Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/02/2024 – 11/02/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/02/2024 – 11/02/2024

Έχουμε μπροστά μας μια ιδιαίτερα επεισοδιακή εβδομάδα για τις ερωτικές μας σχέσεις, η οποία ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 05/02/2024. Αυτή η θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα, μας κάνει πιο κοινωνικούς και μας φέρνει πιο κοντά σε παρέες και ανθρώπους που καταλαβαίνουν το σκεπτικό μας και μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους με εμάς. Η σκέψη μας μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι αποστασιοποιημένη και λογική, αλλά μπορεί να έχουμε περισσότερη διάθεση να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα. Ωστόσο, η συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα την ίδια ημέρα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη καχυποψία και αμφισβήτηση μέσα στις σχέσεις μας και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις με το άτομο που έχετε απέναντι σας και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε πολλές απαντήσεις. Στις 07/02/2024 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σας υπόσχεται όμορφες εκπλήξεις και φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, αναπάντεχες συναντήσεις ή ολοκαίνουριες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανανεώσουν. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα εάν ανήκετε στα γήινα ζώδια (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και έχετε γεννηθεί τέλη του δεύτερου ή αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02/2024, ένα δυναμικό φεγγάρι που μπορεί να φέρει εντάσεις και ανατροπές μέσα στις σχέσεις μας. Θα νιώσουμε την επιθυμία να απελευθερωθούμε και να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μας περιορίζουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουμε ριζοσπαστικές κινήσεις ή να προκαλέσουμε σοκ στους γύρω μας. Προσπαθήστε λοιπόν να ζυγίσετε με ψυχραιμία τα δεδομένα και μην οδηγηθείτε σε ακρότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 05/02 είναι μια θέση που σας ταιριάζει ιδιαίτερα, γιατί ενισχύει την κοινωνικότητα σας και σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένους φίλους και παρέες. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και για να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ευνοούνται επίσης οι επαφές από το διαδίκτυο, καθώς και οι καινούριες γνωριμίες μέσα από ομάδες με άτομα που θα σας διεγείρουν εγκεφαλικά. Ωστόσο, λίγο αφότου ο Ερμής εισέλθει στον Υδροχόο, θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο. Αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο από τον περίγυρο σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με ένα φιλικό πρόσωπο που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο τολμηρούς και δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας και με κάποιο τρόπο θα σας απελευθερώσει από μια στάσιμη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, αφού η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα ενεργοποιήσει τον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα, τους στόχους και την κοινωνική σας εικόνα. Μπορεί λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας να αφήσετε τα ερωτικά σε δεύτερη μοίρα, όμως οι επόμενες ημέρες κρύβουν όμορφες εκπλήξεις και απρόοπτα για εσάς. Στις 07/02 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς να κάνετε μια γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, επομένως καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και καινούρια δεδομένα στην επαγγελματική σας πορεία, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στην συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί λοιπόν να αλλάξετε θέση ή να αποχωρήσετε από μια δουλειά και κατ’ επέκταση να αλλάξετε τόπο εργασίας ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να είστε πιο συγκαταβατικοί αυτές τις ημέρες και να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξη με ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H εβδομάδα σας υποδέχεται με ευχάριστο τρόπο, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται από τις 05/02 στο ζώδιο του Υδροχόου και σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε, να ταξιδέψετε και να βάλετε στην καθημερινότητα σας ανθρώπους που θα σας οδηγήσουν σε καινούρια μονοπάτια. Η Νέα Σελήνη στις 10/02 με τη συμμετοχή του ανατρεπτικού Ουρανού θα είναι εξίσου φιλική προς το δικό σας ζώδιο και μπορεί να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε μια νέα εκκίνηση και να πάρετε ένα τολμηρό ρίσκο. Είναι η στιγμή που καλείστε να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι έχετε βαλτώσει σε μια ρουτίνα που δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε και δεν σας προσφέρει πλέον έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία για εσάς που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να κάνετε κάτι διαφορετικό και μη διστάσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση που θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 05/02, μια θέση που θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να αγγίξετε πιο βαθιά ζητήματα με το ταίρι σας και να κάνετε κουβέντες που μπορεί μέχρι τώρα να ήταν άβολες. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες και να φέρει στην επιφάνεια καχυποψία και δεύτερες σκέψεις για ένα πρόσωπο. Θα είστε γενικώς πιο επιφυλακτικοί στις επαφές σας και θα είναι δύσκολο να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εμμονές σας και μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας χωρίς λόγο. Η συνέχεια της εβδομάδας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 07/02 μιλάει για κεραυνοβόλους έρωτες ή για καινούριες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά αλλά με κάποιο τρόπο θα σας εξιτάρουν. Η όψη αυτή θα ενισχύσει την κοινωνικότητα σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με μια σημαντική αποκάλυψη ή με μια συνειδητοποίηση για μια σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα, τα οποία θα σας απελευθερώσουν με κάποιο τρόπο από τοξικές καταστάσεις, θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας και τις φοβίες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 05/02 έρχεται να βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας, αφού μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε πιο ανοιχτά ο ένας στον άλλον και να βρείτε μια χρυσή τομή χωρίς να συγκρουστείτε. Ωστόσο, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, επομένως το κλίμα δεν θα είναι τόσο αρμονικό. Αντιθέτως, μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια ή να βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας και να θίξετε πιο βαθιά ζητήματα, αρκεί βέβαια να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι ένα φεγγάρι ριζικών αλλαγών που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να ανανεωθείτε και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας περιορίζουν με κάποιο τρόπο. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να λήξετε μια σχέση μέσα στην οποία δεν αισθάνεστε ο εαυτός σας ή απλώς να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο που δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάτι καινούριο στη ζωή σας και μάλιστα με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 05/02 και για το επόμενο διάστημα το μυαλό σας θα είναι προσανατολισμένο περισσότερο στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και στη ρουτίνα σας. Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου και μάλιστα στις 07/02 θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτή η όψη επιφυλάσσει όμορφες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και ετοιμαστείτε για αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν στον έβδομο ουρανό. Ακόμα λοιπόν κι αν είστε επιφυλακτικοί, δώστε μια παραπάνω ευκαιρία αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε κάτι αναπάντεχα όμορφο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας, για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Η Νέα Σελήνη στις 10/02 μπορεί να φέρει αναταράξεις και απρόβλεπτες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, επομένως προσέξτε πού ξεσπάτε και αποφύγετε τις εντάσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας ηρεμούν και σας αποφορτίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με άκρως ερωτική διάθεση για εσάς αφού από τις 05/02 ο Ερμής προχωράει στον Υδροχόο, μια θέση που σας βοηθάει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι το τέλος του μήνα περίπου θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε παραπάνω και να κερδίσετε τις εντυπώσεις των γύρω σας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μιλάει για παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις ή για εμπειρίες που θα σας αγγίξουν σε βάθος. Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο, όμως προσέξτε γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, εμμονές, καθώς και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Η Νέα Σελήνη στις 10/02 είναι ένα φεγγάρι που σας ανανεώνει και φέρνει νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Επιπλέον, θα νιώσετε έτοιμοι αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Ακόμα κι αν είχατε απογοητευτεί στο παρελθόν και διστάζατε να ανοιχτείτε και να εμπιστευτείτε κάτι νέο, τώρα θα κάνετε το επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη κυρίως στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον, αφού από τις 05/02 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Τώρα θα είστε πιο εσωστρεφείς σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και θα προτιμήσετε να περάσετε πιο ιδιωτικές στιγμές είτε μόνοι σας είτε με τους αγαπημένους σας. Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις με τους οικείους σας και δεν αποκλείεται να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 07/02 θα είναι μια όψη εκπλήξεων και θετικών εξελίξεων για εσάς. Αυτό το τρίγωνο φέρνει ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις ή αναπάντεχες γνωριμίες που θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο λοιπόν αυτή την ημέρα είτε για να βγείτε και να δείτε κόσμο είτε για βάλετε στην καθημερινότητα δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αγγίζει βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και μπορεί να φέρει αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή παρελθοντικά ζητήματα τα οποία θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε απωθημένα ή εκκρεμότητες με ένα πρόσωπο, καλό θα είναι να μιλήσετε ανοιχτά και να αφήσετε στην άκρη τις τακτικές και τα παιχνίδια εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 05/02 εγκαινιάζει μια περίοδο εξωστρέφειας για εσάς. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε απόψεις και ιδέες. Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα την ίδια ημέρα βαραίνει το κλίμα και σας φέρνει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Καλείστε να κάνετε μια πιο ουσιαστική και βαθιά συζήτηση με το άτομο που έχετε απέναντι σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος και να βρείτε λύσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, προσπαθήστε να ελέγξετε τις εμμονές και την καχυποψία σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τις σχέσεις σας και να πείτε λόγια που θα να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι ένα φεγγάρι που θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που όχι μόνο θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, αλλά θα καταφέρουν με κάποιο τρόπο να σας ανανεώσουν και να ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από τις 05/02 εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και εισέρχεται στον Υδροχόο, μια θέση που σας καλεί να εστιάσετε σε πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή να προκαλέσει εντάσεις με το ταίρι σας σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική. Το θετικό νέο για εσάς είναι ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, των απολαύσεων και των σχέσεων, εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα στις 07/02 θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη έρχεται σαν «από μηχανής θεός» και φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες ή καινούριες γνωριμίες με ανθρώπους που με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξουν τη ζωή. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να πειραματιστείτε στον έρωτα ή για πάρετε ένα ρίσκο που δεν τολμούσατε έως τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είστε ανοιχτοί στο διαφορετικό και να μη διστάσετε να ξεφύγετε από τις γνώριμες και τις συνηθισμένες καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει μια επεισοδιακή εβδομάδα για εσάς, αφού ήδη από το ξεκίνημα της ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας δημιουργεί την επιθυμία να εκφραστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια και αμεσότητα στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Η σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα λίγο αφότου εισέλθει στο ζώδιο σας, σας καλεί να εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις και φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας. Τώρα είστε σε θέση να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να θίξετε ζητήματα «ταμπού» και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Προσπαθήστε όμως να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις και να μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους. Στις 10/02 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και δεν αποκλείεται να νιώσετε την επιθυμία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις ή από σχέσεις που δεν εξελίσσονται και δεν σας βοηθάνε να πάτε παρακάτω. Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, ακόμα κι αν χρειαστεί να σοκάρετε τους γύρω σας ή να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο. Καλό θα είναι βέβαια να αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας και να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές και ακρότητες. Αν είστε αδέσμευτοι, μια ολοκαίνουρια γνωριμία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε και θα σας βοηθήσει να αφήσετε οριστικά πίσω σας το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 05/02 αγγίζει ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια περίοδο εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης για εσάς. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να μην έχετε ιδιαίτερη διάθεση για να βγείτε έξω ή για να κάνετε νέες γνωριμίες. Αντιθέτως, θα προτιμήσετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και είναι πιθανό να ανατρέξετε στο παρελθόν προκειμένου να αναζητήστε κάποιες απαντήσεις. Μάλιστα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα την ίδια ημέρα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις καταστάσεις και δεν αποκλείεται να φανερωθεί ένα μυστικό. Προσοχή λοιπόν σε κρυφές ή παράνομες επαφές και συναντήσεις γιατί μπορεί στην πορεία να αποκαλυφθούν. Ωστόσο, το κλίμα στα μέσα της εβδομάδας θα είναι πιο ανάλαφρο και κυρίως γεμάτο εκπλήξεις για εσάς, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις για εσάς. Δεν αποκλείεται να έχετε μια όμορφη γνωριμία από το διαδίκτυο ή να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα επαφή μέσα από μια ομάδα ή από μια παρέα ατόμων. Είναι επίσης πιθανό να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματα του ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά αυτές τις ημέρες, επομένως αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους και μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Στις 10/02 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθάει να κλείσετε κύκλους και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν. Πιθανόν η ψυχολογία σας να έχει σκαμπανεβάσματα, επομένως αναζητήστε τρόπους για να αποσυμπιεστείτε και ελάτε πιο κοντά με ανθρώπους που σας κατανοούν σε βάθος.