Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/01/2023 – 15/01/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/01/2023 – 15/01/2023

Με ευχάριστα νέα και απρόοπτες συναντήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 09/01/2023 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, νέες παρέες ή επαφές με εκκεντρικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα εκτοξεύσει την ερωτική διάθεση στα ύψη. Είναι ιδανική ημέρα για ραντεβού, συναντήσεις και νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε ξανά ποθητοί από το ταίρι σας. Στις 12/01/2023 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και σιγά – σιγά θα ανακτήσετε το θάρρος και τον δυναμισμό σας και θα διεκδικήσετε ξανά τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις. Είναι γεγονός ότι τους προηγούμενους μήνες με τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία υπήρξαν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ενώ είναι πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να αντιδράσατε σπασμωδικά ή να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Τώρα οι καταστάσεις θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και θα δείτε την εξέλιξη των αποφάσεων που πήρατε μέσα στους προηγούμενους μήνες. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/01/2023, μια όψη η οποία θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να κλονίσουν τη σταθερότητα των σχέσεων μας. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να ανεξαρτητοποιηθούμε και να φύγουμε από ανθρώπους και καταστάσεις που μας περιορίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία που θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί οι ακραίες αντιδράσεις μπορεί να φέρουν ρήξεις μέσα στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 9/1 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την επιθυμία να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας, τους οποίους θα γνωρίσετε μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ερωτικό ενδιαφέρον για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κερδίσει πρώτα απ’ όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο. Από τις 12/1 ο κυβερνήτης σας Άρης θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στους Δίδυμους, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα θέλω σας και θα κάνετε συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα συνειδητοποιήσετε πολλά. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας μέσω του διαλόγου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να εμπεριέχει εντάσεις και απρόοπτα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/1 μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση μέσα στις ερωτικές ή τις φιλικές σας σχέσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με αντιδραστικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή για να κάνετε επαφές και συζητήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από μια εναλλακτική ματιά. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 9/1 είναι μια όψη η οποία φέρνει απρόοπτες συναντήσεις ή γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, αρκεί να βάλετε στην άκρη τις παγιωμένες απόψεις που έχετε. Τολμήστε λοιπόν να πειραματιστείτε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στους άλλους και μην επιμένετε σε ανθρώπους που σας περιορίζουν και δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας ή να φέρει απρόοπτες εξελίξεις που θα σας ταρακουνήσουν. Μπορεί για κάποιο λόγο το ταίρι σας να αποστασιοποιηθεί ή να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις, ενώ δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε και να αναζητήσετε κάτι καινούριο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι ημέρες αυτές δεν είναι ιδανικές για να δεσμευτείτε ή για να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση. Προτιμήστε να επιλέξετε ασφαλείς οδούς και μην πάρετε παράτολμα ρίσκα που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ανεβασμένη ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 9/1 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αυτή η όψη είναι ιδανική για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαθέτετε τόλμη και αποφασιστικότητα και θα μπορέσετε πολύ εύκολα να γοητεύσετε τους άλλους και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η αυτοπεποίθηση σας βρίσκεται στα ύψη και αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε εσείς τους κανόνες μέσα στη σχέση σας, χωρίς όμως να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από τις 12/1. Ο ανάδρομος Άρης από τα τέλη Οκτωβρίου δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να νιώσατε ότι υπάρχει μια στασιμότητα ή ότι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Αρκετοί από εσάς μπορεί να είχατε ξεσπάσματα θυμού και να ήρθατε σε σύγκρουση ή ακόμα και σε ρήξη με το ταίρι σας. Τώρα τα πράγματα σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίσουν και θα πάρετε ξανά τις καταστάσεις στα χέρια σας. Είναι η στιγμή να δράσετε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε όσα αναβάλλατε το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε βέβαια να είστε πιο συγκαταβατικοί και να λειτουργήσετε με περισσότερη διπλωματία για να πάρετε αυτό που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις ή επαφές και γνωριμίες με άτομα τα οποία θα γνωρίσετε μέσα από φιλικές παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Είστε σε μια ιδιαίτερα κοινωνική φάση και νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους οι οποίοι συμμερίζονται τις απόψεις σας, τον τρόπο σκέψης και το όραμα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις ημέρες μπορεί να σας δώσουν λύσεις σε προβλήματα, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί ένα πάθος από το παρελθόν ή να έχετε καυτές συναντήσεις. Από τις 12/1 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι παρασκηνιακές κινήσεις, μυστικά και κρυφές επαφές μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια ή να έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Στο τέλος της εβδομάδας, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις ή γνωριμίες οι οποίες είναι πιθανό να σας προσφέρουν ερωτική έξαψη, αλλά μπορεί να μην έχουν σταθερότητα και διάρκεια στον χρόνο.