Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/07/2023 – 09/07/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/07/2023 – 09/07/2023

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι εδώ και μας υποδέχεται με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερου. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει στο φως αλήθειες και θα δούμε τις καταστάσεις μας μέσα από ένα αντικειμενικό και ρεαλιστικό πρίσμα. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ποιες σχέσεις θα πρέπει να λήξουν οριστικά και ποιες μπορούν να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Καλούμαστε με λίγα λόγια να κάνουμε ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα, αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τις αναμνήσεις που μπορεί να μας κρατάνε πίσω. Στις 06/07/2023 θα πρέπει να προσέξουμε τις επαφές και τις συζητήσεις μας, αφού το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία ή λόγια που πληγώνουν και αγγίζουν ευαίσθητες χορδές. Αυτή την ημέρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα μας γεμίσουν αρνητικές σκέψεις και δεν θα μας επιτρέψουν να πούμε αυτά που νιώθουμε στους άλλους. Ωστόσο, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 07/07/2023 θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, επομένως είναι η κατάλληλη ημέρα για να εμπλακούμε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να κάνουμε γνωριμίες από το διαδίκτυο ή για να έρθουμε σε επαφή με άτομα που μας έλκουν εγκεφαλικά. Το απόγευμα του Σαββάτου, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ένα πιο γλυκό και ρομαντικό κλίμα και μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε την καρδιά μας στους άλλους. Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, η Σελήνη θα βρίσκεται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και θα βρούμε το θάρρος να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον άξονα καριέρας-οικογένειας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα αλλά και με σημαντικές αποκαλύψεις. Έχει έρθει ίσως η στιγμή να πάρετε κομβικές αποφάσεις για την καριέρα σας, οι οποίες όμως θα έχουν και αντίκτυπο στην οικογενειακή σας ζωή. Στις 06/07 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σας με τους άλλους, επομένως θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε, γιατί είναι πιθανό να πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί επίσης να έχετε μια επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν ή να έρθουν μνήμες στο μυαλό σας από καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό για εσάς και θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τις άμυνες σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα πάρετε τα πάνω σας και θα γίνετε πιο μαχητικοί και διεκδικητικοί μέσα στη σχέση σας. Είναι η κατάλληλη ημέρα λοιπόν για να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε τι θέλετε από τους άλλους με θάρρος, δυναμισμό και ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 06/07 δυσκολεύει τις συζητήσεις σας και τις επαφές σας, επομένως αυτή την ημέρα θα είναι καλό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα εάν δεν προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου. Αντιθέτως, στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για κάποιους από εσάς ή ξαφνικές επαφές και συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Το Σάββατο με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα έχετε την υποστήριξη ενός φιλικού προσώπου, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να μη έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω ή να δείτε κόσμο, επομένως μην πιέζετε τις καταστάσεις και αφιερώστε χρόνο με τον εαυτό σας για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο ανακινεί βαθιά συναισθηματικά ζητήματα και σας καλεί να αποβάλλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι τοξικό πλέον για εσάς. Εάν λοιπόν αισθάνεστε ότι ένα άτομο σας κρατάει πίσω, σας δημιουργεί ανασφάλειες και δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε, τότε ίσως θα πρέπει να συνεχίσετε χωρίς εκείνον/η. Καλείστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να πάρετε πιο ρεαλιστικές και ώριμες αποφάσεις για τη σχέση σας και την αισθηματική σας ζωή. Στις 06/07 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μέσα σε μια φιλική σχέση, επομένως προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και κυρίως μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή είστε μπροστά σε ένα δίλημμα, οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με την Πανσέληνο στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να ασχοληθείτε σοβαρά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να κλείσετε οριστικά σχέσεις και καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν έχουν περιθώριο εξέλιξης. Από την άλλη πλευρά, αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί, τότε ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Στις 06/07 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να φέρει εμπόδια στις επαφές και στις συζητήσεις σας, επομένως θα είναι δύσκολο να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας χωρίς να παρεξηγηθείτε. Ωστόσο, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 07/07 σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να δείτε φίλους και παρέες. Κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να έχετε ξαφνικές συναντήσεις ή αναπάντεχες εξελίξεις σε ένα ζήτημα. Το Σάββατο 08/07 η Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα ανεβάσει τη διάθεση σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά ή να κάνετε μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει αρκετά πολυάσχολους με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερου, όμως είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Προσπαθήστε μόνο να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και στους οικείους σας. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να βυθιστείτε στις σκέψεις και στα συναισθήματα σας. Με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 06/07 είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος ή να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας δημιουργήσει άγχη και ανασφάλειες. Προσπαθήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να ελαφρύνετε λίγο το κλίμα και ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που σας βοηθάνε να δείτε τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Το Σάββατο θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένο και ερωτικό για εσάς και μπορεί να έχετε βαθιές εξομολογήσεις ή αποκαλύψεις. Η Κυριακή θα είναι μια πιο αισιόδοξη και ανάλαφρη μέρα, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα και να πάρετε ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητικό για εσάς αφού αγγίζει το πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει ευχάριστες επαφές και νέες γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναρωτηθείτε πού πάει η σχέση σας και καλείστε να αποφασίσετε αν θα πρέπει να λήξετε οριστικά μια κατάσταση ή αν έχει τις προδιαγραφές να προχωρήσει παρακάτω. Στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί στο έπακρο ταξίδια, γνωριμίες και σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κερδίσει πρώτα απ’ όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο. Το Σάββατο με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε διαφωνίες και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού η διάθεση θα είναι πιο έντονη και άκρως σεξουαλική, επομένως ετοιμαστείτε για εξομολογήσεις ή για παθιασμένες συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είστε φορτισμένοι ψυχολογικά και να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή κάποια κοντινά σας πρόσωπα. Μπορεί επίσης κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να λήξετε μια τοξική σχέση ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο σας κρατάει πίσω. Από την άλλη πλευρά, αν είστε σε μια κατάσταση που εξελίσσεται θετικά, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης. Στις 06/07 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σας καλεί να είστε λίγο προσεκτικοί στις επαφές και τις συζητήσεις σας, γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν. Ωστόσο, η εβδομάδα κλείνει ευχάριστα για εσάς, αφού η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους και να αποκαταστήσετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας μπορεί να φέρει κομβικές συζητήσεις ή επαφές και δεν αποκλείεται να νιώσετε την επιθυμία να εκφραστείτε ανοιχτά και να τα πείτε έξω από τα δόντια χωρίς να φοβάστε την κριτική των άλλων. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα μια κατάσταση. Στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις από το πουθενά, επομένως ετοιμαστείτε για αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά ή που έχετε να δείτε καιρό. Το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό για εσάς, επομένως είναι η κατάλληλη ημέρα για εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να φλερτάρετε και να βγείτε ραντεβού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου στις 03/07 θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να πάρετε ώριμες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον και τις σχέσεις σας. Αν και ανήκετε σε ένα αρκετά ανήσυχο ζώδιο, τώρα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της ασφάλειας και της σταθερότητας και δεν θα διαιωνίσετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν σε αυτό το επίπεδο. Στις 06/07 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις, επομένως μπορεί να χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας καταλαβαίνει σε βάθος. Το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, το συναίσθημα θα σας κατακλύσει και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή θα είναι μια πιο ερωτική ημέρα για εσάς, επομένως εκμεταλλευτείτε την για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 03/07, ένα φεγγάρι το οποίο σας καλεί να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Καλείστε να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και κυρίως να πάψετε να επενδύετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Το σημαντικό τώρα είναι να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που θα σας κοστίσουν. Στις 06/07 μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια ή να έρθετε αντιμέτωποι με αυστηρή κριτική από το ταίρι σας ή από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Αντιθέτως, στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς και μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια ερωτική εξομολόγηση που δεν την περιμένατε. Το Σάββατο είναι ιδανικό για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Ωστόσο, την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μπορεί να έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω και να δείτε κόσμο, όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 03/07 ενεργοποιεί ένα πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να εμβαθύνετε στις καταστάσεις προκειμένου να πάρετε κάποιες απαντήσεις. Το φεγγάρι αυτό σας βοηθάει να αφήσετε οριστικά πίσω σας το παρελθόν και να κλείσετε κύκλους που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και μην παρασύρεστε από τις αναμνήσεις ή τα έντονα συναισθήματα σας. Στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και δεν αποκλείεται να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με ένα πρόσωπο ή ακόμα και μια εξομολόγηση από ένα άτομο που βρίσκεται στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι η Κυριακή θα είναι μια ημέρα γεμάτη εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εκφραστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που ενεργοποιεί τον τομέα της φιλίας και των κοινωνικών σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι καλείστε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σχετικά με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να βγάλετε από τη ζωή σας κάποια άτομα με τα οποία αισθάνεστε ότι δεν έχετε πλέον κοινούς στόχους και όραμα και να επενδύσετε σε ανθρώπους που σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας και δεν σας περιορίζουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες ή να εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στις 07/07 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού δίνει μια ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητα σας με απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικά μηνύματα και ερωτικές εξομολογήσεις. Το Σάββατο 08/07 η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στους άλλους τι πραγματικά θέλετε και θα λάβετε τη συναισθηματική ανταπόκριση που αναζητάτε.