Ερωτικές αλχημείες: Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις της Αφροδίτης από 29/09/2021 – 02/10/2021

Ερωτικές αλχημείες: Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις της Αφροδίτης από 29/09/2021 – 02/10/2021

Ερωτικές αλχημείες: Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις της Αφροδίτης από 29/09/2021 – 02/10/2021

Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και οι πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου θα είναι ιδιαίτερα κομβικές, τόσο για την αισθηματική μας ζωή και τις σχέσεις μας όσο και για τα οικονομικά μας, καθώς η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, των απολαύσεων και των αισθήσεων, θα σχηματίσει από το ζώδιο του Σκορπιού σημαντικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα.

Ανιδιοτέλεια και προσφορά

Στις 29/09/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίζει τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, o οποίος βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς. Πρόκειται για μία όψη που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσουμε κάτι ονειρικό και θα έχει τη δύναμη να μας παρασύρει σε μια ρομαντική ιστορία. Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς, να χαλαρώσουμε τις άμυνες μας και να αφεθούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, όχι απαραίτητα μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά σε φιλικό και επαγγελματικό. Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει την ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης και είναι ένας πλανήτης ο οποίος δε γνωρίζει όρια στην αγάπη και στην προσφορά. Όταν βρισκόμαστε λοιπόν κάτω από την επιρροή του, μας βάζει σε έναν κόσμο έντονης φαντασίας και κατακλυσμιαίου συναισθήματος. Η τρυφερότητα, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα χαρακτηρίζουν τώρα τις σχέσεις μας και δεν αποκλείεται να αισθανθούμε ότι μπορούμε να συνδεθούμε με τους άλλους σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Βιώνοντας το όνειρο

Ίσως ένα πολυπόθητο όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα, είτε πρόκειται για μια οικονομική δοσοληψία ή μια συνεργασία η οποία έχει θετική εξέλιξη, είτε πρόκειται για ένα συναίσθημα ολοκλήρωσης σε μια ερωτική σχέση. Εάν βρισκόμαστε σε σχέση, δεν είναι η στιγμή που θα καταπιέσουμε το ταίρι μας ή θα προσπαθήσουμε να επιβληθούμε και να ασκήσουμε κριτική απέναντι του. Αντιθέτως, όλα κυλάνε ομαλά χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ και θα νιώσουμε την ανάγκη να παραδοθούμε άνευ όρων και κυρίως να βιώσουμε στο έπακρο το συναίσθημα. Εάν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ζήσετε μια ρομαντική ιστορία και εάν ένα νέο άτομο μπαίνει τώρα στη ζωή σας, φαντάζει ιδανικό στα μάτια σας. Αυτό το τρίγωνο μας υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό, πέρα από τη σαρκική επαφή, να συνδεθούμε με τον άλλο άνθρωπο σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς μόνο έτσι θα βιώσουμε την απόλυτη ολοκλήρωση. Γι’ αυτό και οι πλατωνικοί έρωτες έχουν τώρα την τιμητική τους και είναι πολύ πιθανό να μπούμε σε μια ιστορία τέτοιου είδους και να γοητευτούμε από τα ψυχικά χαρίσματα κάποιου ατόμου. Εάν λοιπόν αισθάνεστε ότι έχετε την ανάγκη να βιώσετε έναν μοιραίο έρωτα, ένα παραμύθι το οποίο θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ξεφύγει για λίγο το μυαλό σας, τότε το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα έρχεται για να προσφέρει ακριβώς αυτό.

Υψηλές προσδοκίες

Την 01/10/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός φακός, επομένως αυτή η όψη έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα τάση να εστιάζουμε στα θετικά των άλλων και να εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις. Έχουμε την ανάγκη να περάσουμε καλά, να αφεθούμε σε απολαύσεις και ηδονές, ίσως όμως σε σημείο υπερβολής, καθώς δεν υπάρχει εγκράτεια και όριο. Μπορεί λοιπόν να παρασυρθούμε σε μία κατάσταση, η οποία δεν έχει να μας προσφέρει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο μια προσωρινή ευχαρίστηση. Θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε όσα νιώθουμε με έναν τρόπο υπερβολικό, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει τους άλλους σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, θα έχουμε και εμείς υψηλές προσδοκίες, είτε από τον σύντροφο μας είτε από τους συνεργάτες μας, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτούμε και να προσγειωθούμε απότομα στην πραγματικότητα. Προσοχή λοιπόν σε υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και υπερβολικά γενναιόδωρες κινήσεις. Καλό θα είναι να θυμόμαστε ότι δεν είναι απαραίτητο πως υπάρχει κρυφό κίνητρο ή κάποια σκοπιμότητα σε όλο αυτό, ούτε κάποια ανάγκη ο ένας να πληγώσει ή να εξαπατήσει τον άλλον. Ωστόσο, άθελα μας παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό και την υπερβολική αισιοδοξία, χωρίς να μπορούμε να βάλουμε φρένο και δίνουμε υποσχέσεις τις οποίες στην πορεία αδυνατούμε να τηρήσουμε.

Παθιασμένη αγάπη

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 02/10/2021 έρχεται για να σταθεροποιήσει τις καταστάσεις στις σχέσεις μας και για να φέρει κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις. To εξάγωνο είναι μια όψη η οποία βοηθάει τους πλανήτες να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον και να δράσουν αρμονικά μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αισθησιακή Αφροδίτη σε συνεργασία με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, μας βοηθάνε να κατανοήσουμε τη σημασία της ουσιαστικής ένωσης και του συναισθηματικού πλούτου. Αυτό το εξάγωνο μας λέει ότι μόνο εάν αγγίξουμε σε βάθος τα ζητήματα της σχέση μας, αυτή θα έχει διάρκεια και αντοχή στον χρόνο. Και το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μας δοθεί η δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια νέα ερωτική ιστορία, τότε πρόκειται για μια πολύ έντονη και παθιασμένη σχέση, η οποία θα έχει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας. Η ιδιωτικότητα χαρακτηρίζει αυτή την όψη, επομένως μπορεί για κάποιο λόγο να θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας κρυφή ή να μην θέλετε να αποκαλύψετε στον άλλον πράγματα για τον εαυτό σας. Από την άλλη, μπορεί εσείς να θέλετε να ψάξετε εξονυχιστικά τις καταστάσεις, προκειμένου να ανακαλύψετε τα κρυφά κίνητρα του άλλου. Σε κάθε περίπτωση, επιθυμείτε να βιώσετε κάτι έντονο, τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά και θα νιώσετε την επιτακτική ανάγκη να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε μέτριο και επιφανειακό. Βασική προϋπόθεση είναι να έρθετε σε επαφή με τα βαθιά συναισθήματα, τόσο του άλλου όσο και του εαυτού σας, να τα αποδεχτείτε και να χτίσετε κάτι νέο με βάση αυτά.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει όλο αυτό το σκηνικό το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 θα νιώσετε μια πολύ έντονη ανάγκη να έρθετε κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, έρχονται παθιασμένες στιγμές με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, ίσως κάτι κρυφό ή παρασκηνιακό να αποκαλυφθεί ή να έρθει στην επιφάνεια μια βαθιά συνειδητοποίηση σε σχέση με τα ερωτικά σας. Την 1/10 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, καθώς μπορεί να σας απογοητεύσει κάποια φιλική σχέση ή να διαπιστώσετε πως ένα μελλοντικό πλάνο δεν έχει ρεαλιστικές βάσεις και δεν μπορεί να σας προσφέρει τα οφέλη που περιμένατε. Ωστόσο, στις 2/10 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θετικές εξελίξεις περιμένουν τα οικονομικά σας ζητήματα και κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, κληρονομιές ασφάλειες ή χρήματα που σχετίζονται με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, με τον Ποσειδώνα στις 29/9 σας φέρνει κοντά με τους συνεργάτες σας ή με τον σύντροφο σας και θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφωνίες σας πολύ ανώδυνα και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε ένα ρομάντζο και για να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, το οποίο θα καταφέρει να σας βγάλει τη ρομαντική σας πλευρά. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας καλεί να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις και λόγια που θα ειπωθούν πάνω στην έξαψη της στιγμής. Κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα, θα έχουν πολύ θετική έκβαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 φέρνει μια θετική εξέλιξη στην καθημερινότητα και στα επαγγελματικά σας πλάνα. Θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα με συνεργάτες και ανωτέρους και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες της καθημερινότητας με μεγαλύτερη ευκολία. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα υγείας και να προσέξετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας. Αποφύγετε τις υπερβολές κάθε είδους, μείνετε μακριά από αγχωτικές καταστάσεις. Έχετε την ανάγκη να νιώσετε χρήσιμοι στους άλλους και να προσφέρετε, όμως δεν θα πρέπει να πιεστείτε και να φτάσετε τον εαυτό σας στα άκρα. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 ομαλοποιεί την καθημερινότητα σας και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άκρως ρομαντικό θα είναι για εσάς το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9, το οποίο πραγματοποιείται στα δύο υδάτινα και πολύ φιλικά ζώδια για εσάς, δηλαδή τον Σκορπιό και τους Ιχθύς. Δε θα διστάσετε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα στο ταίρι σας, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να ερωτευτείτε και να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας δώσει την αίσθηση ότι πρωταγωνιστείτε σε παραμύθι. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί κάποιο οικονομικό ζήτημα ή κάποια ασυνείδητα περιεχόμενα και ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Χρειάζεται λογική, διπλωματία και όρια, προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 έρχεται για να αποκαταστήσει την αρμονία και να σταθεροποιήσει την ερωτική σας σχέση ή μια νέα συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 ομαλοποιεί τις σχέσεις με τους οικείους σας και ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις, τώρα το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και θα μπορέσετε να βρείτε μια κοινή γραμμή με τους δικούς σας ανθρώπους και να κατανοήσετε τις ανάγκες τους σε βάθος. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας καλεί να είστε πιο επιφυλακτικοί, καθώς μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία μπορεί να μην είναι τόσο ιδανική όσο δείχνει. Θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε έναν δεσμό και να συμπορευτείτε με κάποιον/α, όμως μην ανοιχτείτε υπερβολικά πριν σας αποδείξει έμπρακτα ότι το αξίζει. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 φέρνει μια ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι και τις καθημερινές υποχρεώσεις ή την εργασία σας. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε αυτά τα ζητήματα, χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με τους αγαπημένους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε θα διστάσετε να εκπλήξετε ευχάριστα τον ερωτικό σας σύντροφο, μιας και το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 σας κάνει ιδιαίτερα εκφραστικούς και θα νιώσετε την ανάγκη να εξομολογηθείτε όσα νιώθετε και να λάβετε ανταπόκριση. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία η οποία θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και θα κάνει το μυαλό σας να ξεφύγει από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Ευνοούνται επίσης νέες επαγγελματικές συνεργασίες με άτομα/συμμάχους, οι οποίοι θα συμμερίζονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας καλεί να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην πείτε πράγματα επάνω στον ενθουσιασμό, τα οποία θα μετανιώσετε στην πορεία. Προσοχή επίσης στα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσετε ή σε υποσχέσεις που φαντάζουν υπερβολικές. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 αναζωπυρώνει την έξαψη στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή φέρνει μια νέα ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας ιντριγκάρει τόσο σε εγκεφαλικό όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο. Εάν είστε καλλιτέχνες, είναι μια εξαιρετική συγκυρία για να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στις 29/9 και ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, ενώ φέρνει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικές συνεργασίες. Συνειδητοποιείτε ότι επιτέλους οι κόποι σας αναγνωρίζονται και θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας δημιουργεί την ανάγκη να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, όμως θα είναι καλό να έχετε στο νου σας πως όσο καλά κι αν δείχνουν να πηγαίνουν τα πράγματα, δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε και να αφήνετε εκκρεμότητες. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 έρχεται για να αποκαταστήσει την αίσθηση της ασφάλειας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας με τον σωστό τρόπο ή να βρείτε νέες πηγές εσόδων, οι οποίες θα σας ανακουφίσουν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η οικογένεια και οι κοντινοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας σε όλο αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας στις 29/9 με τον Ποσειδώνα, φέρνει νέους έρωτες, παθιασμένες γνωριμίες και ρομαντικά ειδύλλια, εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Έχετε ανάγκη να ζήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε πώς είναι να δίνετε και να λαμβάνετε αγάπη. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα βιώσετε στιγμές έξαψης με το ταίρι σας και θα έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας δημιουργεί ένα αίσθημα χαλάρωσης και μια ανάγκη να αφεθείτε στις απολαύσεις, όμως αυτό μπορεί να απογοητεύσει τους οικείους σας, οι οποίοι έχουν υψηλές προσδοκίες από εσάς. Προσπαθήστε παραπάνω στις σχέσεις σας και μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα, διότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 φέρνει ιδέες, ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα, καθώς και ανάγκη για βαθιά επικοινωνία με τους άλλους. Μη διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να εκφράσετε τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μυστικά μονοπάτια σας οδηγεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9, καθώς μπορεί να βιώσετε έναν ρομαντικό έρωτα, τον οποίο για κάποιο λόγο θα πρέπει να τον κρατήσετε κρυφό. Ίσως πάλι, να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας με κάποιο άτομο από το παρελθόν, το οποίο δεν είχατε ξεπεράσει. Σε κάθε περίπτωση, θα αρχίσετε πάλι να ονειρεύεστε και να νιώθετε έντονα συναισθήματα, που ίσως είχατε καιρό να βιώσετε. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 σας καλεί να βάλετε ένα φρένο σε φαντασιώσεις και μη ρεαλιστικές ιδέες, οι οποίες δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνετε και σε μεγάλα λόγια, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να έρθετε κοντά στους άλλους. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και προτιμήστε να δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 έρχεται για να εξισορροπήσει τις συναισθηματικές με τις υλικές σας ανάγκες και να κατευνάσει τις ανασφάλειες σας. Είναι σημαντικό να αφήσετε στο παρελθόν φοβίες, απωθημένα και ό,τι δεν σας κάνει πια, προκειμένου να χτίσετε κάτι νέο και πιο σταθερό στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία, η οποία θα προκύψει μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο ή μια φιλία να εξελιχθεί σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Ίσως πάλι να νιώσετε όμορφα συναισθήματα για ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα και θα αισθάνεστε πολύ οικεία μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ζήσετε κάτι ονειρικό, το οποίο θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη να περάσετε καλά και να επιδοθείτε σε απολαύσεις ή να κάνετε οικονομικές σπατάλες. Προσπαθήστε όμως να βάλετε ένα όριο και να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας στις 2/10 φέρνει όμορφες στιγμές με φίλους και άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Τα μακροπρόθεσμα όνειρα και σχέδια που κάνετε τώρα, θα έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πάρουν σάρκα και οστά, εάν τα κυνηγήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 φέρνει θετικές εξελίξεις στους επαγγελματικούς σας στόχους και την καριέρα σας. Ίσως ένα πολυπόθητο όνειρο να πάρει τώρα σάρκα και οστά και να μπορέσετε να καταξιωθείτε και να επιτύχετε αυτά για τα οποία προσπαθούσατε το προηγούμενο διάστημα. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους ομαλοποιούνται και δεν αποκλείεται να έχετε μια κερδοφόρα συνεργασία. Προσπαθήστε λοιπόν να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το δικό σας ζώδιο την 1/10 σας δημιουργεί μια τάση υπερβολής ή μια αίσθηση αισιοδοξίας χωρίς λογική βάση. Ίσως έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τους άλλους ή αντίστοιχα εκείνοι από εσάς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν απογοητεύσεις, ειδικά στον τομέα της καριέρας. Ωστόσο, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 έρχεται για να κάνει πιο ξεκάθαρους τους στόχους σας και να σας φέρει υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να βιώσετε τον απόλυτο έρωτα, ακόμα κι αν σας χωρίζει η χιλιομετρική απόσταση. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία θα σας εξιτάρει σε πνευματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Εάν έχετε ήδη μια σχέση, θα ανακτήσετε την πίστη σας σε αυτή και θα νιώσετε ότι μπορείτε με την αγάπη σας να υπερβείτε κάθε εμπόδιο. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία την 1/10 δημιουργεί υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, οι οποίες δεν έχουν ρεαλιστική βάση και μπορεί να σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις και σε αίσθημα ματαίωσης. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 σας βοηθά να κερδίσετε ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθηση σας και να κοινωνικοποιηθείτε χωρίς φόβο και ανασφάλειες. Μέσα από τις φιλίες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές θα βρείτε ξανά νόημα και αισιοδοξία. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κανονίσετε ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς και να διευθετήσετε θέματα σπουδών.