Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/03/2023 – 12/03/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/03/2023 – 12/03/2023

Η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστες εκπλήξεις και έντονη κοινωνικότητα, αφού στις 06/03/2023 ο Ήλιος από τους Ιχθύς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, να πειραματιστούμε και να έρθουμε κοντά με φίλους ή με καινούρια πρόσωπα που θα μας ανανεώσουν. Η Τρίτη 07/03/2023 είναι η πιο κομβική ημέρα της εβδομάδας, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και λίγο αργότερα ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει έως το 2026. Η Πανσέληνος αυτή θα κορυφώσει κάποιες καταστάσεις και θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Είναι πιθανό να υπάρξουν ξεσπάσματα θυμού και να συγκρουστούμε με το ταίρι μας ή με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας, επομένως είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Την ίδια ημέρα ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και μέχρι το 2026 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα φέρει δοκιμασίες κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Ο πλανήτης των περιορισμών και της πειθαρχίας στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται για να μας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες των πράξεων μας και μας καλεί να αφήσουμε οριστικά πίσω μας καταστάσεις και ανθρώπους που έχουμε εξιδανικεύσει και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 11/03/2023 έχουμε την πιο ερωτική όψη της εβδομάδας, δηλαδή το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η όψη αυτή μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, και μας καλεί να βρούμε το θάρρος να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ραντεβού καθώς και οι νέες γνωριμίες, επομένως κάντε το πρώτο βήμα και μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα και ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από φίλους και παρέες.

ΚΡΙΟΣ

Η μεγάλη αλλαγή αυτής της εβδομάδας είναι η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 07/03. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα κινείται σε ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κάνετε μια αναγκαία ενδοσκόπηση, να δείτε τα λάθη του παρελθόντος, να κλείσετε κύκλους και να φύγετε μακριά από τοξικές καταστάσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Το ευχάριστο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο ζώδιο σας και μάλιστα στις 11/03 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους. Η όψη αυτή θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ερωτισμό και θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε στους άλλους και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ίσως μάλιστα κάποιος άτομο να σας εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του, κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να στείλετε ένα μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού ο Ουρανός από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα σας χαροποιήσει. Στις 07/03 η Πανσέληνος στην Παρθένο θα εκτοξεύσει τα συναισθήματα σας στα ύψη και είναι πιθανό να φέρει εντάσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση. Ίσως να αισθανθείτε ότι οι επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται ή ότι συγκρούονται τα θέλω σας. Γενικώς, το κλίμα θα είναι αρκετά έντονο, επομένως θα πρέπει να προσέξετε πώς θα εκφράσετε όσα σας ενοχλούν. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τώρα για εσάς μια νέα ερωτική ιστορία η οποία θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και για τα επόμενα χρόνια θα φέρει στο επίκεντρο τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Οι φιλίες σας σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν και θα διαπιστώσετε ποια άτομα αξίζουν να μείνουν δίπλα σας και ποια όχι. Ο Κρόνος στους Ιχθύς μιλάει επίσης για σταθεροποίηση μιας ερωτικής σχέσης και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια και τα όνειρα που κάνετε με το ταίρι σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό για εσάς και προσφέρεται για συναντήσεις και επαφές. Είναι πιθανό να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ή να γνωρίσετε ένα καινούριο άτομο μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας πυροδοτεί εντάσεις μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, αφού στις 07/03 κορυφώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τους αγαπημένους σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώσετε ότι οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν ικανοποιούνται και να βγουν παράπονα στην επιφάνεια που κρατούσατε κρυμμένα εδώ και καιρό. Ξεκαθαρίστε στους άλλους πώς νιώθετε, αλλά αποφύγετε τις σπασμωδικές ή τις ακραίες αντιδράσεις. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι. Στις 11/03 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να κάνετε καινούριες γνωριμίες και να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντα άτομα. Διαδικτυακά φλερτ είναι πολύ πιθανά αυτές τις ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε εσάς και ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η όψη αυτή σας καλεί να γίνετε τολμηροί και να δείξετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που ποθείτε, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μη διστάσετε να πειραματιστείτε με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού τη Δευτέρα 06/03, μια όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και έντονη κοινωνική διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους και παρέες. Στις 07/03 η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει εντάσεις και ανησυχία και είναι πιθανό να ανταλλάξετε κουβέντες που θα πληγώσουν. Προσπαθήστε λοιπόν από την πλευρά σας να δείξετε κατανόηση και να είστε πιο συγκαταβατικοί και αποφύγετε τα επικριτικά σχόλια. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας και τις σκέψεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα ελαφρύνει αρκετά το κλίμα, αφού το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο ή μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που δεν το περιμένατε ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή από το εξωτερικό. Αν είστε σε σχέση είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα κομβική για εσάς, αφού ο Κρόνος στις 07/03 επιτέλους εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου μετά από 2,5 χρόνια και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε μια ανάσα και θα μπορέσετε σιγά-σιγά να αποκρυσταλλώσετε τα μαθήματα που πήρατε μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Τώρα είστε πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και ξέρετε τι θέλετε από τους άλλους. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και θα βρείτε τη δύναμη να βγείτε από αδιέξοδες ή ψυχοφθόρες καταστάσεις. Στις 11/03 το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και θα φέρει ευκαιρίες για επαφές και συναντήσεις με παρέες ή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το Σαββατοκύριακο, αφού μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας χαροποιήσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, να βγείτε με φίλους ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είστε από τους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αφού στις 07/03 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο σας και την ίδια ημέρα ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, δηλαδή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα δοκιμάσει την υπομονή σας και μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε βιαστικές αποφάσεις ή παρορμητικές κινήσεις. Μπορεί λοιπόν να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας, αφού δε θα διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Η ειλικρίνεια και η τόλμη θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτά που θέλετε, όμως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην οδηγηθείτε σε ακρότητες ή συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε ρήξη. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς για τα επόμενα χρόνια θα δοκιμάσει τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σας και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές συνειδητοποιήσεις. Τώρα θα φανεί εάν μια σχέση πρέπει να λήξει οριστικά ή αν έχει γερές βάσεις και μπορεί να πάει παρακάτω. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς ή να νιώσετε πιεσμένοι μέσα σε μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να φερθείτε με ωριμότητα και να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πιο ανάλαφρο, αφού το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις, επαφές ή ακόμα και νέες γνωριμίες από το πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 07/03 σε ένα πιο παρασκηνιακό σημείο του ωροσκοπίου σας. Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και σχέσεις που σας βαραίνουν και δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Ίσως αυτές οι ημέρες να είναι συναισθηματικά φορτισμένες για εσάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και την ανησυχία και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική. Εάν βρείτε τις ισορροπίες πρώτα απ’ όλα μέσα σας, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, αφού κορυφώνεται το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αν είστε δεσμευμένοι θα αφήσετε τα προβλήματα στην άκρη και θα απολαύσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να βγείτε ραντεβού, να κάνετε γνωριμίες και καινούριες επαφές, και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να νιώσετε ποθητοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 07/03 στο ζώδιο της Παρθένου δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, όμως μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις με φίλους ή με άτομα που επικοινωνείτε από το διαδίκτυο. Ίσως λοιπόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αισθάνεστε ότι σας καταλαβαίνουν. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να ανοιχτείτε στους άλλους και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας, όπως συνηθίζετε να κάνετε. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τα ερωτικά ζητήματα με ωριμότητα και να σκεφτείτε πιο σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές και θα λήξετε οριστικά καταστάσεις που είναι εφήμερες και επιφανειακές. Αντιθέτως, μια σχέση μπορεί να σταθεροποιηθεί αρκεί να έχει γερές βάσεις και προοπτική. Αν είστε αδέσμευτοι μην αφήσετε το αίσθημα μοναξιάς να σας καταβάλλει και αξιοποιήστε αυτή τη θέση του Κρόνου για να τα βρείτε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις, ευχάριστες επαφές και νέες ερωτικές γνωριμίες με άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, βγείτε έξω, εκφράστε τις επιθυμίες σας και προετοιμαστείτε για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημαντικότερα νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 07/03. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση για τα επόμενα χρόνια θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Κάποιες καταστάσεις θα σταθεροποιηθούν και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μετακομίσετε με το ταίρι σας ή να πάτε τη σχέση σας παρακάτω. Από την άλλη πλευρά, μπορεί κάποιοι να νιώσετε ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις συγκρούονται με τις απαιτήσεις του συντρόφου και της οικογένειας, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι. Καλείστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην πάρετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι επίσης σημαντικό να αποδεσμευτείτε ριζικά από παρελθοντικές καταστάσεις ή ανθρώπους με τους οποίους έχετε σχέση εξάρτησης. Στις 11/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη θα δώσει μια πιο ευχάριστη νότα στο Σαββατοκύριακο σας, αφού σας χαρίζει ερωτισμό και γοητεία. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να εκφράσετε τον έρωτα σας ή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ραντεβού, φλερτ και νέες γνωριμίες ευνοούνται και μάλιστα θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η όψη αυτή θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 06/03, μια όψη η οποία φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς και μια διάθεση να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα και να πειραματιστείτε. Αν και είστε από τα ζώδια που προτιμούν τις πιο ασφαλείς και δοκιμασμένες επιλογές, τολμήστε τώρα να εκφραστείτε, να ρισκάρετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 11/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί μια άκρως ρομαντική διάθεση και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Είναι η ιδανική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους ή να προσεγγίσετε ξανά ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να έχετε ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα φέρει αναπάντεχες συναντήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις από το πουθενά ή μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να βρείτε λύσεις σε προβλήματα μέσα από μια συζήτηση, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 07/03 στο γήινο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να φέρει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι μια ευκαιρία να απαλλαχτείτε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν και σας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος. Αν είστε μέσα σε μια σχέση προσπαθήστε να περιορίσετε τις σκηνές ζήλιας και τις εμμονές, και μην υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές. Προτιμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας, ο οποίος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τις επιθυμίες σας και να αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και ορθολογισμό. Στις 11/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη υπόσχεται ένα πιο ευχάριστο Σαββατοκύριακο με έντονη ερωτική διάθεση. Αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και να στείλετε το μήνυμα που διστάζατε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση από εκείνον/η που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή σας ανήκει δικαιωματικά, αφού η πλανητική δραστηριότητα των ημερών πραγματοποιείται κυρίως στο δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 07/03 στον δικό σας άξονα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να φέρει συγκρούσεις και έντονα ξεσπάσματα. Μια κατάσταση μπορεί τώρα να φτάσει στο τέλος της, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι και να μην επιτρέψετε στα έντονα συναισθήματα να σας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς. Ο Κρόνος θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας, θα σας μάθει να βάζετε όρια και θα σας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όσο σκληρή κι αν είναι για κάποιους. Θα γκρεμίσει σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν θέση στη ζωή σας και θα σταθεροποιήσει εκείνες που είναι ουσιαστικές και μπορούν να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Εάν λοιπόν τα προηγούμενα χρόνια εθελοτυφλούσατε και δεν παίρνατε την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη της επιλογής σας, τώρα ο Κρόνος σας λέει ότι δε χωράνε άλλες αναβολές. Στις 11/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη θα δώσει μια ερωτική πνοή στο Σαββατοκύριακο σας με παθιασμένες συναντήσεις, επαφές ή εξομολογήσεις. Είναι πιθανό να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας τονώσει το ηθικό ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Αν είστε δεσμευμένοι είναι μια ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα, να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια ο ένας στον άλλον τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας.