Πώς θα μας επηρεάσει η μεγαλύτερη Πανσέληνος του 2022 στις 13 Ιουλίου

Πώς θα μας επηρεάσει η μεγαλύτερη Πανσέληνος του 2022 στις 13 Ιουλίου

Πώς θα μας επηρεάσει η μεγαλύτερη Πανσέληνος του 2022 στις 13 Ιουλίου

Το βράδυ της 13ης Ιουλίου του 2022 θα λάμπει στον ουρανό η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα κρύβουν πολλές «εκπλήξεις», αλλαγές, αλλά και συνειδητοποιήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδιακού και ιδιαίτερα για όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 19 έως τις 23 μοίρες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τους πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

Ο Αιγόκερως είναι το υψηλότερο σημείο του ζωδιακού κύκλου και σχετίζεται με τον 10ο οίκο που αφορά στους στόχους, στην πρόοδο, στην επιτυχία, στην καριέρα και στο στάτους μας. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο και η Πανσέληνος επικεντρώνεται σε όλους αυτούς τους τομείς που σχετίζονται με τον 10ο οίκο και φέρνει εξελίξεις στην επαγγελματική μας ζωή. Δεν είναι ένα ανάλαφρο και διασκεδαστικό φεγγάρι, καθώς ναι μεν από τη μια θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και μια έκρηξη ενέργειας που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, αλλά από την άλλη η Πανσέληνος θα μας υπενθυμίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορούμε να αγνοούμε τις δεσμεύσεις μας και ότι πρέπει να ενεργούμε ώριμα και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αυτό σημαίνει ότι για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αν έχουμε πάρει λάθος δρόμο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να αλλάξουμε πορεία.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω συνδέεται με ό,τι ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022 και τώρα θα φανεί αν οι αποφάσεις που πήραμε τότε ήταν σωστές ή αν θα πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που φυτοζωούν. Το φεγγάρι αυτό θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη μας να δικαιωθούμε για τις προσπάθειες μας, οπότε δεν πρέπει να υποτιμάμε τους στόχους μας, αυτό που θέλουμε να πετύχουμε για τον εαυτό μας και αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζουμε. Μάλιστα μπορεί να μας βγει και μια δυσαρέσκεια προς κάποιους που μας αγνοούν ή θέλουν να μας υποβιβάσουν. Ίσως η Πανσέληνος μας κάνει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και στα όνειρα μας και να μην αναζητάμε την έγκριση των άλλων για να προχωρήσουμε στους στόχους μας.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Το φεγγάρι μπορεί να μας φέρει προ των ευθυνών μας ή να γιγαντωθεί η φιλοδοξία μας και να αναλάβουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να αντέξουμε, ή να γίνουμε δεσποτικοί και απόλυτοι, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα τι καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας για να μην καταρρεύσουμε και να μην γίνουμε και καταπιεστικοί προς τους άλλους. Χρειάζεται οργάνωση και σχέδιο και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη, αλλά και ισορροπία και ενσυναίσθηση, καθώς ίσως δεν θα δεχόμαστε το «όχι» ως απάντηση και θα πιέζουμε τους άλλους στα όρια τους.

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και σε αυτή την περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και η Σελήνη στον Αιγόκερω. Και τα δύο ζώδια αναζητούν την ασφάλεια, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Ο Αιγόκερως θέλει εξουσία και δύναμη για να αισθανθεί ασφαλής, ενώ ο Καρκίνος αναζητά την άνεση και την ασφάλεια μέσω των συναισθημάτων. Έτσι αυτή η Πανσέληνος θέλει να βρούμε τη χρυσή τομή και να μάθουμε πώς να είμαστε σκληροί ή τρυφεροί ανάλογα με τις περιστάσεις και να μην ξεπερνάμε τα όρια, ούτε τα δικά μας ούτε των άλλων.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος όπως είπαμε είναι η αντίθεση του Ήλιου με τη Σελήνη. Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη, και οι τέσσερις  σχηματίζουν όψεις με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, της επανάστασης και των αλλαγών. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ανακατατάξεις και «εκπλήξεις» που ίσως μας σοκάρουν και θα μας ξεβολέψουν. Θα πρέπει λοιπόν να μην επαναπαυτούμε, να μην θεωρούμε κανέναν και τίποτα δεδομένο και να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στα σχέδια μας, οπότε πρέπει να υπάρχει ευελιξία και plan B. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί κάτι αρνητικό, αλλά οτιδήποτε ξαφνικό πάντα μας αιφνιδιάζει.

