Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/12/2021 – 12/12/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/12/2021 – 12/12/2021

Η εβδομάδα ξεκινάει με πάθος και σεξουαλική, διάθεση καθώς θα πραγματοποιηθεί ένα δυναμικό εξάγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στις 06/12/2021. Διαθέτουμε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε το πρώτο βήμα στις σχέσεις μας, αφού τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια μας. Στις 07/12/2021 το τοπίο θολώνει και επικρατεί σύγχυση και μπέρδεμα με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είναι δύσκολο να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να σας παραπλανήσουν και να σας εξαπατήσουν. Αυτή την ημέρα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα, αφού όλα είναι ρευστά. Στις 08/12/2021 ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες και ρίσκα, χωρίς κανένα συγκεκριμένο πλάνο και χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στην πορεία. Αν χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι στους άλλους, κάντε το, αλλά αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και μην σκορπάτε την ενέργεια σας χωρίς λόγο. Στις 11/12/2021 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας φέρει αντιμέτωπους με την πιο σκοτεινή πλευρά μας. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από δράμα, ένταση και πάθος και θα νιώσουμε την ανάγκη για βαθιές σχέσεις με τους άλλους. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ίντριγκες από το πουθενά ή να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Δία βοηθάει λίγο την ατμόσφαιρα, αφού χαρίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να σκεφτούμε πιο καθαρά, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μαζί με το ταίρι μας ή ακόμα και να οργανώσουμε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία ή για να βγείτε ένα ραντεβού που περιμένατε καιρό. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και επαναφέρει το αίσθημα σύγχυσης και ασάφειας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς και μειωμένη ενέργεια και διάθεση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται κάτω από αυτή την επιρροή να έρθουμε αντιμέτωποι με αίσθημα απογοήτευσης, αφού ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση δεν ήταν τελικά αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Θα είμαστε αρκετά ευεπηρέαστοι και ευάλωτοι και θα είναι πολύ εύκολο για κάποιους να μας εξαπατήσουν και να μας εκμεταλλευτούν. Προσέξτε λοιπόν ποιους εμπιστεύεστε και ποιους βάζετε στη ζωή σας και αφήστε σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις για αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

H αρχή της εβδομάδας θα είναι δυναμική για εσάς, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6/12. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη και οι επιθυμίες σας πολύ έντονες. Εάν είστε ελεύθεροι-ες θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και θα είναι πολύ εύκολο να κατακτήσετε αυτόν-η που έχετε στο μυαλό σας. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 7/12 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η υπεραισιοδοξία σας μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένα μονοπάτια. Θα είναι δύσκολο να κρίνετε εντελώς αποστασιοποιημένα και λογικά τις καταστάσεις και γι’ αυτό μπορεί να πιστέψετε ψεύτικες υποσχέσεις και να εξαπατηθείτε. Αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις στον σύντροφο σας, θα είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για την ώρα. Στις 11/12 το βοηθητικό εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με το άτομο που έχετε απέναντι σας και να ανοιχτείτε. Θα μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται και αυτή την εβδομάδα στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σχηματίσει δύο σημαντικές όψεις. Στις 6/12 το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα φέρει δυναμισμό και πάθος στις σχέσεις σας και είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ σας, αρκεί να έχετε διάθεση συμβιβασμού και να μην λειτουργήσετε εγωιστικά. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την δυναμική ενέργεια για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή για να φέρετε κοντά σας ένα άτομο δυναμικό και παθιασμένο, εάν είστε αδέσμευτοι. Στις 8/12 το τετράγωνο Άρη-Δία από τη μία θα σας χαρίσει ενθουσιασμό και ανάγκη για δράση και ρίσκο, όμως θα είναι καλό να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και θα πρέπει να θυμάστε ότι η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση. Δεν είναι ώρα για να εμπλακείτε σε τσακωμούς ή να κάνετε κινήσεις υπερβολής. Στις 12/12 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να μην ξέρετε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε και πώς να φερθείτε μέσα στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα σας λένε και σας υπόσχονται αυτές τις ημέρες. Προτιμήστε να κινηθείτε σε ασφαλείς και δοκιμασμένες οδούς και αφήστε τα όνειρα και τα σχέδια για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να ενεργοποιεί και αυτή την εβδομάδα τον οίκο που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αυτές τις ημέρες αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους. Στις 7/12 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Από τη μία μπορεί να έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας και όσα έχετε στο μυαλό σας, αλλά από την άλλη αισθάνεστε ανασφάλεια και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να το κάνετε προκειμένου να σας κατανοήσουν. Η κατάσταση δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη τώρα και όλα είναι απροσδιόριστα, επομένως θα είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα τα οποία θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 11/12 η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει εντάσεις και πάθη μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, ένας από τους δύο θα προσπαθήσει να κερδίσει το πάνω χέρι και να επιβληθεί στον άλλον, ακόμα και με υπόγειους τρόπους. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε να παραμείνετε λογικοί και ψύχραιμοι. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια έντονη σεξουαλική σχέση ή να γνωρίσετε ένα άτομο που θα βγάλει έξω την παθιασμένη και πιο σκοτεινή σας πλευρά. Ωστόσο, το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/12 θα επαναφέρει τη σύγχυση και το θολό τοπίο και γι’ αυτό θα πρέπει να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μείνετε μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που σας δημιουργούν ασάφεια ή που φαίνονται πολύ καλοί για να είναι αληθινοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας και γι’ αυτό τον λόγο αρκετοί από εσάς θα βιώσετε έντονες στιγμές. Στις 6/12 το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας γεμίσει με ενέργεια και έξαψη και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε εάν είστε αδέσμευτοι ή να εκφράσετε τα παθιασμένα σας συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στον σύντροφο σας εάν βρίσκεστε σε σχέση. Στις 8/12 με το τετράγωνο Άρη-Δία δε θα διστάσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε το πρώτο βήμα προσέγγισης ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες μέσα στη σχέση σας. Θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί αφού θεωρείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η παθιασμένη σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 11/12 μιλάει για ένταση, βαθιά συναισθήματα και μια ακατανίκητη ανάγκη να κατακτήσετε ολοκληρωτικά τον άλλον. Εάν είστε στην αρχή μιας ερωτικής γνωριμίας, θα νιώσετε την επιθυμία να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο, ενώ αν η σχέση δεν καλύπτει τις συναισθηματικές σας ανάγκες μπορεί να αποφασίσετε να τη λήξετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα θέλετε όλα ή τίποτα και δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε με μέτριες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με ασάφεια και μη ξεκάθαρες καταστάσεις μιας και ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα στις 7/12. Ίσως να μην μπορείτε να κατανοήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, καθώς σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα ή να μην είστε σίγουροι σχετικά με τις δικές σας επιθυμίες από τους άλλους. Προσπαθήστε να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα ή να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Στις 11/12 η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα φέρει λύσεις σε προβλήματα και θα σας φέρει πιο κοντά. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/12 θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να επενδύσετε σε ένα άτομο που γνωρίσατε τώρα, καθώς μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Είναι προτιμότερο να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις και τα κίνητρα του άλλου, πριν ανοίξετε την καρδιά σας και δοθείτε ολοκληρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 6/12 θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εάν είστε ελεύθεροι θα εκπέμπετε τόσο έντονο μαγνητισμό, που θα είναι πολύ δύσκολο να μην φέρετε κοντά σας το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν είστε σε σχέση, μην διστάσετε να πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά. Ωστόσο, τo τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 7/12 θα φέρει σύγχυση και μπερδέματα μέσα στον χώρο του σπιτιού ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και να αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Η κρίση σας τώρα θα είναι αρκετά επηρεασμένη από το συναίσθημα, επομένως θα είναι δύσκολο να σκεφτείτε ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα. Αποφύγετε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις και μην περιμένετε τώρα να βγάλετε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/12 θα φέρει καυτές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο και έντονη σεξουαλική διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε προς τα έξω το κρυμμένο πάθος σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, είναι στο χέρι σας το αν θα εκμεταλλευτείτε αυτή την έντονη διάθεση για να βιώσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας ή για να προσπαθήσετε να ασκήσετε έλεγχο στον άλλον. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με παρανοήσεις και μπερδέματα για εσάς, με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7/11. Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους αυτή την ημέρα και μάλιστα δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σας μπερδέψουν και να σας αποπροσανατολίσουν λέγοντας σας ψέματα ή διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με κάποιο τρόπο. Όλα θα είναι πολύ ρευστά τώρα και θα είναι δύσκολο και για εσάς να κρατήσετε τον λόγο σας, επομένως μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/12 θα φέρει έντονες καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον και είναι πιθανό να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας ή με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα πιο ενδόμυχα συναισθήματα σας στους άλλους, όμως θα είναι καλό να αποφύγετε τις υπερβολές και γενικώς θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην «πνίγετε» τους άλλους ή να τους εκβιάζετε συναισθηματικά. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θετικά και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε πιο διπλωματικά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα και θα έχετε καλή επικοινωνία μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Άρης, εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και αυτή την εβδομάδα και θα σχηματίσει δύο σημαντικές όψεις. Στις 6/12 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα δημιουργήσει παθιασμένη διάθεση. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακλόνητη και θα έχετε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα ζήσετε έντονες και σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι σας και θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε στον άλλον τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Στις 8/12 το τετράγωνο Άρη-Δία θα σας δημιουργήσει μια ακατανίκητη διάθεση να πάρετε ένα ρίσκο ή να κάνετε μια παράτολμη κίνηση που διστάζατε το προηγούμενο διάστημα. Εάν θέλετε εδώ και καιρό να κατακτήσετε κάποιον/α, τώρα θα μπορέσετε να το πετύχετε. Ωστόσο, θα είναι καλό να μη χάσετε την αίσθηση του μέτρου και της ισορροπίας και να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή μπορεί φέρουν τον-ην άλλον-η σε δύσκολη θέση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 11/12 είναι πολύ πιθανό να φέρει ίντριγκες και εντάσεις. Εάν γνωρίσετε τώρα ένα άτομο, η σχέση μαζί του θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και θα υπάρχει μαζί του μια ανεξήγητη έλξη και χημεία. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις και τα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας τόσο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κινείται πλέον στο δικό σας ζώδιο και στις 7/12 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα φέρει σύγχυση και αποπροσανατολισμό στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Το τοπίο είναι θολό και δεν έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας, επομένως θα είναι δύσκολο για την ώρα να βγάλετε συμπεράσματα και να βασιστείτε στα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και να αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα. Στις 11/12 το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας επαναφέρει την αισιοδοξία σας και τη θετική σκέψη και θα μπορέσετε να κάνετε ξανά σχέδια και όνειρα για το μέλλον, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε μια σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας, η οποία θα φανερώσει λύσεις σε προβλήματα και θα φέρει τον έναν πιο κοντά στον τρόπο σκέψης του άλλου. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σας διεγείρει εγκεφαλικά και θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ωστόσο, στις 12/12 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα επαναφέρει την ασάφεια και τις μπερδεμένες μέσα στις σχέσεις σας. Ίσως να μην έχετε την ενέργεια και την ψυχική διάθεση για κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας ή να μοιραστείτε στιγμές με άτομα που σας καταλαβαίνουν, χωρίς να χρειαστεί να εκφραστείτε με λόγια. Προσοχή σε άτομα που σας προσεγγίζουν τώρα με φαινομενικά καλές προθέσεις, αλλά που μπορεί στην πορεία να σας απογοητεύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 6/12 θα φέρει παθιασμένη διάθεση και έντονες καταστάσεις και δεν αποκλείεται μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή μέσω μιας παρέας να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έξαψη και έντονη σεξουαλική επιθυμία. Η εκρηκτική διάθεση θα συνεχιστεί και στα μέσα της εβδομάδας και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο στις 11/12. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αποτελούν τώρα ένα πεδίο μάχης, αφού ο ένας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον και να ασκήσει έλεγχο. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες τώρα, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο, να μην παρασυρθείτε από την ένταση των συναισθημάτων σας και κυρίως να μην αφήσετε τις εμμονές να σαμποτάρουν τη σχέση σας. Αν έρθετε αντιμέτωποι με σκηνές ζήλιας από τον-ην σύντροφο σας, προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να λύσετε τις διαφορές σας με διάλογο. Κάποιοι από εσάς μπορεί τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ή ότι έχει αρχίσει να γίνεται τοξική για εσάς. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια νέα γνωριμία, μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ παθιασμένη ερωτική ιστορία ή να σας βγάλει προς τα έξω την πιο σεξουαλική πλευρά σας και ένστικτα τα οποία καταπιέζατε έως τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 7/12 μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και μπερδέματα, επομένως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα λέτε σε φίλους ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πιθανό να σας μεταφέρουν πληροφορίες που δεν ισχύουν ή να σας υποσχεθούν κάτι το οποίο δεν θα πραγματοποιηθεί. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι και μοιραστείτε τις σκέψεις και τα σχέδια σας μόνο με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε απόλυτα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/12 λειτουργεί ως μια ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας βαραίνουν. Εάν η σχέση σας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να τη λήξετε οριστικά πλέον και να μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να διαιωνίζουν έναν φαύλο κύκλο, ο οποίος όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται ψυχοφθόρος για εσάς. Είναι πιθανό τώρα να επανέλθει κάποιο άτομο από το παρελθόν και να ανακινήσει συναισθήματα που είχατε θάψει μέσα σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να επισκιάσει την εσωτερική σας ηρεμία και γαλήνη. Το βοηθητικό εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία αργότερα την ίδια ημέρα, θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να κάνετε ξανά σχέδια και όνειρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, πείτε ναι σε εξόδους, καθώς μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω ενός φίλου ή μιας παρέας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με αισιοδοξία και θετική σκέψη ξεκινάει για εσάς αυτή η εβδομάδα, καθώς το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 6/12 θα σας γεμίσει με τόλμη και μια διάθεση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πάρετε ρίσκα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με κάποιον-α που θα μοιράζεστε μαζί του κοινές πεποιθήσεις και πιστεύω και γενικώς θα συνδέεστε μαζί του-ης σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη να έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και δεν σας καταπιέζουν, ούτε σας κρατάνε στάσιμους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/12 σηματοδοτεί ριζικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή, αφού τώρα θα συνειδητοποιήσετε με ποια άτομα μπορείτε να συνδεθείτε και με ποιους υπάρχει χάσμα μεταξύ σας και πρέπει να απομακρυνθείτε από κοντά τους. Είναι σημαντικό να έχετε έναν-μία σύντροφο που θα είναι πάνω από όλα συνοδοιπόρος και δεν θα προσπαθεί να σας επιβληθεί ή να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Το τετράγωνο Άρη-Δία στις 8/12 από τη μία σας δημιουργεί μια αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, γεγονός που μπορεί να σας κινητοποιήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, αρκεί βέβαια να μην κάνετε υπερβολές και κυρίως να μην λειτουργήσετε παρορμητικά αγνοώντας εντελώς τις συνέπειες. Αυτές τις ημέρες προσέξτε λίγο παραπάνω τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε, αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις.