Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/01/2023 – 08/01/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/01/2023 – 08/01/2023

Καλή χρονιά σε όλους/ες! Η πρώτη εβδομάδα του έτους μας καλωσορίζει με ρομαντισμό, αφού στις 02/01/2023 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία πλέον θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όμορφη όψη θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ημέρα για δράση, είναι όμως μια καλή ημέρα για να χαλαρώσουμε και να ανταλλάξουμε λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά μας. Από τις 03/01/2023 η Αφροδίτη θα αφήσει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και θα εισέλθει στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26/01/2023. Με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και να βγούμε από τη ρουτίνα. Οι επαφές που θα κάνουμε τώρα θα είναι με ανθρώπους οι οποίοι είναι εκκεντρικοί ή αντισυμβατικοί με κάποιο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε γνωριμίες με άτομα από το διαδίκτυο. Στις 04/01/2023 πραγματοποιείται το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη η οποία θα μας χαρίσει ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσουμε την επιθυμία να διασκεδάσουμε και να κοινωνικοποιηθούμε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κλείσετε ραντεβού και συναντήσεις και πείτε ναι σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις. Στις 05/01/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ξαφνικές εξελίξεις ή απρόοπτες συναντήσεις οι οποίες θα μας χαροποιήσουν. Αν είστε μέσα σε μια καταπιεστική σχέση ή σε μια ρουτίνα που σας έχει κουράσει, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να σπάσετε τα δεσμά και να κάνετε την επανάσταση σας. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 07/01/2023 μπορεί να φέρει συναντήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια συζήτηση που είχε μείνει στη μέση. Να θυμάστε όμως ότι δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή για να βγάλετε συμπεράσματα, αφού ο Ερμής βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη πορεία και οι καταστάσεις δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο του Λύκου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 07/01/2023. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει αναπάντεχες αλλαγές, καθώς και συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις που θα σας δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του 2023 είναι εδώ και εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο για εσάς, αφού η Αφροδίτη περνάει από τις 3/1 στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένους φίλους και θα συμφιλιωθείτε με άτομα που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε επαφές και γνωριμίες με ανθρώπους που αισθάνεστε ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε και έχετε πολλά κοινά μαζί τους, καθώς και για να εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες. Είναι σημαντικό τώρα να έχετε δίπλα σας άτομα που είναι υποστηρικτικά και να απομακρυνθείτε από όσους είναι ανταγωνιστικοί ή προσπαθούν να σας σαμποτάρουν. Στις 4/1 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα δώσει μια αισιόδοξη και χαρούμενη νότα στις ημέρες αυτές και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βγείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας. Αν πάλι είστε μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 7/1 στον Καρκίνο θα σας φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και δεν αποκλείεται να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Θα έρθουν επίσης στο προσκήνιο θέματα σπιτιού και οικογένειας, επομένως μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας άτομα και να τους εκφράσετε το ενδιαφέρον και τη στοργή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του έτους θα ξεκινήσει με γλυκιά και ρομαντική διάθεση για εσάς, αφού το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει κοντά σας αγαπημένους φίλους και ανθρώπους που είναι εκεί για να σας ακούσουν και να σας κατανοήσουν. Αν είστε δεσμευμένοι είναι μια καλή ευκαιρία για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή απλώς να βρείτε έναν τρόπο να ξεφύγετε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Στις 5/1 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόοπτα νέα και εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας απελευθερώσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ αν είστε σε ένα ταξίδι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Το σημαντικό αυτές τις ημέρες είναι να είστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα και να μην απορρίπτετε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις και είναι με κάποιο τρόπο αντισυμβατικοί. Στις 7/1 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό και αισιόδοξο πρίσμα και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Προσέξτε ωστόσο τις υπερβολές, όπως επίσης και τις επιπόλαιες κινήσεις, γιατί ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το νέο έτος σας καλωσορίζει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αφού η Αφροδίτη από τις 3/1 θα εισέλθει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα. Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και τον ενθουσιασμό σας και θα νιώσετε την επιθυμία να ρισκάρετε στο ερωτικό κομμάτι και να εμπλακείτε σε περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Είστε άλλωστε άτομα που δεν αντέχουν τη ρουτίνα και τη στασιμότητα και αναζητάτε διαρκώς νέες εμπειρίες. Στις 4/1 με το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα έχετε την υποστήριξη φίλων και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια καινούρια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που γνωρίσατε μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Έρωτες από απόσταση επίσης ευνοούνται, όπως επίσης και ταξίδια ή επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά. Στις 5/1 το εξίσου ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού θα απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή και μπορεί να φέρει απρόβλεπτες ερωτικές συναντήσεις. Είναι επίσης πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως πριν βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια οριστική απάντηση, θυμηθείτε ότι ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και γι’ αυτό θα είναι καλό να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί τουλάχιστον έως τις 18/1.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς δεν θα μπορούσε να ξεκινάει με πιο όμορφο τρόπο για εσάς. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 2/1 θα απογειώσει τη ρομαντική διάθεση και θα φέρει ερωτικές εξομολογήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, αλλά και κυρίως για να επιλύσετε τις διαφορές σας και να δείξετε περισσότερη κατανόηση ο ένας στον άλλον. Από τις 3/1 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ενεργοποιήσει τον πιο σεξουαλικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για έντονες και παθιασμένες ερωτικές στιγμές και μη διστάσετε να πειραματιστείτε σεξουαλικά. Στις 5/1 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις και απρόοπτα. Αποδεχτείτε λοιπόν προσκλήσεις για εξόδους ή για ραντεβού και να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Στις 7/1 θα φιλοξενήσετε την πρώτη Πανσέληνο του έτους στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που αφορούν το ταίρι σας ή τη σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν θα είναι αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά, όμως προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ψύχραιμοι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΛΕΩΝ

Το νέο έτος ήδη από την πρώτη εβδομάδα θα έχει ως επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού από τις 3/1 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου. Αν λοιπόν είστε μόνοι/ες θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία ή ακόμα και να μπείτε μέσα σε μια καινούρια σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να λύσετε τις διαφορές σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ισορροπία μέσα στη σχέση σας, επομένως θα αποφύγετε με κάθε τρόπο τους καβγάδες και τις εντάσεις. Στις 4/1 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια πολύ ευχάριστη όψη για εσάς, αφού θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για ταξίδια, νέες γνωριμίες και ραντεβού, επομένως είτε είστε σε σχέση είτε όχι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ανάλαφρη διάθεση αυτής της εβδομάδας και αναδείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του 2023 δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με πιο ρομαντικό τρόπο για εσάς, αφού στις 2/1 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει όμορφες ερωτικές εξομολογήσεις, καθώς και γνωριμίες ή συναντήσεις που θα γλυκάνουν την ψυχή σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε όσα νιώθετε στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ανταπόκριση που λαχταράτε. Στις 5/1 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες σε κάποιους από εσάς ή αναπάντεχες συναντήσεις που θα σας γεμίσουν χαρά και ενθουσιασμό. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν βέβαια είστε μέσα σε μια καταπιεστική σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα σε αυτή. Στις 7/1 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθουν στο φως κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις ή να έχετε μια συνάντηση η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να επανέλθει στο προσκήνιο ένα ειδύλλιο που είχε μείνει στη μέση.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του έτους ξεκινάει με χαρμόσυνες εξελίξεις για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ενεργοποιήσει τον τομέα του έρωτα. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα σας χαρίσει σεξαπίλ και εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Είστε πλέον σίγουροι για τις επιθυμίες σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτα βήμα στον έρωτα και να πάρετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως διστάζατε. Άλλωστε είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε εύκολα αυτό που θέλετε και θα μαγνητίσετε τους άλλους με την ενέργεια που εκπέμπετε. Στις 4/1 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια εξαιρετική όψη για εσάς, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να χαλαρώσετε. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να φλερτάρετε, να βγείτε ερωτικά ραντεβού ή να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας απογειώσουν. Στις 7/1 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να επιδιώξετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να εμφανιστεί ένας/μια πρώην. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, επομένως δεν θα πρέπει να βγάλετε συμπεράσματα, να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να κάνετε δηλώσεις που δεν θα μπορείτε να τις πάρετε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά είναι εδώ και ξεκινάει ρομαντική διάθεση για εσάς, αφού το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει ερωτικές εξομολογήσεις και όμορφες συναντήσεις. Οι πρώτες ημέρες λοιπόν του έτους προσφέρονται για να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε, επομένως μη διστάσετε να δείξετε τις ευαισθησίες και την ευάλωτη πλευρά σας. Θα δείτε άλλωστε ότι θα βρείτε ανταπόκριση και από τους άλλους και θα ακούσετε λόγια τα οποία θα σας γλυκάνουν. Από τις 3/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μέχρι τις 26/1 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας ή με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε ή για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να το ομορφύνετε. Στις 5/1 