Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/06/2021 – 13/06/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/06/2021 – 13/06/2021

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι σαφώς η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και συνήθως οι Ηλιακές σηματοδοτούν νέες ενάρξεις στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων η έκλειψη μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τον τρόπο που επικοινωνούμε. Οι πιο στενές όψεις της έκλειψης είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργούν μια περίεργη κατάσταση σύγχυσης, μη επιτρέποντας μας να δούμε ρεαλιστικά την προσωπική μας ζωή και να αποτιμήσουμε σωστά τις σχέσεις μας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε δηλώσεις και αλλαγές εκείνες τις μέρες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και πάρτε τις τελεσίδικες αποφάσεις σας μετά τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Την Παρασκευή 11/6 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα κάνοντας τον έρωτα, τις επιθυμίες μας, αλλά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που ευνοεί τις εκπλήξεις, τα απρόσμενα δώρα και τις ξαφνικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και ερωτικής διάθεσης.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι αλλάζει από αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και δεν είναι άλλο από την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Λέοντα την Παρασκευή 11/6 στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της διασκέδασης. Αν είστε μόνες-οι είναι ίσως η πιο θετική ένδειξη για να ξεκινήσει ο τομέας αυτός να έχει κινητικότητα και εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Βασικά αυτό που αλλάζει είναι η ίδια σας η διάθεση που αποκτά μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θα νιώθετε πιο έτοιμοι να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας πιο ανοιχτά. Κι όταν μπαίνετε σε αυτή τη διάθεση είναι αλήθεια πως δύσκολα σας αντιστέκονται, γι’ αυτό μη διστάσετε καθόλου να δείξετε τον καλύτερο και πιο ερωτεύσιμο εαυτό σας. Αν είστε δεσμευμένοι είναι σαν να επιστρέφει η χαρά στη σχέση και θα μοιραστείτε με το ταίρι σας πολλές δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη χαρά, είτε είναι έξοδοι, εκδρομές, στιγμές γέλιου, αλλά και σε σεξουαλικό επίπεδο περισσότερη ευχαρίστηση και έντονη επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή δεν κάνει προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή, διότι είναι τόσα πολλά όλα τα υπόλοιπα που σας απασχολούν που μοιραία αυτός ο τομέας μένει πίσω. Βέβαια η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα και τις σχέσεις, είναι σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Καρκίνο κι αυτό είναι βοηθητικό για όσες-ους έχετε σχέση να νιώθετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια σε μια ασταθή και μεταβαλλόμενη περίοδο με εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, από την άλλη, σε αυτή τη φάση αυτό που κινεί το ενδιαφέρον σας είναι να κάνετε μια γνωριμία που μπορεί να σας παρέχει συναισθηματική κάλυψη και εμπιστοσύνη. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας στις 13/6 σας κάνει να νιώθετε ότι θα θέλατε κάτι να αλλάξει στη ζωή σας. Όμως οι αλλαγές ποτέ δεν έρχονται απέξω. Ξεκινούν από μέσα μας κι αν κάτι πρέπει να αλλάξετε σε αυτή τη φάση είναι ο τρόπος που σκέφτεστε και μπαίνετε σε μια σχέση. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα εξακολουθήσει και τα επόμενα χρόνια, απαιτεί να γίνετε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι στην προσέγγιση σας στις σχέσεις. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να φιλοξενείς μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου όπως αυτή της 10ης Ιουνίου, είναι συνήθως οιωνός αλλαγών στη ζωή σου μέσα στη γενέθλια χρονιά. Φυσικά αυτό επηρεάζει περισσότερο όσες-ους έχετε γενέθλια από τις 8 μέχρι τις 12 Ιουνίου κι η επιρροή φυσικά αφορά και στον έρωτα και τις σχέσεις. Επειδή σε αυτή τη φάση ο κυβερνήτης σας και κυβερνήτης της έκλειψης Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να κάνετε συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις του παρελθόντος, να έχετε κάποια επιστροφή ή να σας πιάνει μεγαλύτερη νοσταλγία για μια παλιά σχέση που δεν ολοκληρώθηκε όπως θα επιθυμούσατε. Από την άλλη, μπορεί να βλέπετε ότι οι προσδοκίες ή οι απαιτήσεις που έχετε στη σχέση σας είναι ανεδαφικές και στηρίζονται περισσότερο στις δικές εξιδανικεύσεις και όχι στην πραγματικότητα του άλλου. Η έκλειψη σας βοηθά λοιπόν να δείτε την αλήθεια στην ερωτική σας ζωή είτε είστε μόνες-οι είτε σε σχέση για να ξέρετε και πού βαδίζετε. Κάποιες μπορεί να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε άλλο μια