Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Αιγόκερω ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Αιγόκερω ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Αιγόκερω ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ήλιος και Σελήνη μπορούν ακόμα και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα. Προς το παρόν ας δούμε τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Αιγόκερου.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ο ιδανικός σύντροφος για τους Αιγόκερους ανάλογα με τη Σελήνη τους

Αιγόκερως με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Σκορπιό

Φιλόδοξος και ανταγωνιστικός, ο Αιγόκερως με Σελήνη Κριό είναι κάποιος που είναι ικανός να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας στον τομέα που έχει επιλέξει. Έχει ισχυρά ένστικτα και δυνατότητα να πετύχει μια αξιόλογη θέση στον κόσμο. Οι ηγετικές ικανότητες είναι ισχυρές στα άτομα με αυτό τον συνδυασμό και αισθάνονται πολύ άνετα με το να αναλαμβάνουν τα ηνία, τον έλεγχο και να διευθύνουν. Είναι παθιασμένοι και έντονοι, ειδικά όταν έχουν κάποιο στόχο, και μπορούν να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν άλλους να ακολουθήσουν με τον ενθουσιασμό που διαθέτουν και την ακλόνητη πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Οι ρομαντικές τους σχέσεις πρέπει να είναι έντονες, συναρπαστικές όσο και περιπετειώδεις. Συνήθως είναι πρόθυμοι να ευχαριστήσουν τους συντρόφους τους με όποιον τρόπο μπορούν. Είναι επίσης πιθανότατα άτομα που είναι κοινωνικά συγκρατημένα λόγω της ενέργειας που αφιερώνουν στην εργασία και έτσι θέλουν μια λιγότερο εξωστρεφή σχέση. Με έναν Σκορπιό μπορούν να έχουν το πάθος και την αποκλειστικότητα που έχουν ανάγκη. Είναι και οι δύο δυνατοί χαρακτήρες εξίσου ικανοί, θέλουν έντονα συναισθήματα και σταθερότητα, και κανένας από τους δύο δεν παίρνει ελαφρά την αγάπη. Γι’ αυτό τον λόγο μπορούν να είναι ταιριαστοί και ευτυχισμένοι.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Παρθένο

Οι Αιγόκεροι με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι πρακτικοί και εργατικοί και διαθέτουν μια πολύ προσγειωμένη προσωπικότητα. Μπορεί να φαίνονται σκληροί και σοβαροί εξωτερικά, αλλά εσωτερικά είναι ευαίσθητοι και αισθησιακοί. Λατρεύουν την τέχνη και τη φύση και εκτιμούν την ομορφιά σε όλες τις μορφές της. Είναι υπεύθυνοι, φροντίζουν καλά τα υπάρχοντά τους και μπορεί να είναι πολύ περιποιημένοι και αριστοκρατικοί στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται. Έχουν θέσει ώριμες προτεραιότητες και αφιερώνουν τον χρόνο και την ενέργειά τους σε πράγματα που θεωρούν σημαντικά, διότι έχουν υψηλές φιλοδοξίες και είναι άξιοι άνθρωποι. Είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και διαπρέπουν στην καριέρα τους συνήθως σε ηγετικές θέσεις. Είναι επίσης αισθησιακοί εραστές που είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφό τους. Επιθυμούν πάνω από όλα τη σταθερότητα, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Στον έρωτα, αναζητούν έναν σύντροφο που θέλει όλα τα όμορφα και ποιοτικά πράγματα που επιθυμούν κι εκείνοι από τη ζωή. Θα προσπαθήσουν να έχουν μια σταθερή, υποστηρικτική σχέση, που θα συμβαδίζει αρμονικά με την κοινωνική και επαγγελματική θέση τους στον κόσμο. Ο Παρθένος έχει παρόμοιες αξίες και ταυτόχρονα είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει ενεργά όταν χρειάζεται να τους τονώσει το ηθικό όταν απογοητεύονται και να κάνει ένα βήμα πίσω όταν τους πιάνουν τα πείσματα. Με αυτό τον τρόπο δείχνει την αφοσίωση του και ταυτόχρονα αφήνει τον απαραίτητο χώρο στα συναισθήματά να χαλαρώσουν και να ανθίσουν.

Αιγόκερως με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Παρθένο

Έξυπνοι και επικοινωνιακοί, οι Αιγόκεροι με Σελήνη στους Διδύμους είναι πολύ πειστικοί και μπορεί να διαπρέψουν σε εργασίες σχετικά με τα media, τις πωλήσεις και τη δικηγορία. Ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα και αν και συχνά είναι σοβαροί, μπορούν ταυτόχρονα να είναι αρκετά χιουμοριστικοί και πνευματώδεις. Η συνολική τους στάση είναι προσγειωμένη και ώριμη. Έχουν κοινωνική συνείδηση και δημιουργούν προσεκτικά μια εικόνα για το πώς θέλουν να φαίνονται στον κόσμο. Είναι άτομα που απολαμβάνουν τη συντροφιά των άλλων, ιδιαίτερα των ανθρώπων που έχουν θέση και κύρος. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτόν τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης είναι συνήθως εξαιρετικοί εραστές. Στο παιχνίδι του έρωτα θα χαρίσουν στο ταίρι τους στιγμές αγωνίας και ευδαιμονίας, θα δημιουργήσουν ένταση αλλά και λύτρωση και θα συμμετέχουν επίσης σε όποιες φαντασιώσεις μπορεί να έχει το άλλο τους μισό. Αν και είναι ευρηματικοί και παιχνιδιάρηδες μέσα στη σχέση, αναζητούν ειλικρίνεια και σταθερότητα. Ως Αιγόκεροι ουσιαστικά είναι ρεαλιστές, δεν είναι και οι πιο ρομαντικοί άνθρωποι του ζωδιακού, αλλά μπορεί να είναι με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν αξίες. Έχουν ισχυρή επιθυμία για πίστη, αγάπη και ασφάλεια. Με έναν Παρθένο μπορούν να επιτύχουν μια καλή ισορροπία στον έρωτα, στην επικοινωνία, στην καθημερινότητά και να έχουν κάποιον που τους αγαπά αποκλειστικά και αιώνια, ώστε να κάνουν όσα έχουν ονειρευτεί πραγματικότητα.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Ταύρο

Φιλόδοξοι και περιποιητικοί, οι Αιγόκεροι με Σελήνη Καρκίνο προσπαθούν να ισορροπήσουν την καριέρα τους με την οικογένεια. Η δημιουργία σταθερότητας και ασφάλειας είναι το βασικό κίνητρο για αυτούς και εργάζονται πολύ σκληρά για να δρέψουν τους καρπούς της επιτυχίας. Είναι ώριμοι και υπεύθυνοι και παίρνουν σοβαρά τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους άλλους. Ένας Αιγόκερως με Σελήνη στον Καρκίνο προσπαθεί συνήθως να διατηρήσει μια αδιάφορη, σκληρή, ή αποστασιοποιημένη εικόνα, αλλά κάτω από αυτό το κυνικό προσωπείο κρύβεται στην πραγματικότητα ένα πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικά ευάλωτο άτομο. Η ανασφάλεια είναι το κύριο εμπόδιο που τον εμποδίζει να δείξει τον πραγματικό εαυτό του. Το σκληρό εξωτερικό κέλυφος κρύβει έναν τρυφερό εσωτερικό κόσμο. Αυτός ο συνδυασμός δίνει έναν άνθρωπο που αισθάνεται τα πάντα πολύ βαθιά και με πολύ ευαισθησία. Στην προσωπική του ζωή όμως, όταν είναι πιο χαλαρός και δεν χρειάζεται να είναι σε επιφυλακή, συχνά μπορεί να αφεθεί ελεύθερος και να εκφράσει τα συναισθήματα που κρύβει. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι σε θέση πάντα να το εκφράσει με λόγια, αλλά χρειάζεται να το αγαπούν και μάλιστα πολύ. Ένας γλυκός και σταθερός Ταύρος μπορεί να τους βοηθήσει να αισθανθούν αρκετά ασφαλείς, ώστε να καταρρίψουν τις άμυνες τους και να δεχτούν όλη την αγάπη που έχουν ανάγκη.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Ζυγό

Οι Αιγόκεροι με Σελήνη στον Λέοντα θα οδηγηθούν στην επιτυχία και θα καταφέρουν συνήθως να φτάσουν στην κορυφή. Μπορεί να βλέπουν τον κόσμο μέσα από ένα υλιστικό πρίσμα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές χάνουν κάτι από την ουσιαστική αξία της ζωής. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πιστοί, χαρισματικοί, αν και περιστασιακά απόλυτοι στις απόψεις τους. Οι Αιγόκεροι με Λιοντάρι Σελήνη είναι ο ιδανικός τύπος συντρόφου για κάποιον που εκτιμά τη δέσμευση και την αφοσίωση πάνω από οτιδήποτε άλλο. Μπορούν αντιμετωπίσουν με δυναμισμό όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται στη σχέση και πιθανότατα δεν θα κάνουν το ταίρι τους να ανησυχεί ποτέ για απιστίες. Παρότι έχουν σίγουρα μία κάπως πιο παιχνιδιάρικη και αυθόρμητη προσωπικότητα, κρατούν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα τους για μια στενή παρέα φίλων και οικείων τους. Το ίδιο θα ισχύει και για τη ρομαντική τους ζωή, όπου μπορεί να έχουν αρκετούς ανθρώπους να ανταγωνίζονται για την προσοχή τους, αλλά μόνο ένας θα ξεχωρίσει μέσα από το πλήθος. Ένας Ζυγός και ξεχωρίζει και είναι αρκετά κοσμοπολίτης για να μοιράζεται αυτή τους την πλευρά, αλλά είναι ταυτόχρονα και αρκετά δίκαιος για να υπάρχει αμοιβαιότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση.

Αιγόκερως με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Υδροχόο

Συγκρατημένοι, σεμνοί και ώριμοι, οι Αιγόκεροι με Σελήνη Παρθένο τείνουν να είναι προσγειωμένα και υπεύθυνα άτομα. Είναι ευσυνείδητοι και επιμελείς και καλοί στο να διατηρούν ένα πρόγραμμα και να εκπληρώνουν τα καθήκοντα και τις ευθύνες τους. Διαθέτουν καλά ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά συχνά προτιμούν να εργάζονται σε πιο υποστηρικτικούς ρόλους. Τείνουν να αποφεύγουν να εκτίθενται και προτιμούν να παραμένουν ταπεινοί και σοβαροί. Στην αγάπη, τον έρωτα και τη φιλία είναι δοτικοί, καθώς πάντα προστατεύουν και περιποιούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τους αρέσει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε οι άνθρωποι που τους ενδιαφέρουν να υποστηρίζονται και να φροντίζονται καλά. Μπορεί να είναι πολύ ανιδιοτελείς, βάζοντας μερικές φορές τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους. Οι άλλοι άνθρωποι εκτιμούν και επωφελούνται από τη συνεισφορά τους και την προσοχή τους στις λεπτομέρειες. Ένας Υδροχόος εκτιμά την αξία του αλτρουισμού, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν και να εκφράσουν την πιο διασκεδαστική και ριψοκίνδυνη πλευρά τους.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Λέων

