Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/03/2022 – 13/03/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/03/2022 – 13/03/2022

Ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν περάσει ήδη από τις 06/03/2022 στο ζώδιο του Υδροχόου και πλέον αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας μέσα από ένα πιο αντικειμενικό και ψυχρό πρίσμα. Το ζώδιο του Υδροχόου μας καλεί να βγούμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας, να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε τα όρια μας. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα έρθουμε αντιμέτωποι με εκπλήξεις στο ερωτικό κομμάτι ή θα νιώσουμε εμείς οι ίδιοι την ανάγκη να κάνουμε πιο αντισυμβατικές σχέσεις και να βάλουμε στη ζωή μας άτομα τα οποία μας εξάπτουν σε εγκεφαλικό επίπεδο και μας βοηθάνε να εξελιχθούμε και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Στις 10/03/2022 ο πλανήτης της επικοινωνίας, δηλαδή ο Ερμής, θα αφήσει τον Υδροχόο και θα κάνει την είσοδο του στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως και τις 27/03/2022. Οι Ιχθύες συνδέονται με το όνειρο, τη φαντασία και τα συναισθήματα, ενώ ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής και της κριτικής σκέψης. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτή η θέση μπορεί να μην είναι η ιδανική θέση για την επικοινωνία και τις επαφές μας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, ασάφεια και μπερδέματα. Ωστόσο, θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να ονειροπολήσουμε και να συναισθανθούμε σε βάθος τους γύρω μας. Είναι λοιπόν μια ιδανική θέση για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να δείξουμε κατανόηση ή ακόμα και να δώσουμε συγχώρεση στους άλλους. Στις 13/03/2022 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη η οποία θα ενδυναμώνει το ρομαντικό κλίμα και θα βάλει στην άκρη τον εγωισμό μας. Τα συναισθήματα λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα είναι διάχυτα και θα είναι δύσκολο να τα ελέγξουμε και να τα οριοθετήσουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά αυτή την ενέργεια, καθώς το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα και θα είναι πολύ εύκολο να εξιδανικεύσετε ανθρώπους ή να παρασυρθείτε σε ουτοπίες.

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον Υδροχόο, αλλά και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, βρίσκεστε ήδη σε μια άκρως κοινωνική φάση κατά την οποία έχετε ανάγκη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, είτε από τα μέσα από το διαδίκτυο είτε μέσα από παρέες και φίλους. Δεν αποτελεί προτεραιότητα για εσάς το να δεσμευτείτε ή να εμπλακείτε σε μια σοβαρή κατάσταση. Αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε και μπορούν να σας αποδεχτούν γι’ αυτό που πραγματικά είστε χωρίς να σας καταπιέζουν. Στις 10/3 ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων σας υπενθυμίζει ότι κάποιες φορές δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα με τη λογική, επομένως θα πρέπει να σταματήσετε να τα υπεραναλύετε όλα και απλώς να αφεθείτε σε αυτό που νιώθετε. Εμπιστευτείτε λοιπόν τη φωνή της διαίσθησης σας και να κάντε έναν απολογισμό, προκειμένου να δείτε εάν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και να συγχωρήσετε κάποιον που σας πλήγωσε ή αν θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας οριστικά. Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 13/3 κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώσουν μια άκρως ρομαντική ιστορία, η οποία θα σας κάνει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στα όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, βρίσκονται στο επίκεντρο οι φιλικές σας σχέσεις και οι κοινωνικές σας επαφές. Οι φίλοι σας θα είναι πολύ σημαντικοί για εσάς αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί να σας δώσουν συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα μπορέσετε επίσης να έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο με το οποίο είχατε παρεξηγηθεί και θα λύσετε τις διαφορές σας μέσω διαλόγου. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε ομάδες και παρέες και μέσα από αυτές να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει εγκεφαλική χημεία και θα νιώσετε ότι μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί του. Στις 13/3, με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό και να συνειδητοποιήσετε ότι ένα πολύ κοντινό σας άτομο ίσως να είναι το άλλο σας μισό. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να κάνετε όνειρα και σχέδια από κοινού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να νιώθετε την επιρροή του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα αντιμετωπίζετε τη ζωή με μια πιο θετική και αισιόδοξη ματιά. Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσετε κάτι πιο συναρπαστικό. Εάν λοιπόν είστε σε μια σχέση η οποία έχει βαλτώσει ή έχει χαθεί ο ενθουσιασμός, θα μπορέσετε τώρα να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε. Είναι μια κατάλληλη ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι μέσα στο επόμενο διάστημα ή να βάλετε νέες δραστηριότητες στο πρόγραμμα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο έχει κάτι το αντισυμβατικό και έχει σκοπό να σας διδάξει πράγματα και να σας αλλάξει τις ιδέες και τις θεωρίες που είχατε μέχρι τώρα για την αγάπη και τον έρωτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να είστε ανοιχτοί στο καινούριο και να μην μένετε κολλημένοι σε κάτι το οποίο δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Mε τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται πλέον στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου, διανύετε μια περίοδο άκρως σεξουαλική και παθιασμένη. Οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες τώρα και αναζητάτε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και επαφές. Δεν θα αρκεστείτε λοιπόν στα λίγα και σε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν τη συναισθηματική ένταση που ζητάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, προσελκύετε ανθρώπους οι οποίοι αποπνέουν ένα μυστήριο και δεν ανοίγουν όλα τα χαρτιά τους, κάτι που σας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο και σας κάνει να θέλετε να έρθετε πιο κοντά τους. Αν βρίσκεστε σε σχέση, το κλίμα θα είναι αρκετά τεταμένο και δεν αποκλείεται ο ένας να προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψετε σε αυτά και να τα κυνηγήσετε. Άλλωστε, η παρουσία του Ερμή επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 10/3 θα σας χαρίσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τα σκοτάδια.

ΛΕΩΝ

Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 6/3, βρίσκεστε σε μια περίοδο κατά την οποία θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε το άλλο σας μισό ή τουλάχιστον θα συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας παθιάσει και θα σας κάνει να νιώσετε επιθυμητοί και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Εάν έχετε σχέση, τότε αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να εξομαλύνετε τις διαφορές σας, να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να εκφράσετε την αγάπη σας και την επιθυμία σας. Από τις 10/3, με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, οι συζητήσεις θα γίνουν πιο βαθιές και ουσιαστικές. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, αμφιβολίες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασυρθείτε από παράλογες ή σκοτεινές σκέψεις. Η θέση αυτή του Ερμή αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να διευθετήσετε κάποια οικονομικά που αφορούν τα χρήματα του συντρόφου σας και γενικώς να βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, αφήνει το ζώδιο του Υδροχόου στις 10/3 και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα ανοιχτείτε περισσότερο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας. Θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς και να μπείτε στη θέση του άλλου, πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να τον κρίνετε. Είναι λοιπόν ιδανικές αυτές οι ημέρες για να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας και να βρείτε σημαντικές λύσεις σε προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, τότε δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία και εγκεφαλική χημεία μαζί του. Στις 13/3, με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πολύ πιθανό να αποφεύγετε να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και να επιλέγετε να εθελοτυφλείτε. Το τοπίο είναι αρκετά θολό αυτές τις ημέρες, επομένως θα είναι δύσκολο να καταλήξετε σε έγκυρα συμπεράσματα για τις προθέσεις του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Αφήστε λίγες ημέρες να περάσουν πριν βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι βέβαιο ότι αυτές τις ημέρες θα πάρετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε από τους άλλους και θα ανακτήσετε τη χαμένη αυτοπεποίθηση σας. Ο έρωτας είναι ένας κομβικός τομέας για έναν/μια Ζυγό και αυτή η θέση θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε ποθητοί και να νιώθετε έντονα συναισθήματα. Εάν είστε ελεύθεροι/ες είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε κάποιον/α συγκεκριμένο/η στο μυαλό σας, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Αν είστε ήδη σε σχέση, μη διστάσετε να αφεθείτε στο συναίσθημα και να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε στον σύντροφο σας. Ακόμα κι αν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, τώρα θα μπορέσετε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πίκρανε. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορεί τώρα να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας ή να αποφασίσετε να κάνετε απογόνους. Από τις 10/3 με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό οι αδέσμευτοι να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να έχουν περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αρχίσετε αυτή την εβδομάδα να ασχολείστε περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις βαθύτερες ανάγκες με τον σύντροφο και τους οικείους σας και να εκφράσετε συναισθήματα που κρατούσατε βαθιά κρυμμένα μέσα σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχουν μια επανασύνδεση με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Στις 10/3 ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη σε ό,τι αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Στις 13/3 η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί και να μην βιαστείτε να αντιμετωπίζετε κάθε άτομο που γνωρίζετε τώρα ως τον ιδανικό σύντροφο, γιατί η απάτη καραδοκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου ήδη από τις 6/3, θα έχετε διάθεση να βγείτε έξω, να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, να φλερτάρετε και γενικώς να κοινωνικοποιηθείτε. Θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα και αν είστε ήδη σε μια σχέση θα μπορέσετε να δείτε πιο αντικειμενικά και λογικά τις καταστάσεις, κάτι που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Από τις 10/3, με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η θέση αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπείτε στη θέση του συντρόφου και των οικείων σας και να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα του άλλου. Στις 13/3 με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας ή να περάσετε χρόνο με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Εάν έχετε σκοπό να διευθετήσετε ένα ζήτημα σπιτιού ή να δρομολογήσετε μια μετακόμιση, είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες, διότι η κρίση σας τώρα δεν θα είναι ξεκάθαρη και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 10/3, η καθημερινότητα σας θα γεμίσει με συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Έχετε ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα στον σύντροφο σας και να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα σας απασχολούν. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, βγείτε ραντεβού και βάλτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα βγάλουν προς τα έξω την πιο ανάλαφρη πλευρά σας. Ωστόσο, στις 13/3 με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο λογικοί και αντικειμενικοί γίνεται και να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αποφύγετε λοιπόν να επενδύσετε σε ανθρώπους οι οποίοι δεν σας έχουν αποδείξει ότι αξίζετε να τους εμπιστευτείτε και μην ανοίγεστε παραπάνω από όσο πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και η Αφροδίτη κινούνται πλέον στο δικό σας ζώδιο και είναι βέβαιο ότι η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια νέα ερωτική ιστορία με ένα άτομο το οποίο θα σας παθιάσει και θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε επιθυμητοί. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε το θάρρος και την τόλμη να προσεγγίσετε και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα υποχωρήσετε εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε, ούτε θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο. Η γοητεία που σας χαρίζει η Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον δυναμισμό που σας χαρίζει ο Άρης θα σας κάνουν ακαταμάχητους και δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί. Είτε είστε σε σχέση είτε μόνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να είστε ο εαυτός σας και θα βάλετε ως πρώτη προτεραιότητα σας τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 10/3 θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια κουβέντα με τον σύντροφο σας, η οποία αφορά ένα οικονομικό ζήτημα και να βρείτε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου, βρίσκεστε σε μια πιο εσωστρεφή φάση κατά την οποία αισθάνεστε την ανάγκη να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στους άλλους. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε ένα κρυφό ερωτικό πάθος ή να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και τις βαθύτερες ανάγκες. Στις 10/3 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, μια θέση η οποία εγκαινιάζει μια πιο επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητα σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε περισσότερο στο ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Στις 13/3 η ονειρική σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο σάς δημιουργεί την επιθυμία να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από την πραγματικότητα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφεθείτε σε μια κατάσταση η οποία όμως μπορεί να μην σας οδηγήσει εκεί που περιμένατε, αλλά αντιθέτως θα σας αφήσει με ερωτήματα και ένα αίσθημα σύγχυσης. Θα πρέπει λοιπόν να βάλετε τα όρια σας και να μην βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις, διότι στο τέλος μπορεί να προσγειωθείτε απότομα.