Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/07/2024 – 14/07/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/07/2024 – 14/07/2024

Ο Ιούλιος έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις και αυτή η εβδομάδα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό το θετικό κλίμα για όλα τα ζώδια. Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό στις 08/07/2024. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι στα καλύτερα της και θα έχουμε πολύ ευχάριστες επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις. Θα ανταλλάξουμε μηνύματα και τηλεφωνήματα και δεν αποκλείεται να γίνουν καινούριες, καρμικές γνωριμίες. Η ημέρα αυτή θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρη και αισιόδοξη κυρίως για τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Επιπλέον, η Αφροδίτη κινείται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτές τις ημέρες θα σχηματίσει πολύ θετικές όψεις. Στις 08/07/2024 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες ή ξαφνικές εξελίξεις που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Στις 11/07/2024 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να συμφιλιωθούμε με ένα πρόσωπο ή για να εκφράσουμε το συναίσθημα μας. Από αυτές τις όψεις θα ευνοηθούν τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου. Στις 11/07/2024 θα κορυφωθεί επίσης το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια σταθεροποιητική όψη που χαρίζει ωριμότητα και ρεαλισμό και μας βοηθάει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Αργότερα την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 05/08/2024. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και θα μας χαρίσει λάμψη και αυτοπεποίθηση. Ετοιμαστείτε να γοητεύσετε τους γύρω σας και να βάλετε το φλερτ, τη διασκέδαση και την καλοπέραση στην καθημερινότητα σας χωρίς τύψεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με την εκρηκτική αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/07/2024. Αυτή η όψη πυροδοτεί έντονα πάθη και φέρνει μοιραίους έρωτες που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή μας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις μας ή να μας κατακλύσουν εμμονές, ανασφάλειες και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσπαθήστε λοιπόν να πάρετε μια απόσταση και να μην ωθήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, ειδικά αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια άκρως ευχάριστη κι ερωτική εβδομάδα για εσάς που θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Οι θετικές όψεις του Ερμή στις 08/07 τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση και να εκφράσετε όσα νιώθετε στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες μπορεί να ερωτευτείτε ή να κάνετε μια καρμική γνωριμία που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά. Αν είστε σε φάση μετακόμισης και θέλετε να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικογενειακά ζητήματα, τότε εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 11/07. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ενισχύει τον ρομαντισμό και χαρίζει κατανόηση και βαθιά ενσυναίσθηση. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, μια θέση που ταιριάζει ιδιαίτερα στην ιδιοσυγκρασία σας. Με τον πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας, ετοιμαστείτε μέχρι τις 05/08 να λάμψετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Θα έχετε καινούριες ερωτικές κατακτήσεις, θα κάνετε ευχάριστες γνωριμίες και θα νιώσετε ξανά επιθυμητοί και ακαταμάχητοι. Στις 12/07 η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει παθιασμένες στιγμές και μοιραίες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από φιλικές παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή θα είναι μια εβδομάδα εξωστρέφειας κι έντονης κοινωνικότητας για εσάς που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Στις 08/07 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικά νέα και μηνύματα ή αναπάντεχες εξελίξεις και συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά και μη διστάσετε να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να πειραματιστείτε. Στις 11/07 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι μια σταθεροποιητική όψη που χαρίζει λογική και ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις ή τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Την ίδια ημέρα, το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα χαρίζει κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας, επομένως είναι η στιγμή που θα βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας, θα ανοίξετε την καρδιά σας και θα προσπαθήσει ο ένας να μπει στη θέση του άλλου. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε όμορφες συναντήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ατόμων ή μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε τον χώρο σας, να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να περάσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, λίγη προσοχή χρειάζεται η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/07 μιας και μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι ή παιχνίδια εξουσίας με κοντινά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή θα είναι μια υπέροχη εβδομάδα για την κοινωνική σας ζωή, αγαπητοί Δίδυμοι, και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς. Οι ευνοϊκές όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή στις 08/07 θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας και θα μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις. Είναι η ιδανική ημέρα για να ανταλλάξετε μηνύματα, να επιδιώξετε μια συνάντηση ή να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνετε. Το κλίμα μέσα στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο ανάλαφρο και θα ανακτήσετε τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι με κάποιο τρόπο καρμικές για εσάς και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Από τις 11/07 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Καρκίνου και προχωράει στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κοινωνικότητα σας. Εάν μέσα στις προηγούμενες ημέρες είχατε εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας, τώρα θα καταφέρετε να κάνετε μια κουβέντα που θα σας συμφιλιώσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα γοητεύσετε τους γύρω σας με το λέγειν σας, επομένως εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να επικοινωνήσετε, να βγείτε ραντεβού ή να έρθετε σε επαφή με κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή θα είναι μια υπέροχη εβδομάδα για εσάς με θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σας, αφού η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και σχηματίζει πολύ αρμονικές όψεις. Πιο συγκεκριμένα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 08/07 υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σας χαροποιήσει ή να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που με κάποιο τρόπο θα σας ανανεώσει και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Σε κάθε περίπτωση, τολμήστε να πειραματιστείτε στον έρωτα και ελάτε σε επαφή με κόσμο γιατί μπορεί αυτές οι εκπλήξεις να έρθουν μέσα από παρέες, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 11/07 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις και σας βοηθάει να παγιώσετε μια σχέση ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσετε ένα ρομάντζο. Θα ρίξετε τις άμυνες σας και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε όσα νιώθετε, ειδικά αν ανήκετε στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο τώρα και οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση, επομένως είναι η κατάλληλη ημέρα για να δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ή για να μπείτε σε μια καινούρια ερωτική ιστορία γεμάτη ρομαντισμό και δοτικότητα.

