Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος μπαίνει φουριόζος και τολμηρός και στις ερωτικές σχέσεις. Οι λέξεις κλειδιά είναι διεκδίκηση, καινούρια αρχή, θάρρος. Η Αφροδίτη και ο Άρης, το αιώνιο ερωτικό δίδυμο της μυθολογίας και της αστρολογίας, παίζουν δυνατό παιχνίδι με όψεις σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις πρώτες 14 ημέρες η Αφροδίτη παρελαύνει ως δυναμική αμαζόνα στον Κριό και κυνηγάει τις επιθυμίες της. Μετά τις 14/4 στον Ταύρο γίνεται πιο ντίβα και δεν πρόκειται να πάει εκεί που δεν νιώθει σιγουριά και ασφάλεια… δεν παίρνει ρίσκα. Σε κάθε περίπτωση ο Απρίλιος είναι από τους σέξι και ερωτικούς μήνες της χρονιάς, οπότε εκμεταλλευτείτε τον αναλόγως.

ΚΡΙΟΣ

Απολαύστε τα γενέθλια σας με τον καλύτερο τρόπο αγαπητοί μου Κριοί. Η Αφροδίτη θα σας συνοδεύει μέχρι τα μισά του μήνα κάνοντας σας πιο ανοιχτούς σε ερωτικούς πειραματισμούς, ενώ ο Άρης μέχρι τις 23/4 στον τομέα της επικοινωνίας θα βάλει φωτιά στα φλερτ. Βέβαια, οι αδέσμευτοι δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλετε να δεσμευτείτε σοβαρά ή να παίξετε περισσότερο με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο πρώτο δεκαπενθήμερο. Ακόμη και τα ζευγάρια με αυτή την έντονη επιρροή «ελευθερίας» μπορεί εύκολα να τσακώνονται, αν νιώθουν ότι ο σύντροφος τους πάει να τους στερήσει την ελευθερία τους ή γίνεται ζηλιάρης και τους κάνει σκηνές. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο αυτό που σας έλκει περισσότερο είναι το παιχνίδι και το φλερτ. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο με την Αφροδίτη στον Ταύρο τα πράγματα ηρεμούν λίγο και σοβαρεύουν. Θα σας αρέσει πιο πολύ η ιδέα του να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, να κάνετε τις βόλτες σας στη φύση παρέα όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ αν είχατε ξεκινήσει κάτι καινούριο το προηγούμενο διάστημα τώρα θα σιγουρευτείτε αν σας ταιριάζει ή δεν σας ταιριάζει και αναλόγως θα πράξετε. Μετά τις 23/4 τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σχέσεις εκμηδενίζονται. Ο Άρης περνά στον Καρκίνο, δημιουργεί εντάσεις και θέλει προσοχή. Οι θετικότερες ημερομηνίες για έρωτες είναι 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4. Προσοχή στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο στις 12/4 και στις 16/4 με τις όψεις Αφροδίτης και Ήλιου με τον Πλούτωνα. Μέρες που παίζονται χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις, θέματα ελέγχου, αλλά ίσως και συναισθήματα προδοσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα περιέγραφα τον Απρίλιο, στο πρώτο του δεκαπενθήμερο τουλάχιστον, ως το πιο ερωτικό της άνοιξης. Όλη αυτή η ενέργεια στο ζώδιο του Κριού, μέσα σε ένα κομμάτι αρκετά ψυχολογικό για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, δεν δίνει σταθερά αποτελέσματα και πολλές ευκαιρίες για ερωτική διάθεση. Υπάρχει πιο έντονη νοσταλγία για το παρελθόν ή μπερδεμένες καταστάσεις που σας αφήνουν να διερωτάσθε κατά πολύ για το τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, κυρίως βέβαια οι αδέσμευτοι. Καλώς ή κακώς αγαπητοί μου Ταύροι δεν έχουμε τον έλεγχο των σχέσεων μας. Δεν μπορούμε να παραγγείλουμε συμπεριφορές ή αποτελέσματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αλλά να μην προβάλλετε τις δικές σας προσδοκίες στους άλλους. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν δεν θέλουν να αλλάξουν οι ίδιοι. Η ασάφεια συνεχίζεται μέχρι το μέσον του Απριλίου. Και τότε κάνει την μαγική της εμφάνιση στο ζώδιο σας η Αφροδίτη, για να φυσήξει πιο ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή. Καταρχάς θα φτιάξει η διάθεση σας, θα θέλετε να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, να αρέσετε στον εαυτό σας περισσότερο και κατά προέκταση και στους άλλους, θα φύγει η κακοκεφιά και η κυκλοθυμία και θα ξαναβρείτε το ερωτικό σας vibe. Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα βάλετε στο καθημερινό σας πολυάσχολο πρόγραμμα και κάποιες ώρες που θα διαθέσετε στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ, ιδιαίτερα μετά τις 23/4 που θα περάσει κι ο Άρης σε μια πιο θετική θέση για το δικό σας ζώδιο, στον Καρκίνο. Το τέλος Απριλίου είναι γεμάτο εκπλήξεις, είτε πολύ θετικές όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού ή μια κρίση στη σχέση και σημάδια κόπωσης με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 25/4 και την Πανσέληνο στις 27/4. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δεκαημέρου χρειάζεται να είστε προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο μέρος του Απριλίου θα είστε πιο εστιασμένοι στις φιλικές σας σχέσεις, στα φλερτ και στα διαδικτυακά φλερτ, με την Αφροδίτη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο των φίλων, των γνωστών και της τεχνολογίας! Είναι μια περίοδος να ανοίξετε κάπως τον φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να εξελιχθούν και σε φιλίες και γενικώς να είστε πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον Άρη να εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/4, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να έλξετε τους άλλους, αλλά η δική σας διάθεση θα είναι πιο πολύ να εξερευνήσετε τις πιθανότητες των νέων γνωριμιών, παρά η σοβαρή δέσμευση. Πιο πολύ μετράει η ανεξαρτησία σας και το παιχνίδι, το φλερτ, παρά η σχέση ίσως αυτή τη στιγμή. Για τους δεσμευμένους θα είναι μια πιο άνετη περίοδος, που μπορεί να μοιράζονται κοινές δραστηριότητες και να έχουν κάποιες πιο διασκεδαστικές στιγμές. Οι κοινοί σας φίλοι θα είναι πηγή έμπνευσης και μεγαλύτερης χαράς. Βέβαια, όλα αυτά ισχύουν όσο η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό, διότι μετά τις 14/4 που περνά στον Ταύρο και μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας αλλάζει η διάθεση και το να συνδεθείτε με κάποιο άτομο σε πιο βαθύ επίπεδο θα είναι το ζητούμενο του δεύτερου δεκαπενθημέρου. Από την άλλη, ο 12ος οίκος είναι ο οίκος του τέλους και της θεραπείας. Έτσι μπορεί να πάρετε απόφαση να τελειώσετε ίσως μια σχέση που έχει διαγράψει την πορεία της και δεν νιώθετε ότι έχει να σας προσφέρει κάτι θετικό. Ή μπορεί να σκεφτείτε να δείτε μια κατάσταση πιο χαλαρά σε μια σχέση κι όπου σας βγάλει, χωρίς πιέσεις και προσδοκίες. Από την άλλη, παίζει να υπάρχει και μια κρυφή ή απαγορευμένη κατάσταση κι αυτό να σας δημιουργεί κυκλοθυμία. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μετά τις 23/4 σας κάνει να θέλετε να θυσιάσετε ίσως λίγη από την ελευθερία σας για περισσότερη αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητα. Στις 12/4 και στις 16/4 προσέξτε τα παιχνίδια εξουσίας, τις ζήλιες και την κτητικότητα στη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου η Αφροδίτη από τον Κριό, στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών σας, λίγα μπορεί να προσφέρει στην ερωτική σας ζωή αν είστε αδέσμευτοι, εκτός αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι ταυτόχρονα και προϊστάμενος σας! Από την άλλη, σε μια πιθανή δέσμευση θα μετρήσει ιδιαίτερα πόσο σοβαρές είναι οι προοπτικές που θα έχει, αφού δεν ψάχνετε κάτι απλά για να περάσετε την ώρα σας. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες στο πρώτο δεκαπενθήμερο είναι σαν να έχουν καταπιεί την «ερωτική» σας διάθεση. Παρόλα αυτά, ο χώρος εργασίας θα μπορούσε για τους αδέσμευτους να παρέχει την ευκαιρία μιας γνωριμίας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο μέσα στον τομέα των φίλων και των γνωστών, αλλά και τον τομέα που κυβερνά τις διαδικτυακές σας επαφές. Μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή μια γνωριμία μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σαφώς δεν είναι η πιο ερωτική για το δικό σας ζώδιο θέση της Αφροδίτης, εκτός αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο σας που να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, π.χ. ένας ωροσκόπος στον Ταύρο ή στον Αιγόκερω. Με τον Άρη στους Διδύμους σε ένα εντελώς ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, ακόμη και η σεξουαλική σας διάθεση δεν θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη μέχρι τις 23/4. Τα πράγματα αλλάζουν άρδην με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας στις 23/4 και η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Από τις 23/4 μέχρι τις 11/6 θα παραμείνει ο Άρης στο ζώδιο σας και το πάθος και η ερωτική σας διάθεση θα επιστρέψουν δριμύτερες! Ακόμη κι η Πανσέληνος στις 27/4 πραγματοποιείται μες τον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της σεξουαλικότητας στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Δυο ημερομηνίες που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, είναι στις 12/4 και στις 16/4 με τα τετράγωνα Αφροδίτης και Ήλιου με Πλούτωνα αντίστοιχα. Προσέξτε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, αλλά και πού εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Απρίλιος έχει θετικότερες προδιαγραφές κυρίως μέχρι τις 19/4, διότι μετά διαφοροποιείται το κλίμα και το ενδιαφέρον σας στρέφεται κυρίως στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Με τη φιλική προς το ζώδιο σας ενέργεια του Κριού να είναι ιδιαίτερα έντονη μέχρι τις 14/4, που παραμένει και η Αφροδίτη στο ίδιο πύρινο ζώδιο, ψάχνετε την έμπνευση και τον ενθουσιασμό στις σχέσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον για τον σύντροφο σας. Η αλήθεια είναι πως σε αυτή την περίπτωση η αλλαγή παραστάσεων, ένα ταξίδι, μια εκδρομή, θα ωφελούσε ιδιαίτερα, αλλά με την παρούσα συνθήκη της πανδημίας και τους περιορισμούς δεν είναι βέβαιο ότι θα έχετε αυτή την ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και μια βόλτα για να ξεφύγετε από το πλαίσιο του σπιτιού πάντα βοηθά. Οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών, αλλά μπορεί να ψάχνετε τον μεγάλο έρωτα που σε αυτή τη φάση πιθανώς να μην έρθει. Ή να έχετε πολύ ψηλά τον πήχη και να σας φαίνονται μέτριες οι προοπτικές με αυτούς που γνωρίζετε. Πιο εύκολα κάνετε φίλους με αυτές τις επιρροές, παρά σχέσεις ερωτικού χαρακτήρα. Ούτως ή άλλως για ποιο λόγο να βιαστείτε ή να πιεστείτε. Σημασία έχει να περνάτε καλά! Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο μεταθέτοντας το ενδιαφέρον στην πορεία της καριέρας και των επαγγελματικών σας προοπτικών. Το περιβάλλον εργασίας μπορεί να παρέχει την ευκαιρία μιας γνωριμίας. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μετά τις 23/4, σε ένα πιο παρασκηνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας βρει πιο άτονους στον ερωτικό τομέα. Αν είστε σε μια «κρυφή» ή απαγορευμένη σχέση προσέξτε ιδιαίτερα που μπορεί να οδηγήσει αυτό το πάθος στην τελευταία εβδομάδα του μήνα. Πάρτε τα μέτρα σας και προστατευτείτε από μια πιθανή αποκάλυψη στην Πανσέληνο στις 27/4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον Απρίλιο ο πήχης είναι πολύ ψηλά στις ερωτικές σχέσεις, αν είστε αδέσμευτοι. Δεν ψάχνετε να περάσετε καλά μερικές ώρες ή να κάνετε μια επιφανειακή σχέση μόνο και μόνο για να μην νιώθετε μόνοι. Το ζώδιο σας τα πάει καλά εξάλλου με τη μοναχικότητα. Με τόσους πλανήτες στον Κριό σας ενδιαφέρει μια σχέση που θα έχετε την απόλυτη πνευματική, ψυχική και σεξουαλική χημεία. Οτιδήποτε λιγότερο απλώς δεν σας ενδιαφέρει. Για τους δεσμευμένους είναι μια θετική περίοδος για να υπάρχει ερωτική ένταση, αλλά μερικές φορές αυτή η ένταση μπορεί να μην περιορίζεται μόνο στην κρεβατοκάμαρα και να αναλώνεστε σε διαφωνίες και καβγάδες. Τα οικονομικά και η διαχείριση τους είναι ένας τομέας που μπορεί να παράγει τέτοιες εντάσεις. Μέχρι τις 23/4 ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας προσανατολίζοντας το ενδιαφέρον σας σε μια επαγγελματική εξέλιξη. Κάποιοι ίσως χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Αν είστε αδέσμευτοι ο χώρος της δουλειάς, κυρίως μετά τις 14/4 που θα περάσει κι η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ερωτική σας ζωή, αφού μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που να σας ενθουσιάσει. Σε κάθε περίπτωση, μετά τις 14/4 το κλίμα διαμορφώνεται πολύ θετικότερα και για τα αισθηματικά σας. Αν είστε σε μια φάση που έχει τελειώσει μια σχέση είναι πιθανόν στο πρώτο δεκαπενθήμερο να είναι πιο έντονες και βασανιστικές οι αναμνήσεις ή να μπαίνετε σε παιχνίδια εμμονής. Προσέξτε το αυτό στις 12/4 και στις 16/4 με τις Πλουτώνιες όψεις. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μετά τις 23/4 είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιρροή στα αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος έχει έμφαση σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και κυρίως στις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς μέχρι τις 19/4 οι περισσότεροι από τους εσωτερικούς πλανήτες θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού σχηματίζοντας ως επί το πλείστον ευνοϊκές όψεις. Έτσι, οι προοπτικές στην αισθηματική σας ζωή με κάποιο τρόπο υπερτονίζονται. Αν είστε δεσμευμένοι είναι πιθανό να θέλετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στη σχέση και να δείτε αν μπορεί να πάει και σε ένα άλλο πιο επίσημο επίπεδο. Μπορεί να δεχτείτε ή να κάνετε μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία που να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μέχρι τις 23/4, που παραμένει ο Άρης στους Διδύμους, η τάση σας θα είναι να εξερευνήσετε όλες τις πιθανότητες μιας ερωτικής ιστορίας, αλλά πιθανώς θα υπάρχει και κάποια αβεβαιότητα σε αυτή τη φάση. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4 μπορεί να δημιουργεί σύγχυση μέσα σας, σε σχέση με ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει μια γνωριμία ή μια σχέση. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε ώστε να βεβαιωθείτε για τα συναισθήματα σας και να μην βιάζεστε καθόλου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα στις 12/4 και στις 16/4 με τις Πλουτώνιες όψεις. Όποτε ανακατεύεται ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη υπάρχει πάντα το στοιχείο της καχυποψίας και σε εξαιρετικές περιπτώσεις της προδοσίας. Δεν είναι ανάγκη να απιστήσετε εσείς ή ο σύντροφος σας για να νιώσετε προδομένοι. Μπορεί να διαπιστώνετε ξαφνικά άλλα κίνητρα ή άλλες παραμέτρους στη σχέση, που δεν βλέπατε πριν τυφλωμένοι από το πάθος. Η Νέα Σελήνη στις 12/4, που συνοδεύεται από την όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία και μάλιστα ιδιαίτερα παθιασμένη στη ζωή σας ή από αυτές τις σχέσεις που σου αλλάζουν τη ζωή. Εύκολη; Όχι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρχή του Απριλίου με το κλείσιμο του μήνα είναι κανονικά άσπρο-μαύρο για τον τομέα του έρωτα στη ζωή σας. Ο Απρίλιος ξεκινά βλέπετε με μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή. Πιο πολύ θα σας ενδιαφέρει να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία ή να προωθήσετε τη δουλειά σας, παρά να κάνετε μια σχέση αν είστε αδέσμευτοι. Η Αφροδίτη στον Κριό σας κάνει να αποστασιοποιείστε πιο εύκολα από το συναίσθημα σας και να βλέπετε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα και στις σχέσεις. Βέβαια, παίζει να γίνεστε και πιο αυστηροί στην κριτική σας προς το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Η μόνη περίπτωση να υπάρχει ένταση σε ερωτικό επίπεδο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, είναι να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον χώρο εργασίας. Και πάλι τα πράγματα όμως δεν προσφέρουν ευκολίες. Μια Νέα Σελήνη συνοδευόμενη από το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 12/4 και μια όψη ανάμεσα στον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα στις 9/4 δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, σύγχυση ως προς το που βαδίζει μια σχέση ή και αγωνία για την εξέλιξη της. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει όμως και πιο ζηλιάρηδες ή κτητικούς και κάποιες φορές και άπιστους, έστω κι αν πρόκειται για ένα φλερτ, προκειμένου να δημιουργήσετε περισσότερη ένταση στη σχέση σας και να βεβαιωθείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Από τις 14/4 η Αφροδίτη περνά απέναντι σας στον Ταύρο μέσα στον τομέα των σχέσεων κι εκεί θα κατευθυνθούν κι ο Ήλιος με τον Ερμή στις 19/4. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε περισσότερη ισορροπία σε μια σχέση. Η σύνοδος με τον Ουρανό στις 23/4 μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή ίσως όμως και μια απομάκρυνση, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 27/4 μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις τους γεννημένους στο τέλος Οκτωβρίου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου κάπως το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, με την παρουσία τόσων δυνατών επιρροών στην προσωπική σας ζωή! Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη κάνουν παρέλαση στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, που συνδέεται με τα φλερτ, τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα, το πάθος, τη χαρά, τη δημιουργία και τα παιδιά. Ταυτόχρονα, ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων μέχρι τις 23/4 κι έτσι έχετε με το μέρος σας τις πιθανότητες αν είστε μόνες-οι να κάνετε κάποια γνωριμία ή να ερωτευτείτε. Αν είστε δεσμευμένοι, από τη μια ο Άρης φέρνει ενίσχυση της ερωτικής σας διάθεσης, από την άλλη όμως δεν είναι απίθανο να φέρει και κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας. Εσείς που έχετε σχέσεις με άλλους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε αυτούς τους συνδυασμούς σχέσεων, διότι η υπομονή δεν θα περισσεύει και τα λόγια μπορεί να κόβουν πιο βαθιά κι από μαχαίρι. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις 14/4 που παραμένει η Αφροδίτη στον Κριό θα είστε πιο «ανεβασμένοι» και πιο πρόθυμοι να φλερτάρετε. Η εικόνα του τελευταίου δεκαημέρου για την προσωπική σας ζωή δεν θα έλεγα ότι μπορεί να περιγραφεί με ανοιξιάτικα χρώματα. Όχι γιατί κάτι δεν θα πάει καλά, απλά η επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο είναι λίγο πιο βαριά για την ψυχολογία σας και δεν βοηθούν πολύ και οι πλανήτες στον Ταύρο. Εκτός αν έχετε έναν ωροσκόπο σε ζώδιο της γης, κατά προτίμηση Ταύρο ή Αιγόκερω ή σε ζώδια του νερού Καρκίνος, Ιχθύες και Σκορπιός. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο με την κυκλοθυμική σας διάθεση, αλλά και να διαχειριστείτε καλύτερα και τα αρνητικά συναισθήματα, τον θυμό, τη ζήλια ή και την εκδικητικότητα. Μπορεί να μην είστε από τη φύση σας τέτοιοι τύποι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συναισθήματα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μια Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27/4, ακόμη και για έναν Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλιώς ξεκινά ο Απρίλιος κι αλλιώς καταλήγει για τη προσωπική σας ζωή αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Με τόσους πλανήτες στον Κριό στο πρώτο δεκαπενθήμερο θα νιώθετε λίγο πιο ευαίσθητοι, θα είστε κάπως πιο κλειστοί και πιθανώς κάπως αδιάφοροι για τα φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Φυσικά όλο αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα άλλων προτεραιοτήτων, που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή οι δεσμευμένοι ή να κάνετε παιχνίδι οι αδέσμευτοι. Δεν πειράζει, κρατήστε την όρεξη σας για το δεύτερο μισό του μήνα που έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα των πραγμάτων. Καταρχάς η μετακίνηση και μόνο της Αφροδίτης μετά τις 14/4 στον φιλικό σας και γήινο Ταύρο, μέσα στο τομέα του έρωτα, των φλερτ, της σεξουαλικότητας και της διασκέδασης, θα αλλάξει άρδην την ψυχολογία σας και θα σας κάνει πιο δεκτικούς σε γνωριμίες και σε φλερτ. Εκεί μπορείτε πραγματικά να «ανθίσετε» όπως η άνοιξη. Ξεκινήστε από το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, να διώξετε τα σημάδια του χειμώνα και της συνεχόμενης καραντίνας και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο, στον Ταύρο, θα περάσουν Ήλιος και Ερμής στις 19/4, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις θετικές επιρροές για το ζώδιο σας. Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου έρχεται με φόρα… αλλά και εμπόδια. Στις 23/4 περνά στον Καρκίνο, το ζώδιο που κυβερνά τις σχέσεις σας, ο Άρης για να δώσει λίγη ένταση παραπάνω στους δεσμευμένους, αλλά και περισσότερη κινητικότητα στα φλερτ για τους αδέσμευτους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει έναν έρωτα από το πουθενά για τους γεννημένους αρχές Ιανουαρίου, αλλά μπορεί να παιδέψει όσους έχουν ήδη μια σχέση. Από τις 23/4 μέχρι τις 28/4 όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν και δυσκολίες. Ίσως δείξουν κόπωση σε μια σχέση ή μπορεί να νιώσετε την ανάγκη για μια απομάκρυνση, έστω και προσωρινά, προκειμένου να σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πιο διασκεδαστικό, παιχνιδιάρικο και με ευκαιρίες για φλερτ πρώτο δεκαπενθήμερο προσφέρει ο Απρίλιος κι αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε περισσότερο είτε έχετε σχέση είτε την ψάχνετε. Η επικοινωνία θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο τον μήνα αυτό στις σχέσεις σας. Για τα ζευγάρια, η παρουσία τόσων πλανητών στον Κριό δημιουργεί ένα πλαίσιο που με διάλογο μπορείτε να βρείτε λύσεις και να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Ταυτόχρονα με τους πλανήτες στον Κριό η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, σας κάνει να κυνηγάτε περισσότερο τη χαρά και τη διασκέδαση, να είστε πιο ανοιχτοί σε πειραματισμούς, να βάζετε τα δυνατά σας στο φλερτ και να ψάχνετε ενθουσιασμό και ένταση στις σχέσεις. Φυσικά αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι μια αλλαγή στις παραστάσεις, ενδεχομένως και κάποια εκδρομή, την οποία ευχαρίστως θα κάνετε αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους προεκτείνει τη θετική επιρροή μέχρι τις 23/4 και σαφώς μέχρι τότε τα πράγματα στα αισθηματικά σας θα έχουν πολλές δυνατότητες. Σημειώστε την 17η Απριλίου με το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στο ζώδιο σας, διότι μπορεί να έχετε κάποια πιο ευχάριστη εξέλιξη στα ερωτικά σας. Θετική και η 10η Απριλίου με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία για την πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας, ακόμη και διαδικτυακά. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι πολύ διαφορετική όμως στις επιρροές της, καθώς οι εσωτερικοί πλανήτες έχουν αλλάξει ζώδια και έχουν μετατοπιστεί στον Ταύρο ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη και στον Καρκίνο ο Άρης. Μάλιστα οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Κρόνο από τις 23/4 και μέχρι την Πανσέληνο στις 27/4 φαίνεται ότι μπορεί να λειτουργήσουν περιοριστικά στη διάθεση σας και στις σχέσεις σας, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου. Κάποια σημάδια κόπωσης σε μια σχέση, μια απογοήτευση ή μια αίσθηση διαφορετικού προσανατολισμού σε σχέση με το ταίρι σας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα εκείνες τις ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο μισό του Απριλίου έχει περισσότερη έμφαση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας για τους δεσμευμένους, παρά στην ανεύρεση σχέσης για τους αδέσμευτους. Με τόσους πλανήτες στον Κριό μέχρι τις 14/4 σας ενδιαφέρει περισσότερο η ασφάλεια που σας δίνει η σχέση, να ξέρετε πού πάτε, να κάνετε πλάνα για το μέλλον (κι ας είναι και για τις καλοκαιρινές διακοπές δεν έχει σημασία) και γενικώς να έχετε τη ρουτίνα εκείνη που δεν δημιουργεί ανασφάλειες. Βέβαια, αν έχετε γνωρίσει πρόσφατα κάποιο άτομο που σας δίνει τέτοιες υποσχέσεις σταθερότητας και συναισθηματικής ασφάλειας, δεν θα είστε αρνητικοί να προχωρήσετε σε δέσμευση. Οτιδήποτε όμως άλλο απλά δεν θα σας ενδιαφέρει. Ο τομέας που είναι στο επίκεντρο του Απριλίου είναι κυρίως αυτός των οικονομικών και σε αυτό τον τομέα θα αφιερώσετε την ενέργεια σας ως επί το πλείστον. Η πορεία του Άρη στους Διδύμους σας κάνει πιο εσωστρεφείς και δεν θέλετε και αδιάκριτα βλέμματα σε ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σας. Στις 14/4 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και ενέργεια ως εξ αυτού και περνά σε ένα πιο επικοινωνιακό και εξωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας, το οποίο θα ενισχυθεί περαιτέρω κι από την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στις 19/4 στον Ταύρο. Έτσι οι βραδιές απομόνωσης και μαραθωνίου ταινιών και σόους στην τηλεόραση θα γίνουν σιγά σιγά παρελθόν, αφού την προσοχή σας θα κεντρίζει περισσότερο ό,τι είναι εκτός σπιτιού παρά μέσα σε αυτό. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο, στον πιο ερωτικό και με έντονη σεξουαλική διάσταση οίκο του ωροσκοπίου σας, θα ανάψει τα αίματα για τα καλά μετά τις 23/4 και μέχρι τις 11/6! Αυτό είναι το πιο δυνατό κομμάτι του πρώτου εξαμήνου για όσους ψάχνετε σχέση ή απλώς να περάσετε πολύ ωραία με μια νέα γνωριμία άσχετα με την κατάληξη και τις προθέσεις. Στις 12/4 και στις 16/4 προσέξτε λίγο περισσότερο παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις ερωτικές σχέσεις, αλλά ακόμη και στις φιλικές ή αυτές με τους συνεργάτες σας.