Πιο αναλυτικά, το εξάγωνο του Ουρανού με τον Ερμή φέρνει συναρπαστικά νέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε νέα πράγματα ή να κάνετε γνωριμίες με άτομα πολύ διαφορετικά από εσάς. Είναι μια όψη που δείχνει έντονη κοινωνικοποίηση, αλλά και έξυπνες ιδέες που μπορεί να δώσουν λύσεις στα προβλήματα σας. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μας κάνει προοδευτικούς, ενεργητικούς, αντισυμβατικούς και δημιουργικούς. Έχουμε διαίσθηση, ταλέντο στην ομιλία, πρωτοτυπία και είμαστε ευέλικτοι στις αλλαγές. Είμαστε γρήγοροι στη σκέψη, ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο και απορρίπτουμε τις παραδοσιακές απόψεις.

Η σύνοδος Σελήνη-Πλούτωνα μπορεί να μας προκαλέσει θλίψη, εμμονές, παιγνίδια ελέγχου, ζήλια, κτητικότητα και να θέλουμε να γίνει το δικό μας πάση θυσία. Οι βίαιες εκρήξεις συναισθημάτων μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια βαθύτερες και κρυφές πλευρές του ψυχισμού μας και θα δυσκολευόμαστε να κρίνουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να μην αντέχουμε την αλήθεια και να λειτουργούμε συναισθηματικά, επιφανειακά ή πολύ βιαστικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουμε ή πριν πάρουμε αποφάσεις.

Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού μας δίνει μεγάλη φιλοδοξία και πρωτότυπο πνεύμα. Θα θέλουμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο, να χαράξουμε τη δική μας πορεία και θα αναζητούμε νέες μεθόδους για να κάνουμε βήματα στο μέλλον. Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι, ευφάνταστοι και πρόθυμοι να αλλάξουμε και να κάνουμε πράγματα διαφορετικά που θα μας ανανεώσουν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις που ίσως φέρουν ουρανοκατέβατες λύσεις.

Ο Ερμής απέναντι από τον Πλούτωνα, μια όψη που θα γίνει ακριβείας 4 ημέρες μετά την Πανσέληνο αλλά επηρεάζει από πριν, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και στη σκέψη μας. Θα είναι σαν να έχουμε παρωπίδες και θα προσπαθούμε να επιβάλουμε τη γνώμη μας και δεν θα υπάρχει καμία διάθεση να κάνουμε πίσω. Είναι η όψη της προπαγάνδας, του ελέγχου, των απειλών, του εκφοβισμού και της ψυχολογικής κακοποίησης. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούτε και ιδιαίτερα αν σας ζητήσουν να πάρετε κάποια απόφαση υπό πίεση. Επίσης, μην γίνεστε εμμονικοί και μην χρησιμοποιήσετε βρόμικες μεθόδους για να αποκτήσετε δύναμη και κέρδη, διότι τέτοιες τακτικές θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Είναι όμως και μια καλή στιγμή για έρευνα, πνευματική εργασία, αποκάλυψη μυστικών, αλλά και να δώσουμε στον εαυτό μας την υπόσχεση ότι μπορούμε να μεταμορφωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και μας δίνει εντυπωσιακό πνεύμα, φαντασία, ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα αναδεικνύονται και γινόμαστε ονειροπόλοι και ενθουσιώδεις.

Ευτυχώς την ημέρα της Πανσελήνου έχουμε και το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να προχωρήσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις και να κάνετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αν είστε αδέσμευτοι και κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα ή να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας.

