Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/04/2021 – 11/04/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/04/2021 – 11/04/2021

Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, κάνει δυο εξαιρετικές όψεις αυτή την εβδομάδα, που θα βοηθήσουν αρκετά στον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών μας επαφών. Η πρώτη όψη πραγματοποιείται στις 6/3 την Τρίτη, ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Κριό και τον Άρη στους Διδύμους. Αυτή είναι μια όψη που δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για φλερτ, ενώ αν είστε σε σχέση μπορεί να βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε το ερωτικό – σεξουαλικό στοιχείο στη σχέση σας. Έχει μια ευκολία και μια ροή αυτή η όψη που κάνει εύκολη την προσέγγιση και δημιουργεί αυτό που λέμε ακαριαία έλξη. Η δεύτερη όψη της Αφροδίτης σχηματίζεται το Σάββατο 10/4 και είναι ένα εξάγωνο με τον Δία. Ίσως η πιο ωραία όψη την πιο γλυκιά μέρα της εβδομάδας. Είμαστε πιο γενναιόδωροι συναισθηματικά, πιο ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες, ενώ πολλές φορές αυτή η όψη συνδέεται και με επισημοποιήσεις σχέσεων ή έστω μια παραδοχή του «είμαστε μαζί» ανάμεσα στο ζευγάρι. Κι αυτή η όψη ευνοεί επίσης τις νέες γνωριμίες. Και πάμε στην απαιτητική όψη της εβδομάδας, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4. Αυτή η όψη δείχνει πολλές φορές απογοητεύσεις ή σύγχυση στα θέματα των σχέσεων ή μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει σιγουριά για την ποιότητα ή την πορεία της σχέσης. Τα ερωτηματικά και η ασάφεια είναι πιο έντονα από τα συναισθήματα αγάπης.

ΚΡΙΟΣ

Τα γενέθλια σας συνεχίζονται και είστε στο επίκεντρο της προσοχής καθώς όλα γυρίζουν γύρω σας. Αυτή η εβδομάδα αφορά περισσότερο τις δικές σας επιθυμίες και τα δικά σας όνειρα για τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Έχει μια εξωστρέφεια αυτή η εβδομάδα, καθώς είναι πλέον κι ο Ερμής στο ζώδιο σας και σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα. Την Τρίτη το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Άρη δημιουργεί προϋποθέσεις για μια έντονη έλξη σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και μια πιο θερμή μέρα με τον σύντροφο σας για τους δεσμευμένους. Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση, αν ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο που σας δίνει μικτά μηνύματα. Έρχεται όμως η απόλυτα θετική και αγαπησιάρικη όψη το Σάββατο, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι είτε στις 19 μοίρες είτε στις 25 μοίρες του Κριού, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για μια τέλεια ερωτική εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως θα έχετε διαβάσει και στις μηνιαίες μου ερωτικές προβλέψεις, μέχρι τις 14/4 τα πράγματα στον τομέα του έρωτα δεν έχουν φοβερές εξελίξεις. Τα σενάρια είναι πολλά. Το θετικότερο είναι να είστε σε μια σταθερή και θετική σχέση, οπότε όλα κυλούν κανονικά και χωρίς διακυμάνσεις. Άλλο σενάριο είναι να έχετε ένα μυστικό ή και απαγορευμένο έρωτα που πρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν, να μείνει σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να το «ζείτε», να υπάρχει πάθος, να υπάρχει ανταπόκριση, αλλά κάτι να μην επιτρέπει τη δημοσιοποίηση της σχέσης προς το παρόν. Ένα άλλο σενάριο είναι να έχετε βγει από μια σχέση, οπότε τώρα περνάτε τη φάση που προσπαθείτε να αποδεχτείτε αυτή την αλλαγή, με τον ανάλογο πόνο βέβαια. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει εξωστρέφεια στην προσωπική σας ζωή, ενώ μπορεί να παίζει και απογοήτευση ή σύγχυση. Πιο τυχεροί θα είναι όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 19 και τις 25 μοίρες του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απόσταση από το φιλική στο ερωτική σχέση μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε με τις όψεις αυτής της εβδομάδας. Σαφώς η φιλία είναι μια καλή βάση και για τις ερωτικές σχέσεις προκειμένου να έχουν διάρκεια στον χρόνο, αλλά κακά τα ψέματα αν δεν υπάρχει και σεξουαλική έλξη τότε θα μείνει απλά μια φιλία ή ένα απωθημένο. Με την όψη της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στο ζώδιο σας την Τρίτη 6/4, φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει μια μετάβαση από το φιλικό στο ερωτικό και να σας ενθουσιάσει, ειδικά εσάς που ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 19 μοίρες του ζωδίου. Καταπληκτική είναι και η όψη του Σαββάτου με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία. Αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 25 μοίρες των Διδύμων, πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα σας φανεί πολλά υποσχόμενη. Μάλιστα, αυτό το άτομο μπορεί να προέρχεται από το εξωτερικό, να έχει διαφορετικές προσλαμβάνουσες ή κουλτούρα από σας. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 9/4, διότι μπορεί να φέρει εξιδανικεύσεις, ψέματα ή και αποκαλύψεις που απογοητεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι, όπως θα δείτε αναλυτικά και στις μηνιαίες μου ερωτικές προβλέψεις για τον Απρίλιο, μέχρι τις 14/4 λίγα πράγματα συμβαίνουν σε ερωτικό επίπεδο. Ο έρωτας ίσως δεν είναι τόσο προτεραιότητα σε σχέση με τις εξελίξεις σε άλλα μέτωπα, όπως της καριέρας ή της οικογένειας. Βέβαια, αν έχετε ήδη μια σχέση καλό είναι να μην την παραμελείτε προς χάριν των φιλοδοξιών και της δουλειάς. Δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την καριέρα σας για να αφιερωθείτε στον έρωτα, αλλά σίγουρα να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και στην προσωπική σας ζωή. Αν τώρα συμβαίνει να υπάρχει και κάποια επαγγελματική διασύνδεση με το ταίρι σας, τότε οι ισορροπίες θα είναι πιο λεπτές και πρέπει να προσέξετε και την ανταγωνιστική διάθεση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί για όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 19 μοίρες να σημαίνει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στον χώρο της δουλειάς. Η όψη Αφροδίτης-Δία μάλλον θα έχει μεγαλύτερο όφελος στα οικονομικά σας το Σάββατο, ειδικά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 25 μοίρες.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα είναι από κάθε άποψη θετική και χαλαρή με πολλές ευκαιρίες για φλερτ, για γνωριμίες, μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θετικά συναισθήματα, που θα φανούν και στην προσωπική σας ζωή. Ψάχνετε ενθουσιασμό στις σχέσεις, το αλατοπίπερο που λέμε, για να τονώσετε ίσως έναν πολύχρονο δεσμό, νέες παραστάσεις και νέα άτομα που θα σας εμπνεύσουν και θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά. Θα είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εφαρμογές γνωριμιών, αλλά εδώ το ζητούμενο δεν είναι μια σταθερή και αποκλειστική δέσμευση, αλλά ο πειραματισμός για τους αδέσμευτους. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη θα ευνοήσει ιδιαίτερα όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 19 μοίρες του ζωδίου σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 10/4 θα μπορούσε να σημαίνει και μια επισημοποίηση για κάποιους ή μια συζήτηση για τα κοινά σας μελλοντικά σχέδια, αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 25 μοίρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Απριλίου είναι πιο θετική για τους δεσμευμένους, παρά για όσους ψάχνουν να δεσμευτούν. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη στις 6/4 και τον Δία στις 10/4 μπορεί να σας προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές στα οικονομικά σας περισσότερο, παρά ουσιαστικά στις ερωτικές σας αναζητήσεις. Ειδικά αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 19 ή 25 μοίρες του ζωδίου σας. Αν έχετε μια καλή σχέση μπορεί να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο αυτή την εβδομάδα, να πλησιάσετε πιο πολύ τον σύντροφο σας, να διώξετε ό,τι μπορεί να μπλοκάρει την ερωτική σας έκφραση και να έχετε μια καλύτερη συναισθηματική, αλλά και σεξουαλική σύνδεση. Αν τώρα είστε μόνες-οι και κάνετε μια γνωριμία αυτή την εβδομάδα, ιδίως αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 21-22 μοίρες του ζωδίου να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις που ίσως δεν φαίνονται με το πρώτο.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλούς λόγους να γιορτάζετε τον έρωτα αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο την Τρίτη 6/4 με τον Άρη, που κυβερνά στο ωροσκόπιο σας τον τομέα των σχέσεων. Το Σάββατο δε, συναντιέται επίσης σε όψη εξαγώνου με τον Δία στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας ακόμη περισσότερο τη ρομαντική διάθεση της εβδομάδας, την επικοινωνία με το ταίρι σας, αλλά και αυξάνει και τις πιθανότητες νέων γνωριμιών. Πιο ωφελημένοι θα είναι όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 19 ή στις 25 μοίρες του ζωδίου σας. Κάποιοι από σας μπορεί να πάρετε και την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση, είτε με γάμο, συμβίωση, σύμφωνο κλπ. Μια εγκυμοσύνη ή ο ερχομός ενός απογόνου είναι επίσης κάποια από τα σενάρια αυτών των καταπληκτικών όψεων. Για το δικό σας ζώδιο η όψη Άρη-Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο τα προσωπικά σας, εκτός αν υπάρχει ένας ωροσκόπος στους Ιχθύς ή την Παρθένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι προτεραιότητα, όπως θα δείτε και στις μηνιαίες αναλυτικές ερωτικές μου προβλέψεις. Όμως υπάρχει μια υποσημείωση για σας που μπορεί να είστε αδέσμευτοι και να ψάχνετε μια καινούρια σχέση. Στις 9/4, το τετράγωνο του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή δημιουργεί μεγάλη σύγχυση ή και εξιδανικεύσεις από την πλευρά σας. Έτσι, σε μια νέα γνωριμία μπορεί εσείς να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε και όχι απαραίτητα την αλήθεια της σχέσης. Ή μπορεί να ερωτευθείτε αυτό που θα θέλατε να είναι ο άλλος κι όχι στην πραγματικότητα αυτό που είναι. Αυτή η όψη δημιουργεί και αποκαλύψεις σε απαγορευμένες σχέσεις, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί αν είστε σε μια τέτοια κατάσταση ή σχέση. Κυρίως όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21-22 μοίρες του Σκορπιού. Για τους δεσμευμένους η εβδομάδα θα κυλήσει πιο άνετα. Ένα άλλο σενάριο είναι να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον και για κάποιον από τον χώρο της δουλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο χαρούμενη και εξωστρεφής εβδομάδα απλώνεται μπροστά σας κι αυτό θα έχει επιρροή και στην ερωτική σας ζωή σας αγαπητοί μου Τοξότες. Αν φλερτάρατε με κάποιον-α μπορεί αυτή την εβδομάδα να προχωρήσουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο και να φτάσουν και στην «πολυπόθητη» φυσική επαφή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι μια φανταστική εβδομάδα να πάρετε αποφάσεις με τον σύντροφο σας για το μέλλον, ακόμη κι αν πρόκειται απλά για σχέδια για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δυο πολύ τυχερές όψεις, μια την Τρίτη και μια το Σάββατο, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη και την Αφροδίτη και τον Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στον έρωτα με ευκαιρίες για γνωριμίες ή και περισσότερο ενθουσιασμό στις σχέσεις. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 19 ή 25 μοίρες του ζωδίου. Όπως όλα τα καλά έτσι κι αυτή η εβδομάδα έχει μια παγίδα που πρέπει να προσέξετε να μην πέσετε όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21, 22 μοίρες του ζωδίου, με την όψη Άρη-Ποσειδώνα που προκαλεί σύγχυση ή και εξιδανικεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως θα διαβάσετε και στις αναλυτικές ερωτικές μηνιαίες μου προβλέψεις, το πρώτο δεκαπενθήμερο στερείται των σημαντικών ερωτικών όψεων για το δικό σας ζώδιο. Εκτός αν έχετε ωροσκόπο στον Κριό, τον Ζυγό ή τον Τοξότη. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες. Για όλους τους υπόλοιπους όμως, θα είναι μια ακόμη εβδομάδα με διαφορετικές προτεραιότητες σε σχέση με τον έρωτα. Δεν έχει πολλή εξωστρέφεια η εβδομάδα αυτή και τις εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας προς τον σύντροφό σας θα προτιμήσετε να τις δείξετε σε ένα πιο ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, όπως ας πούμε σπίτι σας. Να μαγειρέψετε για εκείνον-η ένα υπέροχο δείπνο, να δείτε αγκαλιά μια ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά στο Νέτφλιξ. Αν είστε όμως μόνες-οι και στο ψάξιμο για μια νέα περιπέτεια ή σχέση, οι προοπτικές δεν είναι τόσο θετικές. Δεν πειράζει, μετά τις 14/4 θα αλλάξουν πολλά πράγματα και σε αυτό τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παιχνίδι της καρδιάς αυτή την εβδομάδα παίζεται πιο πολύ στο μυαλό σας παρά στην καρδιά. Και ναι μεν με τις εξαιρετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη στις 6/4 και της Αφροδίτης με τον Δία στις 10/4 οι αδέσμευτοι έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να ενισχύσετε και να αναθερμάνετε μια σχέση, υπάρχει μια παγίδα όμως στις 9/4 με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Πιο ευνοημένοι θα είναι όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στις 19 και στις 25 μοίρες του ζωδίου. Εσείς βάλτε τα δυνατά σας αν είστε αδέσμευτοι να δώσετε πράσινο φως ή και να διεκδικήσετε ντόμπρα και ανοιχτά το αντικείμενο του πόθου σας. Όμως αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 21-22 μοίρες προσέξτε λίγο περισσότερο και τις οικονομικές, αλλά και τις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Κυρίως με άτομα που γνωρίζετε τώρα και δεν ξέρετε τις προθέσεις τους. Ο Ποσειδώνας φημίζεται για τα παιχνίδια εξαπάτησης ή για τις εξιδανικεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Απριλίου δεν δημιουργεί ιδιαίτερα ερωτικές συνθήκες, τουλάχιστον όχι για σας που μπορεί να είστε αδέσμευτες-οι και να ψάχνετε κάποια σχέση. Για όσες-ους έχετε ήδη κάποια σχέση είναι μια καλή εβδομάδα για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τον δεσμό σας, αλλά και να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά στη σχέση αυτή. Βέβαια αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στις 21, 22 μοίρες του ζωδίου θα είστε πιο μπερδεμένοι ή θα νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή και σύγχυση. Πιθανώς, κάποιο νέο άτομο που σας ενδιαφέρει στη ζωή σας να σας δίνει μικτά μηνύματα και να μην ξεκαθαρίζει τα συναισθήματα του απέναντι σας ή μπορεί εσείς να έχετε δεύτερες σκέψεις και να μην θέλετε να ξεκαθαρίσετε. Δεν είναι απίθανο κάποιες οικογενειακές δυσκολίες να μην επιτρέπουν να έχετε ιδιαίτερη προσήλωση στην ερωτική σας ζωή, αφού θα έχετε άλλες προτεραιότητες.