ΛΕΩΝ

Ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Ο Ερμής έχει εισέλθει ήδη στο δικό σας ζώδιο και στις 08/07 θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας βελτιώνεται και μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές και συναντήσεις ή να λάβετε μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα είναι με κάποιο τρόπο καρμική για εσάς και θα σας ανοίξει καινούρια μονοπάτια. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά και μη διστάσετε να ανοιχτείτε και να κοινωνικοποιηθείτε. Από τις 11/07 θα εισέλθει και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και ξεκινάει ένα άκρως ερωτικό διάστημα για εσάς. Με τον πλανήτη του έρωτα, των σχέσεων και των απολαύσεων στο πλευρό σας μέχρι τις 05/08, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Κάθε Λέοντας επιθυμεί με κάποιο τρόπο να λάμψει και να ξεχωρίσει και τώρα θα είναι επιτέλους αυτή η στιγμή για εσάς. Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητισμό και θα έχετε καινούριες ερωτικές κατακτήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας θα ομαλοποιηθεί, θα λύσετε τις διαφορές σας χωρίς εντάσεις και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/07 χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς γιατί μπορεί τα πάθη να είναι ανεξέλεγκτα και να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή θα είναι μια πολύ όμορφη εβδομάδα για εσάς με έντονη κοινωνική ζωή καθώς και φίλους που θα παίξουν πολύ υποστηρικτικό ρόλο. Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 08/07 σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που φέρνει απρόοπτα και εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν. Ίσως να κάνετε μια καινούρια γνωριμία με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο ή να μπει στη ζωή σας ένα αντισυμβατικό άτομο που με κάποιο τρόπο θα σας ανανεώσει. Στις 11/07 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου ευνοεί τις δεσμεύσεις και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Τώρα όλα είναι πιο ξεκάθαρα και γνωρίζετε ποιον άνθρωπο θέλετε δίπλα σας για να κάνετε όνειρα για το μέλλον μαζί του. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια ειδυλλιακή όψη για εσάς που είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να εκφραστείτε συναισθηματικά ή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα και θα εγκαινιάσει ένα πιο εσωστρεφές διάστημα για εσάς το οποίο όμως προσφέρεται για ενδοσκόπηση ή για να απαλύνετε πληγές του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή θα είναι εβδομάδα με έντονη κοινωνική ζωή για εσάς, αφού ο Ερμής έχει εισέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Λέοντα και σας κάνει πιο εξωστρεφείς από το προηγούμενο διάστημα. Στις 08/07 θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, συναντήσεις κι επαφές. Οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς και θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε καινούριες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από ομάδες ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να οργανώσετε τις διακοπές σας. Από τις 11/07 θα εισέλθει και η Αφροδίτη με τη σειρά της στο ζώδιο του Λέοντα και θα νιώσετε ακόμα πιο αγαπητοί στον περίγυρο σας. Θα μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες, θα διευρύνετε τον κύκλο σας. Στις 12/07 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναζωπυρώνει πάθη και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση ή μια διαδικτυακή γνωριμία να εξελιχθεί σε ένα ερωτικό ειδύλλιο. Τα συναισθήματα τώρα μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εμμονές, ανασφάλειες ή αμφιβολίες σχετικά με ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι ως προς τα «θέλω» σας και να μείνετε μακριά από παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας που θα υπονομεύσουν τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για μια άκρως ευνοϊκή εβδομάδα με θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και, λίγο πριν μετακινηθεί στον Λέοντα στις 11/07, θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις ειδικά για όσους ανήκετε στους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών. Πιο συγκεκριμένα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08/07 φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά τώρα, επομένως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να πειραματιστείτε με τη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 11/07 το σταθεροποιητικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι μια όψη που μιλάει για δέσμευση και σας βοηθάει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Τώρα όλα είναι πιο ξεκάθαρα και ξέρετε εσείς οι ίδιοι τι θέλετε από τις σχέσεις σας. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που σας βοηθάει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και να εξομαλύνετε τις διαφορές σας. Υπάρχει περισσότερη κατανόηση και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία σε ένα ταξίδι ή να ζήσετε ειδυλλιακές στιγμές με ένα πρόσωπο αρκεί να αφεθείτε ολοκληρωτικά. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/07, μιας και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή θα είναι μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα για εσάς, αφού ο Ερμής έχει ήδη εισέλθει στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι οι αρνητικές σκέψεις και οι αμφιβολίες έχουν φύγει και έχετε αρχίσει να ανακτάτε την αισιοδοξία και τη θετική σας σκέψη. Στις 08/07 οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία και τον Βόρειο Δεσμό φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις, επαφές και συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο το ξεκίνημα της εβδομάδας για να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο ή για να βγείτε ραντεβού. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι με κάποιο τρόπο καρμικές για εσάς και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στις 11/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα εκτοξεύει στα ύψη το συναίσθημα και αυτό σημαίνει ότι θα ζήσετε ρομαντικές ή οικογενειακές στιγμές, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες των τελευταίων ημερών. Είναι μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Μη διστάσετε να ανοίξετε τα εσώψυχα σας και να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Αργότερα την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη προχωράει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει έως τις αρχές Αυγούστου. Αυτή η θέση ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας, γιατί σας βγάζει από τη ρουτίνα και ευνοεί ταξίδια και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά. Θα βρείτε ξανά τον ενθουσιασμό σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε περισσότερα ρίσκα στον έρωτα και να μπείτε σε νέες περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ όμορφη εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, επομένως φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Η Αφροδίτη κινείται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 08/07 σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες ή γεγονότα και εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Δεν θα λείψει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μέσα στη σχέση σας, αρκεί να τολμήσετε να πειραματιστείτε και να βγείτε για λίγο έξω από τα συνηθισμένα. Στις 11/07 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι η ιδανική όψη για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία σας. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια πολύ γλυκιά όψη που μιλάει για κατανόηση και συμφιλίωση και θα επηρεάσει κυρίως του Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Τώρα η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως ρομαντική και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ανοίξτε την καρδιά σας και μη διστάσετε να «μαλακώσετε» και να δείξετε τα πιο ευάλωτα κομμάτια σας. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και οι σχέσεις αποκτούν περισσότερο πάθος κι ένταση. Η σεξουαλική διάθεση αυξάνεται κι επιπλέον θα επιδιώξετε να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Προσπαθήστε μόνο να ελέγξετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανήτες έχουν ήδη αρχίσει να μετακινούνται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στην προσωπική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Στις 08/07 οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό βελτιώνουν την επικοινωνία και φέρνουν ευχάριστες επαφές ή καινούριες, καρμικές γνωριμίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε συζητήσεις, να εκφραστείτε και να επιδιώξετε συναντήσεις και ραντεβού. Από τις 11/07 θα εισέλθει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα και μοίρασμα. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα βελτιωθεί και θα λειτουργήσετε πιο διπλωματικά προκειμένου να βρείτε μια κοινή γραμμή με τον/η σύντροφο σας. Θα είστε λοιπόν πιο πρόθυμοι να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας και θα εστιάσετε σε αυτά που σας ενώνουν. Αν είστε αδέσμευτοι, με την Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις αρχές Αυγούστου θα έχετε καινούριες κατακτήσεις και δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια σχέση ή να ξεκινήσει μια καινούρια ερωτική ιστορία. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/07 χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς γιατί μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες και να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις ή παιχνίδια ελέγχου. Προσπαθήστε λοιπόν να τιθασεύσετε τις παρορμήσεις και τα πάθη σας και μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική για εσάς ήδη από το ξεκίνημα της, αφού στις 08/07 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να έχετε κεραυνοβόλους έρωτες, ευχάριστες εξελίξεις και εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, επομένως μη διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, να επιδιώξετε συναντήσεις και να στείλετε μηνύματα. Στις 11/07 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι μια όψη σταθεροποίησης που έρχεται να οριστικοποιήσει μια κατάσταση. Τώρα είστε πιο σίγουροι για τα «θέλω» σας και θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Επιπλέον, θα δείτε πιο ξεκάθαρα εάν μια ερωτική σχέση έχει γερές βάσεις και μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω. Την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται η πιο γλυκιά και ρομαντική όψη της εβδομάδας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Ένα καινούριο ειδύλλιο ξεκινάει και κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε ή να νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθύς των τελευταίων ημερών. Είναι επίσης η κατάλληλη ευκαιρία για να ρίξετε τις άμυνες σας και να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα ζήσετε ειδυλλιακές στιγμές με το ταίρι σας και θα εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση όσα νιώθετε ο ένας για τον άλλον.