Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/08/2022 – 14/08/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/08/2022 – 14/08/2022

Η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου εξακολουθεί να κινείται στα άκρα, αφού τα αστρολογικά γεγονότα θα είναι έντονα και θα φέρουν αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 09/08/2022, μια όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινά συναισθήματα όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η καχυποψία. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας ή ακόμα και να εξουσιάσουμε τον άλλον, ενώ αν μια νέα σχέση ξεκινήσει τώρα θα έχει ένταση και πάθος, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει ακραίες συμπεριφορές. Στις 11/08/2022 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανησυχία, νευρικότητα και απότομα ξεσπάσματα. Θα νιώσουμε την ανάγκη να σπάσουμε δεσμά και θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας, κάτι που μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε ανάγκη από αλλαγές και δεν θα δεχτούμε εύκολα να συμβιβαστούμε ή να περιοριστούμε. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 05/09/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα είμαστε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε την επιθυμία να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε ή να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του-ης αγαπημένου-ης μας. Προσοχή ωστόσο σε υπερβολές, δράματα, αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Στις 12/08/2022 πραγματοποιείται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο στρέφει την προσοχή μας στις φιλίες και τις κοινωνικές μας επαφές, τονίζει την ανάγκη μας για ανεξαρτησία και φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει χωρισμούς ή αποστασιοποίηση για κάποιους και γενικώς μια ανάγκη να αποδεσμευτούμε από μια κατάσταση που μας καταπιέζει. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο φέρνει στον δρόμο μας εμπόδια και δυσκολίες, επομένως θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να μην πάρουμε επιπόλαιες αποφάσεις. Στις 14/08/2022 που θα κορυφωθεί η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου θα δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα και μπορεί να νιώσουμε μελαγχολία και να έχουμε πεσμένη διάθεση και ενέργεια. Μέσα στις σχέσεις μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα ή να έρθετε αντιμέτωποι με υψηλές απαιτήσεις και σκληρή κριτική από το άλλο άτομο, κάτι που θα φέρει αποστασιοποίηση και θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Από την άλλη, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα είναι μια δυναμική όψη η οποία μας χαρίζει αποφασιστικότητα, θάρρος και αμεσότητα και μας ωθεί να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και σεξουαλική διάθεση, ενώ αν ξεκινήσει τώρα ένα νέο ειδύλλιο θα σας φέρει σε επαφή με έντονα συναισθήματα και θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη σχέση σας με τον σύντροφο ή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 9/8 θα φέρει εντάσεις, συγκρούσεις, και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με χειριστική συμπεριφορά. Στις 11/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα δώσει μια χαρούμενη και πιο παιχνιδιάρικη νότα στην ερωτική σας ζωή μέχρι τις 5/9 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να φλερτάρετε, να γνωρίσετε τον έρωτα ή για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση που βρίσκεστε ήδη. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι με κάποια άτομα δεν ταιριάζετε πλέον και οι δρόμοι σας πρέπει να χωρίσουν. Στις 14/8 η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να φέρει εμπόδια και δυσκολίες μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις και σας κάνει επιφυλακτικούς και αμυντικούς απέναντι σε νέα άτομα που γνωρίζετε. Κρατήστε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και μην επενδύετε σε άτομα που δεν φαίνονται αξιόπιστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένταση για εσάς, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 11/8 φέρνει αντιπαραθέσεις, αλλά και απρόοπτα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από τον σύντροφο σας ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να πάρετε απόσταση και να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Από τις 11/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τον σύντροφο και τους οικείους σας και να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι και τις 5/9 για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να περάσετε χαρούμενες στιγμές μέσα σε αυτό με τους αγαπημένους σας και μη διστάσετε να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 14/8, μια όψη η οποία θα σας χαρίσει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στη σχέση, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κατακτήσετε εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα φέρει στην επιφάνεια σκοτεινά συναισθήματα μέσα στις σχέσεις σας όπως είναι ζήλια, η ανασφάλεια και η κτητικότητα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί και να απομακρυνθείτε από χειριστικούς ανθρώπους που προσπαθούν να σας ελέγξουν με κάποιο τρόπο. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να κοντρολάρετε τις εμμονές σας και τα παρανοϊκά σενάρια που δημιουργεί το μυαλό σας και να μην πιέζετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσα πρέπει. Από τις 11/8 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις επαφές. Μέχρι τις 5/9 λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να βάλετε περισσότερη ποικιλία στην καθημερινότητα σας και γενικώς να ανανεωθείτε. Είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να πάτε μια εκδρομή και αναζητήστε τρόπους για να ανανεωθείτε. Στις 14/8 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει έντονη σεξουαλική διάθεση και πάθος μέσα στις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας συναρπάσει ένας μυστικός ή παρασκηνιακός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αφού στις 9/8 θα κορυφωθεί η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Αυτή η όψη θα φέρει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας τα οποία θα δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με σκηνές ζήλιας από το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι με κάποιο τρόπο προσπαθεί να σας ελέγξει και να σας καταπιέσει. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με ειλικρίνεια, αντί να προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και βαθιές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις συναισθηματικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να βγείτε οριστικά από μια τοξική κατάσταση, παρόλο που κάτι τέτοιο θα είναι επίπονο για εσάς. Ωστόσο, τα ξεκαθαρίσματα είναι αναγκαία τώρα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να βάλετε τις βάσεις για κάτι νέο. Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 14/8 κλείνει την εβδομάδα με δυναμικό τρόπο, αφού θα σας χαρίσει τόλμη και θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Εάν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εκρηκτική διάθεση και απρόοπτα, αφού στις 11/8 κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού. Η όψη αυτή φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη και αντιδραστική συμπεριφορά από το ταίρι σας. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5/9 και θα σας βοηθήσει να εξομαλυνθούν κάπως οι καταστάσεις και να γίνουν αμοιβαίοι συμβιβασμοί. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για απολαύσεις, όμορφες στιγμές, έρωτα και χαλάρωση, επομένως εκμεταλλευτείτε το. Στις 12/8 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Υδροχόο και σας φέρνει μπροστά σε σημαντικά διλήμματα και αποφάσεις ζωής. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να αναλογιστείτε εάν αξίζει να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο ή αν θα πρέπει να λήξετε οριστικά μια κατάσταση η οποία σας βλάπτει. Όποια απόφαση κι αν πάρετε, θα πρέπει να είναι κατόπιν ώριμης σκέψης και να μην είναι απλώς μια παρόρμηση της στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας «χρωματίζεται» από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 9/8, μια όψη η οποία φέρνει ένταση και πάθος μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εάν κάνετε μια νέα γνωριμία τώρα, αυτή θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας και θα βγάλει στην επιφάνεια έντονα και σκοτεινά συναισθήματα. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν διαμάχες και παιχνίδια εξουσίας για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι και να μην σαμποτάρετε αυτό που έχετε βγάζοντας προς τα έξω ανασφάλειες και εμμονές. Στις 11/8 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα, σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα. Είναι επίσης πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε μια μυστική ή παρασκηνιακή σχέση, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα είστε πιο ευάλωτοι και θα έχετε περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι το ταίρι σας. Στις 14/8 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σας δημιουργεί την ανάγκη να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, να βιώσετε παθιασμένες στιγμές και να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Τολμήστε λοιπόν να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν και μην συμβιβάζεστε με ψίχουλα.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι απαιτητικό για εσάς, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 9/8 θα φέρει εντάσεις και αναταραχές. Είστε άτομα της αρμονίας και της λογικής, όμως αυτές τις ημέρες θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας, αφού ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Αυτή η όψη αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ή για να αποκοπείτε εντελώς από κακές συνήθειες του παρελθόντος. Από τις 11/8 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 5/9 θα ενεργοποιήσει τον πιο κοινωνικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα, ενδιαφέροντα άτομα που σας ταιριάζουν, να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να μπείτε μέσα σε νέες παρέες και ομάδες. Στις 12/8 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει στην επιφάνεια συνειδητοποιήσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστείτε εάν περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας, αν νιώθετε ξεχωριστοί και αν λαμβάνετε την αποδοχή και την επιβεβαίωση που αναζητάτε. Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 14/8 δημιουργεί ένα βαρύ κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να σας απομακρύνει από το ταίρι σας ή από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Κρατήστε κοντά σας ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και μείνετε μακριά από όσους προσπαθούν να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αναταραχές και απρόοπτα, αφού στις 11/8 κορυφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού. Αυτή η όψη σας θέλει ετοιμοπόλεμους, αφού μπορεί να προκύψουν απρόσμενες συναντήσεις ή εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω μέσα στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να επαναστατήσετε και να φύγετε μακριά από άτομα που σας καταπιέζουν, όμως θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τις συνέπειες των πράξεων σας πριν δράσετε σπασμωδικά. Στις 12/8 η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται για να κλείσει οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές αποκαλύψεις οι οποίες, παρόλο που μπορεί να είναι επίπονες, θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους. Στις 14/8 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι μια όψη που πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, αφού θα σας χαρίσει τόλμη και δυναμισμό και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας στον έρωτα και στις σχέσεις. Το παιχνίδι είναι στο χέρι σας λοιπόν, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μην συμβιβαστείτε με τα λίγα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έντονα πάθη και ένταση για εσάς, αφού στις 9/8 κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Μόνο ήρεμες λοιπόν δεν θα είναι οι σχέσεις σας, αφού θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε μέσα σε μια μυστική ή κρυφή σχέση, ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική κατάσταση μέσα στην οποία θα υπάρχει μεγάλη σεξουαλική έλξη και πάθος, αλλά δεν θα λείπουν τα δράματα και οι ίντριγκες. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να μείνετε μακριά από χειριστικούς ανθρώπους και καταπιεστικές καταστάσεις και να μην αφήσετε τις ανασφάλειες, τις φοβίες να σας κατακλύσουν και να σας κρατήσουν πίσω. Από τις 11/8 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/9. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τολμήσετε, να ρισκάρετε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από το χώρο των σπουδών σας. Είναι γνωστό ότι ανήκετε σε ένα ανήσυχο ζώδιο που κυνηγάει με κάθε τρόπο τις νέες εμπειρίες και δεν θέλετε να μένετε στάσιμοι και να συμβιβάζεστε. Η θέση αυτή της Αφροδίτης, θα σας υπενθυμίσει λοιπόν τι σας προσφέρει απόλαυση μέσα σε μια σχέση και θα φέρει κοντά σας ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν, θα σας ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες και θα σας διδάξουν καινούρια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει ένταση, αφού στις 9/8 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο. Οι σχέσεις λοιπόν αποτελούν ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εμμονές, καχυποψία και κτητικότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να εμπλακείτε μέσα σε μια σχέση η οποία θα έχει μεγάλη σεξουαλική έξαψη, αλλά δεν θα λείπουν οι συγκρούσεις μέσα σε αυτή. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Από τις 11/8 η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, αφού δεν σας καλύπτουν πλέον οι χλιαρές και εφήμερες καταστάσεις. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και η σεξουαλική επιθυμία θα είναι στα ύψη. Στις 14/8 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας δώσει το κίνητρο να γίνετε πιο διεκδικητικοί μέσα στις σχέσεις σας και να εκφράσετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια τα θέλω σας χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να ζήσετε παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις και μη διστάσετε να ορίσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή κρύβει πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχα γεγονότα, αφού στις 11/8 θα κορυφωθεί το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις θα είναι εκρηκτικό αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή απρόοπτα που θα σας αναστατώσουν. Είστε άτομα που δεν αντέχετε την καταπίεση και τους περιορισμούς, επομένως εάν το τελευταίο διάστημα έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις, τώρα θα νιώσετε ότι το ποτήρι ξεχείλισε και θα κάνετε την επανάσταση σας. Την ίδια ημέρα, βέβαια, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον Λέοντα και μέχρι τις 5/9 θα ευνοήσει στο έπακρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τον γάμο σας. Οι καταστάσεις σιγά-σιγά θα εξομαλυνθούν και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα. Στις 12/8 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που αφορούν τον σύντροφο και τη σχέση σας. Βρίσκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, όμως θα πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα και σύνεση και να μην λειτουργήσετε εν βρασμώ. Βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και μη διστάσετε να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα, όσο επίπονη κι αν είναι αυτή η διαδικασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας δημιουργεί έντονο κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και πυροδοτεί ίντριγκες και πάθη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε ένα μυστικό ερωτικό ειδύλλιο, ή σε μια ακραία κατάσταση η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα ή εμμονές. Προσοχή λοιπόν αυτές τις ημέρες, αφού μπορεί να χάσετε εύκολα τον έλεγχο των καταστάσεων και να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας ή ακόμα και με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσοχή επίσης στις επαφές μέσω διαδικτύου, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα άτομο που θα έχει άκρως χειριστική συμπεριφορά απέναντι σας. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο πραγματοποιείται στον πιο παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα ή παρελθοντικές καταστάσεις προκειμένου να τις επιλύσετε. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε έναν απολογισμό και να βάλετε επίλογο σε μια κατάσταση που έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει πλέον. Στις 14/8 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σας βγάζει από το καβούκι σας και σας καλεί να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας οι οποίοι θα σας συναρπάσουν και θα σας εξιτάρουν. Μη διστάσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο να πείτε αυτό που σκέφτεστε και να διεκδικήσετε τα θέλω σας με θάρρος και τόλμη.