Η επιρροή της Πανσελήνου της 13ης Ιουλίου του 2022 διαρκεί δύο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 28/07/2022, η οποία υπόσχεται θετικές εξελίξεις και νέα ξεκινήματα. Βέβαια η Πανσέληνος, έκτος από έντονη συναισθηματική φόρτιση, μπορεί πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η μεγαλύτερη Πανσέληνος του 2022 στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου, τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων και της κοινωνικής καταξίωσης ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε την κατεύθυνση των φιλοδοξιών σας πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο εύκολα μπορείτε να τους επιτύχετε, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί, βιαστικοί και εγωιστές. Η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρνει προβλήματα, απωθημένα, εμμονές και εντάσεις και να ξύνετε τα νύχια σας για καβγά. Ίσως αισθανθείτε απογοητευμένοι, φορτισμένοι και πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και να ξεσπάτε με άσχημο τρόπο στους γύρω σας. Όμως αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε, διότι οι ρήξεις θα είναι έντονες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Προσέξτε όμως, διότι οι εκρήξεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις και μάλιστα πάρα πολύ έντονες και ξαφνικά το σπίτι ή το γραφείο να μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη. Και επειδή ο Ουρανός, ο πλανήτης των «εκπλήξεων» είναι πολύ ενεργός, ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε εσείς αλλαγές, ή μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις αποφάσεις άλλων είτε στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή που μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα σας. Όμως επειδή κατά την περίοδο της Πανσελήνου συχνά επικρατεί το συναίσθημα και όχι η λογική, μην λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις και μην έχετε παρορμητικές αντιδράσεις. Ό,τι και αν συμβεί μην χάνετε την αισιοδοξία σας τα καλά είναι μπροστά σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Κριού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 9ο Ηλιακό σας οίκο της έμπνευσης, της εκπαίδευσης, της πνευματικότητας, των προσωπικών αξιών και των ταξιδιών στο εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν να προκύψει κάποιο θέμα που αφορά σε κάποια υπόθεση με το δημόσιο, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον, ή αν εργάζεστε στο εξωτερικό ή συνεργάζεστε με ξένους να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και μάλιστα ξαφνικά. Επίσης, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και σε αυτά που γράφετε και υπογράφετε και να ζητάτε πάντα τη γνώμη ειδικών σε συμβόλαια, διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ιδιαίτερα όταν η Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Μπορεί όμως να προκύψει και κάποια ευκαιρία για το επαγγελματικό σας μέλλον και να βρεθείτε σε δίλημμα, αφού θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον σας. Γενικά, μια συναισθητική φόρτιση θα την έχετε και ίσως το φεγγάρι σας κάνει πιο επιθετικούς και διεκδικητικούς, κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις από τους γύρω σας. Το φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και ίσως προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που να αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκαθαρίσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μείνουν δίπλα σας και ποιοι σας εξελίσσουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Μπορεί όμως αυτό το τρίγωνο να φέρει ευκαιρίες και να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας και να εκπλήξετε τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο σας εαυτό, αφού δεν αρέσκεστε στις αλλαγές. Πλέον όμως θα είστε πιο δεκτικοί στις αλλαγές που μέχρι τώρα σας φόβιζαν και θα αφεθείτε στο ταξίδι της κατανόησης των αναγκών σας. Θα καταλάβετε ότι τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν δεν έχουν πλέον σημασία και θα απεγκλωβιστείτε. Μόλις δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο, θα κατακλυστείτε από ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επέκταση. Μπορεί να σας πιάσουν και τάσεις φυγής με αυτό