σχέση και είστε έτοιμες-οι να γυρίσετε σελίδα. Ενώ άλλοι μπορεί ακριβώς το αντίθετο, να κάνετε μια νέα αρχή που θα οδηγήσει σε περισσότερη ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας εντείνοντας τα συναισθήματα σας, κυρίως αν είστε γεννημένες-οι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που νιώθετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον γι’ αυτό, αλλά δεν το έχετε δείξει ακόμη, εκμεταλλευτείτε την ταυτόχρονη επιρροή του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας για να γνωστοποιήσετε τα συναισθήματα σας ή να δώσετε ένα πράσινο φως. Αν είστε σε σχέση εκπλήξτε τον σύντροφο σας με την εκδήλωση της ερωτικής σας επιθυμίας, διότι μόνο καλό μπορεί να κάνετε στη σχέση σας. Η έκλειψη στις 10/6 μπορεί να σας βρει σε μια φάση αμφιβολίας, ειδικά αν εμπλέκεται με κάποιο τρόπο και το παρελθόν σας. Επειδή όμως είναι πολύ ενεργός και ο Ποσειδώνας σε αυτή την έκλειψη, καλά θα κάνετε να μην πάρετε αποφάσεις τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Κυριακή δείχνει μια ευχάριστη έκπληξη που μπορεί να προέλθει από τον τομέα του έρωτα και μάλιστα ξαφνικά και κεραυνοβόλα.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Ηλίου είναι πάντα μια σημαντική επιρροή για έναν Λέοντα, καθώς ο Ήλιος είναι κυβερνήτης σας. Το ζώδιο που πραγματοποιείται βέβαια, οι Δίδυμοι, στις 10/6 είναι φιλικό προς το δικό σας, αλλά δεν παύει να δημιουργεί κάποιες δονήσεις στον άξονα φιλικών – ερωτικών σχέσεων που πιθανώς να φέρουν στην επιφάνεια μια απογοήτευση ή μια σύγχυση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Κάποιες φορές μπορεί να καταλύονται τα όρια σε μια σχέση κι έτσι μια φιλική σχέση σας να σας δει ή να τη δείτε με άλλο μάτι. Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη, του πλανήτη της επιθυμίας, της σεξουαλικότητας, στο ζώδιο σας. Σιγά σιγά αφήνετε το παρασκήνιο και μπαίνετε γερά στο προσκήνιο διεκδικώντας τον έρωτα. Το σεξαπίλ σας θα είναι τόσο έντονο που δύσκολα θα περνά απαρατήρητο. Αν είστε μόνες-οι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε σε σχέση να της κάνετε κάποιες ερωτικές τονωτικές ενέσεις. Η επιρροή θα είναι ακόμη πιο έντονη μετά τις 27/6 που θα περάσει στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα είναι έντονη, γεμάτη αναταράξεις όχι όμως απαραίτητα στοχευμένες στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε εσείς να μην μεταφέρετε το κλίμα και στη σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι. Η έκλειψη στις 10/6 αφορά κυρίως την κατεύθυνση στη ζωή σας και τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών κι εκεί φαίνεται ότι μπορεί να θέτετε υποψηφιότητα για αλλαγές στους επόμενους μήνες. Αν είστε μόνες-οι, μολονότι δεν θα μπορούσα να την περιγράψω ως την πλέον ερωτική εβδομάδα για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, υπάρχει μια όψη στο τέλος της, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό που μπορεί να ανοίξει μια χαραμάδα προσδοκίας για μια νέα γνωριμία και μάλιστα με την ποιότητα του ξαφνικού ή του κεραυνοβόλου. Αρκεί να είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι στο να δοκιμάσετε σε μια σχέση που πιθανώς σας ξεβολεύει από τα δεδομένα που έχετε στο μυαλό σας για το πώς πρέπει να είναι ο ιδανικός έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η εβδομάδα που ξεκινά όχι όμως τόσο σε επίπεδο ερωτικό, αλλά σε άλλους τομείς, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 που κυριαρχεί ως επιρροή περισσότερο αφορά στον τομέα των μελλοντικών σας σχεδίων, των φίλων και των συνεργατών, παρά ευθέως στα ερωτικά σας. Αν είστε σε σχέση, μάλιστα, θα μπορούσατε να περάσετε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με φίλους και τον σύντροφο σας και να κανονίσετε μαζί τους και κάποιες εξόδους ή γιατί όχι και κάποια εκδρομή. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα την Παρασκευή 11 Ιουνίου δείχνει ότι τις επόμενες εβδομάδες οι φιλικές σας σχέσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, αλλά ακόμη και στα προσωπικά σας. Μπορεί αν είστε μόνες-οι μέσω φίλων να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ερωτικά. Μπορεί επίσης κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αναστολές και τις φοβίες σας αν είχατε βγει από κάποια σχέση και να σας πείσει να ξαναδοκιμάσετε να φλερτάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 λαμβάνει χώρα μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και δημιουργεί συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, ενώ κάτω από την επιρροή της μπορεί να παίρνετε ίσως απόφαση να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή σε μια νέα κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν όπως θα θέλατε ή είναι πολύ αμφιλεγόμενες για σας ακόμη κι αν σας προκαλούν έλξη. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι και σε σύγχυση σε σχέση με τη δράση σας. Άλλοι μπορεί να έχετε να παλέψετε με τους δικούς σας δαίμονες της καχυποψίας και της έλλειψης εμπιστοσύνης, σε κάθε περίπτωση όμως επικεντρωθείτε πιο πολύ στον εαυτό σας και πριν πάρετε αποφάσεις συγκεκριμενοποιήστε τα θέματα σας. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από την Παρασκευή στον τομέα της καριέρας θα δώσει ώθηση κυρίως στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή προς το παρόν τουλάχιστον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, δημιουργεί σύγχυση στην προσωπική σας ζωή ή στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών γενικότερα. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε διλήμματα σε σχέση με τη δράση σας σε μια σχέση. Μπορεί μια ερωτική ιστορία να έχει κάνει τον κύκλο της κι όσο και να θέλετε να της δώσετε το φιλί της ζωής απλώς αυτό να μην γίνεται. Κάποιες φορές το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε ότι έρχεται το τέλος, ακόμη κι αν δεν είμαστε ευτυχισμένοι και δεν περνάμε καλά σε μια σχέση. Αν ξεπεράσετε τον φόβο του τέλους θα δείτε πόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα μετά. Η Ηλιακή έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνετε κάτω από την επιρροή της και μια νέα γνωριμία. Απλώς δεν πρέπει να είστε βιαστικοί στην εκτίμηση σας, καθώς καραδοκεί ο Ποσειδώνας που μπορεί να δημιουργεί ομιχλώδεις συνθήκες προς το παρόν. Κάποιοι μπορεί να μην έχετε θέματα στη σχέση, αλλά κάποιο πρόβλημα που αφορά στην οικογένεια ή στον χώρο του σπιτιού. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα στις 11/6 θα βοηθήσει να δυναμώσετε και να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά μια έντονη εβδομάδα όχι τόσο για την ερωτική σας ζωή όσο για τα θέματα της δουλειάς και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, καθώς η Ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα μέσα σε αυτό τον τομέα. Οι αλλαγές λοιπόν που μπορεί να προκύψουν και η ασάφεια και η σύγχυση κάτω από την οποία μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε αφορούν τελείως διαφορετικούς τομείς από τα ερωτικά. Αντιθέτως σε αυτό τον τομέα υπάρχουν πολύ πιο θετικές ενδείξεις, καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει με τον Ουρανό μια ιδιαίτερα θετική όψη εξαγώνου που μπορεί να βοηθήσει να ανθίσει ο έρωτας στη ζωή σας. Αν είστε μόνες-οι δεν έχετε παρά να γκρεμίσετε τους τοίχους που ορθώνετε, διότι φοβάστε να μην πληγωθεί η καρδιά σας και να φανείτε δεκτικοί σε ένα φλερτ. Άλλωστε με αυτή την όψη χρειάζεται να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μην αποκλείετε καμία πιθανότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι ιδιαίτερα έντονη για τα θέματα της καρδιάς, καθώς η Ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, των γνωριμιών, μπορεί να φέρει ξαφνικά και απρόοπτα στις σχέσεις σας. Η έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη δίνοντας την ελπίδα ότι ακόμη κι αν κάτι τελειώσει θα ξεκινήσει κάτι καινούριο και μάλιστα αρκετά ελπιδοφόρο. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να βιώσετε κάποια σύγχυση σε σχέση με το τι πρέπει να πράξετε. Μπορεί να προκύπτει μια νέα γνωριμία μεν, αλλά κάτι να σας ενοχλεί ή πιθανώς να έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να δώσετε πολλά παραπάνω από αυτά που παίρνετε. Γενικότερα τις αμφιβολίες και τις αμφισβητήσεις μπορεί να μην καταφέρετε να τις γλιτώσετε σε αυτή τη φάση. Στις 11/6 περνά στον τομέα των σχέσεων ο Άρης στον Λέοντα, κάνοντας τις σημαντικές σχέσεις προτεραιότητα των επόμενων εβδομάδων. Ξεκινά μια σημαντική περίοδος που θα κάνετε ξεκαθαρίσματα ή θα υποδεχτείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου φιλοξενεί την Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου που στρέφει την προσοχή σας σε άλλους τομείς κι όχι τόσο πολύ στα ερωτικά και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Είναι μια έκλειψη που μπορεί να δημιουργήσει κρίσεις σε οικογενειακό επίπεδο ή να σας οδηγήσει σε μια αλλαγή σπιτιού τους επόμενους μήνες αν σας αφορά ευθέως η επιρροή της. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι η κύρια επιρροή στον αισθηματικό τομέα για σας και μάλιστα αν είστε μόνες-οι, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να έχετε κάποιες ευκαιρίες για γνωριμίες ακόμη και στη γειτονιά που διαμένετε ή σε κάποια έξοδο ή και σ’ ένα ταξιδάκι αναψυχής. Η όψη αυτή φημίζεται για τους ξαφνικούς και τους κεραυνοβόλους έρωτες που μπορεί να αλλάξουν τελείως τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της για να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο σας για να μην ρουτινιάζετε και βαριέστε και οι δυο.