Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/10/2021 – 10/10/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/10/2021 – 10/10/2021

Ελπιδοφόρο θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής για τα ερωτικά μας ζητήματα, μιας και στις 06/10/2021 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και της συντροφικότητας. Ένας νέος κύκλος ξεκινά για τα ερωτικά μας και θα μπορέσουμε να φέρουμε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να υπάρχει ισότητα και αλληλοσεβασμός στις σχέσεις μας, κάτι όμως που προϋποθέτει προσπάθεια και από τους δύο! Ο εποικοδομητικός διάλογος και οι διαπραγματεύσεις θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε αυτό χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαράθεση, αλλά δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα είμαστε παθητικοί και υποχωρητικοί. Άλλωστε, η σύνοδος της Νέας Σελήνη με τον Άρη στον Ζυγό δίνει δυναμισμό και κάνει επιτακτικά τα αιτήματα μας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 13° αυτών των ζωδίων.

Στις 07/10/2021 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το σκοτεινό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού και κάνει την είσοδο της στον αισιόδοξο Τοξότη, όπου θα παραμείνει έως τις 05/11/2021. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα εκφράζουμε την αγάπη και τα συναισθήματα μας με έναν τρόπο πιο άμεσο και ειλικρινή και οι σχέσεις μας θα χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό, θέρμη, αλλά και υπερβολές. Θα νιώσουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από ό,τι μας προσφέρει ασφάλεια και να δοκιμάσουμε νέα μονοπάτια ή να μπούμε σε πιο περιπετειώδεις καταστάσεις.

Η ταυτόχρονη συνάντηση Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 08/10/2021 και στις 09/10/2021, φέρνει μια εκρηκτική ενέργεια και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις εάν δεν προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου και να κρίνουμε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Ωστόσο, μιας και θα βγουν αρκετά δεδομένα στην επιφάνεια, πρόκειται για μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανεξετάσετε και να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας.

Τέλος, o Πλούτωνας -μετά από αρκετούς μήνες σε ανάδρομη πορεία- στις 07/10/2021 γυρίζει ορθόδρομος και μας καλεί να προετοιμαστούμε για βαθιές συνειδητοποιήσεις, ριζικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα.

ΚΡΙΟΣ

Εάν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να ζήσετε μια νέα ιστορία ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τότε η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε μπροστά! Το βλέμμα σας αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις σχέσεις σας και η βασική σας προτεραιότητα είναι να συμφιλιωθείτε με τους άλλους, χωρίς όμως εσείς οι ίδιοι να αισθάνεστε καταπιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι. Το ζώδιο του Ζυγού, άλλωστε, μιλάει για ισότητα, ισορροπία και αρμονία και δεν θα δεχτείτε να παραμείνετε σε μία σχέση εάν δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη σας καλεί να έρθετε κοντά με τον άλλον, να συζητήσετε και να βρείτε μια κοινή λύση σε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα και είναι πιθανό να κάνετε μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σας ανανεώσει. Η Αφροδίτη μπαίνει στις 7/10 στο ζώδιο του Τοξότη και σας γεμίζει με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο τώρα και θα μπορέσετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας ή να κανονίσετε ένα ταξίδι μαζί του. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι περιπέτειες και οι γνωριμίες μέσω σπουδών ή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η σύνοδος Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό στις 8/10 και στις 10/10 μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να περιορίσετε την Άρεια και επιθετική φύση σας και να μπείτε στη θέση του άλλου. Είναι σημαντικό να έχετε έναν σύμμαχο δίπλα σας και όχι έναν άνθρωπο που τον ανταγωνίζεστε ή το αντίστροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή και την πλανητική κινητικότητα στον Ζυγό, αρκετοί από εσάς θα είστε απορροφημένοι από την εργασία και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να μην δώσετε την απαραίτητη προσοχή στα ερωτικά σας ή σε κάποιο άτομο που θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει. Παρόλα αυτά το σκηνικό αλλάζει αυτές τις ημέρες, μιας και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει έως τις 5/11 και θα πρέπει να προετοιμαστείτε