το φεγγάρι και ίσως οργανώσετε ένα ταξίδι για να αλλάξετε παραστάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βάλετε όρια όπου απαιτείται και να σταματήσετε και αφήνετε τους «λάθος» ανθρώπους να σας επηρεάζουν και να κάνουν την καθημερινότητα σας δύσκολη. Η αυτοεκτίμηση σας θα ενισχυθεί και θα μετρήσετε εχθρούς και φίλους. Έχοντας λάβει τα «μαθήματα» από το παρελθόν, ήρθε η ώρα να βάλετε μπροστά τους δημιουργικούς σας στόχους και ίσως παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες συνοδευόμενες και από ουρανοκατέβατές οικονομικές λύσεις. Η Πανσέληνος αναμοχλεύει και τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο και ίσως νιώσετε μια δυνατή έλξη για κάποιο πρόσωπο. Θα αναζητάτε την ουσία στις σχέσεις σας και αν οι άλλοι μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, τότε ίσως προκληθούν εντάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, διότι ούτε η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα, αλλά ούτε η αντίθεση με τον Ερμή σας βοηθούν να έχετε καθαρή εικόνα και έτσι δεν μπορείτε να αξιολογήσετε με ασφάλεια και ρεαλισμό τις συνθήκες στις σχέσεις σας, αφού όλες οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές και υπό το καθεστώς σύγχυσης. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας δημιουργούν πίεση και άγχος και μην αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο. Προσπαθήστε να βάλετε φρένο στους φόβους και τα απωθημένα σας, για να μην πείτε λόγια που μετά δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να κάνετε και κάποια γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικό από εσάς και να ζήσετε έναν θυελλώδη έρωτα από το πουθενά. Μπορεί όμως να σας κάνει και επιρρεπείς στις σπατάλες και να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε απολαύσεις ή μπορεί να σας φέρει και κάποιο έσοδο από εκεί που δεν το περιμένατε. Επειδή όμως παίζει και το αντίθετο σενάριο, δηλαδή να αποκαλυφθεί ένα απρόσμενο χρέος, καλό θα ήταν να είστε συντηρητικοί στα έξοδα σας και να βάλετε σε μια τάξη χρέη και οφειλές που έχετε στο δημόσιο, στην εφορία ή στις τράπεζες. Ακόμη, μπορεί να προκύψει κάποιο οικονομικό θέμα με έναν συνέταιρο ή κάτι που σχετίζεται με κληρονομικά ή με το εισόδημα του συντρόφου σας και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης επηρεάζεστε πάντα από τις φάσεις του φεγγαριού και πόσο περισσότερο όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν έχετε γενέθλια κοντά στην ημερομηνία της Πανσελήνου, δηλαδή στο διάστημα 2 μέρες πριν και μετά, τότε η επιρροή της θα σας συνοδεύει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Το φεγγάρι αυτό φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ζητά να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα πράγματα και να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσετε κάτι ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση και να δεσμευτείτε περισσότερο εσείς το ξέρετε καλύτερα, αφού τώρα θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε ανάλογα και με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αν λοιπόν βιώνετε συνθήκες ασφυξίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονη συναισθηματική πίεση και θα θέσετε τα όρια σας. Επειδή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας, ίσως έρθουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μέχρι κρύβατε κάτω από το χαλάκι και πλέον θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Θα εκφράσετε όλα τα παράπονά σας και ίσως να μην το κάνετε με την ευγένεια και την ενσυναίσθηση που συνήθως σας χαρακτηρίζει, αλλά με βίαια ξεσπάσματα, σκληρή γλώσσα και ίσως χρησιμοποιήσετε χειριστικά και εξουσιαστικά παιγνίδια, ελεγκτικές συμπεριφορές, εμμονικές δράσεις και αποκαλύψεις μυστικών. Όλα αυτά είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, είτε από εσάς είτε από τους συντρόφους σας και τα άτομα που συνεργάζεστε, διότι υπάρχει και η περίπτωση οι άλλοι να σας ζητήσουν τα ρέστα και να σας κολλήσουν στον τοίχο και επειδή εσείς δεν θα έχετε καμία όρεξη για διαπραγματεύσεις, να χτυπάτε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Επίσης, μπορεί να γίνουν ξαφνικές αποκαλύψεις και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών ή