Tι αλλάζει μέσα στην εβδομάδα που θα βελτιώσει τη διάθεση 4 ζωδίων;

Tι αλλάζει μέσα στην εβδομάδα που θα βελτιώσει τη διάθεση 4 ζωδίων;

Tι αλλάζει μέσα στην εβδομάδα που θα βελτιώσει τη διάθεση 4 ζωδίων;

Μια εβδομάδα πλούσια σε όψεις ξεδιπλώνεται μπροστά μας, με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη που όχι μόνο συμμετέχει στις όψεις αλλά αλλάζει και ζωδιακό περιβάλλον, καθώς στις 11/07/2024 προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 05/08/2024. Όμως μέχρι να φτάσουμε στη μοναδική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας ας δούμε τις όψεις στις οποίες συμμετέχει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου. Τη Δευτέρα 08/07/2024 σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που δημιουργεί έντονους ερωτικούς κραδασμούς. Η όψη αυτή ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις ή μπορεί να φέρει σχεδόν ουρανοκατέβατα σενάρια λύσεων. Κάποια μπορεί να φαίνονται «τρελά», αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποτρέπει από το να τα φανταστούμε ή να τα υλοποιήσουμε. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι χάνουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα. Η Δευτέρα είναι από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ευχάριστες επαφές, γιατί ο Ερμής σχηματίζει ταυτόχρονα αρμονικές όψεις με τον Δία και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα).

Στις 11/07/2024 η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο θα σχηματίσει μια γλυκιά όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα ευνοώντας την έκφραση των συναισθημάτων μας, τη δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές προσπάθειες, τα ταξίδια, την επαφή μας με τη θάλασσα αλλά και το υγρό στοιχείο γενικότερα. Την ίδια μέρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Κρόνο, μια ιδιαίτερα παραγωγική και αποτελεσματική όψη για να αναλάβουμε δράση ή να κάνουμε μακροπρόθεσμα πλάνα. Θετική όψη για επαφές με ανωτέρους, προϊσταμένους, αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και ξυπνάει μέσα μας την ανάγκη διασκέδασης, έρωτα, πάθους, ομορφιάς, απολαύσεων. Θα επηρεάσει θετικά Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Στις 12/07/2024 σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια όψη που δείχνει έντονα και ταραχώδη συναισθήματα στον έρωτα, ένταση και παθιασμένες αντιδράσεις, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις, θέματα εμπιστοσύνης, καχυποψία, αίσθημα προδοσίας ή απώλειας και οικονομικά προβλήματα. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Την Κυριακή 14/07/2024 σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό που θα στρέψει την προσοχή μας στις σχέσεις μας, διαπροσωπικές κι επαγγελματικές, οδηγώντας μας να κάνουμε ακόμη και τις πιο δυσάρεστες συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βελτιωθεί η διάθεση τους μέσα στην εβδομάδα από 08/07/2024-14/07/2024