να βιώσετε έντονα και παθιασμένα συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επουλώσετε τις πληγές της σχέσης σας. Εάν βιώσατε έναν χωρισμό ή μια κατάσταση σας πονάει και σας πληγώνει ακόμα, τώρα καλείστε να την αποδεχτείτε, να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να την αφήσετε πίσω σας οριστικά. Εάν σας απασχολεί ένα θέμα εμπιστοσύνης ή ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τον σύντροφο σας, θα μπορέσετε τώρα να το επιλύσετε πολύ πιο ανώδυνα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε έναν απαγορευμένο έρωτα ή μια μυστική σχέση. Θα νιώσετε έλξη για άτομα τα οποία αποπνέουν έναν αέρα μυστηρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς, μιας και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί το πιο ερωτικό και παιχνιδιάρικο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, έξαψη και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι παιδί. Εάν είστε σε σχέση, βγείτε έξω με το ταίρι σας και διασκεδάστε όπως κάνατε τον πρώτο καιρό. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι να εκφράζετε ελεύθερα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, και ο/η άλλος/η να σας αποδέχεται γι’ αυτό που πραγματικά είστε. Εάν δε βιώνετε κάτι τέτοιο στη σχέση σας, τότε ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε και να διορθώσετε κάποια πράγματα. Άλλωστε, η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 7/10 μέχρι τις 5/11, φέρνει τη σχέση σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και σας βοηθάει να τη βελτιώσετε ή ακόμα και να την επισημοποιήσετε. Ωστόσο, στις 8/10 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς πραγματοποιείται η εκρηκτική σύνοδος Ήλιου-Άρη και φέρνει ένταση, εκρηκτική διάθεση και τσακωμούς με το έτερον ήμισυ. Αν βέβαια είστε αδέσμευτοι, τότε η ερωτική και η σεξουαλική διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη και δεν θα χάσετε ευκαιρία να φλερτάρετε και να μπείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 σας γεμίζει με συναισθήματα στοργής και αγάπης για τους οικείους σας, τον σύντροφο και την οικογένεια σας. Η βασική σας προτεραιότητα τώρα είναι να αισθάνεστε καλά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, κάτι που ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζει ως Καρκίνους. Απολαύστε τις μικρές, καθημερινές στιγμές με το ταίρι σας και εκφράστε όσα νιώθετε και όσα επιθυμείτε. Ο Πλούτωνας γυρνάει ορθόδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και φέρνει αποκαλύψεις και δεδομένα που τόσο καιρό αγνοούσατε. Καλείστε να κάνετε μια νέα αρχή και να αφήσετε πίσω σας ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του και δεν σας ωφελεί πλέον. Στις 8/10 και στις 10/10, η σύνοδος που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή αντίστοιχα, είναι πιθανό να φέρει αναταράξεις μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήσετε να μην λειτουργείτε παρορμητικά ή να μην πείτε πράγματα τα οποία πληγώνουν και μπορεί στην πορεία να τα μετανιώσετε. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν ή να σας κυριεύσουν αναμνήσεις οι οποίες θα αναστατώσουν τον ψυχισμό σας. Προσπαθήστε να έρθετε κοντά στα άτομα που εμπιστεύεστε αληθινά και να τους ανοίξετε την καρδιά σας και να είστε σίγουροι ότι κι εκείνοι θα κάνουν το ίδιο.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει σε μια άκρως πολυάσχολη και επικοινωνιακή φάση, ειδικά με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει επαφές, νέες γνωριμίες και συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις σκέψεις σας, τα θέλω σας και όλα εκείνα που διστάζατε να εκφράσετε το προηγούμενο διάστημα. Οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 7/10 έως τις 5/11, σας δημιουργεί έντονη ερωτική διάθεση και εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο για το οποίο θα νιώσετε ακαταμάχητη έλξη. Το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι και η έξαψη είναι στη φύση σας και τώρα θα μπορέσετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να νιώσετε επιθυμητοί. Το σκηνικό γίνεται λίγο πιο έντονο στα μέσα της εβδομάδας, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, στις 8/10 και στις 9/10 αντίστοιχα, μπορεί να φέρει καβγάδες, παρεξηγήσεις και λόγια που μπορεί να ειπωθούν πάνω στην έξαψη της στιγμής και να πληγώσουν. Κάντε ένα βήμα πίσω πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να επιτεθείτε λεκτικά στον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στις 6/10 και η ερωτική σας ζωή παίρνει μια διαφορετική τροπή. Εάν μια σχέση ή ένα ειδύλλιο έδειχνε σταδιακά να τελειώνει, ίσως τώρα να πρέπει να κάψετε γέφυρες και να πείτε το οριστικό αντίο, ακόμα κι αν αυτό σας πληγώνει και σας είναι δύσκολο. Θα έρθουν στο προσκήνιο σημαντικές αποκαλύψεις ή βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον έρωτα και τις σχέσεις σας, οι οποίες θα ανατρέψουν τα δεδομένα που ίσχυαν έως τώρα. Νιώθετε πλέον πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν χωρίς να κάνετε βήμα πίσω και κυρίως να απομακρυνθείτε από ανθρώπους οι οποίοι σας καταπίεζαν ή προσπαθούσαν να σας χειριστούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, από τις 7/10 έως τις 5/11, στρέφει την προσοχή στους οικείους σας και σας κάνει να αναζητήσετε τη θαλπωρή μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια μέσα στη σχέση σας και να μπορείτε να δείξετε άφοβα στο ταίρι σας την ευάλωτη πλευρά σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε και να επεξεργαστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις ανάγκες σας. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά και μη διστάσετε να τους δείξετε τι σημαίνουν για εσάς. Προσοχή στις 8/10, καθώς η σύνοδος Ήλιου-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στη σχέση σας. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην επόμενη φάση ζωής με το έτερον ήμισυ, αρκεί να αισθάνεστε ότι ικανοποιούνται οι προσωπικές σας επιθυμίες. Άλλωστε, η συμμετοχή του Άρη σε αυτή τη Νέα Σελήνη σας κάνει αρκετά δυναμικούς/ες και αποφασιστικούς/ες και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Το ζητούμενο δεν είναι να επιβληθείτε, αλλά να εξασφαλίσετε μια ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές ανάγκες σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 7/10, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και επαφές. Εάν γνωρίσετε τώρα ένα καινούργιο άτομο, θα σας εξιτάρει πνευματικά και θα νιώσετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας μαζί του. Στις 8/10 και στις 10/10 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η σύνοδος Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας θα φέρει εντάσεις, παρεξηγήσεις και επιθετική διάθεση. Το παραμικρό μπορεί να σας πυροδοτήσει και δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας ή να μπείτε σε ένα παιχνίδι ανταγωνισμού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 ρίχνει φως σε ασυνείδητα περιεχόμενα και σας δίνει τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με φόβους, ανασφάλειες, απωθημένα ή ενδόμυχες σκέψεις. Αυτή η εσωτερική διεργασία απαιτεί να αποσυρθείτε και να μείνετε για λίγο μόνοι προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας, επομένως απαιτείται κατανόηση από το ταίρι σας εάν βρίσκεστε σε σχέση. Με αυτή τη Νέα Σελήνη σας χαρακτηρίζει η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση και θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε την αγάπη σας και να δείξετε στοργή στον σύντροφο σας, αλλά και γενικώς στους ανθρώπους γύρω σας. Με τη σύνοδο του Άρη με τον Ήλιο στις 8/10 και με τον ανάδρομο Ερμή στις 10/10, είναι πιθανό να νιώσετε εσωτερικευμένη ένταση και συναισθήματα τα οποία δυσκολεύεστε να εξωτερικεύσετε. Θα σας απασχολήσουν κάποια ζητήματα από το παρελθόν, ειδικά αν πρόκειται για ανεκπλήρωτες επιθυμίες και καταπιεσμένες ανάγκες, τις οποίες τώρα προσπαθήσετε να υπερνικήσετε. Ίσως όλη αυτή η ένταση βγει προς τα έξω με άτσαλο τρόπο και έτσι να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Δεν θα έχετε την ορμή και την αποφασιστικότητα να δράσετε κατά μέτωπο ή να διεκδικήσετε άμεσα αυτά που θέλετε, με αποτέλεσμα να προτιμήσετε παρασκηνιακές ενέργειες και μυστικές δράσεις. Προσοχή, καθώς μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και να μπλέξετε σε πολύπλοκες καταστάσεις ή μπορεί οι άλλοι να παρεξηγήσουν τα κίνητρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 έρχεται για να δώσει ώθηση στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα και να θέσετε στόχους. Η κοινωνική σας ζωή και οι φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τώρα για εσάς και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μέσα από μια ομάδα ανθρώπων. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση, θα είναι με ένα άτομο που θα σας συνδέουν πνευματικά ενδιαφέροντα και θα μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του τις ιδέες και τις απόψεις σας. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, η οποία θα παραμείνει εκεί από τις 7/10 έως τις 5/11. Θα μπορέσετε τώρα να γοητεύσετε και να σαγηνεύσετε όποιον/α συναντάτε στο διάβα σας και θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, χωρίς να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας, να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να επιλύσετε τυχόν διαφορές. Αν μια νέα σχέση ξεκινήσει τώρα, θα σας προσφέρει στιγμές αισθησιακές στιγμές και θα νιώσετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητα μαζί του/της. Το ιδανικό αυτό κλίμα το διακόπτει η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στις 8/10 και στις 9/10 αντίστοιχα. Προσοχή σε εντάσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μια πολύμηνη ανάδρομη πορεία, ο Πλούτωνας γυρνάει ξανά ορθόδρομος στο ζώδιο σας στις 7/10. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη ριζικών αλλαγών σε ό,τι αφορά τις επιθυμίες σας, τα θέλω σας και τη δράση σας. Έχετε εντοπίσει τι ακριβώς είναι αυτό που σας λείπει και δεν θα διστάσετε τώρα να το διεκδικήσετε. Αν μια κατάσταση ή μια σχέση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, τώρα θα τη λήξετε οριστικά. Η Αφροδίτη με την είσοδο της στον Τοξότη στις 7/10 μπαίνει σε έναν πιο ιδιωτικό και μυστικό τομέα του ωροσκοπίου σας και αναμοχλεύει τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις φαντασιώσεις σας. Θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τους άλλους, για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται στην ερωτική σας ζωή να μην μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε και να υπάρχει σύγχυση ή έντονες φαντασιώσεις, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους πιο ξεκάθαρα, χωρίς να τους εξιδανικεύετε. Η σύνοδος Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, στις 8/10 και στις 9/10, φέρνει εντάσεις στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, γεγονός που μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικογένεια και στις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Προσπαθήστε να έρθετε κοντά τους και μην τους παραμελείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό σάς ανοίγει νέους ορίζοντες και δυνατότητες μπροστά σας και σας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για νέες περιπέτειες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, από τις 7/10 έως τις 5/11, σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να ομαλοποιήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε συμμάχους και συνοδοιπόρους, άτομα προοδευτικά, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε, να μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας και γενικώς να υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας. Η σύνοδος μεταξύ Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, στις 8/10 και στις 10/10, θέλει προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή από τις σπουδές σας. Ο Κρόνος ετοιμάζεται κι αυτός με τη σειρά του να γυρίσει ορθόδρομος στο δικό σας ζώδιο μετά από μια μεγάλη ανάδρομη πορεία και σιγά σιγά θα αρχίσει να σταθεροποιεί τα ζητήματα των σχέσεων σας. Εάν το προηγούμενο διάστημα δεν ήσασταν βέβαιοι για τα θέλω και τις επιθυμίες σας, τώρα θα γίνουν όλα πιο ξεκάθαρα και θα κατανοήσετε τι πρέπει να γκρεμίσετε οριστικά ή να χτίσετε εκ νέου. Εάν είστε αδέσμευτοι, βρίσκετε σταδιακά τον εαυτό σας και θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν προκειμένου να αισθάνεστε καλά. Μη διστάσετε να φύγετε από καταστάσεις οι οποίες είναι ουσιαστικά τελειωμένες και δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 στρέφει όλη σας την προσοχή στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα γίνει πιο βαθιά και ουσιαστική, αφού αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι μια ψυχική σύνδεση, η οποία υπερβαίνει τη σωματική έλξη. Δεν θα αρκεστείτε λοιπόν σε επιφανειακές σχέσεις και οτιδήποτε λιγότερο από μια απόλυτη ένωση με το έτερον ήμισυ. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και δεν αποκλείεται τώρα να νιώσετε έντονη έλξη για κάποιον/α ή να ξεκινήσει τώρα μια ερωτική σχέση η οποία θα είναι πολύ παθιασμένη. Ωστόσο, η έντονη σύνοδος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 8-10/10, μεταξύ Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή, μπορεί να φέρει αναταράξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν μυστικά ή να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και παρελθοντικά ζητήματα, τα οποία θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Οικονομικά θέματα μπορεί επίσης να αποτελέσουν την αφορμή για να έρθετε σε αντιπαράθεση ή ακόμα και σε ρήξη με το ταίρι σας. Προσέξτε τι επιλέγετε να μοιραστείτε με τον άλλον και τι θα είναι καλύτερο να κρατήσετε για τον εαυτό σας.