κάποιες αλλαγές να φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Καρκίνου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους, συναδέλφους και συνεργάτες. Θα είστε πιεσμένοι και ό,τι σας ενοχλεί θα το μεγαλοποιείτε και θα βγάλετε τον κακό σας εαυτό, γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας καταβάλουν. Ή μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι γιατί φτάνει στο τέλος της μια δουλειά, μία συνεργασία και να ανησυχείτε για το μέλλον, αλλά μην αγωνιάτε διότι πολύ γρήγορα θα καταφέρετε να βρείτε κάτι καινούριο και πιθανώς πιο ικανοποιητικό. Η Πανσέληνος ξυπνά και μια ανησυχία σε ό,τι αφορά τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και σας καλεί να δώσετε λίγη σημασία στις ανάγκες σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τρέχετε συνεχώς για να καλύψετε δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά δεν κάνετε τίποτα που να σας ευχαριστεί και να σας τονώνει, φτάνοντας τον οργανισμό σας στα όρια του. Έτσι οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα σας είναι περισσότερο από επιβεβλημένες, για να αποκτήσετε και πάλι ισορροπία σωματική και ψυχική. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε όρια και στόχους για μια υγιεινή διατροφή, περισσότερη άσκηση και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας. Ίσως τώρα αποκαλύψετε και κάποια σχέδια και ιδέες που επεξεργαζόσασταν εδώ και καιρό, αλλά τα κρατούσατε κρυφά από τους άλλους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον 5ο Ηλιακό οίκο της αγάπης, του έρωτα, του ρομαντισμού, της τύχης, της δημιουργικότητας και των παιδιών επηρεάζει η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και εσείς το μόνο που θέλετε είναι είστε ευτυχισμένοι. Όμως αν οι άλλοι γύρω σας σας πιέζουν, σας αγχώνουν και δεν σας εκτιμούν, τότε το φεγγάρι θα φέρει πίεση, άγχος και εντάσεις και θα αυξήσει το στρες και τις ανησυχίες σας και θα είστε στην τσίτα. Θα σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον και τι θα γίνει με τη σχέση σας, τον γάμο σας, με τα παιδιά σας ή τα δημιουργικά σας σχέδια και τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται να σας καταβάλλουν και να γκρινιάζετε συνεχώς. Όπως καταλαβαίνετε, η γκρίνια φέρνει εντάσεις και τσακωμούς και τελικά ενώ ουσιαστικά προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας αγχώνει, με τη μουρμούρα και την απαισιοδοξία να δημιουργείτε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Ο κυβερνήτης Ερμής είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο και τον Πλούτωνα και ίσως να τα βλέπετε όλα μαύρα και να μην μπορείτε να επικοινωνείτε με τα σωστά λόγια, αλλά να πιέζετε τις καταστάσεις και τις φέρετε σε οριακά σημεία και τελικά να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Η Πανσέληνος αυτή θέλει ψυχραιμία και όχι να βγάζετε την ψυχή στον σύντροφό σας και στους φίλους σας, βρείτε δημιουργικές ασχολίες να κάνετε, οι οποίες σας γεμίζουν με κέφι και σας κάνουν να ξεφύγετε από την πεζή και δύσκολη καθημερινότητα. Εσείς ξέρετε τι σας ηρεμεί και τι σας γεμίζει ευτυχία. Βρείτε λίγο χρόνο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά και μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Υπάρχει και η καλή πλευρά της ζωής και ίσως αν αποφασίσετε να είστε πιο θετικοί και ανοιχτόμυαλοι να βρείτε την ευτυχία σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το φεγγάρι να σας φέρει έναν-μια σύντροφό και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ουρανό κρύβει θετικές εκπλήξεις και όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μπορεί να κάνει πιο έντονη και την επαγγελματική σας παρουσία. Θα νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην χτίσετε τα κάστρα σας στην άμμο και να μην βάζετε απατηλούς στόχους, διότι μην ξεχνάτε ότι ο απατηλός Ποσειδώνας είναι απέναντί σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Πίεση σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα φέρνει η Πανσέληνος, η οποία είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές δυσκολίες που θα δημιουργηθούν. Μπορεί μια κατάσταση στο σπίτι ξαφνικά να κορυφώνεται και να θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία συμβιώνετε ή να απαλλαγείτε οριστικά από