6 ζευγάρια του ζωδιακού που κάνουν τις πιο μακρόχρονες σχέσεις

6 ζευγάρια του ζωδιακού που κάνουν τις πιο μακρόχρονες σχέσεις

6 ζευγάρια του ζωδιακού που κάνουν τις πιο μακρόχρονες σχέσεις

Το να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μάλιστα αυτόν με προοπτικές μακροημέρευσης στη σχέση δεν είναι σίγουρα μια εύκολη υπόθεση στις μέρες μας. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια εποχή που οι σχέσεις δεν διαρκούν πολύ στον χρόνο, κανένας δεν βάζει εύκολα νερό στο κρασί του ή δεν υποχωρεί και πολλές φορές ο εγωισμός καταστρέφει και τις πιο θετικές προοπτικές. Η συναστρία στην αστρολογία βοηθά να εξετάσουμε αν ένα ζευγάρι έχει προοπτικές μακροημέρευσης και ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει περισσότερο στη σχέση, ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο στην ευτυχία του. Η συναστρία φυσικά προϋποθέτει ότι θα δούμε τους αστρολογικούς χάρτες του ζευγαριού και όχι μόνο το ζώδιο του. Το ζώδιο του απλά μας δείχνει κάποια μόνο χαρακτηριστικά, μολονότι στατιστικά υπάρχουν κάποια ζευγάρια που τα απαντάμε πιο συχνά σε μακρόχρονες σχέσεις. Είναι σημαντικό επίσης να ξέρετε ότι όλα τα ζώδια μπορεί δυνητικά να ταιριάξουν με όλα τα ζώδια, διότι όπως είπαμε κοιτάμε όλο τον χάρτη κάποιου και πιο ιδιαίτερες θέσεις, όπως της Αφροδίτης, της Σελήνης, του Ωροσκόπου κλπ. Η αστρολογία δεν μας επιβάλλει τίποτε. Απλά ίσως μπορεί να φανεί βοηθητική στη ζωή μας για να διακρίνουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας σχέσης θετικά ή αρνητικά. Γι’ αυτό δεν είναι ανάγκη να είστε προκατειλημμένοι με κάποιο ζώδιο, επειδή πιθανώς στο παρελθόν να είχατε μια αποτυχία σε μια σχέση με έναν εκπρόσωπο του. Παρακάτω θα δείτε κάποια ζευγάρια που στατιστικά φαίνεται να κερδίζουν την πρωτοκαθεδρία στις στατιστικές αυτών που έχουν μείνει μαζί περισσότερα χρόνια ή για πάντα.

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας μοιάζει με ένα ταξίδι σε άγνωστες χώρες, σε μακρινούς πολιτισμούς και σας ανοίγει τους ορίζοντες και την όρεξη για να γευτείτε μαζί νέες γοητευτικές εμπειρίες. Μπορεί σήμερα να βρίσκεστε στην Αθήνα και να πίνετε καφέ και σε δύο ώρες στην Ρώμη να τρώτε παγωτό, διότι έτσι σας προέκυψε ως διάθεση! Είναι μια σχέση – περιπέτεια που σας γεμίζει ενθουσιασμό, ένταση και σας δημιουργεί την ανάγκη να μοιράζεστε τις επιθυμίες σας, που είναι τόσο έντονες και στους δύο. Άλλωστε είστε και οι δύο ελεύθερα πνεύματα, έχετε ανάγκη από προσωπικό χρόνο και ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν δεν φανείτε καταπιεστικοί ο ένας για τον άλλον, τότε μπορείτε πραγματικά να ζήσετε μια σχέση «σταθμό» που θα διαρκέσει με την ίδια ένταση για πάντα. Εκπροσωπείτε εξάλλου και οι δύο ζώδια της φωτιάς, που είναι γεμάτα αισιοδοξία, ενθουσιασμό και πίστη για τη ζωή και τον έρωτα. Όσο για τα θέματα αποκλειστικότητας ούτε εκεί θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού παίζει το ματάκι και των δυο σας και είστε φιλελεύθεροι σε ό,τι αφορά τις πεποιθήσεις σας! Στο σεξ ταιριάζετε πολύ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία και ατμόσφαιρα για να πάρετε μπροστά. Από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για άλλες δραστηριότητες που χρειάζεται πάθος και ενθουσιασμός. Αν τώρα επιθυμείτε να ηρεμήσετε λίγο και να κάνετε μια μακρόχρονη σχέση με έναν Τοξότη, θα χρειαστείτε αρκετά επιχειρήματα να τον πείσετε πως είστε προτιμότεροι από την ελευθερία του.