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια από τις πιο ερωτικές όψεις του μήνα για εσάς, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 9/1. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει έντονες και παθιασμένες στιγμές και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είτε για να βγείτε έξω με παρέες και φίλους, είτε για να βγείτε επιτέλους εκείνο το ραντεβού που αναβάλλετε τόσο καιρό. Από τις 12/1 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Δίδυμους και θα φέρει ξεκαθαρίσματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας στον περίγυρο σας ή σε ένα άτομο από το διαδίκτυο και να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους ή από άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό και δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Στις 15/1 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κλείνει την εβδομάδα με εκπλήξεις και απρόοπτα. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί το ταίρι σας να έχει απόμακρη στάση απέναντι σας ή να σας πει ότι θέλει τον χρόνο του/ης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώσετε ότι περιορίζεστε και να φύγετε μακριά από μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και δώστε λίγο χώρο και χρόνο στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας καλωσορίζει με όμορφες ερωτικές εκπλήξεις, αγαπητοί Παρθένοι, αφού στις 9/1 πραγματοποιείται τρίγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και του Ουρανού. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει εξωστρέφεια και ανάλαφρη διάθεση και θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις και επαφές. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας να λάβετε ένα απρόσμενο μήνυμα είτε από έναν/μια πρώην ή από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Τυχαίες συναντήσεις θα σας χαροποιήσουν και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι υπάρχει χημεία και πνευματική σύνδεση. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας ή να επαναφέρετε στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σας απασχολεί και το έχετε αφήσει στη μέση. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας και θα σας εκπλήξει η κατανόηση που θα σας δείξει το ταίρι σας. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει καυτούς έρωτες στον χώρο εργασίας ή να αναζωπυρώσει ένα πάθος με έναν/μια συνάδελφο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις ευκαιρίες αυτής της εβδομάδας, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και εξακολουθεί να δημιουργεί μπερδέματα και παρανοήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για τη συναισθηματική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ένα απρόσμενο νέο που μπορεί να αφορά το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν ή να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται μια από τις πιο ερωτικές όψεις για εσάς, δηλαδή το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ερωτισμό. Θα γοητεύσετε τους γύρω σας και θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επομένως είναι η ιδανική ημέρα για να βγείτε ραντεβού για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ακόμα κι αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το τρίγωνο αυτό θα ευνοήσει τη σχέση σας, αφού θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας. Θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας με θάρρος και δυναμισμό και θα νιώσετε και πάλι επιθυμητοί από τον σύντροφο σας. Το Σαββατοκύριακο βέβαια μπορεί να κλονίσει σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν γερές βάσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/1 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από το ταίρι σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο το οποίο όμως θα έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά απέναντι σας. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην επενδύσετε σε κάτι που δεν σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 9/1 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στις σχέσεις σας. Ίσως επιτέλους να λάβετε εκείνο το πολυπόθητο μήνυμα που περιμένετε τόσο καιρό ή να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Θα νιώσετε άλλωστε και εσείς την επιθυμία να επικοινωνήσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ανταλλάξετε απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφο σας ή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Ο ερωτισμός και η σεξουαλική διάθεση θα βρίσκονται στα ύψη, επομένως εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά στους άλλους και να περάσετε όμορφες στιγμές με το άτομο εκείνο που είναι ξεχωριστό για εσάς. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/1 μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και ρήξεις μέσα στη σχέση σας. Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις προς το τέλος της εβδομάδας ή να νιώσει ένας από τους δύο την ανάγκη να αποστασιοποιηθεί. Αν είστε αδέσμευτοι, νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας προσφέρουν εφήμερη ευχαρίστηση, αλλά δεν θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 9/1 είναι μια όψη η οποία φέρνει νέες γνωριμίες και καυτές συναντήσεις για τους αδέσμευτους. Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως επικοινωνιακές για εσάς και είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε απίστευτη χημεία. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τολμήστε να στείλετε το μήνυμα που θέλετε και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σας και να πείτε ο ένας στον άλλον όλα εκείνα που διστάζατε τόσο καιρό. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τις 12/1. Ο Άρης βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τα τέλη Οκτωβρίου και όλο αυτό το διάστημα δημιούργησε προβλήματα και μπερδέματα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς ήρθατε σε ρήξη με το ταίρι σας και αντιμετωπίσατε ακραίες συμπεριφορές, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να δυσκολευτήκατε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις. Η στασιμότητα και τα μπερδέματα θα λάβουν τέλος σιγά – σιγά και θα μπορέσετε από εδώ και στο εξής να βρείτε τις ισορροπίες σας. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας στους άλλους και να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί και να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει βραχυκυκλώσει και είναι πιθανό να υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Παρόλα αυτά, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι αρκετά ευχάριστο για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 9/1 φέρνει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Θα ακούσετε ομορφιά λόγια από τους άλλους, αλλά θα νιώσετε και εσείς την επιθυμία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο θα σας εκφράσει τον έρωτα του για εσάς. Ωστόσο, το απρόβλεπτο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/1 έρχεται για να ταρακουνήσει για τα καλά τις σχέσεις σας, αφού θα φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Αν νιώθετε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο, μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα και προτιμήστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι του. Είναι επίσης πιθανές ερωτικές γνωριμίες με εκκεντρικά άτομα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Να θυμάστε ότι όλα είναι ρευστά τώρα, επομένως μην κάνετε όνειρα και σχέδια πάνω στον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει δύο πολύ εκρηκτικές όψεις για τα ερωτικά σας. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αλλά και γοητεία. Είστε εσείς εκείνοι/ες που βάζετε τους κανόνες μέσα στις σχέσεις σας τώρα και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Θα κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας και θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Αν είστε αδέσμευτοι, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Από τις 12/1 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Δίδυμους και θα ξεκαθαρίσει αρκετά τις καταστάσεις μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν μέσα στους προηγούμενους μήνες μπήκε ένα νέο πρόσωπο στο ζωή σας, τώρα θα δείτε τις αληθινές του προθέσεις. Θα μπορέσετε μετά από μήνες να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τους στόχους σας και θα γίνετε πιο διεκδικητικοί. Προσπαθήστε βέβαια να είστε πιο διαλλακτικοί και μην εστιάζετε μόνο στα δικά σας θέλω αφήνοντας στην άκρη τις επιθυμίες των άλλων. Η δεύτερη εκρηκτική όψη της Αφροδίτης είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει στις 15/1 με τον Ουρανό. Η όψη αυτή φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις και δημιουργεί αστάθεια μέσα στις σχέσεις και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως λοιπόν να έρθετε αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ή να νιώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας δεν σας προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε. Προσπαθήστε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα βήμα πίσω και μην γίνεστε αντιδραστικοί χωρίς λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 9/1 θα φέρει απρόσμενες συναντήσεις και επαφές με άτομα τα οποία θα σας κεντρίσουν εγκεφαλικά και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ένα αναπάντεχο μήνυμα που θα σας χαροποιήσει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να επικοινωνήσετε και να κάνετε συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Την ίδια ημέρα, το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να εκφράσετε με θάρρος και ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας. Ίσως να διαπιστώσετε ότι το άλλο άτομο αισθάνεται το ίδιο με εσάς και δεν τολμούσε να το δείξει. Είναι επίσης πιθανό να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας από το παρελθόν ή να έχετε μια μυστική συνάντηση με ένα πρόσωπο. Από τις 12/1 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας ή για να λύσετε παρεξηγήσεις με τους οικείους σας. Αν αισθάνεστε θυμό για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, αναζητήστε την αιτία και αποφύγετε τα σπασμωδικά ξεσπάσματα. Κρατήστε κοντά σας τα άτομα που σας καταλαβαίνουν και κόψτε δεσμούς με όσους σας κρατάνε πίσω.