ενοχλητικούς συγκατοίκους ή γείτονες που σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και σας καταπιέζουν. Ή μπορεί στη δουλειά να δέχεστε πολλές πιέσεις από συνεργάτες που σας σπάνε τα νεύρα και ίσως απαιτούν από εσάς πράγματα που δεν έχετε συμφωνήσει και να σας έξαλλους. Επειδή η κατάσταση θα είναι τεταμένη και εσείς θα θέλετε να ξεφύγετε από όλα και όλους, πριν αφήσετε πίσω σας καμένη γη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμίσει για να πάρει και τις σωστές αποφάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με κάποιον τρόπο από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά και τσακωθείτε. Πάρτε άδεια από τη δουλειά, βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ελάτε σε επαφή μόνο με όσους μπορούν να σας φροντίσουν, να σας καταλάβουν και να σας ηρεμίσουν. Θα σας κάνει καλό να βρείτε και πάλι το κέντρο της εσωτερικής σας ηρεμίας και μετά ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Η περίοδος από την Πανσέληνο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχουν μια χωροταξική αλλαγή, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Ζυγού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα της επικοινωνίας, των συνεργασιών, των συμφωνιών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, εστιάζει η Πανσέληνος και πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλές προκλήσεις, ξαφνικές αλλαγές και ψυχολογική πίεση. Η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα, και σε αντίθεση με τον Ερμή, τον πλανήτη που σχετίζεται με όλα αυτά τα θέματα που επηρεάζει το φεγγάρι και όπως καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα θα είναι βαριά και με δυσκολίες και ίσως σας πιάσει κρίση ειλικρίνειας και ξεστομίσετε αλήθειες που πονάνε. Γενικώς, για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε συζητήσεις, προτάσεις και διαπραγματεύσεις και ξεκαθαρίσματα που θα σας κουράσουν και θα σας εξαντλήσουν νοητικά. Ανάλογα και με τη φάση της ζωής του καθενός, άλλοι μπορεί να εξετάζουν τους όρους μίας συνεργασίας, να διαπραγματεύονται μια μεταγραφή και άλλοι να έχουν συζητήσεις για την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστήμιο ή για την μετεκπαίδευση τους. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν είναι πολλές και μάλιστα μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού η Πανσέληνος σχηματίζει και ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλά εσείς δεν θα ικανοποιήστε με τίποτα. Θα είστε πιεσμένοι ψυχολογικά και η αγωνία σας για το τι πρέπει να κάνετε και τι να επιλέξετε θα είναι μεγάλη. Το άγχος θα σας κυριεύσει και θα σας καταβάλει, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε για να σας καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι. Πριν όμως λάβετε αποφάσεις και δεσμευτείτε σε κάτι, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχουν ξεκαθαριστεί τα πάντα, διότι ίσως να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις που μπορεί να τις βρείτε μπροστά σας. Επίσης, επειδή τώρα θα σας βγουν όλες οι δεύτερες σκέψεις, τα παράπονα και τα απωθημένα που έχετε, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σε φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, να μην υψώσετε τους τόνους, να μην ωθείτε τους άλλους στα άκρα, για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Ίσως υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που δεν γνωρίζατε ή ξαφνικά γεγονότα με τα αδέλφια σας ή οικογενειακά θέματα που θα σας ταράξουν. Να είστε προσεκτικοί και στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας, αλλά και σε παρασκηνιακά παιγνίδια που μπορεί να παίζονται στη δουλειά, αλλά και σε παιγνίδια εξουσίας και χειρισμού στις σχέσεις σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά και… φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα, αλλά και τον τρόπο που διασφαλίζετε τα κεκτημένα σας και ίσως βάλετε αυστηρά όρια στους άλλους, προκειμένου να προστατεύετε τους κόπους, αλλά και τα έσοδα σας. Εάν μέχρι τώρα έχετε δείξει πειθαρχεία και πρακτικότητα και καταφέρατε να βάλετε μία τάξη στο ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, τότε έφτασε η ώρα της επιτυχίας και της αναγνώρισης των κόπων σας. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία από εκεί που δεν την περιμένατε και να έχετε κέρδη ή εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αν όμως ξοδεύατε περισσότερα από όσα κερδίζατε, μπορεί να στριμωχτείτε τώρα περισσότερο και να αγχωθείτε, διότι το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποια επιπλέον έξοδα ή να εμφανίζεται κάποιο χρέος που προσπαθούσατε να «ξεχάσετε» και να γίνεται άμεσα απαιτητό, ή μπορεί να ολοκληρώνεται ο κύκλος στην εργασία σας και να σας πιάσει το άγχος για το τι θα γίνει παρακάτω. Η Πανσέληνος μπορεί να θίξει και τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης σας και επειδή θα είστε πιο ευαίσθητοι και ευεπηρέαστοι στη γνώμη των άλλων, ίσως κάποιο σχόλιο να σας ρίξει την ψυχολογία και να σας προβληματίσει. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναλογιστείτε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, αλλά και πόσο εκτιμάτε και εσείς τον εαυτό σας. Ίσως ξυπνήσουν κάποιοι κρυμμένοι φόβοι, να κάνετε δεύτερες σκέψεις, να σας πιάσει ζήλια για τους άλλους και να σας «πνίξουν» έντονα συναισθήματα. Οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία, ωριμότητα και ρεαλισμό. Να θυμάστε ότι η Πανσέληνος ζητά από εσάς να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, να βρείτε τρόπους να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω και να εξετάσετε νέες, αλλά και παλιότερες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις και να κρατήσετε μόνο τις συμφέρουσες. Μπορεί στο παρελθόν από ανασφάλεια να ανεχόσασταν συνεργασίες που όμως ουσιαστικά δεν είχαν πολλά να σας προσφέρουν. Πλέον, πρέπει να καταλάβετε την αξία σας και να διεκδικείτε μόνο ό,τι σας αναλογεί. Για τους γεννημένους τέλος δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Μπορεί να γίνετε πολύ πιεστικοί και να ξεσπάσετε άσχημα. Ψυχραιμία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και αυτό το φεγγάρι είναι μια δύσκολη εξίσωση, αφού κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή και θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους σας, τα άγχη, θα σας κάνει να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας. Ίσως νιώθετε την ενέργεια του ως Δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι σας, που είναι έτοιμη να πέσει και να σας τιμωρήσει για τα λάθος βήματα που κάνετε. Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε πράξεις και αποφάσεις που πήρατε. Το μυαλό θα γεμίσει με ερωτήματα και «αν» που θα σας γεμίσουν άγχος και σκέψεις που θα πιέζουν την ψυχολογία σας. Ίσως κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά και με αφορμή αυτό να ξεκινήσετε την προσωπική σας αξιολόγηση και να κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο. Όμως θα πρέπει να πάρετε και τις αποφάσεις σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και όποιον δεν σας εκτιμά. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Αυτή βέβαια δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά είναι για το καλό σας. Να θυμάστε όμως ότι αν δεν εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα το κάνει κανείς άλλος. Γι’ αυτό πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, να πάρετε μια ανάσα, να κοιτάξετε τη ζωή και τις αποφάσεις σας με πιο απλό τρόπο και να επαναπροσδιορίσετε τις σκέψεις σας. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη, το κακό είναι να αυτομαστιγωνόμαστε ή να κατηγορούμε πάντα τους άλλους και να απομακρυνόμαστε από αυτούς που μας αγαπάνε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Πανσέληνος να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις. Το μέλλον δεν είναι πίσω σας, αλλά μπροστά σας και θα το κερδίσετε μόνο αν είστε καλά με τον εαυτό σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Αιγόκερου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον πιο προσωπικό, αθέατο, μυστικό και παρασκηνιακό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο, και σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς και στις ανάγκες σας. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να διαχειριστείτε τις ευαισθησίες σας που αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και έντονες. Θα σας πιάσει το παράπονο, θα ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία, θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και οι εμμονές σας, αλλά θα πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να μην τις αφήνετε να θεριεύουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και επιλέξτε ό,τι σας χαλαρώνει και σας αναζωογονεί. Δώστε σημασία στην υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και φροντίστε τη διατροφή σας. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα θα σας αναγκάσει να κάνετε μια βουτιά στην ψυχή σας, αλλά παράλληλα θα σας δώσει τη δύναμη να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που βλάπτουν τον οργανισμό σας, αλλά και από τοξικές σχέσεις και συνεργασίες που πιέζουν την ψυχολογία σας. Πετάξτε από τη ζωή σας ό,τι σας είναι άχρηστο και δεν σας βοηθά να πάτε μπροστά. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σημαίνει ότι είτε εσείς κάνετε κρυφά ραντεβού και μυστικές διεργασίες είτε κάποιοι άλλοι λειτουργούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και ίσως έχετε και κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί αρχικά να σας ταράξουν ψυχικά, αλλά τελικά θα καταφέρετε να δείτε την αλήθεια και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Γενικώς, έχετε πολλά στο μυαλό σας που σας απασχολούν και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε και επειδή η περίοδος αυτή θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας, δεν χρειάζεται να πιεστείτε και να πάρετε τώρα τις τελικές σας αποφάσεις. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε, να ηρεμίσετε, να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή και με ψυχραιμία και όχι εγωισμούς και συναισθηματικά ξεσπάσματα να θέσετε σιγά-σιγά τα όρια σας. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη με αυτή την Πανσέληνο και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνετε σημασία σε ξαφνικές σκέψεις και όνειρα που μπορεί να έχετε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αν κάτι ή κάποιος σας δημιουργεί μια συστολή ή άσχημα συναισθήματα, καλό είναι να τρέξετε μακριά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 11ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Πανσέληνος και ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των υποστηρικτών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων και ίσως προκύψει κάποια ξαφνική αλλαγή, είτε σε προσωπικούς είτε σε επαγγελματικούς στόχους. Μπορεί να υπάρξει και κάποιο θέμα με μια φιλική σχέση και να έρθει στο φως μια αλήθεια, για την οποία είχατε υποψίες, αλλά τώρα θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι σας και θα απογοητευτείτε. Γενικά θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις και να διορθώσετε τα πράγματα. Ή μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έφτασε ο καιρός να φύγετε μακριά από μη ρεαλιστικούς στόχους και μη υποστηρικτικούς συντρόφους και φίλους. Με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να παρατηρήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους φίλους σας, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που σχετίζεστε και έχετε κοινούς στόχους και θα αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζεται εσείς στη ζωή τους και τον ρόλο που παίζουν αυτοί και ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε ανθρώπους ή δραστηριότητες που απλά υπάρχουν στη ζωή σας από συνήθεια ή φόβο. Επειδή με την Πανσέληνο θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, προσέξτε πολύ πώς εκφράζετε τα παράπονά σας και τι λέτε, ιδιαίτερα όταν επικοινωνείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι η τοξικότητα θα είναι αυξημένη. Ίσως έχετε και μια αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας ή έναν φίλο, αν κρατάτε μέσα σας καιρό κάτι που σας ενοχλεί και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Αν είστε σε μια σχέση που παρουσιάζει σημάδια κόπωσης θα κάνετε τα πάντα για να την αναζωογονήσετε και αν η σπίθα δεν καταφέρει να ανάψει ξανά, ίσως ψάξετε αλλού να τη βρείτε. Οι αδέσμευτοι ίσως βρουν τον άνθρωπο τους και ζήσουν στιγμές ρομαντισμού και πάθους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 19 έως τις 23 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες πατήστε εδώ.