Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2021 θα είναι αρκετά επεισοδιακή και ενδιαφέρουσα, μιας και θα λάβουν χώρα αστρολογικά γεγονότα τα οποία θα ταρακουνήσουν τις καταστάσεις στα ερωτικά μας και θα αλλάξουν τα δεδομένα! Τον μήνα θα τον εγκαινιάσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στον οθρόδρομο πλέον Ερμή και στον Δία, το οποίο θα κορυφωθεί την 1η Νοεμβρίου 2021 και θα φέρει τύχη, θετική διάθεση και ίσως κάποιο ευχάριστο νέο, ειδικά για τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Στις 02/11/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα κάνει την επικοινωνία μας με τους άλλους πιο βαθιά και ουσιαστική. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, καθώς μπορεί να φανείτε επικριτικοί και αδιάλλακτοι στους άλλους ή εξτρεμιστικοί σε ό,τι αφορά τις απόψεις σας. Το γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 04/11/2021 και θα φέρει μια επιτακτική ανάγκη για ένα νέο, παθιασμένο ξεκίνημα. Η συμμετοχή του Ουρανού σε σκληρή όψη αντίθεσης θα φέρει ανατροπές, αποκαλύψεις και απρόσμενες εξελίξεις, ειδικά για τους εκπρόσωπους των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ 10ης και 14ης μοίρας αυτών των ζωδίων. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, αφήνει το φλογερό ζώδιο του Τοξότη και κάνει την είσοδο της στο πρακτικό και ρεαλιστικό ζώδιου του Αιγόκερου στις 05/11/2021. Είναι πιθανό να αναζητήσετε περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και λιγότερο αυθορμητισμό από τη σχέση σας και τον σύντροφο σας. Θέλετε να ξέρετε πού βαδίζετε και δεν σας ικανοποιούν οι καταστάσεις οι οποίες είναι μη ξεκάθαρες ή δεν έχουν κάποια προοπτική. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 06/11/2021, ο Ερμής αφήνει με τη σειρά του το διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού και περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που από τη μία δημιουργεί πιο βαθιές επαφές και συζητήσεις, αλλά από την άλλη μας κάνει πιο επιφυλακτικούς και καχύποπτους. Η εβδομάδα κλείνει με ένα ευχάριστο εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφα και να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη ημέρα του μήνα για εσάς θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και τυχερή σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μιας και ο Ερμής -σε ορθή φορά πλέον- σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Είναι ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που σας παρουσιάζονται. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να σπάσετε δεσμά και να κινηθείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας. Ίσως είναι η ευκαιρία που αναζητούσατε για να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω και να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Διαθέτετε πλέον τη δύναμη να απομακρυνθείτε από τοξικά άτομα ή να θέσετε τους δικούς σας όρους στην πορεία της σχέσης σας από εδώ και στο εξής. Τώρα θα δείτε από άλλο πρίσμα ένα παρελθοντικό σας τραύμα ή μια προδοσία που βιώσατε και θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές συνειδητοποιήσεις, οι οποίες θα σας δώσουν ώθηση να προχωρήσετε μπροστά. Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 6/11 θα σας χαρίσει έντονη διαίσθηση και την ικανότητα να διακρίνετε τα κρυφά κίνητρα των άλλων, όμως θα πρέπει να ελέγξετε την καχυποψία σας, καθώς και την τάση να εστιάζετε στα αρνητικά των καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι κομβική για τις σχέσεις σας, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 4/11 σχηματίζει μια σκληρή αντίθεση με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο και φέρνει αναστάτωση, κρίση και επιτακτικές αλλαγές. Η σχέση ή ο γάμος σας είναι στο επίκεντρο και καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες και τις προσωπικές σας επιθυμίες και να βάλετε τα όρια σας. Είναι η στιγμή που θα αισθανθείτε ότι το ποτήρι ξεχείλισε και θα επαναστατήσετε απέναντι στις απαιτήσεις του συντρόφου σας, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα ήσασταν εσείς εκείνοι που κάνατε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Εάν ως τώρα θεωρούσατε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο, θα έρθει κάτι το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με άβολες αλήθειες ή βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τη σχέση σας Είστε άτομα που αγαπούν τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, όμως φτάνει μια στιγμή, όπως αυτή που πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κάνετε δραστικές κινήσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην διστάσετε να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μία σχέση που ξεκινάει τώρα θα έχει έξαψη, πάθος και μεταμορφωτική επίδραση στη ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στις 6/11 επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει στο να έρθετε πιο κοντά με τον άλλον, να διαπραγματευτείτε και να λύσετε τις διαφορές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ερμή-Δία την 1η Νοεμβρίου χαρίζει μια αισιόδοξη νότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και να κοινωνικοποιηθείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ή απλώς να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε κάποιο ταξίδι ή στο περιβάλλον που σπουδάζετε. Εάν είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες το σκηνικό αλλάζει, καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11, σε δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα παρελθοντικό τραύμα ή μια ανεκπλήρωτη κατάσταση. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε όσα σας πλήγωσαν και κυρίως να πάψετε να αισθάνεστε ενοχές ή πικρία. Δώστε σημασία στις συναισθηματικές σας ανάγκες και αν χρειαστεί, απομακρυνθείτε από ανθρώπους οι οποίοι είναι χειριστικοί και τοξικοί απέναντι σας ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας εκμεταλλευτούν. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 5/11, μια θέση η οποία θα σας κάνει να αναζητήσετε πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, ενώ θα γυρίσετε την πλάτη σας σε οτιδήποτε επιφανειακό και χαλαρό. Μπορεί τώρα να είστε πιο δύσπιστοι και καχύποπτοι απέναντι στο άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας, αλλά από τη στιγμή που ο άλλος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να δοθείτε ολοκληρωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 επηρεάζει άμεσα τις ερωτικές σας σχέσεις και αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται τώρα να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να σας προσελκύσει το ενδιαφέρον ένα άτομο το οποίο γνωρίσατε από τα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω μιας παρέας. Εάν είστε σε σχέση, τότε θα υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη με το ταίρι σας ή θα έρθετε αντιμέτωποι με μια συνειδητοποίηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στα συναισθήματα σας. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν θα πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι, αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η Αφροδίτη στις 5/11 εισέρχεται στον Αιγόκερω και αυτό που θα σας απασχολήσει για το επόμενο διάστημα είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε ό,τι είχε πάει στραβά μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την ισορροπία. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα εκπέμπετε τόση γοητεία και χάρη, που θα κερδίσετε εύκολα όποιον βρεθεί στον δρόμο σας. Επιπλέον, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 6/11, και σας δημιουργεί την επιθυμία να περάσετε καλά, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας, να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως για να δείξετε επιτέλους στους άλλους τον πραγματικό σας εαυτό.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας σας βρίσκει ευδιάθετους και επικοινωνιακούς, αφού την 1η Νοεμβρίου πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία, το οποίο θα φέρει κάποιο ευχάριστο νέο ή μια γνωριμία που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η ημέρα προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε, να βρείτε λύσεις και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας. Στις 4/11 κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας θα είναι η οικογένεια και το σπίτι σας. Εάν τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε κολλημένοι σε μια κατάσταση ή συναισθηματικά εξαρτημένοι από κάποιον, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε το βήμα για να απελευθερωθείτε. Αναζητήστε τρόπους για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας και κυρίως να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα και όσους ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Ο Ερμής μπαίνει επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 6/11 και φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις και παρελθοντικά ζητήματα. Η λογική σκέψη παρεμποδίζεται από το συναισθηματικό περιεχόμενο και δυσκολεύεστε τώρα να κρίνετε τις καταστάσεις εντελώς αντικειμενικά. Παρόλα αυτά, είναι η ιδανική στιγμή για να ανοίξετε κουβέντα με τον σύντροφο ή τα κοντινά σας πρόσωπα και να εκφράσετε όσα νιώθετε ή να βρείτε λύση σε ένα συναισθηματικό ζήτημα. Δεν είναι από τις πιο εξωστρεφείς και κοινωνικές φάσεις για εσάς και ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε μια αναγκαία ενδοσκόπηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Σκορπιού, σας χαρίζει επικοινωνιακές ικανότητες και φέρνει στο προσκήνιο πολύ σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως τώρα είναι η στιγμή να αποκαλύψετε κάτι το οποίο διστάζατε και κρατούσε κρυφό ο ένας από τον άλλον. Κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες αγνοούσατε θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να κατανοήσετε καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει με τη σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να