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Την ίδια μέρα οι θετικές όψεις του Ερμή μπορεί να βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο να κάνετε κάποιο χόμπι ή ένα ταλέντο σας πηγή εσόδων αν το αξιοποιήσετε. Τι είναι αυτό που σας αρέσει να κάνετε περισσότερο και σας δίνει ικανοποίηση; Μήπως μπορεί να το μετατρέψετε από απλό χόμπι σε επάγγελμα; Θετική μέρα η Δευτέρα τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Αν έχετε σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις αξιοποιήστε την. Στις 11/07 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια ιδιαίτερα τρυφερή και συναισθηματική όψη που σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους αλλά και πιο δημιουργικούς. Βρείτε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι γεμίζει την καρδιά σας και σας αποσπά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι εξιδανικεύσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο (εραστές, φίλους, οικογένεια) όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (συνεργάτες, ανωτέρους, υφισταμένους κλπ.). Ακόμη, όσο κι αν θέλετε να στηρίξετε κάποιον πρέπει να κατανοήσετε ότι ο ρόλος σας είναι βοηθητικός. Μη σας πιάνει το σύνδρομο του σωτήρα. Την ίδια μέρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Έτσι μπορεί να νιώθετε αρκετά πιο κουρασμένοι, αλλά και πιθανώς αρκετά μπερδεμένοι σε αυτή τη φάση. Από τη μια η δυναμική πλευρά σας θέλει να αναλάβετε δράση, να ενισχύσετε τη δουλειά σας ή να ξεκινήσετε κάποιο νέο πρότζεκτ, κι από την άλλη είναι σαν να έχετε μια άρνηση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και προτιμάτε να αφήνετε τον χρόνο να περνά. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι δεν είναι ανάγκη να πιέζετε τον εαυτό σας. Παρατηρήστε τα πράγματα σε βάθος και μη βιάζεστε. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες μετά το καλοκαίρι να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια μέρα θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο και θα δημιουργήσει θετικότερο κλίμα στις σχέσεις και κυρίως στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα συμπορεύεται για αρκετές εβδομάδες με τον Ερμή και τον Ήλιο στον ίδιο τομέα της δημιουργίας, του έρωτα, της χαράς και της διασκέδασης. Μέχρι τις 05/08 θα έχετε χρόνο να απολαύσετε την επιρροή αυτή της Αφροδίτης. Την επόμενη μέρα, στις 12/07, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Προσέξτε λίγο περισσότερο τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις και μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά είναι αρκετά ήπιες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει μια οικονομική βοήθεια που δεν την περιμένατε ίσως, ακόμη κι αν ο χαρακτήρας της είναι προσωρινός. Επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εξαιρετική η Δευτέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, θετικά μηνύματα και ειδήσεις από το στενό σας περιβάλλον. Στις 11/07 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο, καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα που επηρεάζει τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται να προσέξετε είναι τα έξοδα και οι υπερβολές στη διαχείριση των οικονομικών σας. Οι πολλές γενναιοδωρίες στους αγαπημένους σας μπορεί να σας βγάλουν εκτός… προϋπολογισμού. Ακόμη προσέξτε σε νέες γνωριμίες και σχέσεις πόσα πολλά αποκαλύπτετε για τον εαυτό σας χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να εμπιστευθείτε. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε αυτή τη φάση σε θέματα επαγγελματικά. Αν έχετε κάποια ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, και είναι λογικό με τον Δία στο ζώδιο σας να συμβαίνει κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να μη βιάζεστε. Χρειάζεται οργάνωση, μεθοδικότητα και πειθαρχία. Η επαγγελματική αναρρίχηση είναι μαραθώνιος και όχι κούρσα ταχύτητας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον φιλικό σας Λέοντα κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο όμορφη, ανεβάζοντας τη διάθεση σας, ενώ θα είναι εξαιρετικά βοηθητική η συμβολή της σε επίπεδο δημιουργικό αλλά και επικοινωνιακό. Από τώρα μέχρι τις 05/08 θα είστε σε μια ιδιαίτερα κοινωνική, δημιουργική αλλά και εξωστρεφή διάθεση. Φυσικά θα σας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια, εκδρομές με φίλους και διακοπές. Την επόμενη μέρα από την είσοδο της στον Λέοντα, στις 12/07 θα βρει απέναντι της τον Πλούτωνα μες τον άξονα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των προτάσεων, των συμφωνιών αλλά και των επαφών αγαπητοί μου Δίδυμοι, που αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει μια κουραστική και απαιτητική περίοδο σε πνευματικό επίπεδο κυρίως. Ιδέες, συζητήσεις, προτάσεις, πλάνα, από τη μια θα σας γεμίζουν ενθουσιασμό κι από την άλλη στρες και άγχος πώς θα τα βγάλετε πέρα και πώς θα ανταποκριθείτε σε όλα όσα έχετε αναλάβει. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε τις σχέσεις σας τόσο σε φιλικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας τη μέρα αυτή. Μην μπαίνετε σε παιχνίδια εξουσίας γιατί κανείς δεν πρόκειται να βγει νικητής. Μπορεί άνθρωποι που τους νομίζατε υποστηρικτές σας να συμπεριφέρονται με τον αντίθετο ακριβώς τρόπο. Μην ανακατεύεστε εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Μη δραματοποιείτε καταστάσεις και αφήστε τις μέρες να περάσουν ήπια. Η εβδομάδα τελειώνει με περισσότερη ηρεμία και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό. Σαφώς τα επαγγελματικά άγχη και οι αγωνίες δεν τελειώνουν, αλλά το Σαββατοκύριακο θα σας βρει με πιο γλυκιά διάθεση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές για το ζώδιο σας, καθώς ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αν έχετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, να προτείνετε νέες ιδέες στη δουλειά ή να ψάξετε τις προοπτικές σας σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον αξιοποιήστε στο έπακρο την ημέρα. Στις 11/07 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα σας δίνει έμπνευση και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Αξιοποιήστε την επιρροή της όψης τόσο σε θέματα δουλειάς, αλλά και για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή ακόμη και τη φυσική σας κατάσταση. Εξαιρετική όψη αν θέλετε να φύγετε ένα ταξιδάκι ή να ξεκινήσετε διακοπές. Προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε ειδικά όταν ξέρετε ότι πιθανώς δύσκολα θα κρατήσετε. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου προς τον Κρόνο την ίδια μέρα σας δημιουργεί δεύτερες σκέψεις ίσως σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά μιας συνεργασίας. Βέβαια διαπραγματεύσεις σε μυστικό και παρασκηνιακό επίπεδο μπορεί να πάνε καλύτερα. Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας την ίδια μέρα και υπόσχεται μέχρι τις 05/08 καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης, χαράς, αλλά και μεγαλύτερες δόσεις ρομάντζου και διακοπών. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα τόσο σε θέματα ομορφιάς, διακοπών, σχέσεων. Με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 12/07, μια ερωτική σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια επαγγελματική συνεργασία κυρίως για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου. Τα συναισθήματα σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να σας βγαίνει και μια τάση ζήλιας. Όμως αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο πρώτα είναι η δική σας υγεία και φυσική κατάσταση αλλά και οι προσωπικές σας ανάγκες. Ναι δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή με τον Άρη κόντρα στο ζώδιο σας να παλεύετε για όλα και να σας μένει χρόνος για σας τους ίδιους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το και πείτε και μερικά «όχι» σε όσους εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Το τέλος της εβδομάδας είναι αρκετά πιο ήπιο και θα σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να προκύψει στο ξεκίνημα της εβδομάδας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό. Η Δευτέρα είναι μια τυχερή μέρα καθώς ταυτόχρονα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ερμή προς τον Δία, αλλά και το τρίγωνο προς τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα). Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον και σε θέματα σπουδών ή ταξιδιών. Στις 11/07 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Με την όψη αυτή αξίζει να δείξετε το συναίσθημα σας, την αγάπη και την τρυφερότητα σας στον σύντροφό σας. Αυτή η όψη δεν αφορά μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Έτσι μπορεί να έχετε εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο πορτοφόλι σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι οι υπερβολές και το ρίσκο ορμώμενοι από υπεραισιοδοξία. Ευτυχώς το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου την ίδια μέρα σας προσγειώνει στις υποχρεώσεις σας. Η διάθεση σας φαίνεται ότι θα είναι γιο γιό με κάποια πρόσωπα είτε από το επαγγελματικό περιβάλλον είτε ακόμη κι από το οικογενειακό. Ίσως νιώθετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας. Προσέξτε όμως πώς θα εκφράσετε τη δυσαρέσκεια ή τα παράπονα σας. Αργότερα την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο ιδιαίτερα ταιριαστό με το δικό σας, και ξεκινά τη συμπόρευση της με τον Ερμή που βρίσκεται ήδη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 26/07. Τόσο σε ερωτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο θα είστε πραγματικά στα νερά σας με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 05/08. Είτε είστε μόνοι-ες είτε σε σχέση θα απολαύσετε ένα διάστημα ικανοποίησης, χαράς και ελευθερίας στις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και επεκτατική επιρροή για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και θα απολαύσετε τόσο τις διακοπές και τα ταξίδια σας όσο και τις εξόδους και τις εκδρομές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια ερωτική σχέση σε κάποιο από αυτά τα ταξίδια ή να γοητευθείτε από ένα άτομο που έχει διαφορετική εθνικότητα από σας. Βοηθητική θα είναι η επιρροή της και σε θέματα σπουδών αλλά και στα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον. Στις 12/07 έχουμε την πρώτη της όψη, την αντίθεση της με τον Πλούτωνα, που σας καλεί να προσέξετε ιδιαίτερα σε φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες ή να βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και παράπονα αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας την ίδια μέρα. Η επιθυμία σας να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, να εξελιχτείτε, να σημειώσετε πρόοδο, σκοντάφτει ίσως στις συνθήκες των ημερών, στην κούραση που μπορεί να νιώθετε, αλλά και στην υπερφόρτωση της καθημερινότητας σας από ασχολίες και υποχρεώσεις. Προσέξτε αγαπητοί μου Τοξότες πόσα πράγματα αναλαμβάνετε ή δεσμεύεστε να φέρετε εις πέρας αν δεν θέλετε να τινάξετε το νευρικό σας σύστημα και τη φυσική σας κατάσταση στον αέρα. Θέλει μέτρο και αυτή η εβδομάδα. Κατανοώ την ανάγκη σας να ανοίξετε τα φτερά σας, να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας προσωπικά, επαγγελματικά, στις σπουδές, να βιώσετε νέες εμπειρίες καθώς το προηγούμενο διάστημα σας ζόρισε με την στατικότητα του, αλλά πρέπει να κάνετε τα ανοίγματα σταδιακά αλλιώς θα ξετινάξετε τον οργανισμό σας προσπαθώντας να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες δεσμεύσεις. Στο τέλος χωρίς να το θέλετε θα αρχίσετε να δείχνετε αναξιόπιστοι σε όλους αυτούς που υπόσχεστε κάτι. Η εβδομάδα στο τέλος της σας απαλλάσσει από το μεγάλο στρες για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης ευνοεί τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις το Σαββατοκύριακο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.