Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές εξελίξεις, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα την εβδομάδα 03/07/2023 – 09/07/2023

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές εξελίξεις, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα την εβδομάδα 03/07/2023 - 09/07/2023

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές εξελίξεις, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα την εβδομάδα 03/07/2023 – 09/07/2023

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα είμαστε πιο φιλόδοξοι αλλά και πιο αποτελεσματικοί στο κυνήγι των στόχων μας, καθώς είναι έντονη η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Βασικά στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, καθώς για να έχουμε Πανσέληνο θα πρέπει η Σελήνη να βρεθεί στο αντίθετο ζώδιο από αυτό που είναι ο Ήλιος. Είναι ένα φεγγάρι που αναφέρεται κυρίως σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών φιλοδοξιών, στρατηγικής και σχεδιασμού. Είναι η στιγμή να δούμε πρακτικά τι λειτουργεί και τι όχι στη δουλειά μας, να πάρουμε αποφάσεις τι πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε και τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις ή για να ακολουθήσουμε μια νέα καριέρα. Ο Δίας από τον Ταύρο θα σχηματίζει τρίγωνο με το φεγγάρι αυτό υποστηρίζοντας το, ωθώντας μας να σκεφτούμε τη μεγάλη εικόνα της κατεύθυνσης της ζωής μας. Οι αλλαγές που θα κάνουμε τώρα θα επηρεάσουν πολύ πιο βαθιά και καταλυτικά την εξέλιξη της ίδιας μας της ζωής αν επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο αυτή. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Ερμή βέβαια δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου και ελλοχεύουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις εκείνες τις μέρες. Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο προς τον Ουρανό στις 07/07/2023 ας εστιάσουμε στη λύση κι όχι στο πρόβλημα. Άλλωστε αυτή η όψη μας κάνει πιο επινοητικούς και είναι βοηθητική σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και εμπορικές δοσοληψίες, αγορές τεχνολογίας, αξιοποίηση εφαρμογών στο διαδίκτυο. Παρασκευή και Σάββατο είναι πιο χαλαρές μέρες και ιδανικές για εξορμήσεις και εκκίνηση διακοπών με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Άρης παραμένει στον Λέοντα και ο Ερμής στον Καρκίνο. Το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει άρδην από τη Δευτέρα 10/07 δίνοντας άλλο τόνο στο καλοκαίρι μας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές εξελίξεις, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα την εβδομάδα 03/07/2023 – 09/07/2023