προκύψει μια αναπάντεχη γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από τις σπουδές σας, η οποία θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Εκπέμπετε έντονο ερωτισμό αυτές τις ημέρες και σε αυτό θα συμβάλλει και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 5/11, που εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα ξέρετε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε, προκειμένου να κερδίσετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Επιθυμείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εάν είστε σε σχέση, είναι η στιγμή που θέλετε να εκφράσετε στον άλλον τις αληθινές σας επιθυμίες χωρίς φόβο και ενοχές. Στις 6/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού σάς κάνει ιδιαίτερα πολυάσχολους και γεμίζει την καθημερινότητα σας με συναντήσεις, επαφές, τηλέφωνα και συζητήσεις. Προσπαθήστε να θέσετε προτεραιότητες και να μην σκορπάτε την ενέργεια σας άσκοπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει την ίδια ημέρα με την Αφροδίτη υπόσχεται καλοπέραση και όμορφες και ερωτικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινάει ευδιάθετα για εσάς, καθώς ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο και πλέον σε ορθή πορεία, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο την 1η Νοεμβρίου. Σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να μιλήσετε για όσα νιώθετε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 2/11 θέλει προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσάς και σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από χειριστικούς ανθρώπους και αποφύγετε συμπεριφορές οι οποίες δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 4/11 σάς δημιουργεί την ανάγκη ασφάλειας και σταθερότητας και γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα για εσάς να εμπιστεύεστε απόλυτα το άτομο που έχετε δίπλα σας. Εάν προκύψει μια κρίση ή μια απρόσμενη εξέλιξη μέσα στη σχέση σας, θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με λογική και ρεαλισμό και να μην προβείτε σε αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 στρέφει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα και ευνοεί μετακομίσεις και οτιδήποτε αφορά ζητήματα σπιτιού. Είναι η ιδανική στιγμή για να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας και να εκφράσετε τη φροντίδα και τη στοργή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τέτοια πλανητική δραστηριότητα στο δικό σας ζώδιο αυτές τις ημέρες, είστε αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 4/11 σηματοδοτεί μια νέα αρχή και μια αλλαγή σκηνικού στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε δεσμευμένοι, μια αποκάλυψη ή μια απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες και να σας φέρει αντιμέτωπους με μια κρίση στη σχέση σας. Είναι αδύνατον πλέον να κλείσετε τα μάτια σας απέναντι στις αλλαγές που έχουν ήδη έρθει, είτε αυτό σημαίνει ότι φεύγει από τη ζωή σας ένα άτομο είτε ότι αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα στη σχέση σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τις ημέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη θα συνειδητοποιήσετε πολλά, τα οποία κρυβόντουσαν κάτω από την επιφάνεια και δεν θέλατε για κάποιον λόγο να τα παραδεχτείτε ή να τα αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, το φεγγάρι αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας γεμίσει δυναμισμό, επομένως αν είστε μόνοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες που σας κρατούσαν δέσμιους. Ο Ερμής μπαίνει κι αυτός με τη σειρά του στο δικό σας ζώδιο από τις 6/11 και σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Τώρα είναι η ευκαιρία να συζητήσετε όσα διστάζατε το προηγούμενο διάστημα και να εκφράσετε άμεσα τις ανάγκες σας και τις βαθύτερες σκέψεις σας. Εάν γνωρίσετε ένα νέο και ενδιαφέρον άτομο, προσπαθήστε να είστε πιο δεκτικοί απέναντι του και μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, θα είναι καλό να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε την τυχερή πρώτη ημέρα του μήνα, καθώς το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει ενδιαφέρουσες κοινωνικές επαφές μέσα από παρέες ή από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και μια διάθεση να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Επιπλέον, ίσως ένα ευχάριστο νέο ή μια συζήτηση να σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, η υπόλοιπη εβδομάδα δεν θα κυλήσει με την ίδια ανάλαφρη διάθεση, καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11 πραγματοποιείται σε έναν πιο ιδιωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να αναμοχλεύσετε τα συναισθήματα σας. Είναι αναγκαίο τη δεδομένη στιγμή να εστιάσετε περισσότερο στον εσωτερικό σας κόσμο, παρά στα εξωτερικά γεγονότα. Δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία και δεν αποκλείεται να νιώσετε πικρία ή ακόμα και θυμό για πράγματα που συνέβησαν και σας πλήγωσαν. Όμως ήρθε η στιγμή να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω σας και να κλείσετε οριστικά έναν φαύλο κύκλο που δεν οδηγεί πουθενά και το μόνο που κάνει είναι να σας γεμίζει άγχος και αρνητικά συναισθήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, καλείστε να συνδεθείτε με ένα άτομο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας και να κάνετε μια νέα αρχή μαζί του. Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 6/11 σάς βάζει και αυτός με τη σειρά του σε μια διαδικασία να εξετάσετε το παρελθόν και να αναζητήσετε απαντήσεις. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που θα αναδυθούν στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 4/11, φέρνει στο επίκεντρο τις φιλίες σας και την κοινωνική σας ζωή. Είναι σημαντικό το ταίρι σας ή οι άνθρωποι που έχετε γύρω σας, να στηρίζουν τα όνειρα σας και τους στόχους σας και να μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τους τα σχέδια σας για το μέλλον. Ίσως να μπει τώρα στη ζωή σας ένα άτομο με έναν τρόπο εντελώς αναπάντεχο, με το οποίο θα νιώσετε ότι έχετε πολύ ισχυρή σύνδεση, αφού θα μοιράζεστε κοινές απόψεις και ενδιαφέρονται και θα σας κάνει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας και την όρεξη σας για ζωή. Ωστόσο, το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο στις 5/11. Αν είστε ελεύθεροι, ο μαγνητισμός και η γοητεία που εκπέμπετε τώρα θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς στα μάτια των άλλων. Μπορείτε λοιπόν να κερδίσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας, αφού δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα αρχίσετε επιτέλους να ανοίγεστε στον σύντροφο σας και θα εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την αρμονία στη σχέση σας και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση σε προβλήματα που μπορεί να είχατε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τώρα έχετε ανάγκη να περάσετε καλά και κυρίως να νιώσετε ότι δίνετε και εισπράττετε αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, με την έντονη πλανητική δραστηριότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι γεγονός ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο η καριέρα σας και η κοινωνική σας εικόνα, παρά τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Ωστόσο, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση και αισιοδοξία μιας και τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει ένα ευχάριστο τρίγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Ίσως κάποιο άτομο σας βοηθήσει να κερδίσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Θα έχετε θετική στάση απέναντι σε όσα συμβαίνουν τώρα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας ή να κανονίσετε ένα ταξίδι που τόσο πολύ το έχετε ανάγκη. Με τη Νέα Σελήνη στις 4/11 στον Σκορπιό είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές και απρόοπτα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, τα οποία θα φέρουν βαθιές συνειδητοποιήσεις που θα έχουν αντίκτυπο στους στόχους σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας με τις συναισθηματικές ανάγκες που έχει ο σύντροφος σας, διαφορετικά μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ξεσπάσματα. Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Τοξότη και από τις 5/11 μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία ενεργοποιεί ένα πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει μυστικούς έρωτες και κρυφές επαφές. Ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες αποφασίσετε να κλείσετε έναν κύκλο στα ερωτικά σας ζητήματα και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που σας πλήγωσαν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11, φέρνει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας και σας δημιουργεί την ανάγκη να έχετε δίπλα σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές αξίες και πιστεύω. Μπορείτε τώρα μαζί με το ταίρι σας να θέσετε στόχους για το μέλλον, να ταξιδέψετε και να δοκιμάσετε εμπειρίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν έξω από τη ζώνη ασφαλείας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τώρα ένα άτομο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις με μια διαφορετική ματιά. Η Αφροδίτη στις 5/11 αφήνει το ζώδιο του Τοξότη και μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και ευνοεί τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να κάνετε μια διαδικτυακή γνωριμία ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο μέσα από μια παρέα, με το οποίο θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά και μπορείτε να συνεννοηθείτε. Δεν αποκλείεται επίσης μια φιλία που είχατε αναπτύξει με κάποιον/α να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, το κλίμα μέσα σε αυτή θα είναι πιο χαλαρό και όχι φορτισμένο συναισθηματικά, γεγονός που θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα κάτω από ένα πιο αντικειμενικό πρίσμα και να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.