Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/05/2024 – 12/05/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/05/2024 – 12/05/2024

Χριστός Ανέστη! Η εβδομάδα του Πάσχα μας καλωσορίζει με τη σύνοδο Ερμή – Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού τη Δευτέρα 06/05/2024, μια όψη που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά μέσα σε ένα σύντομο διάστημα μιας και ο Ερμής είχε γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέσα στον Απρίλιο. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας της σκέψης και της λογικής, ενώ ο Χείρωνας συμβολίζει ένα αγιάτρευτο τραύμα που κουβαλάμε όλοι μέσα μας από το παρελθόν μας. Η επαφή των δύο αυτών πλανητών μας καλεί να κάνουμε εσωτερικούς διαλόγους και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τι είναι αυτό που μας προκαλεί ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ίσως αυτές τις ημέρες να μιλήσουμε ανοιχτά για όσα μας έχουν πληγώσει, ακόμα κι αν νιώσουμε ευάλωτοι, αφού μόνο έτσι θα καταφέρουμε να τα δουλέψουμε και να τα απαλύνουμε. Αν νιώσατε αδικημένοι ή παραμελημένοι από ένα πρόσωπο, εάν δεν πήρατε τη συναισθηματική ανταπόκριση που επιθυμούσατε, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το εκφράσετε. Είναι λοιπόν πιθανό μέσα στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να γίνουν κάποιες αποκαλυπτικές συζητήσεις ή να πάρουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Απρίλιο. Την Τετάρτη του Πάσχα 08/05/2024 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό θα είναι ένα σταθεροποιητικό φεγγάρι που μας οπλίζει με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα. Θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε μια τάξη το χάος του προηγούμενου διαστήματος και να κάνουμε ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό και γήινο ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η στιγμή να δούμε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, να θέσουμε νέους στόχους που μπορούν να υλοποιηθούν και να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που αξίζει πραγματικά στη ζωή μας. Αυτή η Νέα Σελήνη που θα επηρεάσει ολόκληρη την εβδομάδα ευνοεί τις σοβαρές δεσμεύσεις και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να χτίσετε μια σχέση επάνω σε πιο στέρεες βάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο Ερμή – Χείρωνα στο ζώδιο σας, μια όψη που σας καλεί να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας έχει πληγώσει και δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται κοντά στην μοίρα της έκλειψης που έγινε στις 08/04 στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η στιγμή να μιλήσετε ανοιχτά για όσα σας είχαν απασχολήσει εκείνες τις ημέρες. Εάν νιώθετε έντονη δυσαρέσκεια ή έχετε παράπονα από ένα πρόσωπο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του-ης και να εκφράσετε σκέψεις, ανασφάλειες και βαθύτερα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ημέρες θα είναι αποκαλυπτικές για εσάς αρκεί να είστε διατεθειμένοι να σκάψετε βαθιά μέσα σας. Την Τετάρτη 08/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να παγιώσετε μια κατάσταση που ήταν μετέωρη, να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή να κάνετε ρεαλιστικά πλάνα για το μέλλον μαζί με το ταίρι σας, εάν είστε ήδη δεσμευμένοι. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματική αξία στη ζωή σας και σε ποιους ανθρώπους θα πρέπει να επενδύσετε από εδώ και στο εξής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σας φέρνει σε επαφή με τα ασυνείδητο σας καθώς με τις βαθύτερες σκέψεις σας. Είναι μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση, για να αναρωτηθείτε εάν έχετε γιατρέψει πλήρως τα τραύματα του παρελθόντος ή αν θα πρέπει να τα φέρετε ξανά στο φως για να τα απαλύνετε. Ίσως λοιπόν αυτές τις ημέρες να επανέλθουν στο μυαλό σας συναισθήματα και σκέψεις που είχατε καταπιέσει ή να κάνετε μια κουβέντα που θα ξύσει πληγές. Στη συνέχεια όμως αυτή η εβδομάδα θα σας ανανεώσει αφού στις 08/05 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας, είτε αυτό σημαίνει να μπείτε σε μια καινούργια σχέση που σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, είτε να θέσετε νέες βάσεις σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Μπορεί να συζητήσετε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης ή της συγκατοίκησης, εάν θεωρείτε ότι η σχέση σας μπορεί να πάει παρακάτω. Από την άλλη πλευρά, ίσως κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Σε κάθε περίπτωση, τώρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα είστε σε θέση όχι μόνο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά να κάνετε και τις κινήσεις για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα από το διαδίκτυο, οι οποίες θα είναι δύσκολες αλλά θα σας βοηθήσουν να δώσετε κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα. Βασική προϋπόθεση είναι να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι που θα σας αποδεχτούν και θα σας καταλάβουν είναι εκείνοι που αξίζουν να είναι δίπλα σας. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσετε τα μελλοντικούς σας σχέδια και να δείτε τι είναι αυτό που δεν σας βοηθάει να τα πραγματοποιήσετε. Στις 08/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δεν σας επηρεάζει άμεσα αλλά αγγίζει ένα βαθύτερο και πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Η ψυχολογία σας τώρα θα βελτιωθεί και μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το φεγγάρι για να κλείσετε κεφάλαια και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για νέα δεδομένα που θα έρθουν σύντομα με την μετακίνηση των πλανητών στο ζώδιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή “χρωματίζεται” από την ελπιδοφόρα και ευνοϊκή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 08/05. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί μια ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και εστιάζει την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή αλλά και στους στόχους σας. Κάποιοι από εσάς θα μπείτε σε νέες ομάδες και παρέες μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε άτομα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς. Επιπλέον, θα έρθετε πιο κοντά σε ομοϊδεάτες ή σε ανθρώπους που υποστηρίζουν τους στόχους σας και αυτό θα σας δώσει το κίνητρο να προχωρήσετε παρακάτω με μεγαλύτερη σιγουριά. Ακόμα κι αν βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα ή σε μια κρίσιμη απόφαση σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις ή με την κοινωνική σας ζωή, τώρα θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Ένας υποστηρικτικός φίλος θα είναι δίπλα σας, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αναζητήσετε την καθοδήγηση του. Κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, ένα φεγγάρι που αγγίζει έναν πολύ κομβικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και μπορεί να λήξετε μια σχέση ή έναν γάμο που σας κρατάει πίσω και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Από την άλλη πλευρά, αν είστε σε μια γερή σχέση με προοπτικές, τώρα θα αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα παρακάτω. Είναι επίσης πιθανό αυτή η Νέα Σελήνη να σας βοηθήσει να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας και να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση στα επαγγελματικά, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην οικογένεια σας ή στην προσωπική σας ζωή. Είναι λοιπόν μια εβδομάδα που ευνοούνται τα μακροπρόθεσμα σχέδια, οι κινήσεις για επισημοποίηση και οι αποφάσεις για συγκατοίκηση μιας και θα νιώσετε πιο σίγουροι για όσα μπορείτε να καταφέρετε. Αν είστε αδέσμευτοι, το φεγγάρι αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα, ελπιδοφόρα αρχή αφού μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την σύνοδο Ερμή – Χείρωνα, μια όψη που ενεργοποιεί ένα πιο κρυφό και ασυνείδητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτές τις ημέρες το ένστικτο σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό και μπορεί να έχετε κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αποκαλύψεις που θα σας δώσουν απαντήσεις. Ίσως μια συνάντηση ή μια συζήτηση σας πυροδοτήσει ανασφάλειες ή να σας δημιουργήσει αμφιβολίες, όμως καλό θα είναι να εκφραστείτε και να μην τα κρατήσετε μέσα σας. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να ανοίξετε τα εσώψυχα σας σε ένα πρόσωπο και να κάνετε μια εξομολόγηση εκ βαθέων. Την Τετάρτη 08/05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ένα εξαιρετικό φεγγάρι για εσάς που σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας και θα κάνετε το πρώτο βήμα για να φτάσετε πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεστε. Η σχέση σας λοιπόν θα εξελιχθεί και θα πάει στο επόμενο επίπεδο, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που θα σας ανοίξει καινούργια μονοπάτια. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια καθώς και οι επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Ερμή – Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις που θα ξύσουν πληγές ή θα φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Εάν λοιπόν ένα πρόσωπο σας έχει πληγώσει και δεν το έχετε ξεπεράσει ή αν αισθάνεστε ότι υπάρχουν ανοιχτές εκκρεμότητες και ανείπωτα συναισθήματα, τώρα όλα αυτά θα τριγυρνάνε ξανά στο μυαλό σας. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε ειλικρινείς και να μιλήσετε ανοιχτά για όσα νιώθετε ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε επίπονες ή άβολες συζητήσεις. Την Τετάρτη 08/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ένα φεγγάρι εσωτερικής κάθαρσης που θα σας βοηθήσει να βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο του προηγούμενου διαστήματος. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αφήσετε πίσω σας τοξικές σχέσεις και να απαλλαγείτε από μοτίβα συμπεριφοράς που δεν σας εξελίσσουν. Είναι επίσης πολύ πιθανό να συνδεθείτε βαθύτερα με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα είναι πολύ ισχυρή για εσάς και με κάποιο τρόπο θα μεταμορφώσει τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές οι ημέρες αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή αφού η εβδομάδα “χρωματίζεται” από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό θα είναι ένα θετικό και ελπιδοφόρο φεγγάρι για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί, που θα σας ανανεώσει και θα φέρει νέα δεδομένα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα ξέρετε πως να κινηθείτε από εδώ και στο εξής. Θα σταθεροποιηθούν κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν μετέωρες και θα δείτε με ποιους ανθρώπους μπορείτε να συμπορευτείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να επισημοποιήσετε μια σχέση. Επιπλέον, θα σας δοθεί το κίνητρο και θα έχετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε αποφασιστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και δεν αποκλείεται να λήξετε μια σχέση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν για να κάνετε χώρο για κάτι νέο που θα έρθει. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εβδομάδα σας δείχνει τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας και που θα πρέπει να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο Ερμή – Χείρωνα, μία όψη που σας καλεί να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να χαρείτε τον έρωτα και να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Μήπως ένα παρελθοντικό τραύμα σας κρατάει πίσω; Μήπως έχετε χάσει την αυτοπεποίθηση σας και αισθάνεστε ανεπαρκείς; Μήπως θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε αλλά για κάποιο λόγο αισθάνεστε μια ματαίωση; Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί για να συνδεθείτε με τους άλλους θα είναι να αγαπήσετε πρώτα εσείς τον εαυτό σας και να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας. Ίσως αυτές τις ήμερες να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή θα πυροδοτήσει πληγές του παρελθόντος, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκφραστείτε με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την αποδοχή που αναζητάτε. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 σας καλεί να λειτουργήσετε με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και ρεαλισμό και να βάλετε για λίγο στην άκρη τους έντονους συναισθηματισμούς. Κρατήστε κοντά σας εκείνους τους ανθρώπους που σας βοηθάνε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας και δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχη στην καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή – Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας φέρνει αντιμέτωπους με τραύματα του παρελθόντος και εστιάζει την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως αυτές τις ημέρες να προκύψουν κάποια οικογενειακά ζητήματα και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες πολύ βαθιές συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης πιθανό το παρελθόν να σας χτυπήσει την πόρτα είτε με τη μορφή αναμνήσεων είτε με κάποια συνάντηση ή συζήτηση που μπορεί να έχετε. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να εκφράσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και τα συναισθήματα σας. Στα μέσα της εβδομάδας, το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο αφού την Τετάρτη 08/05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό θα είναι ένα άκρως ερωτικό φεγγάρι για εσάς που σας ανανεώνει και σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Θα έχετε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ή να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Με αυτή τη θετική Σελήνη θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με σιγουριά και αποφασιστικότητα. Εάν είστε σε μια σχέση και έχετε σκοπό να αποκτήσετε παιδί, τώρα μπορείτε να το θέσετε ως στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ερμή – Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, μια όψη που σας καλεί να κάνετε κάποιες βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις προκειμένου να απαλύνετε παρελθοντικά τραύματα ή να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας αποτελούν την κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή για να πείτε σε ένα πρόσωπο τι είναι αυτό που σας έχει πληγώσει. Μη διστάσετε να ανοίξετε τέτοιες συζητήσεις, ακόμα κι αν νιώθετε ευάλωτοι. Την Τετάρτη 08/05, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ένα φεγγάρι που αγγίζει έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα θέσετε νέες βάσεις στην οικογενειακή σας ζωή και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας ή να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να έχετε θετικές εξελίξεις εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση κατοικίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και να απαλλαγείτε από σκιές του παρελθόντος, ώστε να κάνετε μια νέα εκκίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ερμή – Χείρωνα που πραγματοποιείται στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι μια όψη που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας σχετικά με οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Εάν μια κατάσταση σας προκαλεί ανασφάλεια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας. Την Τετάρτη 08/05 κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό φεγγάρι για εσάς που ενεργοποιεί τον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτές τις ημέρες θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα επιδιώξετε να δείτε κόσμο, να βγείτε ραντεβού και να ανταλλάξετε μηνύματα. Θα εκφραστείτε με άνεση και ειλικρίνεια και αυτό είναι που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Είναι ένα φεγγάρι που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ρεαλιστικά και να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία που θα σας ανανεώσει, ενώ αν είστε μέσα σε μια σταθερή σχέση, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.