ΚΡΙΟΣ

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας μάς έρχεται από την Πανσέληνο του Ιουλίου, που ολοκληρώνεται στον τομέα της καριέρας στις 03/07. Αν είχατε θέσει νέους στόχους στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες, καθώς τόσο είναι το εύρος επιρροής της Πανσελήνου, θα δείτε απτά τα αποτελέσματα ώστε να αναλάβετε δράση και είτε να συνεχίσετε αυτό που επιλέξατε κάνοντας ίσως κάποιες τονωτικές ενέσεις είτε να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε κάτι διαφορετικό. Θα επηρεαστείτε κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια στο τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου. Αν ψάχνετε δουλειά ή θέλετε να κάνετε μια κίνηση ματ για την καριέρα σας η Πανσέληνος θα είναι βοηθητική. Φυσικά μια Πανσέληνος πολλές φορές μπορεί να αναδείξει και τα προβλήματα σε μια κατάσταση και να τα φέρει στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη αγωνία και πίεση με αυτό το φεγγάρι καθώς θα σχηματίσει την Τρίτη σύνοδο με τον Πλούτωνα. Παράλληλα θα κάνει αντίθεση με τον Ερμή που βρίσκεται στον τομέα της οικογένειας και των προσωπικών σας υποθέσεων, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και στην επικοινωνία με τους άλλους. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα -υγεία, σχέσεις, δουλειά- μέχρι και τις 4 Ιουλίου. Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μιας νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης πάντως θα είναι ξεκάθαρα τα οικονομικά, όπως υποδεικνύει ο Δίας από τον Ταύρο που υποστηρίζει αυτή την Πανσέληνο. Κι όχι τα οικονομικά του «τώρα», αλλά η μελλοντική εικόνα των οικονομικών σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί ή και μια νέα πηγή εσόδων που μπορεί να λειτουργήσει έστω και προσωρινά θετικά για το πορτοφόλι σας. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα και θα σας ευνοεί στην προσωπική σας ζωή, οπότε εκμεταλλευτείτε το από κάθε άποψη.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα του Ιουλίου για το ζώδιο σας, καθώς δεσπόζει η επιρροή της Πανσελήνου που σχηματίζεται τη Δευτέρα στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών στη ζωή σας. Μια σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια επαγγελματική συνεργασία. Αν σκέφτεστε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία είναι μέρες που μπορεί να έρθει η επισφράγιση του γεγονότος. Η επιρροή της Πανσελήνου εκτείνεται στις δυο επόμενες εβδομάδες και φέρνει αρκετές ευκαιρίες να φέρετε περισσότερη ισορροπία στις σχέσεις σας ή να πάρετε απόφαση για τη λήξη κάποιας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα με αυτό το φεγγάρι, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και η Σελήνη κλείνει την πορεία της στον Αιγόκερω την Τρίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να πιεστείτε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο ή να βρεθείτε σε διλήμματα. Το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο βάζει το κριτήριο της μακροημέρευσης σε μια σχέση ή συνεργασία σε πρώτο πλάνο. Αν λοιπόν νιώθετε ότι με το άτομο που είστε σε προσωπικό επίπεδο ή σε μια συνεργασία δεν σας προσφέρονται εχέγγυα μακροημέρευσης, τότε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια απόφαση σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 07/07 ενισχύει τις τάσεις φυγής σας και κάποιοι μπορεί να ξεκινάτε διακοπές, άλλοι να ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι που μπορεί να υπάρχει κι επαγγελματικό ενδιαφέρον, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε επαφές, συζητήσεις, προτάσεις για επαγγελματικοοικονομικά θέματα. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου που ο Άρης θα βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας από τον Λέοντα. Από τη Δευτέρα 10/07 θα πάρει θέση στην Παρθένο και θα κάνει το υπόλοιπο του Ιουλίου πιο απαιτητικό. Παρασκευή και Σάββατο είναι σούπερ κοινωνικές μέρες για σας και μπορεί να έχετε προσκλήσεις από φίλους και συναδέλφους για κάποιες εκδηλώσεις.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εξαιρετικά κουραστικές σε πνευματικό επίπεδο για σας, καθώς λαμβάνατε καθημερινά άπειρες πληροφορίες τις οποίες έπρεπε να σταχυολογήσετε και ταυτόχρονα είχατε και μεγάλες πιέσεις σε πολλά μέτωπα σε επίπεδο σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Η εικόνα κι αυτής της εβδομάδας είναι παρόμοια και μάλιστα φαίνεται να χτίζεται περισσότερη ένταση κοντά στις 03/07 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουλίου. Ευτυχώς αυτό είναι και το τελευταίο τόσο απαιτητικό διάστημα για σας και από την επόμενη εβδομάδα σταδιακά θα αρχίσετε κάπως να χαλαρώνετε. Τη Δευτέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φέρνοντας μεγαλύτερη πίεση είτε σε ένα θέμα οικογενειακό είτε στα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Βλέπετε η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και την Τρίτη σύνοδο με τον Πλούτωνα πριν αποχωρήσει από τον Αιγόκερω και μπορεί να βιώνετε μια τοξική, άδικη και πιεστική κατάσταση είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας είτε με κάποιο συνεργάτη. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και διατηρείστε όσο μπορείτε τη ψυχραιμία σας. Ακόμη προσέξτε την υγεία σας περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή στην οποία πρέπει να προσαρμοστείτε είτε στον χώρο εργασίας είτε στο σπίτι ή να αποφασίζετε μια μετακόμιση ή επισκευές και ανακαίνιση σε ένα χώρο. Άλλοι μπορεί να έχετε τρεχάματα με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Σε κάθε περίπτωση, Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο απαιτητικές και κουραστικές μέρες για σας. Το εξάγωνο του Κρόνου προς την Πανσέληνο θα μπορούσε να φέρει και ένα ξεκαθάρισμα σε μια σχέση, ώστε να δείτε αν βαδίζετε στον σωστό δρόμο. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 07/07 μπορεί να φέρει εξελίξεις σε θέματα καριέρας και να έχετε επαφές, συζητήσεις ή και προτάσεις και μάλιστα εντελώς ξαφνικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για μια θαλασσινή απόδραση!

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή συμβαίνουν πολλά σε αστρολογικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι πως είστε πρωταγωνιστές της… εύχομαι για τους καλύτερους λόγους, καθώς η Πανσέληνος ολοκληρώνεται στο ζώδιο σας στις 03/07. Αν δε νιώθετε «πρωταγωνιστές» στη ζωή σας, τότε πρέπει να δείτε τι λάθος κάνετε. Όλοι όσοι σας συναναστρέφονται και εργάζονται μαζί σας γνωρίζουν πόσο συνεπείς, ταλαντούχοι και μεθοδικοί είστε στη δουλειά. Δεν είναι κακό να περηφανεύεστε για όσα καταφέρνετε, ούτε σας κάνει εγωπαθείς ή ναρκισσιστές μια τέτοια συμπεριφορά στο βαθμό που κρατάτε το μέτρο. Όπως εσείς επαινείτε και εξαίρετε τους συναδέλφους σας, με την ίδια αγάπη πρέπει να συμπεριφέρεστε και στον εαυτό σας. Συνήθως μια Πανσέληνος έρχεται για να φτάσει μια κατάσταση σε ένα σημείο καμπής και να έρθουν μετά οι εξελίξεις. Αν υπήρχε κάτι με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου που προέκυψε τότε, μπορεί τώρα να έρθει ξανά στην επιφάνεια. Αν είχατε κάνει μια συζήτηση παλιότερα ή είχατε δεχτεί μια πρόταση, ενδεχομένως τώρα να επανέλθετε και να δείτε τα πράγματα ξανά με περισσότερη ζέση. Προσέξτε περισσότερο με το φεγγάρι αυτό και στις προσωπικές και όχι μόνο στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό τις μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο στο ζώδιο σας να προσέχετε την υγεία, τις σχέσεις και γενικώς να φροντίζετε τον εαυτό σας κι αυτούς που είναι οι σημαντικοί σας άνθρωποι. Η σύνοδος της Σελήνης την Τρίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και αρνητικά συναισθήματα αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου. Ίσως όμως κάτι να σας δώσει αφορμή να βγείτε από μια επιζήμια για σας κατάσταση. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 07/07 μπορεί να φέρει ξαφνικά μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό αντίκτυπο ή και μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ερωτικά. Η Σελήνη στους Ιχθύς Παρασκευή και Σάββατο μπορεί να φέρει διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή και την απόφαση για ένα ταξίδι!

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.