κορυφώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι τώρα θα δείτε με ρεαλιστική και αντικειμενική ματιά τις σχέσεις σας και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση η οποία θα έχει διάρκεια στον χρόνο και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα. Όσο κι αν απολαμβάνετε τις εφήμερες και τις πιο χαλαρές καταστάσεις, το τρίγωνο αυτό σας ωθεί να δεσμευτείτε ουσιαστικά, να βάλετε στόχους για το μέλλον και γενικώς να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις πιο σοβαρά. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες συνειδητοποιήσεις ή κάποια δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις καταστάσεις και να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας προβλημάτιζαν. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην επιτρέψετε στα έντονα συναισθήματα να σας κυριεύσουν ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, γιατί μόνο χαμένοι μπορεί να βγείτε. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας στις σχέσεις και να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα για ένα πρόσωπο. Μην εντυπωσιάζεστε από την εικόνα που σας δείχνουν αυτές τις ημέρες και προσπαθήστε να εντοπίσετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει οριστικά για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι, αφού στις 13/7 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιώντας θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα τα οποία θα σας προβληματίσουν ή θα κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα είναι άκρως αποκαλυπτική, αλλά μπορεί να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας ή να νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε εκείνον-η που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να σας κυριεύσουν και γενικώς να σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 16/7 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή είναι μια ημέρα ιδανική για επικοινωνία, επαφές και συζητήσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να μιλήσετε επιτέλους στο ταίρι σας, να στείλετε εκείνο το μήνυμα που διστάζατε και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7 κλείνει την εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού θα φέρει περισσότερη κατανόηση, ενσυναίσθηση και ρομαντισμό μέσα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/7 είναι μια εξαιρετική όψη για να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή και να χτίσετε κάτι νέο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μπείτε σε μια νέα σχέση με ένα άτομο που σας καταλαβαίνει και αισθάνεστε άνετα μαζί του, ακόμα κι αν μέχρι τώρα διστάζατε. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο που γνωρίσατε από το διαδίκτυο ή από το φιλικό σας περιβάλλον και να λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει ψευδαισθήσεις και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Κρατήστε μικρό καλάθι λοιπόν απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις και μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο ή σε μια κατάσταση που σας γεμίζει αμφιβολίες. Στις 16/7 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σας βοηθήσει να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας. Καλείστε να αφήσετε οριστικά πίσω σας εκείνες τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν και σας δημιούργησαν ανασφάλειες και μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα πρόσωπο που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα, που πραγματοποιείται στις 13/7 στο ζώδιο του Αιγόκερου, ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα, τη διασκέδαση, το φλερτ και τη δημιουργία. Αυτό σημαίνει ότι θα αναρωτηθείτε εάν περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας και κυρίως εάν το άλλο άτομο σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί. Διαφορετικά, ίσως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας και κυρίως να εκφράσετε στον άλλον τις επιθυμίες σας με ειλικρίνεια. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει έναν νέο, παθιασμένο έρωτα στον δρόμο σας με ένα άτομο το οποίο μπορεί να πυροδοτήσει ακραία συναισθήματα. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, είναι καλό να δώσετε προτεραιότητα στο διάλογο και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 14/7 χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αφού θα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε από ένα πρόσωπο ή να εξιδανικεύσετε μια κατάσταση μόνο και μόνο επειδή θέλετε απεγνωσμένα να ζήσετε κάτι ονειρικό. Εάν δε θέλετε λοιπόν να προσγειωθείτε απότομα, αφήστε τους άλλους να μιλήσουν με πράξεις και να αποδείξουν ότι αξίζουν. Στις 17/7 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι μια ιδανική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό πρόσωπο και να ζητήσετε τη βοήθεια του, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από μια παρέα ή από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένα σταθεροποιητικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο στις 13/7, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα φλερτ θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, αφού θα νιώσετε ότι έχετε βρει ένα άτομο με το οποίο μοιράζεστε την ίδια κοσμοθεωρία. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτό το τρίγωνο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα με το ταίρι σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας από κοινού. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα ή ακόμα και μνήμες από το παρελθόν. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη σχέση σας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα που μπορεί να πληγώσουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι και διαλλακτικοί γίνεται και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Καλείστε επίσης να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικά μοτίβα συμπεριφοράς που δεν οδηγούν πουθενά και να μείνετε μακριά από χειριστικές και καταπιεστικές συμπεριφορές ή ανθρώπους που θέλουν με κάποιο τρόπο να σας ελέγξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά αντιφατική για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί. Από τη μία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/7 είναι μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και να δείτε σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε. Ακόμα κι αν βιώνετε κάποιες δυσκολίες, θα έχετε δίπλα σας άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν και να σας κατανοήσουν σε βάθος και αυτό είναι που θα σας φέρει πιο κοντά. Άλλωστε, ως Σκορπιοί, έχετε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και δεν θα διστάσετε να απομακρυνθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 14/7 έρχεται για να θολώσει το τοπίο και να δημιουργήσει μια ασάφεια στο ερωτικό κομμάτι. Ίσως τα κίνητρα των άλλων να μην είναι ξεκάθαρα ή κάποιο άτομο να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει. Θα πρέπει λοιπόν να είστε διπλά επιφυλακτικοί και καχύποπτοι απέναντι σε άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, αφού μπορεί να σας «πουλήσουν» παραμύθι μόνο και μόνο για να σας κερδίσουν. Η εβδομάδα κλείνει με μια όμορφη και ρομαντική νότα, αφού στις 17/7 κορυφώνεται το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και μπορεί να φέρει μια όμορφη γνωριμία με ένα άτομο που θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές σας. Εάν είστε σε σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας και γενικώς για να συμφιλιωθείτε και να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ευνοϊκό τρόπο για εσάς, αφού στις 13/7 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα, μέσα από την οποία θα κατανοήσει ο ένας τον άλλον και θα βρεθούν λύσεις σε προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα φλερτ ή μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αυτή η όψη είναι επίσης μια εξαιρετική συγκυρία εάν θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας ή με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς μπορείτε με τους άλλους, γιατί οι προθέσεις σας μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε τα κίνητρα τους και κυρίως σε όσους δίνουν μεγάλες υποσχέσεις ή προβάλλουν μια εικόνα τελειότητας. Στις 17/7 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί όμορφα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να φέρει μια ρομαντική γνωριμία σε κάποιους από εσάς. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στους αγαπημένους σας και μην ξεχνάτε ότι η διαίσθηση σας θα είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά εάν δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές εξελίξεις μέσα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Στις 13/7 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις που αφορούν το ταίρι σας, τον γάμο σας ή μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Βρίσκετε λοιπόν μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και καλείστε να αποφασίσετε εάν θα συνεχίσετε να προσπαθείτε μέσα σε μια κατάσταση και κυρίως εάν σας προσφέρει το πάθος και την ένταση που επιθυμείτε. Εάν νιώθετε ότι η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της, τότε ίσως θα πρέπει να βάλετε έναν επίλογο και να προχωρήσετε παρακάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δώσετε σημασία στις επιθυμίες και τα θέλω σας και δεν θα πρέπει να κάνετε πίσω μόνο και μόνο για να μην δυσαρεστήσετε τους άλλους. Στις 16/7 η σύνοδος Ερμή-Ήλιου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μια πιο αντικειμενική και ψύχραιμη ματιά, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 17/7 μπορεί να φέρει μια ρομαντική γνωριμία στη ζωή σας ή να σας εκφράσει το ενδιαφέρον ένα άτομο το οποίο νοιάζεται πραγματικά για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο στις 13/7, είναι μια όψη η οποία θα φέρει θετικές εξελίξεις για τη σχέση σας ή για μια γνωριμία που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και αντικειμενικό πρίσμα, κάτι που θα σας επιτρέψει να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας και να προχωρήσετε παρακάτω, όντας πλέον πιο συνειδητοποιημένοι. Εάν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας ερωτικής γνωριμίας, το άλλο άτομο θα σας αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και τα συναισθήματα του, ενώ αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 14/7 χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και μπερδέματα μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν το άλλο άτομο δεν είναι ξεκάθαρο απέναντι σας και σας δημιουργεί ερωτηματικά, ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πάρετε απόσταση. Αναζητήστε λοιπόν αποδείξεις για τις προθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων και μην βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε μια κατάσταση που μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/7 θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να επιλύσετε διαφωνίες που σας είχαν απομακρύνει, αφού θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση μεταξύ σας. Επιπλέον, εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και θέλετε να την επισημοποιήσετε ή να έχετε σκοπό να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Ωστόσο, στις 14/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα διαστρεβλώνει την κρίση σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με ψευδαισθήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να μην παραβλέπετε τα ελαττώματα των άλλων και να μην εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις που δεν το αξίζουν. Εκτός λοιπόν από τις υποσχέσεις και τα όμορφα λόγια που μπορεί να σας λέει κάποιος, αναζητήστε έμπρακτες αποδείξεις για το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα του. Στις 17/7 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι μια εξαιρετική όψη για να κάνετε μια όμορφη γνωριμία ή να συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που θέλατε καιρό. Ίσως κάποιος-α να νιώσει την ανάγκη να σας εκφράσει όσα νιώθει για εσάς ή με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας.