Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Με κυρίαρχες τις ενέργειες του Λέοντα και της Παρθένου ξεκινά ο Αύγουστος, που φέρνει αλλαγές, αποκαλύπτει αλήθειες στις σχέσεις και μετά τα μέσα του μήνα ευνοεί περισσότερο τη συντροφικότητα και τον ρομαντισμό, έναντι του πάθους και της παρόρμησης με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη που μας κάνει να νιώθουμε ήρεμοι, άνετοι και ο «εαυτός» μας στη σχέση και στον έρωτα που βάζει σε όλα φωτιά και ξυπνά όλων των ειδών τα συναισθήματα, πολλές φορές και τα αρνητικά. Φυσικά οι αλλαγές δεν έρχονται ένα πρωί, χωρίς να έχει προηγηθεί συνήθως μια πιο μακρά περίοδος που μπορεί να δουλεύουμε μέσα μας την απόφαση για μια αλλαγή. Η Νέα Σελήνη στις 08/08/2021 στον Λέοντα, είναι μια εξαιρετική περίπτωση να κάνουμε μια νέα αρχή σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, που να βασίζεται στην αλήθεια και την εμπιστοσύνη, αλλά και για να ψάξουμε για τέτοιου τύπου σχέσεις πιο αληθινές και απαλλαγμένες από αγκυλώσεις και τραύματα του παρελθόντος που τις προβάλλουμε στην άλλη πλευρά.  Η Πανσέληνος στις 22/08/2021 στο ζώδιο της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, τον Υδροχόο, είναι η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο μέσα σε ένα καλοκαίρι και δείχνει ότι οι συνθήκες  ωριμάζουν για να αναλάβουμε δράση και στις σχέσεις μας και να απαλλαχθούμε από οτιδήποτε μας κρατά πίσω και μας καταπιέζει. Όταν επαναλαμβάνεται μια Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο σημαίνει ότι ίσως δεν είμαστε έτοιμοι την πρώτη φορά (24/07/2021) για να πάρουμε μια απόφαση και χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία να κάνουμε αυτό που έχουμε αποφασίσει.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 8/8 στον Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και των γνωριμιών, είναι μια δυνατή ένδειξη για τους αδέσμευτους-ες να πειραματιστούν με το καινούριο στη ζωή τους, εκφράζοντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν, χωρίς συμβιβασμούς. Όμως και οι δεσμευμένοι με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον σύντροφό σας αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε, προκειμένου να διαμορφώσετε μια θετικότερη κατάσταση στην προσωπική σας ζωή. Παρόλα αυτά, αν είστε σε μια δύσκολη σχέση, η Νέα Σελήνη θα αυξήσει τις πιθανότητες μιας σύγκρουσης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στο πρώτο μισό του Αυγούστου η Αφροδίτη και ο Άρης θα συμπορεύονται στην Παρθένο, που είναι μια χαρά επιρροή αν θέλετε να τα δώσετε όλα στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, ώστε να είστε σε καταπληκτική φόρμα και να σας αρέσετε. Κι αν αρέσετε σε σας το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αρέσετε και σε άλλους. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας, είναι θέμα αυτοπεποίθησης για σας τους ίδιους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 16/8 και έως το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου μέσα στον τομέα των σχέσεων βοηθά τόσο σε νέες και μάλιστα με προοπτικές μακροβιότητας σχέσεις, όσο και να περάσετε όμορφα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενισχύοντας τη συντροφικότητα και αμβλύνοντας τις όποιες εντάσεις.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε διαφορετικές στιγμές μέσα στον Αύγουστο θα ενεργοποιείται από τις διελεύσεις των πλανητών η προσωπική σας ζωή, ο τομέας του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών. Ο τομέας αυτός στο ηλιακό σας ωροσκόπιο κυβερνάται από το ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, ο Άρης θα είναι σε όλη τη διάρκεια του μήνα στην Παρθένο, μέχρι τις 16/8 θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, από τις 11/8 μέχρι το τέλος του μήνα και ο Ερμής και μετά τις 22/8 κι ο Ήλιος. Δεν υπάρχει περίπτωση αγαπητοί μου Ταύροι αν είστε αδέσμευτες-οι να μην υπάρξει έστω μια ερωτική ιστορία που να εξελίσσεται μέσα στον Αύγουστο, γι’ αυτό δείξτε ένα πιο τολμηρό και θαρραλέο πρόσωπο αυτό τον μήνα και διεκδικείστε αυτό που σας αρέσει. Βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και πάρτε ένα ρίσκο σε κάτι καινούριο. Αν είστε ήδη σε σχέση προσέξτε λίγο με τους πειρασμούς αυτό τον μήνα για να μην ξεπεράσετε κάποιο όριο, διότι δεν θα είναι δύσκολο. Ο Άρης ανεβάζει την ερωτική διάθεση, τη λίμπιντο και φημίζεται για την παρόρμηση του. Αξιοποιείστε αυτή την έντονη ερωτική ενέργεια για να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφο σας, να διασκεδάσετε μαζί του, να κάνετε διακοπές, να ταξιδέψετε, να περάσετε όμορφα και ρομαντικά. Αν σας ενδιαφέρει το θέμα «παιδί» είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να έχετε εύνοια σε μια εγκυμοσύνη οι κυρίες του ζωδίου.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, με την έντονη παρουσία Αφροδίτης και Άρη στην Παρθένο, με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι είστε σε μια πιο ευαίσθητη φάση, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε στο κεφάλι σας πρώτα τι θέλετε από τη ζωή σας, τον έρωτα και τις σχέσεις. Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποιο παζλ ή να ενώσετε τις τελείες που θα σας δώσουν την εικόνα που ψάχνετε για την προσωπική σας ζωή. Κι ενώ τις πρώτες δύο εβδομάδες το πράγμα είναι πιο θεωρητικό και εγκεφαλικό, στην πορεία του με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 16/8 γίνεται πιο ουσιαστικό κι ετοιμάζεστε να αναλάβετε δράση. Αν είστε δεσμευμένοι-ες το πρώτο δεκαπενθήμερο εστιάζει την προσοχή σας και δίνει έμφαση στο σπίτι, έτσι μπορεί να ετοιμάζεστε για συγκατοίκηση. Από την άλλη μπορεί να σας κάνει πιο ευερέθιστους και νευρικούς αυτή η επιρροή και να έχετε εντάσεις. Το καλύτερο διάστημα του Αυγούστου ξεκινά στις 16/8 κι εκτείνεται και στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της χαράς. Είναι μια πιο εξωστρεφής Αφροδίτη για σας που αναδεικνύει τη χαρούμενη, ανάλαφρη πλευρά σας που της αρέσουν τα φλερτ, το παιχνίδι και είστε έτοιμοι να το χαρείτε είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας είτε κάνοντας νέες γνωριμίες, που μάλιστα -με τις υποστηρικτικές όψεις της Αφροδίτης προς τον Κρόνο και τον Δία- θα μπορούσαν να είναι και σχέσεις ζωής.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με Αφροδίτη και Άρη στην Παρθένο στον τομέα της επικοινωνίας το πρώτο μισό του Αυγούστου δεν σταματάτε να μιλάτε, να εκφράζετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας είτε είστε δεσμευμένοι-ες είτε αδέσμευτοι-ες. Ξέρετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να λέτε την αλήθεια και να είστε ειλικρινείς, όχι με την άλλη πλευρά, κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν γίνεται να κρατάτε μια σχέση που υπάρχουν συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν, μόνο και μόνο για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση και με φόβο ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά. Αν θέλετε τα πράγματα να προχωρήσουν στη σχέση σας, τότε πρέπει να μιλήσετε, να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφο σας, για να δείτε αν όντως εκπέμπετε ακόμη στο ίδιο μήκος κύματος και έχετε κοινά «θέλω» και στόχους. Φυσικά, η επιρροή αυτή είναι βοηθητική γενικότερα για να είστε πιο εξωστρεφείς, να εκφράζετε τα συναισθήματα σας, αλλά και να περνάτε καλά κάνοντας ταξιδάκια κι εκδρομές, που για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρουν κι ευκολίες σε νέες γνωριμίες. Φεύγοντας η Αφροδίτη από την Παρθένο στις 16/8, αφήνει μόνο του τον Άρη να κάνει παιχνίδι με το μυαλό σας και η τάση θα είναι να υπεραναλύετε τις καταστάσεις και φυσικά να κολλάτε. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό στις 16/8, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10/9, επαναφέροντας σας στις «εργοστασιακές» ρυθμίσεις. Αυτή η περίοδος θα είναι πιο ήρεμη, πιο γλυκιά και σίγουρα αν έχετε κάνει μια γνωριμία θα θέλετε να την προχωρήσετε σε σχέση. Οι δεσμευμένοι πιθανώς σκεφτείτε συγκατοίκηση.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΛΕΩΝ

Τον Αύγουστο οι ευκαιρίες να κάνετε νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή αφθονούν, αρκεί κι εσείς να είστε διατεθειμένοι και πρόθυμοι να κοιτάξετε γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 8/8 σας δίνει μια καλή αφορμή να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή ακόμη και να ελευθερωθείτε από μια καταπιεστική κι ανώφελη κατάσταση. Πολύ σύντομα, ακόμη και μέσα στον μήνα, θα διαπιστώσετε ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που έχετε κάνει. Αν ο λόγος που συνεχίζετε να μένετε σε μια σχέση είναι μόνο οι ανασφάλειες κι ο φόβος της μοναξιάς, η Πανσέληνος στις 22/8 μπορεί πραγματικά να σας ελευθερώσει. Αν είστε σε μια καλή σχέση, τότε μπορεί -στη φάση της Πανσελήνου στον τομέα των σχέσεων και του γάμου- να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης με τον σύντροφο σας είτε συμβιώνοντας είτε ακόμη ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα, αν έχετε κοινό πορτοφόλι προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να προκύπτουν με αφετηρία τα οικονομικά. Η είσοδος της Αφροδίτης μετά τις 16/8 ευνοεί ιδιαίτερα τους αδέσμευτους Λέοντες, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας. Μέχρι τις 10/9 που θα κρατήσει η επιρροή θα περάσετε πιο διασκεδαστικά, θα έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε με ανταπόκριση, ενώ μπορεί και οι φίλοι σας να σας βοηθήσουν να κάνετε μια γνωριμία από τον δικό τους κύκλο που θα σας αρέσει.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 14/9 ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας να νιώθετε αυτοπεποίθηση, να απολαμβάνετε μια πιο δυναμική και διεκδικητική φάση στη ζωή σας, κάτι που φυσικά δεν περνά απαρατήρητο κι από το περιβάλλον που κινείστε. Μέχρι τις 16/8 θα σας συντροφεύει κι η Αφροδίτη, κάνοντας σας να αποζητάτε την ομορφιά στη ζωή, στην εμφάνιση και τις σχέσεις σας. Ο συνδυασμός και των δύο, Αφροδίτης και Άρη, είναι ακαταμάχητος, έτσι αν είστε σε φάση αναζήτησης ενός νέου έρωτα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, έχετε πολλές πιθανότητες να το επιτύχετε αυτό τον μήνα.  Στις 11/8 ο Ερμής παίρνει κι αυτός θέση στο ζώδιο σας μέχρι το τέλος του μήνα κι έτσι είστε πιο πρόθυμοι να μιλήσετε ανοιχτά για τις επιθυμίες σας, αλλά και για τις φαντασιώσεις σας, με τον σύντροφο σας. Στις 18 και 19 Αυγούστου, η σύνοδος Ερμή-Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει πιο οξύθυμους ή να φέρει ένταση στην προσωπική σας ζωή. Στις 20/8 που ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε με έναν διαφορετικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στα προσωπικά σας και καθώς τα γενέθλια σας αρχίζουν στις 22/8, να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος δείχνει ξεκάθαρα ποιες είναι οι ανάγκες σας στην προσωπική σας ζωή και να έρθετε, τουλάχιστον στο πρώτο του μισό, αντιμέτωποι με κάποιες αλήθειες. Επειδή από τη φύση σας είστε συμβιβαστικοί, μερικές φορές προτιμάτε να «θυσιάσετε» την ικανοποίηση που παίρνετε από μια σχέση, προκειμένου να μην δημιουργήσετε ένταση ή να μην βρεθείτε μόνες-οι. Όμως στη ζωή σας πρέπει να παίρνετε μερικές φορές και ρίσκο, αν θέλετε πραγματικά να είστε ευτυχισμένοι. Το ρίσκο και η ανταμοιβή πάνε χέρι-χέρι. Στις 16/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10/9 κι αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη περίοδος να ακολουθήσετε τα προστάγματα της καρδιάς σας όπου κι αν σας πάνε. Η Αφροδίτη δεν θα ευνοήσει μόνο την ερωτική σας διάθεση, αλλά και την εμφάνιση σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκείνες τις θεραπείες προσώπου ή σώματος που είχατε βάλει στο μάτι, να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση και το στιλ σας, να δώσετε το πράσινο φως σε ένα φλερτ και να είστε πιο κοινωνικοί κι εξωστρεφείς. Ακόμη κι η Πανσέληνος στις 22/8 γιορτάζει για σας τον έρωτα, αφού λαμβάνει χώρα μέσα σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τον έρωτα, τις γνωριμίες, τη διασκέδαση, τη σεξουαλικότητα σας.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι μπορεί να μην είστε εντελώς έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, αυτό μπορεί να συμβεί από μέρα σε μέρα μέσα στον Αύγουστο. Είτε το σενάριο αφορά ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει ορμητικά στη ζωή σας ή το τέλος μιας δύσκολης σχέσης, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι περνάτε από μια πύλη που δεν έχει γυρισμό. Μην εστιάζετε μόνο σε αυτό που κάποιοι μπορεί να αφήνετε πίσω σας, αλλά σε αυτό που έρχεται. Άλλωστε, αγαπητοί μου Σκορπιοί, αν μια σχέση είναι προορισμένη να μείνει στη ζωή μας και να μας βοηθήσει να εξελιχτούμε, δεν υπάρχει περίπτωση κανένα εμπόδιο ή πρόβλημα να την απειλήσει. Αν πάλι απλά χάνουμε τον χρόνο μας πιστεύοντας ότι είμαστε στην ιδανική σχέση, τότε η σχέση ό,τι κι αν κάνουμε δεν θα σωθεί. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 11/8 σας καλεί να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις ανάγκες σας. Ακόμη, μπορεί ένας πολύ καλός σας φίλος να σας δώσει μια σωστή συμβουλή ή μια οπτική πιο αντικειμενική στα δικά σας θέματα. Αν είστε μόνες-οι ο Αύγουστος είναι διανθισμένος με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενδεχομένως και μέσω φίλων. Προσέξτε τα όρια όμως μεταξύ φιλίας και έρωτα, διότι μπορεί να είναι δυσδιάκριτα. Η παρουσία της Αφροδίτης μετά τις 16/8 στον Ζυγό μπορεί να φέρει το τέλος μιας κακής σχέσης ή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ζήλια, εξάρτηση, ανασφάλειες.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που καθίσατε με τον σύντροφό σας μόνοι σας, χωρίς να σας διακόπτουν και να τραβούν την προσοχή σας άλλα πράγματα και άλλοι άνθρωποι; Είμαι βέβαια ότι η απάντηση είναι πολύς καιρός και σίγουρα κι αυτός ο μήνας δεν σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, αφού με κάποιο τρόπο είτε τα επαγγελματικά είτε τα οικογενειακά σας μπαίνουν στη μέση και δεν σας αφήνουν να τα βγάλετε από το μυαλό σας. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα. Γιατί μετά τις 16/8, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στον φιλικό σας Ζυγό, κάπως εξομαλύνεται η κατάσταση, αν και όχι απόλυτα. Βλέπετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που συμβολίζει την καριέρα σας και θα δημιουργεί εξελίξεις και κινητικότητα σε αυτό το μέτωπο και στο απέναντι των οικογενειακών υποχρεώσεων. Τουλάχιστον, με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να βρείτε μεγαλύτερη ισορροπία στον χρόνο που διανέμετε στα «πρέπει» και στα ερωτικά σας. Μετά τις 16/8 κανονίστε εξόδους με φίλους, βγείτε περισσότερο, φλερτάρετε αν είστε μόνες-οι, κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας αυστηρά για δύο. Οι φίλοι μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σας ζωή, αφού μέσω εκείνων μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία. Η Πανσέληνος στις 22/8 δίνει μια εξαιρετική αφορμή για ένα τριήμερο κάτω από το φως του πιο γλυκού και θετικού φεγγαριού.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 8/8 αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και σας δημιουργεί ίσως κάποια αμφιβολία κατά πόσο πρέπει να εμπιστευθείτε, να ανοίξετε την καρδιά σας και να επενδύσετε σε μια νέα γνωριμία ή και σε μια παλιότερη. Αν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα με το άτομο που βγαίνετε και να το κάνετε πιο αποκλειστικό και πιο επίσημο, θα μπορούσατε κάλλιστα αυτό τον μήνα, από την άλλη ίσως χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο. Μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέσει και πάρτε τον χρόνο σας να σκεφτείτε αν θέλετε να μείνετε λίγο περισσότερο μόνες-οι κι ανεξάρτητοι. Η ελευθερία είναι μεγάλο αφροδισιακό αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ειδικά αν έχετε πρόσφατα βγει από μια δύσκολη σχέση. Δεν είναι ανάγκη να πέσετε με τα μούτρα σε μια επόμενη. Αν είστε μόνες-οι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου σας παρέχει ευκαιρίες για γνωριμίες σε ένα ταξίδι ίσως ή με κάποιο άτομο που ξεφεύγει από τα στάνταρ που έχετε εσείς στο μυαλό σας. Στο δεύτερο μισό του Αυγούστου η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10/9, εστιάζοντας την προσοχή σας κυρίως στην καριέρα και την εικόνα σας προς τα έξω. Μπορεί να προκύψει ένας έρωτας στη δουλειά ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον μέσω της δουλειάς σας.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 8/8 ανάβει φωτιές στον τομέα των σχέσεων, αφού πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στον Λέοντα. Και μολονότι μια Νέα Σελήνη πάντα φέρει τις προοπτικές μιας νέας κατάστασης, στην προκειμένη στην ερωτική σας ζωή, εξαιτίας των όψεων που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό, ενδέχεται το καινούριο να έρθει μετά από μια φάση κρίσης. Μπορεί π.χ. αν είστε δεσμευμένοι να προκύψει μια κρίση στη σχέση σας και είτε μετά να τη βάλετε σε μια νέα βάση είτε να την τελειώσετε και να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο που θα εμφανιστεί. Μέσα στον Αύγουστο κάποιοι μπορεί να πάρετε και την απόφαση να οδηγήσετε μια καλή σχέση στο επόμενο στάδιο είτε αυτό αφορά συμβίωση, γάμο ή την απόκτηση απογόνου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 22/8 -δεύτερη μέσα σε ένα καλοκαίρι- είναι πολύ δυνατή και πολύ θετική, καθώς η κύρια όψη της είναι η σύνοδος με τον Δία. Τα σενάρια είναι πολλά με αυτή την Πανσέληνο και για τους αδέσμευτους που μπορεί να γνωρίσουν μέχρι και τον έρωτα της ζωής τους! Πολύ βοηθητική μετά τις 16/8 θα είναι και η Αφροδίτη από τον Ζυγό, καθώς θα σχηματίσει μέχρι τις 10/9 δυο τρίγωνα, ένα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας κι ένα με τον Δία, δείχνοντας ότι σχέσεις που ξεκινούν τώρα θα μακροημερεύσουν.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος στο μεγαλύτερο μέρος του δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων, καθώς σε διάφορες στιγμές μέσα στον μήνα πολλοί από τους πλανήτες θα παρελαύνουν από τον τομέα αυτόν που συμβολίζεται από το ζώδιο της Παρθένου. Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη μέχρι τις 16/8, ο Ερμής από τις 11/8 μέχρι το τέλος του μήνα κι ο Ήλιος μετά τις 22/8 θα βρίσκονται στην Παρθένο. Αυτό μεταφράζεται σε κινητικότητα και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και τα περισσότερα σενάρια φαίνεται να είναι συμπαθητικά. Αν είστε δεσμευμένοι επιδιώξετε μέχρι τις 16/8 να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή, να χαλαρώσετε λίγο με τον σύντροφο σας κάνοντας διακοπές ή αν δεν έχετε άδεια κάνοντας εκδρομές και μικρά κοντινά ταξιδάκια. Οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο, μείνετε λίγη ώρα παραπάνω στο κρεβάτι, θυμηθείτε τι ερωτευτήκατε σε αυτόν τον άνθρωπο. Αν είστε μόνες-οι είναι ένα ωραίο διάστημα για να κάνετε γνωριμίες. Μάλιστα, μπορεί να βρεθείτε να έχετε και πολλές επιλογές. Μετά τις 16/8 η Αφροδίτη από τον Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για φλερτ στην καθημερινότητα σας, από τη βόλτα που θα πάτε π.χ. με το σκυλάκι σας, μέχρι και στο γυμναστήριο ή και στα ψώνια. Οι μέρες που πρέπει να προσέξετε μόνο είναι στις 9/8 με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που μπορεί να σας κάνει να εξιδανικεύετε καταστάσεις και στις 18, 19/8 που μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες λεκτικές εντάσεις με τον σύντροφο σας.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.