Τα 5 ζώδια που αψηφούν τις διαφορές και την εξωτερική εμφάνιση στον έρωτα

Τα 5 ζώδια που αψηφούν τις διαφορές και την εξωτερική εμφάνιση στον έρωτα

Τα 5 ζώδια που αψηφούν τις διαφορές και την εξωτερική εμφάνιση στον έρωτα

Μερικά ζώδια βάζουν σε δεύτερη μοίρα το στυλ, το κοινωνικό υπόβαθρο ή την καταγωγή όταν πρόκειται να ακολουθήσουν την καρδιά τους. Αυτά τα 5 ζώδια δεν τα ενδιαφέρει η εμφάνιση και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, αλλά κάτι περισσότερο ποιοτικό και πιο προσωπικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο του Καρκίνου ενδιαφέρεται σαφώς περισσότερο για το αν μπορέσετε να κάνετε μαζί του μια ουσιαστική συναισθηματική σχέση, παρά για το αν μπορείτε να συγκεντρώνετε βλέμματα θαυμασμού στο πέρασμά σας. Καθώς οι Καρκίνοι είναι ρομαντικά πλάσματα, συνήθως ξέρουν τι χρειάζεται για να βρουν την αληθινή αγάπη και αποφεύγουν οτιδήποτε θα έθετε σε κίνδυνο την αισθηματική τους ασφάλεια. Λαχταρούν μόνο αυθεντική ζεστασιά και στοργή, καθώς αυτό το διαισθητικό ζώδιο θα καταλάβει πολύ γρήγορα πότε ένα άτομο είναι επιφανειακό, ή αν δίνει περισσότερη σημασία από ό,τι πρέπει στο «φαίνεσθαι» και λιγότερη στα αισθήματα. Εκτιμούν την αυτοπεποίθηση που έχει κάποιος όταν μπορεί να εκφράζει ξεκάθαρα συναισθήματα και απόψεις, ανεξάρτητα από τον αποδέκτη και το κοινό. Οι Καρκίνοι επίσης δεν συγκινούνται με κάποιον που σκορπάει χρήματα για να κερδίσει εκείνους ή τις εντυπώσεις. Τους συγκινεί κάποιος που είναι γενναιόδωρος και με τον χρόνο του και με τα αισθήματα του για τους αδύναμους και που δέχεται ευγενικά την αγάπη που του προσφέρουν. Για εκείνους είναι σημαντικό να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και τους αναγνωρίζουν για όλη την προσπάθεια που κάνουν. Αν και μπορεί να μην περιμένουν σε όλες τους τις προσπάθειες και προσφορές αναγνώριση και ανταπόδοση, όταν κάποιος το προσέχει και είναι ευγνώμων θα τους αγγίξει σε επίπεδο ψυχής. Δεν είναι προτεραιότητα τους να ακολουθεί κάποιος τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Είναι όμως προτεραιότητα τους να είναι με κάποιον που μπορεί να συμβαδίζει με την καρδιά τους, να αλληλοϋποστηρίζονται και να δημιουργήσουν έναν δεσμό τόσο ισχυρό που τίποτα δεν θα μπορεί να τον σπάσει. Γιατί μέσα τους πιστεύουν ακράδαντα ότι η εμφάνιση από μόνη της αλλά και διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, όπως κοινωνική θέση και άλλα παρόμοια, δεν είναι αυτά που θα τους οδηγήσουν στη μακροχρόνια σχέση και αγάπη που επιθυμούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι έξυπνοι και διορατικοί και ξέρουν πώς να κάνουν τη μοναδικότητά τους να δουλέψει γι’ αυτούς, επειδή την αποδέχονται και τη τιμούν. Ξέρουν ότι είναι διαφορετικοί και δεν προσπαθούν ούτε να το καλύψουν ούτε να το κρύψουν. Αντίθετα αποδέχονται και τονίζουν αυτές τις μυστηριώδεις και ακραίες πτυχές τους. Κι όταν εκφράζουν τον ασυνήθιστο εαυτό τους, οι άλλοι δεν μπορούν παρά να υποκλίνονται στην αυθεντικότητα τους και να τους βρίσκουν σαγηνευτικούς. Οπότε τα κριτήρια τους δεν μοιάζουν με των υπολοίπων. Φυσικά και ψάχνουν κάτι το ασυνήθιστο όπως είναι και οι ίδιοι, γιατί το σπάνιο μπορεί να είναι πολύτιμο. Έτσι δεν θα διστάσουν να κάνουν και μη εύκολα αποδεκτές επιλογές και δεν θα τους σταματήσει η διαφορά χρώματος, θρησκείας ή κάτι άλλο που να φαίνεται αρκετά πολύπλοκο στους δικούς τους ανθρώπους. Αν και ένας Σκορπιός εκτιμά ιδιαίτερα και τη χημεία και τη φυσική έλξη σε έναν εκκολαπτόμενο έρωτα, η ανάγκη για την απόλυτη συναισθηματική εμπλοκή τελικά υπερτερεί κάθε άλλης. Θέλουν να μάθουν κυρίως τι σκέφτεστε, τι αισθάνεστε και τι υπάρχει στον πυρήνα της ύπαρξης σας, αντί γι’ αυτό που βλέπουν μπροστά τους. Είναι το ζώδιο με το μεγαλύτερο βάθος, επομένως δεν τους απασχολεί και τόσο αν οι κοιλιακοί είναι φέτες ή αν το κοστούμι που φοράει το άτομο που τους αρέσει είναι επώνυμο. Αυτό που θέλουν είναι έναν σύντροφο που να μπορεί να χειριστεί τα βάθη, τις διαθέσεις και μερικές φορές την αινιγματική και ταραχώδη