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις, ενώ κάποιοι από εσάς θα λάβετε μηνύματα που δεν τα περιμένατε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι εξίσου επικοινωνιακό, αφού στις 7/1 ο Ερμής και ο Ήλιος θα συναντηθούν στο ζώδιο του Αιγόκερου. Συζητήσεις που θα κάνετε τώρα θα φέρουν στο φως σημαντικές αποκαλύψεις ή δεδομένα που αγνοούσατε, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ερμής συνεχίζει ακόμα την ανάδρομη πορεία του, επομένως προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί μπορεί εύκολα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του 2023 σας καλωσορίζει με επικοινωνιακή διάθεση, αφού από τις 3/1 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιανουάριος για εσάς θα είναι αρκετά πολυάσχολος και το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Αν είστε μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε την επιθυμία να είστε πιο ειλικρινείς και θα εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα σκέφτεστε, χωρίς όμως να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Σε αυτό θα βοηθήσει άλλωστε και το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία το οποίο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα ή μια συνάντηση η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ όμορφα. Ακόμα κι αν αυτή η γνωριμία δεν εξελιχθεί σε μια σχέση, θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Γενικώς, οι ημέρες αυτές σας καλούν να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να αναζητήστε καινούριες εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας και είναι πολύ πιθανό να έχουν αρχίσει ήδη οι αναποδιές, οι ασυνεννοησίες και οι παρεξηγήσεις. Ωστόσο, το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα ηρεμήσει τα πνεύματα, αφού στις 2/1 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας και θα νιώσετε ότι έχετε δίπλα σας ένα άτομο που μπορεί να ακούσει τους προβληματισμούς σας. Το κλίμα τώρα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και θα ειπωθούν κουβέντες που θα απαλύνουν τα τραύματα και θα γλυκάνουν την ατμόσφαιρα. Στις 5/1 θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε απρόσμενες συναντήσεις ή να κάνετε γνωριμίες με άτομα τα οποία είναι εκκεντρικά ή διαφέρουν με κάποιο τρόπο από όσους/ες ερωτεύεστε συνήθως. Τολμήστε λοιπόν να πειραματιστείτε, πείτε ναι στο διαφορετικό και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Η εβδομάδα κλείνει με την πρώτη Πανσέληνο του έτους στις 7/1 στο ζώδιο του Καρκίνου. Το φεγγάρι αυτό θα έχει ως επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας φέρει αντιμέτωπους με αλήθειες και αποκαλύψεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από δεσμευτικές καταστάσεις και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας. Προσέξτε όμως πώς θα εκφραστείτε και ζυγίσετε πολύ καλά τα δεδομένα πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του έτους ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα ερωτικά σας, αφού η Αφροδίτη θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο από τις 3/1 έως σχεδόν το τέλος του μήνα. Ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας δώσει την ευκαιρία να μαγνητίσετε τους πάντες γύρω σας. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα προσφέρεται για να φλερτάρετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες ερωτικές, αλλά και φιλικές γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα ή να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία περνάτε καλά και σας υπενθυμίζουν πώς είναι να νιώθεις επιθυμητός. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στη σχέση σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Είστε άλλωστε διατεθειμένοι και οι δύο να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις και αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος της σχέσης σας. Στις 4/1 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα δημιουργήσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα και να αφεθείτε σε απολαύσεις. Όμορφες συναντήσεις και επαφές είναι πιθανές σήμερα, επομένως μην κλείνεστε μέσα και επιδιώξτε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους. Στις 5/1 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ξαφνικά γεγονότα και όμορφες εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έχετε μια κρυφή συνάντηση που θα σας ενθουσιάσει. Προσπαθήστε βέβαια να κρατάτε μικρό καλάθι και να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας παραπλανήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το νέο έτος σας καλωσορίζει με όμορφες συναντήσεις, αφού στις 2/1 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σας. Αυτή η όψη θα φέρει κοντά σας καλούς φίλους οι οποίοι θα είναι εκεί για να σας ακούσουν και να απαλύνουν τα τραύματα σας, ενώ για τους δεσμευμένους θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας. Από τις 3/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Μέχρι το τέλος του μήνα λοιπόν είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας ή για να μείνετε λίγο μόνοι και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές συναντήσεις και μυστικούς έρωτες. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις ή αναπάντεχες γνωριμίες μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Ίσως να σας προσεγγίσει ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει εγκεφαλικά και θα νιώσετε ότι έχετε μαζί του πολύ καλή επικοινωνία. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά αυτές τις ημέρες και μη διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους. Η εβδομάδα κλείνει με την πρώτη Πανσέληνο του έτους στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7/1. Αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μπορεί να έχετε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, όμως μη βιαστείτε να τα δώσετε όλα, γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής.