Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/11/2021 – 14/11/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/11/2021 – 14/11/2021

Μετά από μια έντονη και ανατρεπτική εβδομάδα, οι ημέρες που έρχονται πρόκειται να μας φέρουν εμπόδια και προκλήσεις σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μας με τους άλλους, αφού ο Ερμής έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Σκορπιού και τώρα θα σχηματίσει έντονες και απαιτητικές όψεις. Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ δυναμικά, αφού στις 10/11 ο Ερμής συναντάει τον Άρη στον Σκορπιό, γεγονός που από τη μία φέρνει κινητικότητα στην καθημερινότητα μας, όμως από την άλλη φέρνει ένταση, επιθετικότητα και μια τάση να κάνουμε και να λέμε πράγματα χωρίς να αναλογιζόμαστε τις συνέπειες. Θα πρέπει λοιπόν να σκέφτεστε πολύ προσεκτικά τι λέτε στους άλλους πάνω στα νεύρα σας και στην έξαψη της στιγμής και να περιορίσετε την παρορμητικότητα σας. Αργότερα την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μία όψη η οποία δυσκολεύει εξίσου την επικοινωνία, καθώς μπορεί να πούμε τη λάθος κουβέντα στην πιο ακατάλληλη στιγμή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις ή να διστάζουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να μην εκφράσουμε όσα πραγματικά πιστεύουμε και σκεφτόμαστε. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 11/11, θα σχηματίσει και ο Άρης με τη σειρά του ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που θα μπλοκάρει τη δράση μας και θα μας φέρει αντιμέτωπους με εμπόδια, απόρριψη και περιορισμούς από τους άλλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας ή για να πάρετε παράτολμα ρίσκα. Επικεντρωθείτε σε όσα ήδη έχετε και εστιάστε σε αυτά. Στις 12/11 το σκηνικό μαλακώνει, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει στην επιφάνεια την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά μας. Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και κάνετε όνειρα μαζί του/ης. Η εβδομάδα θα κλείσει με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή εκρηκτικά. Στις 13/11 ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνονται απρόοπτες εξελίξεις ή σοκαριστικά νέα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να ακούτε όσα έχει να σας πει ο άλλος και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

H εβδομάδα αυτή κρύβει βόμβες για την ερωτική σας ζωή και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα εάν πρόκειται να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για οικονομικά ζητήματα. Η παρουσία του Ερμή και του Άρη στον 8ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με το κοινό σας ταμείο και με φορολογικά, δάνεια και κληρονομιές. Μην προσπαθήσετε τώρα να βγάλετε άκρη ή να πάρετε αποφάσεις επάνω σε αυτά τα θέματα, διότι το πιθανότερο είναι να καβγαδίσετε με το ταίρι σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εάν βρίσκεστε σε μια σεξουαλική ή βαθιά συναισθηματική σχέση, τότε στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας ή να αισθάνεστε ότι δεν μπορεί να σας κατανοήσει. Η πιο ιδανική ημέρα για να εκφράσετε το συναίσθημα σας και να έρθετε πιο κοντά με τον άλλον είναι στις 12/11 όπου ο Ήλιος σχηματίζει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή ο όψη θα βοηθήσει να βγουν στην επιφάνεια ακόμα και τα πιο βαθιά σας συναισθήματα και θα μπορέσετε να δείξετε στον άλλον τι σημαίνει για εσάς. Ωστόσο, στις 13/11 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει εκρηκτική διάθεση και παρεξηγήσεις. Μιας και είστε από τη φύση σας παρορμητικοί και δεν φιλτράρετε όσα λέτε, τώρα θα πρέπει να είστε διπλά συγκρατημένοι εάν θέλετε να αποφύγετε τις ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα έχετε την ανάγκη να στραφείτε στον σύντροφο σας και να μοιραστείτε μαζί του τις σκέψεις, τα σχέδια σας και τις ιδέες σας. Ωστόσο, μπορεί η στάση του να σας απογοητεύσει και να μην λάβετε την ανταπόκριση που χρειαζόσασταν. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό στις 10/11 φέρνει εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε επιθετικότητα από το ταίρι σας. Επιπλέον, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα φέρουν ψυχρότητα και σκληρή κριτική και γενικώς μια κατάσταση μέσα στην οποία θα δυσκολευτείτε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε όσα πραγματικά θέλετε. Στις 12/11 το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα αποτελεί μία ανάσα μέσα σε αυτό το έκρυθμο κλίμα των ημερών, καθώς θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την τρυφερή και στοργική πλευρά του συντρόφου σας και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει μια απρόοπτη εξέλιξη στη σχέση σας ή ένα νέο το οποίο θα σας αναστατώσει και θα αλλάξει τα δεδομένα. Προσοχή σε απότομα ξεσπάσματα και λόγια που μπορεί να ειπωθούν πάνω στα νεύρα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας συναρπάσει και θα σας ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και αγχωτική για εσάς και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τα επαγγελματικά σας ζητήματα, παρά οι ερωτικές σας σχέσεις. Ωστόσο, εάν είστε δεσμευμένοι, η σύνοδος Ερμή-Άρη στις 10/11 και τα τετράγωνα που θα κορυφωθούν με τον Κρόνο την ίδια και την επόμενη ημέρα, είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σας για πράγματα ασήμαντα. Είναι γεγονός ότι το υπερβολικά φορτωμένο σας πρόγραμμα και τα προβλήματα της καθημερινότητας σάς έχουν δημιουργήσει ένταση και είστε ευερέθιστοι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας και να κριτικάρετε το παραμικρό. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σας καλεί να απαλλαχτείτε οριστικά από κακές συνήθειες και τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο ή να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για όλα, ειδικά προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή είναι στο στόχαστρο και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια, προκλήσεις, αλλά και απρόοπτες καταστάσεις. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό, που πραγματοποιείται στις 10/11, από τη μία μπορεί να φέρει μια έντονη διάθεση να εκφράσετε το πάθος σας στο ταίρι σας, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει καβγάδες και τσακωμούς, εάν ο/η άλλος/η δεν είναι στην ίδια φάση με εσάς. Επιπλέον, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11 απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και ψυχραιμία, καθώς μπορεί να νιώσετε ότι ο άλλος δεν συμμερίζεται τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, ίσως να μην ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει απλώς να δείξετε κατανόηση στην παρούσα φάση και να μην απαιτείτε από τον άλλον να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις δικές σας επιθυμίες. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/11 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας και να λάβετε την ανταπόκριση και την κατανόηση που επιζητάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να ερωτευτείτε, καθώς μια απρόσμενη γνωριμία είναι πιθανό να σας βγάλει στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας ευαισθησίες και να σας υπενθυμίσει πώς είναι να νιώθετε ποθητοί.

ΛΕΩΝ

Εντάσεις και προβλήματα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια σας προβλέπονται αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 10/11 σας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους. Είναι πολύ πιθανό να σας πυροδοτήσει ο σύντροφος σας ή ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να καταλήξετε να τσακώνεστε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Από την άλλη, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική διάθεση από το ταίρι σας, ίσως επειδή αποφασίσατε να κάνετε κάποια αλλαγή ή να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση χωρίς να τον/τη συμβουλευτείτε. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, φέρνουν στην επιφάνεια παράπονα και αρνητικά συναισθήματα τα οποία μπορεί να είχατε απωθήσει έως τώρα και δεν θέλατε να τα αντιμετωπίσετε. Είναι σημαντικό να δείξετε διάθεση συμβιβασμού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το βάλετε κάτω και δεν θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Θα πρέπει όμως να επιλέξετε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και τον τρόπο με τον οποίο θα σπαταλήσετε την ενέργεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 10/11, φέρνει νέες γνωριμίες και συναντήσεις για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα είναι επεισοδιακές. Αντιθέτως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, διότι μπορεί άθελα σας να προσβάλλετε το άτομο που έχετε απέναντι σας ή να πείτε κάτι το οποίο ο/η άλλος/η δεν είναι έτοιμος/η να ακούσει. Τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στις 10/11 και στις 11/11, σας φέρνουν αντιμέτωπους με απαισιόδοξες σκέψεις και μια τάση να επικεντρώνεστε στα αρνητικά του συντρόφου ή της σχέσης σας. Επιπλέον, το κλίμα που επικρατεί αυτές τις ημέρες δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε με άνεση και ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Πάρτε τον χρόνο σας και μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε παρορμητικές κινήσεις και κυρίως μην βασίζεστε στα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/11, προκειμένου να εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματα σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 10/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφο σας σχετικά με θέματα που αφορούν τα χρήματα και την υλική σας ασφάλεια. Τα δύσκολα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, φέρνουν στην επιφάνεια εμπόδια μέσα στη σχέση σας, τα οποία όμως μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία αν τα αντιμετωπίσετε από κοινού δείχνοντας υπομονή. Ίσως αισθάνεστε ότι το ταίρι σας έχει χάσει τη ρομαντική του πλευρά και το πάθος του ή ότι η σχέση σας έχει βουλιάξει στη ρουτίνα και στα προβλήματα της καθημερινότητας. Όποια κι αν είναι η κατάσταση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία σας και να μην ξεσπάσετε χωρίς λόγο στο άλλο σας μισό, διότι θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει για τους αδέσμευτους μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία ή ένα απρόσμενο ξέσπασμα μέσα σε μία συναισθηματική ή σεξουαλική σας σχέση. Αυτό που έχει σημασία τώρα για εσάς είναι να αναγνωρίζεται η αξία σας από το άτομο που έχετε δίπλα σας και δεν θα συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής έχει ήδη περάσει στο δικό σας ζώδιο και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να μπλοκάρουν την επικοινωνία σας με τους άλλους και να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις. Η σύνοδος Ερμή-Άρη στις 10/11 σας δημιουργεί την παρόρμηση να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, χωρίς όμως να σκεφτείτε αν είναι η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνετε αυτό. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσα λέτε τώρα θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους άλλους και δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σκληρή κριτική από τους οικείους σας ή τον σύντροφο σας ή εμπόδια τα οποία δεν θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε μέσα στις σχέσεις σας. Στις 12/11 η σύνοδος του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα ή μια άκρως ρομαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να περάσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, στις 13/11 με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από το ταίρι σας, ιδιαίτερα εάν δεν δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και συνεργασίας. Προσπαθήστε να ακούσετε όσα έχει να σας πει ο άλλος και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 10/11, φέρνει στην επιφάνεια συσσωρευμένη ένταση, θυμό και άλλα αρνητικά συναισθήματα που προσπαθείτε να καταπνίξετε. Είναι γεγονός ότι αυτές οι ημέρες δε χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και ενέργεια, αλλά αισθάνεστε εξαντλημένοι τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, κάτι το οποίο μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με απογοήτευση και ματαίωση, αφού μπορεί να μην λάβετε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που περιμένατε από τον σύντροφο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια κατάσταση από το παρελθόν, την οποία τώρα καλείστε να την αντιμετωπίσετε. Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευερέθιστοι αυτές τις ημέρες, επομένως προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να διαταράξουν τις ισορροπίες σας. Στις 12/11, με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορεί να ζήσετε μια άκρως ρομαντική ιστορία ή να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα αισθανθείτε ότι συνδέεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γεγονός ότι με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού έχετε μεγάλη ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε κόσμο και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ενώνουν κοινές ιδέες, στόχοι και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η δυναμική σύνοδος Ερμή-Άρη στις 10/11 φέρνει έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στις παρέες σας και στις φιλικές σας σχέσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τον τρόπο που εκφράζεστε και τα άτομα στα οποία επιλέγετε να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Άρη στις 10/11 και στις 11/11, θα φέρουν εμπόδια στον δρόμο σας και δεν θα σας επιτρέπουν να κυνηγήσετε τα κοινά όνειρα που έχετε με το ταίρι σας. Απαιτείται σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση, προκειμένου να δείτε τα όνειρα σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Στις 13/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει μια απρόσμενη εξέλιξη σε μια φιλική σας σχέση και να σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια γνωριμία που ξεκίνησε διαδικτυακά να εξελιχθεί σε ένα ρομαντικό και παθιασμένο ειδύλλιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς, αφού η προτεραιότητα σας τώρα είναι η καριέρα σας και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις και δεν θα έχετε μυαλό για να ασχοληθείτε με ερωτικά ζητήματα. Εάν είστε δεσμευμένοι, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ερμή και ο Άρης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνουν αντιμέτωπους με δυσκολίες και εμπόδια μέσα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι ή ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε με έναν άτσαλο τρόπο προς το ταίρι σας. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι και σας δημιουργεί ανασφάλειες και να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Εάν η ρίζα των προβλημάτων σας και της έντασης που βιώνετε βρίσκεται στον επαγγελματικό τομέα, τότε θα πρέπει να έχετε τον άνθρωπο σας ως σύμμαχο και όχι ως αντίπαλο. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13/11 έρχεται για να διαταράξει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα σας και θα πρέπει να κάνετε πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Όσο δύσκολο κι αν σας είναι, θα πρέπει να προσπαθήστε να κατανοήσετε τα ξεσπάσματα των οικείων σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ερμή-Άρη στις 10/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σας με αφορμή ζητήματα που αφορούν σπουδές και ταξίδια ή υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην φανατίζεστε με τις απόψεις σας και να μην θεωρείτε αυτονόητο ότι εσείς έχετε δίκιο και ο άλλος άδικο. Αν είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί απέναντι σε όσα έχει να σας πει το ταίρι σας, τότε ίσως να μπορέσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη. Τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στις 10/11 και στις 11/11, μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ένα αίσθημα ανασφάλειας ή ανεπάρκειας ή να επαναφέρουν μια παρελθοντική ιστορία η οποία μπορεί να επηρεάσει τον ψυχισμό σας. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 12/11 θα λειτουργήσει βοηθητικά σε όλο αυτό το βαρύ κλίμα, καθώς μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα ανανεώσει την πίστη στον εαυτό σας και στις σχέσεις. Στις 13/11 χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε. Θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι λέτε, αλλά ο τρόπος που το λέτε. Αποφύγετε την ειρωνεία και τον σαρκασμό και προσπαθήστε να συζητήσετε ψύχραιμα και λογικά.