Ικανοί και χαρισματικοί, οι Αιγόκεροι με Σελήνη στον Ζυγό είναι οι απόλυτοι επαγγελματίες. Φέρνουν ένα στοιχείο τάξης και αρμονίας σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον και όχι μόνο. Φιλικά και κοινωνικά, αυτά τα άτομα είναι τυπικά με καλούς τρόπους και ευγένεια. Έχουν μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και ηθικής που τους κάνει πολύ αγαπητούς. Είναι διπλωματικοί στις σχέσεις τους με τους άλλους και συχνά είναι καλοί στο να παρεμβαίνουν στις διαφωνίες και την επίλυση εύφλεκτων καταστάσεων. Στον έρωτα και την αγάπη είναι πολύ λογικοί και ευχάριστοι σύντροφοι. Ελκύονται από άτομα με παρόμοιες αρετές, ανάλογη επιτυχία και που μπορούν να ταιριάξουν μαζί τους σε ένα πνευματικό επίπεδο. Παθιασμένοι και ζεστοί, εκφράζουν την αγάπη τους με ενθουσιασμό όταν βρίσκονται σε μια ερωτική σχέση. Μπορεί να έχουν πότε πότε τις κακές στιγμές τους, αλλά κυρίως επιδεικνύουν μια θετικότητα και στοργή που είναι γλυκιά, ευχάριστη και συμβιβαστική. Οι σχέσεις τους είναι ένα σημαντικό καταφύγιο για αυτούς μακριά από τους στρεσογόνους παράγοντες που αντιμετωπίζουν στη καριέρα τους. Είναι επίσης αρκετά ρομαντικοί, αλλά έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους αγαπημένους τους. Οι σχέσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για εκείνους, οπότε ένα χαρισματικό Λιοντάρι μπορεί να τους προσφέρει την εγκαρδιότητα και την καλοσύνη που επιθυμούν, αλλά και στη χρυσόσκονη που έχουν ανάγκη στη ζωή τους.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Καρκίνο

Σαρκαστικοί, υπομονετικοί και μυστηριώδεις, οι Αιγόκεροι με Σελήνη Σκορπιό αποπνέουν δύναμη και ικανότητα. Είναι εργατικοί και έχουν το κίνητρο να εξασφαλίσουν πόρους και να γίνουν επιτυχημένοι. Η αποφασιστική φύση τους αναγκάζει να εργαστούν σκληρά και να μην συμβιβάζονται με λιγότερο από αυτό που επιθυμούν. Διαθέτουν μια αύρα δύναμης και ικανότητας που οι άλλοι δεν μπορούν να αρνηθούν. Διαθέτουν άφθονη δύναμη θέλησης και επιθετικό πνεύμα που μπορεί να τους φέρει συχνά σε αντίθεση με τους άλλους. Στην καλύτερη εκδοχή τους, είναι σοφοί και έντιμοι. Διαθέτουν ισχυρή ηγετική ικανότητα και συχνά έχουν πολύ καλή κρίση. Οι Αιγόκεροι με Σελήνη στον Σκορπιό είναι επίσης λάτρεις των μυστικών. Απολαμβάνουν την έρευνα και την αποκάλυψη ανθρώπων και πραγμάτων. Στην αισθηματική σχέση είναι προστατευτικοί και πιστοί σύντροφοι. Είναι του όλα ή τίποτα στον έρωτα και δεν τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια με τα συναισθήματά τους. Τα άτομα με αυτόν τον συνδυασμό έλκονται από συναρπαστικούς και ελκυστικούς ανθρώπους που θα έχουν βαθιά πνευματική σύνδεση. Μπορούν να είναι κτητικοί με τους συντρόφους τους και να προκαλούν ζήλια για να δοκιμάσουν το ταίρι τους. Απολαμβάνουν να κρατούν τα ηνία στις σχέσεις τους εάν ο σύντροφός τους είναι πρόθυμος να υποταχθεί. Ένας τρυφερός και εξίσου μυστηριώδης Καρκίνος μπορεί να τους προσφέρει το πάθος που έχουν ανάγκη και να τους κάνει να αισθανθούν πολύ βαθιά συναισθήματα, χωρίς να παραπονιέται για το σφιχτό τους αγκάλιασμα.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Υδροχόο

Κοσμικοί και μεγαλόψυχοι, οι Αιγόκεροι με Σελήνη στον Τοξότη διψούν για περιπέτεια και ανακάλυψη. Έχουν εσωτερική ανάγκη από επιτυχίες και κατακτήσεις που τους παρακινούν διαρκώς να φτάσουν ψηλότερα και να πάνε ακόμα πιο μακριά. Διαθέτουν ισχυρή εργασιακή ηθική, προσήλωση και όραμα, που τους επιτρέπει να προχωρήσουν στη ζωή και να κάνουν δυνατές τις πιο μεγάλες φιλοδοξίες τους. Το να συμβιβάζονται με μετριότητες δεν τους ταιριάζει, γιατί θέλουν να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν, να μαθαίνουν και να βιώνουν νέα πράγματα σε όλη τους τη ζωή. Είναι πολυμήχανοι λύτες προβλημάτων που μπορούν να σκέφτονται γρήγορα και να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις άμεσα. Οι άνθρωποι με τον Ήλιο τους στον Αιγόκερω και τη Σελήνη στον Τοξότη είναι συγκρατημένοι, αλλά όχι τόσο σοβαροί όσο φαίνονται. Έχουν μια χιουμοριστική στάση και μια σπιρτάδα που τους κάνει διασκεδαστικούς και απολαυστικούς για όσους βρίσκονται κοντά τους. Είναι πολύ δεινοί επίσης στην επικοινωνία. Στην αγάπη και τη φιλία, έλκονται από ανοιχτόμυαλα και επικοινωνιακά άτομα που μοιράζονται τη χαρά τους για γνώση, εξωστρέφεια και πολιτισμό. Η φυσική έλξη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να κρατήσει το ενδιαφέρον τους. Επιθυμούν έναν σύντροφο παντός καιρού, κάποιον που να συμφωνεί με τις αξίες και τις προοπτικές τους. Μπορούν να είναι εξαιρετικοί οικογενειάρχες, υπεύθυνοι και σταθεροί, απλά χρειάζονται κάποιον που δεν θα προσπαθήσει να τους περιορίσει ή να τους εμποδίσει να αξιοποιούν τις ευκαιρίες όταν έρχονται. Το φιλελεύθερο και πανέξυπνο ζώδιο του Υδροχόου δεν θα βάλει κανένα φρένο στα όνειρα τους και θα γίνει ιδανικός σύντροφος στις περιπετειώδες αναζητήσεις τους.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Καρκίνο

Ρεαλιστές και ψύχραιμοι με τη δύναμη της θέλησης στραμμένη προς την επιτυχία, οι Αιγόκεροι με Σελήνη στον Αιγόκερω προσπαθούν να αποκτήσουν μια θέση εξουσίας και δύναμης στον κόσμο και συνήθως το επιτυγχάνουν. Είναι εξαιρετικά ικανοί επαγγελματίες και ιδιαίτερα φιλόδοξοι, αν και κάτω από τη σοβαρή, υπεύθυνη συμπεριφορά, κρύβεται μια στοχαστική, στοργική ψυχή που θέλει να είναι δίκαιη, αποτελεσματική και επιβοηθητική. Έχουν μια παθολογική ανάγκη για δύναμη, διότι έτσι συνήθως βρίσκουν έναν τρόπο να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς απέναντι στις κακοτοπιές που φέρνει η ζωή. Επιπλέον έχοντας εξουσία, έχουν την αναγνώριση που χρειάζονται για τις ικανότητες, τη σοφία και τα επιτεύγματά τους. Στις σχέσεις μπορούν να είναι πολύ προστατευτικοί και χρήσιμοι και οι φίλοι και η οικογένεια τους αγαπούν για την αξιοπιστία τους. Αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν τις υποσχέσεις τους σοβαρά και όταν λένε κάτι το κάνουν. Αυτό που δεν αντέχουν είναι να αισθάνονται αδύναμοι και να μην λαμβάνουν τον σεβασμό και τις ανταμοιβές που τους αξίζουν για τους κόπους τους. Ένας Καρκίνος θα εκτιμήσει την προσφορά και την αφοσίωση τους, αλλά και τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που επιδεικνύουν. Η αφοσίωση του θα γλυκάνει και θα θωρακίσει την ψυχή του συντρόφου του και θα τον κάνει ατρόμητο.

Αιγόκερως με Σελήνη Υδροχόο: Ταιριάζει με Παρθένο

Σοβαροί και έξυπνοι, οι Αιγόκεροι με Σελήνη Υδροχόο έχουν άποψη για όλα και ισχυρές πεποιθήσεις που πιθανότατα διαφέρουν από τις κοινές. Δεν τους αρέσει να υποτάσσονται στις κοινωνικές νόρμες, όμως έχουν μια ανθρωπιστική επιθυμία να βοηθήσουν τους άλλους. Λειτουργούν κάπως αυτόνομα και επιθυμούν να είναι ανεξάρτητοι όσο το δυνατόν περισσότερο. Δουλεύουν σκληρά και μπορούν να είναι καινοτόμοι και πρωτοπόροι στην προσέγγισή τους σε πολλά πράγματα. Είναι φιλικοί και απολαμβάνουν να είναι μέρος μιας κοινότητας ή μιας δικής τους ομάδας, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση της ταυτότητας τους. Αφιερώνουν συνήθως την ενέργειά τους σε έναν στόχο ή κάποια προσπάθεια που έχει αξία και όραμα. Συνήθως είναι αφοσιωμένοι και πιστοί, αλλά τα επαναστατικά τους ένστικτα μπορούν να δημιουργήσουν κάποιες φορές ανατροπές στις σχέσεις τους. Στην αγάπη και τον έρωτα τα θέλουν μερικές φορές όλα δικά τους. Εκτιμούν την ασφάλεια του να είναι σε μια σχέση, αλλά μπορεί να έχουν μια τάση να ξενοκοιτάνε. Η ανασφάλεια ή η πλήξη μπορεί να τους παρακινήσει να δοκιμάσουν παράλληλα τις επιλογές τους με άλλους πιθανούς συντρόφους. Ελκύονται από άτομα που τους καταλαβαίνουν και παρέχουν την πνευματική και σωματική διέγερση που χρειάζονται για να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους ζωντανό. Ο Παρθένος διαθέτει το προνόμιο να τους καταλαβαίνει καλά και μπορεί να διατηρήσει αυτή τη σχέση σε ένα επίπεδο αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού που είναι δύσκολο να διαλυθεί.

Αιγόκερως με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Καρκίνο

Σκληροί αλλά συνάμα ευαίσθητοι, οι Αιγόκεροι με Σελήνη στους Ιχθύς είναι αντιφατικοί άνθρωποι. Από τη μια πλευρά είναι πρακτικοί και ρεαλιστές. Από την άλλη είναι ονειροπόλοι και οραματιστές. Έχουν την ψυχή ενός ιδεαλιστή και το όραμά τους για το πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα συχνά χρησιμεύσει ως κίνητρο για τη δράση τους στη ζωή. Παρά την εξωτερική εντύπωση που δίνουν, είναι απίστευτα συναισθηματικοί, παρατηρητικοί και αντιλαμβάνονται τις διαθέσεις των άλλων. Είναι από τους πιο ευαίσθητους Αιγόκερους του ζωδιακού κύκλου. Το σκληρό εξωτερικό τους είναι μόνο ένα προσωπείο, επειδή φοβούνται μην πληγωθούν. Όπως όλοι οι ευάλωτοι άνθρωποι, νιώθουν την ανάγκη να υπερασπιστούν συχνά τα συναισθήματά τους, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι αναγκαίο. Στην αγάπη και τον έρωτα είναι δοτικοί και προσβάσιμοι. Ελκύονται από άτομα που έχουν τις ζωές τους σε τάξη και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μπορεί κάποιες φορές να είναι ακόμη και επιφανειακοί στις επιλογές τους. Η ανασφάλεια μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει θέματα και έχουν την τάση να γίνονται πολύ κτητικοί και καχύποπτοι. Η προσέγγισή τους στην αγάπη είναι συντηρητική και παραδοσιακή, αλλά η επίδραση της Σελήνης μπορεί να τους κάνει να ονειρεύονται λίγο περισσότερο και καμιά φορά να εξιδανικεύουν τον σύντροφό τους. Ένας Καρκίνος έχει τις ανάλογες ευαισθησίες και μπορεί να αγγίξει την ψυχή τους με μοναδικό τρόπο. Παράλληλα μπορεί να δώσει κατευθύνσεις, στόχο και σκοπό στη ζωή τους με τη λεπτότητα και την αγάπη που έχουν ανάγκη.