ψυχή τους και δεν θα μπορούσαν εύκολα να το κάνουν αν οι σύντροφοι ήταν επιφανειακοί ή αν έμεναν μόνο σ’ αυτά. Θέλουν αυτό το απερίγραπτο και μυστηριώδες «κάτι», που έχει βαθιές προεκτάσεις και κάνει εκείνους που διαφέρουν ριζικά, πολύ ενδιαφέροντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ανήσυχο πνεύμα αυτού του ζωδίου είναι ανοιχτό σε όλες τις ιδέες και τις απόψεις. Δεν μένει ποτέ ακίνητο ούτε μπορεί να χωρέσει τα πράγματα σε άκαμπτα κουτιά με ετικέτες, σφραγισμένα από τον το χρόνο, το χώρο και κυρίως τον κόσμο. Του αρέσει να μαθαίνει και να έχει ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Απολαμβάνει τις αλλαγές και τον πειραματισμό στη ζωή και τον έρωτα. Δεν τον πειράζει να βγαίνει με κάποιον ψηλότερο ή κοντύτερο, έναν που έχει σκουτεράκι ή πολυτελές αυτοκίνητο ή με κάποιον με εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Κατά καιρούς, ένας Τοξότης μπορεί και να το επιδιώκει συνειδητά να πηγαίνει από το άσπρο στο μαύρο, διότι αυτό το ζώδιο στοχεύει στην απόκτηση εμπειριών μέσω της περιπέτειας και της εξερεύνησης. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν έχει τη φυσική εμφάνιση ούτε την ηλικία ως κριτήριο, αλλά την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μπορεί να κρύβεται στο πλήθος. Το κανονικό είναι συχνά βαρετό και το βαρετό τον κάνει να πλήττει εύκολα. Ίσως γι’ αυτό δεν έχει στεγανά. Ο Τοξότης είναι ευέλικτο και προσαρμοστικό ζώδιο, που ξέρει όταν φωτογραφίζει κάποιον πώς να δίνει έμφαση στη μεγαλύτερη εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι αντικομφορμιστές και θέλουν γενικά να κάνουν το δικό τους. Έχουν συνηθίσει να είναι ανεξάρτητοι και να παίρνουν στη ζωή τα πιο απάτητα μονοπάτια. Θέλουν να ξεχωρίζουν και αυτό δεν γίνεται αν απλώς διαλέξουν συντρόφους με τα κριτήρια που επιλέγουν όλοι οι άλλοι. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν για να τους κερδίσουν πολλά περισσότερα χαρίσματα. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που προτιμά το μυαλό από την ομορφιά με άποψη. Όταν βρίσκει το σωστό άτομο τείνει να αισθάνεται μεγάλη περηφάνια κυρίως για τον τρόπο που εκείνο σκέπτεται. Ως ένα βαθυστόχαστο ζώδιο θεωρεί ότι υπάρχουν πάντα περισσότερα από όσα φαίνονται σε πρώτο επίπεδο. Θέλει να ερωτευτεί κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο. Οι Υδροχόοι αναζητούν κάποιον που δεν είναι μόνο ευχάριστο και διασκεδαστικό να είναι μαζί, αλλά που μπορεί να τους κεντρίσει σε διανοητικό επίπεδο. Οι υπόλοιπες διαφορές, όπως οι κοινωνικές, ηλικιακές και οικονομικές, καθόλου δεν τους απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά από τους περισσότερους ανθρώπους ούτως ή άλλως, κυρίως επειδή είναι ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Προσθέτουν μαγεία όπου βρεθούν και δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο σπάνιοι αν έκαναν κοινά και αναμενόμενα πράγματα και στον έρωτα. Στη ζωή τους τείνουν να είναι ανιδιοτελείς και πάντα βοηθούν τους άλλους ανθρώπους. Αν αυτό σημαίνει ότι το δούναι και λαβείν στη ζωή τους δεν είναι πάντα ισορροπημένο, δεν τους πειράζει γιατί το κάνουν με όλη τους την καρδιά. Με όλη τους τη καρδιά θα επιλέξουν και σύντροφο και θα τον κοιτάξουν στα μάτια. Ούτε στο πορτοφόλι, ούτε στην περιφέρεια, ούτε στα αραιωμένα ή τα γκρίζα μαλλιά. Οι Ιχθύες δεν νοιάζονται πόσο ζυγίζετε, δεν ενδιαφέρονται για την ηλικία σας ή για το είδος των ρούχων που φοράτε. Αν αυτό το ζώδιο σας επιλέξει για ένα ραντεβού και δεν έχετε τον τρόπο σας ή δεν έχετε πληρωθεί ακόμα, με ένα σουβλάκι στη πλατεία θα νιώσετε σαν να πήγατε σε βασιλικό δείπνο με την καταδεκτικότητα και το μπρίο του. Ως κλασικό ζώδιο του νερού που είναι, το ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αισθήματα. Θέλουν να είστε μαζί, να υπάρχει αγάπη κι όλα τα άλλα θα βρεθούν στην πορεία. Επιπλέον είναι τόσο ψυχοπονιάρηδες, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να κρίνουν έναν άνθρωπο ούτε από την εμφάνιση, ούτε από άλλους εξωτερικούς παράγοντες.