3 ζωδιακοί φίλοι/σύντροφοι με ταλέντο στην ψυχανάλυση

3 ζωδιακοί φίλοι/σύντροφοι με ταλέντο στην ψυχανάλυση

3 ζωδιακοί φίλοι/σύντροφοι με ταλέντο στην ψυχανάλυση

Η γνήσια φροντίδα, η ενσυναίσθηση και η επιθυμία για ανακούφιση του πόνου των άλλων αποτελούν χαρακτηριστικά κάποιων ζωδίων που διαθέτουν παράλληλα επικοινωνιακές και αναλυτικές ικανότητες, υπομονή, έχουν κοινωνικότητα και μπορούν να λύσουν προβλήματα.

Τα 3 ζώδια που έχουν κάποιες ξεχωριστές ιδιότητες που τα κάνουν να έχουν μια φυσική όρεξη και κλίση στο να βοηθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να βγάλουν άκρη με τα προβλήματα τους είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο εκφραστικός και πανέξυπνος Δίδυμος θα μπορούσε να είναι ένας καλός ψυχαναλυτής γιατί το μυαλό του δουλεύει γρήγορα, αναλυτικά και πάντα ψάχνει να βρει τις σωστές απαντήσεις. Όταν το θέλει, είναι αποφασισμένος να φτάσει στο βάθος των βασικών συγκρούσεων και αναγκών ενός προσώπου για το οποίο νοιάζεται, βοηθώντας το να ξεφύγει από τα αδιέξοδα και να εκλογικεύσει τις αγωνίες του. Καθώς οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, ό,τι αφορά τις νοητικές διεργασίες και την έκφραση τους μέσω των συναισθημάτων έχουν τον τρόπο τους να τις αντιληφθούν και να τις βάλουν σε μια τάξη με τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσουν. Είναι ταυτόχρονα και ιδιαίτερα πνευματώδεις, γεγονός που τους κάνει εξαιρετικούς στο να χαλαρώνουν ένα άτομο που είναι στρεσαρισμένο, αλλά και μια ατμόσφαιρα που έχει βαρύνει επικίνδυνα. Αυτό το κάνουν είτε με το χιούμορ, είτε αυτοσχεδιάζοντας, ανάλογα με τα άτομο ή το περιεχόμενο της συνομιλίας. Είναι πολύ γοητευτικοί συνομιλητές και έχουν φυσικό χάρισμα σε αυτό. Αν νοιάζονται για κάποιον θα το δείξουν με όλους τους τρόπους επικοινωνίας που υπάρχουν. Με τη γλώσσα του σώματός, τη συζήτηση, με τηλεφωνικές και λοιπές βιντεοκλήσεις, ακόμη και με τα μηνύματα που θα δείχνουν το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση τους. Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί επικοινωνιακά. Μπορούν να καταλάβουν τι σκέφτονται οι άλλοι απλά παρατηρώντας τους, δείχνουν πάντα να ξέρουν τι θα πουν και είναι έτοιμοι να ακούσουν σχεδόν οτιδήποτε, όσο υπερβολικό κι αν είναι, με τη μοναδική τους ψυχραιμία. Μερικές φορές είναι τόσο κουλ και διορατικοί που δείχνουν σαν μπορούν να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων. Δεν φοβούνται να μοιραστούν τις ιδέες και τις προτάσεις τους, διότι αν και δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ στη διαδικασία να πείσουν κανέναν, πιστεύουν ότι τα λόγια και η λογική οδός που προτείνουν μπορούν να εμπνεύσουν τους άλλους. Οι Δίδυμοι είναι φιλικοί και τους αρέσει να μιλούν. Είναι «περπατημένοι», διαβασμένοι, έχουν ακονίσει τα ταλέντα και τις γνώσεις τους με πολλές συναναστροφές και μπορούν εύκολα να μιλήσουν σε διαφορετικούς ανθρώπους και για διαφορετικά πράγματα. Καθώς είναι από τα ζώδια του αέρα που διαθέτουν συναισθηματική ευφυΐα, έχουν την ικανότητα να βλέπουν τα αληθινά χρώματα των ανθρώπων και να τους διαβάζουν σαν ανοιχτό βιβλίο. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, με ισχυρή διαίσθηση που τους καθοδηγεί να συμπεριφέρονται με μια ευπροσάρμοστη ευελιξία στη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι οι Δίδυμοι βλέπουν πολλά πράγματα καθαρά, μπορούν να βοηθήσουν κολλητούς και αγαπημένους τους να μάθουν πώς να διαχειρίζονται δύσκολα συναισθήματα, καταστάσεις και διλήμματα με έξυπνους τρόπους για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φροντίδα του ζωδίου του Καρκίνου για τους ανθρώπους που νοιάζεται θα μπορούσε να το οδηγήσει να γίνει ένας μαθητευόμενος ψυχαναλυτής, λόγω της συναισθηματικής του επίγνωσης, της διαίσθησης και της ενσυναίσθησης του. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική του ικανότητα να δημιουργεί συναισθηματική επαφή, μπορεί να κάνει τους ανθρώπους του να αισθάνονται ασφάλεια και κατανόηση και να τους δώσει ό,τι χρειάζονται όταν το θελήσουν. Ενώ οι ίδιοι είναι συνήθως επιφυλακτικοί και κάποιες φορές ακόμη και ανασφαλείς, όταν τους χρειαστούν οι δικοί τους άνθρωποι ανεβαίνουν σε ένα βράχο δύναμης, ή καλύτερα μετατρέπονται οι ίδιοι σε κάτι τέτοιο και δεν φοβούνται να κάνουν αυτό που πρέπει κι αυτό που νιώθουν ότι είναι απαραίτητο. Ξέρουν πώς να αισθανθούν βαθιά μέσα στη ψυχή τους όλα όσα νιώθουν οι άλλοι όταν τους απαριθμούν τα προβλήματά και τα άγχη τους. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ πιστοί στα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα είναι πάντα εκεί για να τους προστατεύουν. Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσουν αυτούς που αγαπούν, ακόμα και αν χρειαστεί να αγνοήσουν προς στιγμήν τις δικές τους πεποιθήσεις ή να χαλαρώσουν την αίσθηση του σωστού και του λάθους τους. Θα δείξουν μόνο συναίσθημα, κατανόηση και μια αγάπη που παραμερίζει όλες τις διαφορές και τα εμπόδια. Οι Καρκίνοι αγαπούν να βοηθούν τους ανθρώπους και έχουν την επιθυμία να ανακουφίσουν και να εξαλείψουν κάθε πόνο. Οι φίλοι και οι σύντροφοι αισθάνονται άνετα να τους ανοιχτούν, ακόμη και για τις πιο αντιφατικές καταστάσεις και συναισθήματα, επειδή μαζί τους μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν παρηγοριά και υποστήριξη όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όμως εκτός από την κατανόηση άνευ όρων, οι Καρκίνοι είναι πανέξυπνοι και μπορούν να μοιραστούν διεξόδους εκτόνωσης κρίσεων με πρακτικούς ή τελείως ασυνήθιστους τρόπους, λόγω της ικανότητας που αποδίδεται στο σύμβολο του ζωδίου τους, να έχει διαφορετικό βηματισμό και οπτική από τους υπόλοιπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια έχει ταλέντο στην ψυχανάλυση λόγω της συστημικής και αναλυτικής φύσης του ζωδίου. Θα μπορούσε να αντιληφθεί ακόμη και τις πιο αχνές ενδείξεις όταν οι άνθρωποι που αγαπά έχουν κάτι που τους προβληματίζει και θα μπορούσε να τους βοηθήσει βήμα προς βήμα, ώστε να βρεθεί μια σωστή λύση για να αισθανθούν καλύτερα. Οι Παρθένοι θα παρατηρήσουν ακόμα και τις πιο μικρές διακυμάνσεις στη διάθεση και την ενέργεια των ανθρώπων τους. Μπορούν να ερευνήσουν και να εντοπίσουν τις πραγματικές αιτίες με ακρίβεια και να τους βοηθήσουν να καταπολεμήσουν ό,τι εμποδίζει την ηρεμία και την πνευματική τους υγεία αποτελεσματικά. Η επούλωση συναισθηματικών πληγών και η επίλυση εσωτερικών και εξωτερικών συγκρούσεων έρχονται φυσικά σε αυτούς. Οι Παρθένοι είναι πολύ υπεύθυνοι και αφοσιωμένοι. Δεν τους πειράζει να φροντίζουν τους ανθρώπους και θα σπεύσουν για βοήθεια όποτε χρειαστεί δίχως να διστάσουν. Όταν υπάρχει κάποια κρίση θα ξέρουν πώς να τη διαχειριστούν διακριτικά, άμεσα και γρήγορα. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται επίσης από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, και αυτό τους χαρίζει μια ευχέρεια να διαχειρίζονται τις πληροφορίες, να τις αξιολογούν και να βρίσκουν τις πιο λογικές και στοχευμένες προσεγγίσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι έξυπνοι και προσεκτικοί ακροατές. Οι Παρθένοι είναι επίσης απίστευτα ευγενικοί και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους τους, κυρίως να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους απέναντι στις προκλήσεις της ζωής.