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε και οι δύο εκπρόσωποι των ζωδίων της γης, πρακτικοί, οργανωτικοί και κάπως συντηρητικοί, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει από το να έχετε μια αρμονική και ικανοποιητική σχέση. Επιδιώκετε και οι δύο συναφή πράγματα: ένα ζεστό και όμορφο σπίτι, έναν καλό λογαριασμό στην τράπεζα, κοινές ώρες για να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Οι Παρθένοι είναι πιο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι σε σχέση με σας κι αυτό ανανεώνει την σχέση και δεν σας κάνει να κουράζεστε. Ο εκπρόσωπος της Παρθένου χρειάζεται να νιώσει ηρεμία και ασφάλεια δίπλα σας και είναι σίγουρο ότι θα την προσφέρετε, αλλά πιθανόν να μην αισθάνεστε εσείς πάντα ασφάλεια δίπλα του, αφού σαν χαρακτήρας είναι πιο άστατος από τον δικό σας. Μαζί μπορείτε πάντως να μοιράζεστε τις κοινές σας ασχολίες και τα ενδιαφέροντα και να διασκεδάζετε όταν βγαίνετε μόνοι ή με φίλους. Αν δεν υπάρχουν αντιφατικά στοιχεία στα ωροσκόπια σας, είναι μια από τις πιο βατές και χαλαρές σχέσεις που δεν ταλαιπωρούν με αντιθέσεις. Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο που οι Παρθένοι σκέφτονται (έχουν από τα πλέον δυνατά μυαλά) και δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα με την επιχειρηματολογία τους, ενώ οι ίδιοι θα μείνουν με το στόμα ανοικτό από την αποφασιστικότητα, την επιμονή και την υπομονή σας όταν κυνηγάτε έναν στόχο. Πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι οι ίδιοι! Δεν το βάζετε εύκολα κάτω όταν τους πολιορκείτε και δεν σταματάτε παρά μόνο όταν πέσουν στο κρεβάτι σας. Εκεί πια ακόμη και οι πιο συντηρητικοί Παρθένοι θα εκτιμήσουν δεόντως τα ταλέντα σας, αφού στην τέχνη του έρωτα εσείς έχετε μάστερ! Στην αρχή πιθανόν να είναι κάπως διστακτικοί ή ντροπαλοί, μόλις όμως πάρουν μπροστά οι Παρθένοι θα σας αιφνιδιάζουν κάθε φορά και με κάτι καινούριο!

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ

Εκπροσωπείτε κι οι δύο ζώδια του αέρα, δηλαδή η επικοινωνία είναι βασικό αίτημα για σας και οι συζητήσεις σας θα σας τρώνε πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας. Φυσικά δεν θα μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτή τη σχέση, αφού και οι δύο αγαπάτε να μοιράζεστε τις δραστηριότητες σας και τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Ο Ζυγός βλέπει σε σας τον καθρέπτη των συναισθημάτων του, αν και σαν φύση είναι πολύ πιο συντροφικός από σας. Το γεγονός ότι επικοινωνείτε εγκεφαλικά πολύ καλά, είναι για σας το άλφα και το ωμέγα της σχέσης σας, αφού οι Δίδυμοι δεν αντέχουν πολύ καιρό με έναν σύντροφο που δεν μπορούν να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Οι Ζυγοί είναι ευγενικές ψυχές, καλλιεργημένοι και γεμάτοι ενδιαφέροντα (άσχετα από το πόσο μορφωμένοι είναι). Μαζί του θα περάσετε υπέροχα ταξιδεύοντας, κάνοντας shopping (το έχουν αναγάγει σε τέχνη), πηγαίνοντας θέατρο, σινεμά ή τρώγοντας σε ένα πολύ σικ εστιατόριο! Έχουν άποψη επί παντός επιστητού, αλλά εμβαθύνουν λίγο περισσότερο στα πράγματα από σας! Οι Ζυγοί δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε κανένα τομέα καλά αν δεν πηγαίνουν όπως θέλουν τα αισθηματικά τους. Προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις και επιζητούν να παντρευτούν σχετικά νωρίς. Επειδή σ’ αυτό το τελευταίο όμως διαφέρετε, ίσως πρέπει από νωρίς να το κάνετε γνωστό στον σύντροφό σας για να μην έχετε προβλήματα αργότερα. Σεξουαλικά υπάρχει αρμονία, ίσως όχι όμως το πάθος που ζητάτε για να βάλετε το σεξ ως το καλύτερό σας με έναν Ζυγό.

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Μια από τις πλέον αρμονικές και όμορφες σχέσεις, που θα σας χαρίσει συναισθηματική ασφάλεια και τρυφερότητα, περισσότερη μάλιστα κι από όση είχατε ποτέ φανταστεί. Με τους Ιχθύς δεν χρειάζεται να προσποιηθείτε, μπορείτε να είστε ο ονειροπόλος τρυφερός εαυτό σας και να σας αγαπάνε και να σας σέβονται, αφού κι οι ίδιοι έχουν την ίδια ευαίσθητη ψυχοσύνθεση. Με τους Ιχθύς δεν χρειάζεται να μιλάτε για να επικοινωνείτε, αφού υπάρχει ψυχική ταύτιση σε πολλά σημεία. Με ένα βλέμμα, μια κίνηση ή μια χειρονομία θα καταλαβαίνετε και θα καταλαβαίνει τι ζητάει το μυαλό, η ψυχή και το σώμα σας ανά πάσα στιγμή. Μαζί τους θα νιώθετε ήρεμοι, ασφαλείς και χαρούμενοι, διότι θα μοιράζεστε πιο πολύ συναισθήματα παρά σκέψεις. Έχετε μια από τις πιο ικανοποιητικές σχέσεις του ζωδιακού, αφού μπορείτε να χαίρεστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα και την αγάπη σας για ό,τι ευχαριστεί πλήρως τις αισθήσεις. Το γέλιο, το κλάμα, τα δυνατά συναισθήματα δεν θα λείψουν από τη σχέση σας, αλλά το ίδιο και η ισορροπία. Στην περίπτωση βέβαια αυτής της σχέσης, εσείς επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο και να οδηγείτε, αλλά οι Ιχθύες που είναι μεταβλητό ζώδιο δεν έχουν πρόβλημα και ευχαρίστως θα σας δώσουν τις πρωτοβουλίες, αν δουν ότι τα καταφέρνετε καλύτερα από τους ίδιους. Άλλωστε οι Ιχθύες δεν είναι ιδιαίτερα εγωιστές. Έχουν παρόμοιες αντιλήψεις για το σπίτι, την οικογένεια και τη σταθερότητα, αλλά ίσως να τις εκφράζουν διαφορετικά ή να μην τις διεκδικούν με τόση δύναμη όσο εσείς. Η μόνη παγίδα είναι να παρασυρθείτε και να χαθείτε στον ωκεανό της συναισθηματικότητας και να αδιαφορήσετε για τις πρακτικές πλευρές της ζωής σας, που είναι κι αυτές πολύ σημαντικές για μια μακρόχρονη σχέση ή συμβίωση. Στο σεξ θα μοιραστείτε ατέλειωτες ώρες αισθησιασμού, λαγνείας και ηδονής και θα κάνετε έρωτα σε όλα τα επίπεδα φυσικό, πνευματικό και ψυχικό. Δεν συμβαίνει σε όλους, αλλά σε σας μπορεί να συμβεί…

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα από τα πιο συχνά και σταθερά ταιριάσματα στον ζωδιακό. Λένε ότι όπου υπάρχει ένας Υδροχόος υπάρχει πάντα κοντά κι ένας Λέων είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε σε φιλικό. Κι αυτό στην αστρολογία έχει εξήγηση. Στο ζώδιό σας έχουμε τον πιο δυνατό Ήλιο, τον Ήλιο του καλοκαιριού, ενώ στο ζώδιο του Υδροχόου έχουμε τον πιο αδύναμο, τον Ήλιο του Φεβρουαρίου. Σε σας λοιπόν οι Υδροχόοι αναζητούν την ζεστασιά που τους λείπει, τη θερμή σας αγκαλιά και το ζεστό σας βλέμμα, την αισιοδοξία και την ξένοιαστη πλευρά της ζωής που δεν μπορούν να δουν εύκολα αυτοί. Ο Υδροχόος θα είναι πάντα καλυμμένος με μυστήριο, η απόμακρη μερικές φορές όψη του θα σας τραβάει κοντά του αντί να σας διώχνει και το τετραπέρατο μυαλό του θα σας κάνει να μένετε με ανοιχτό το στόμα. Οι Υδροχόοι είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους και πιθανόν εσείς να τους φανείτε συντηρητικοί. Λατρεύουν τις τεχνολογίες, το καινούριο και το εκκεντρικό και οι αγορές τους δεν έχουν να κάνουν με τα σύμβολα επιτυχίας ή πολυτέλειας όπως για σας. Θα πάρουν το πιο ακριβό αυτοκίνητο όχι γιατί είναι status symbol, αλλά γιατί θα είναι το πλέον προηγμένο τεχνολογικά. Θα νομίσει πως είστε εγωιστές και εγωκεντρικοί (όχι ότι δεν είστε λιγουλάκι), αλλά θα σας λατρέψει για όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που μπορείτε να του προσφέρετε φτιάχνοντας τη διάθεσή του. Δύσκολα θα υποχωρείτε σ’ αυτή τη σχέση κι ίσως περιμένετε από τον Υδροχόο σας να υποχωρήσει, μην το περιμένετε πολύ όμως και μην ξεχνάτε ότι ανήκετε και οι δύο στα σταθερά ζώδια με εμμονές και πεισματάρικη διάθεση. Αν καταπολεμήσετε την ανάγκη σας να σας λέει κάθε τρεις και λίγο πόσο σημαντικοί είστε για τη ζωή του, πόσο πολύ σας αγαπάει και δεν απαιτείτε κάθε ώρα και στιγμή τρυφερότητες και βαθιές επιδείξεις συναισθημάτων, τότε πραγματικά μπορείτε να τα πάτε υπέροχα μ’ αυτό τον ζωδιακό τύπο για πάντα!

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια σχέση που έχει όλα τα φόντα να πετύχει και να ικανοποιήσει βαθιά και τους δύο. Άλλωστε αυτά που σας δένουν είναι αρκετά και σημαντικά. Έτσι μπορείτε να βρείτε μια κοινή βάση για να ξεκινήσετε και να προσπαθήσετε να καλύψετε από κει και έπειτα τις διαφορές σας. Αγαπάτε και οι δύο τη δουλειά, είστε φιλόδοξοι, βάζετε την καριέρα πολύ ψηλά στην προσωπική σας ιεραρχία και έχετε ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και μια σταθερή σχέση, για να αποδώσετε σε όλες τις άλλες πτυχές των δραστηριοτήτων σας. Βέβαια, εσείς είστε σαφώς πιο συναισθηματικοί και διαισθητικοί από τους Αιγόκερους, που σας ξεπερνάνε σε πρακτικότητα και ρεαλισμό, τόσο πολύ που μπορείτε να τους θεωρείτε και ψυχρούς υπολογιστές. Εκτός από τον έρωτα, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει στη σχέση σας να είστε φίλοι πρώτα απ’ όλα και να δίνετε ο ένας συμβουλές στον άλλο. Έχετε μια τάση και οι δύο να ελέγχετε την κατάσταση στη σχέση και ίσως αυτό σας κάνει το περισσότερο κακό, διότι και οι δύο είστε πολύ δυνατοί για να επιβιώσετε σώοι και αβλαβείς σε παιχνίδια εξουσίας, τουλάχιστον χωρίς να καταστρέψετε τη σχέση σας! Οι Αιγόκεροι είναι για σας όμως πραγματικό στήριγμα όταν θέλετε να μοιραστείτε τα προβλήματά σας και ξέρετε ότι στις συμβουλές και τα λόγια τους κρύβονται πάντα η αλήθεια και η αντικειμενικότητα. Βέβαια και οι δύο είστε κάπως απαισιόδοξοι σαν χαρακτήρες και θα πρέπει να βγαίνετε λίγο παραπάνω και να έρχεστε σε επαφή με φίλους που μπορούν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα. Στο κρεβάτι μπορείτε να περάσετε υπέροχα και ιδιαίτερα αισθησιακά, διότι οι Αιγόκεροι όσο συντηρητικοί και πουριτανοί μπορεί να φαίνονται εξωτερικά τόσο μεταμορφώνονται στο κρεβάτι μαζί σας… στις απόλυτες sex-machines!

Αν θέλετε να δείτε τη δική σας σχέση ανάλογα με τα ζώδια σας και πόσο ταιριάζετε πατήστε εδώ.