Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τον Υδροχόο τον αστρολογικό σας χάρτη: Ποια μαθήματα, εμπειρίες, προβλήματα ή μοναδικές ευκαιρίες θα έχετε μέχρι το 2023 (ΜΕΡΟΣ Β΄)

Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τον Υδροχόο μέχρι το 2023

Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος από τον Υδροχόο τον αστρολογικό σας χάρτη: Ποια μαθήματα εμπειρίες προβλήματα ή μοναδικές ευκαιρίες θα έχετε μέχρι το 2023 (ΜΕΡΟΣ Β΄)

Καταρχάς όταν ο Κρόνος επηρεάζει ένα πλανήτη στον αστρολογικό μας χάρτη, η επιρροή του είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με την όψη που σχηματίζει. Δεν είναι όλες οι όψεις του Κρόνου δύσκολες στη διαχείριση τους, μολονότι όλες οι όψεις αρμονικές και δυσαρμονικές απαιτούν ένα βαθμό δέσμευσης, πειθαρχίας και σκληρής δουλειάς.

Παρακάτω θα αναλύσω ξεχωριστά τις όψεις για κάθε πλανήτη που επηρεάζει στον αστρολογικό σας χάρτη.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά των όψεων. Για να σχηματίζει όψη συνόδου με κάποιον πλανήτη σας, θα πρέπει ο πλανήτης να βρίσκεται στον Υδροχόο. Για να σχηματίζει όψη αντίθεσης, θα πρέπει ο πλανήτης σας να βρίσκεται στον Λέοντα. Για να σχηματίζει όψη τετραγώνου, θα πρέπει ο πλανήτης σας να βρίσκεται είτε στον Ταύρο είτε στον Σκορπιό.

Αν έχετε πλανήτες στα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς ή του αέρα, δηλαδή στον Κριό, τον Τοξότη, τους Διδύμους και τον Ζυγό, τότε ο Κρόνος σχηματίζει αρμονικές όψεις είτε τριγώνου είτε εξαγώνου.

Αν έχετε πλανήτες στον Καρκίνο, τον Αιγόκερω, την Παρθένο και τους Ιχθύς η επιρροή είναι ουδέτερη σχετικά.

 

Για να διαβάσετε την επιρροή του Κρόνου στον Ήλιο και τη Σελήνη σας (ΜΕΡΟΣ Α΄) πατήστε εδώ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 – Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΣΑΣ

Κρόνος σε σύνοδο με τον Ερμή σας

Αν ο Ερμής σας βρίσκεται στον Υδροχόο έχετε ήδη την επιρροή του Κρόνου από πέρυσι τον Δεκέμβριο και μέχρι την άνοιξη του 2023 σε όψη συνόδου. Σε αυτό το διάστημα η τάση σας θα είναι να τα βλέπετε όλα και να τα σκέφτεστε πιο σοβαρά. Δε θέλετε να αντιμετωπίζετε καταστάσεις επιπόλαια και παρορμητικά και επίσης στέκεστε στην ουσία των γεγονότων, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο για επιφανειακές και χωρίς ουσία καταστάσεις. Μπορεί να κουράζεστε πιο πολύ πνευματικά. Μπορεί η περίοδος που ο Κρόνος επηρεάζει με αυτό τον τρόπο τον Ερμή να συμπίπτει με μια περίοδο διαβάσματος για εξετάσεις, για έρευνα ή αν κάνετε ένα επάγγελμα που να στηρίζεται στις νοητικές σας ικανότητες και να πιέζεστε πιο πολύ από τις αυξημένες ευθύνες. Κάποιες φορές αυτή η επιρροή συμπίπτει και με περιόδους που δε νιώθετε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δε θέλετε πολλές επαφές. Ίσως μάλιστα να φαίνεστε και κάπως απόμακροι στους άλλους και απρόθυμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αν έχετε αδέλφια ή μικρά παιδιά μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος για τις δικές τους ζωές.

Κρόνος σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ερμή σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή σας, έχετε δηλαδή γενέθλιο Ερμή στον Ταύρο, τον Σκορπιό ή είναι σε αντίθεση με τον Ερμή σας, έχετε δηλαδή Ερμή στον Λέοντα, η τάση σας θα είναι να βλέπετε τα πράγματα εκτός από σοβαρά και πιο απαισιόδοξα. Ή μάλλον θα είστε πιο ρεαλιστές βλέποντας μόνο την πραγματικότητα χωρίς να την εξωραΐζετε κι έτσι δε θα βλέπετε πουθενά «ελπίδα». Μπορεί να έχετε έντονη την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δεν είναι δεκτικοί σε αυτά που θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους. Από την άλλη, ίσως επηρεάζει αυτή η επιρροή και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, καθώς γίνεστε πιο αυστηροί ή πιο πείσμονες και επιμένετε στο δικό σας, ακόμη κι αν έχετε άδικο ή κάνετε λάθος. Είναι, ακόμη, μια ιδιαίτερα κοπιαστική περίοδος σε πνευματικό επίπεδο που υποχρεώνετε τον εγκέφαλο σας να δουλέψει υπερωρίες.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ερμή σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ερμή σας, έχετε δηλαδή Ερμή στον Κριό, τους Διδύμους, τον Ζυγό, τον Τοξότη, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις ιδέες σας και να τις υλοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Θα είστε πιο πειθαρχημένοι στην καθημερινότητα σας όχι επειδή σας σας το επιβάλλουν άλλοι ή οι συνθήκες, αλλά γιατί εσείς οι ίδιοι θα βλέπετε πόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σας όταν κάποια πράγματα τακτοποιούνται και δεν είναι σε χαοτική κατάσταση. Θα είστε πιο αποτελεσματικοί, πιο παραγωγικοί και η δουλειά που θα κάνετε θα πιάνει τόπο. Θα είστε επίσης πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ενώ θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να μάθετε καινούρια πράγματα, αλλά συστηματοποιώντας τις γνώσεις σας.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σας πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΣ

Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη σας

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Υδροχόο, τότε ο Κρόνος σχηματίζει μέχρι την άνοιξη του 2023 όψη συνόδου με την Αφροδίτη σας. Αυτή η επιρροή φέρνει όλα τα θέματα που αφορούν στις σημαντικές σας σχέσεις στο προσκήνιο και σας καλεί να τα δείτε σε βάθος και με σοβαρότητα. Μπορεί να πάρετε κάποια απόσταση από ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό ή κοινωνικό σας περίγυρο, προκειμένου να καθαρίσει το κεφάλι σας από παρεμβολές και να δείτε τα θέματα σας πιο αντικειμενικά. Ίσως βγουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες σε ζητήματα ερωτικών σχέσεων. Να φοβάστε ας πούμε την απόρριψη και να μην παίρνετε ρίσκο με νέες σχέσεις. Ακόμη, μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα αν είστε δεσμευμένοι, όχι απαραίτητα στην ίδια τη σχέση, αλλά μπορεί να επωμίζεστε προβλήματα του συντρόφου σας ή να έχετε κάποια οικονομικά θέματα. Αν έχετε μια σταθερή σχέση ίσως να νιώσετε πιο έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να τη σταθεροποιήσετε. Αν όμως είστε σε μια δύσκολη σχέση, τότε το πέρασμα του Κρόνου μπορεί να της δώσει τη χαριστική βολή. Αν κάνετε σε αυτό το διάστημα μια νέα γνωριμία είναι πιθανόν να είναι καρμικής φύσης, δηλαδή μια σχέση που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Στην περίοδο αυτή μπορεί να νιώθετε ότι στερείστε κάποια πράγματα που αγαπάτε πολύ ή είναι πιθανόν να επενδύετε κάποια χρήματα για αγορά ακινήτου, έτσι να υποχρεούστε σε μια πιο λιτή διαχείριση στα υπόλοιπα της καθημερινότητας.

Κρόνος σε τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη σας

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Ταύρο ή τον Σκορπιό, τότε ο Κρόνος θα σχηματίζει όψη τετραγώνου, ενώ αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Λέοντα θα σχηματίζει όψη αντίθεσης. Με αυτή την επιρροή μπορεί να νιώθετε πιο «αντικοινωνικοί», να μην έχετε όρεξη για πολλά πάρε δώσε με τον κόσμο, ακόμη και με τους ανθρώπους που αγαπάτε και είναι στον κοινωνικό ή φιλικό σας περίγυρο. Θα είστε πιο ρεαλιστές, αλλά πολλές φορές σε βαθμό απαισιοδοξίας, κυρίως στα θέματα του έρωτα, αλλά και των οικονομικών. Αν έχετε μια σταθερή και γερή σχέση η επιρροή του Κρόνου δεν θα την τραυματίσει. Ο Κρόνος λειτουργεί ως κόλλα ή διαλύτης στις σχέσεις μας. Αν αξίζουν τον κόπο και είναι ουσιαστικές θα έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τον άνθρωπο μας. Αν όμως η σχέση έχει πήλινα πόδια, τότε μπορεί και να σπάσει. Είναι σημαντικό με αυτές τις επιρροές να έχετε έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας, αλλά και να δείτε πώς εσείς οι ίδιοι σχετίζεστε με τους άλλους.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με την Αφροδίτη σας

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Κριό, τους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Τοξότη, τότε θα δεχτείτε την αρμονική επιρροή του Κρόνου προς την Αφροδίτη σας. Εσείς θα έχετε πλείστες ευκαιρίες σταθεροποίησης των σχέσεων σας, της ερωτικής σας ζωής και των οικονομικών σας. Καταρχάς θα βλέπετε τα πράγματα πιο σοβαρά και θα είστε πιο αποφασισμένοι να μπείτε σε μια μακρόχρονη σχέση ή και να εκπονήσετε ένα οικονομικό πλάνο που θα σας στηρίξει τα επόμενα χρόνια. Θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστείτε σχέσεις με γονείς, δασκάλους, ανωτέρους ιεραρχικά στη δουλειά και θα έχετε την εύνοια των προϊσταμένων ή όποιων ηγούνται στο επαγγελματικό πεδίο που δραστηριοποιείστε.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη σας πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΑΣ

Κρόνος σε σύνοδο με τον Άρη σας

Αν ο Άρης σας βρίσκεται στον Υδροχόο, έχετε ήδη την επιρροή του Κρόνου από πέρυσι τον Δεκέμβριο και μέχρι την άνοιξη του 2023 σε όψη συνόδου. Αυτή η όψη είναι αρκετά κουραστική και συνήθως μπορεί να συνοδεύεται κι από συναισθήματα απογοήτευσης αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται στους ρυθμούς που θέλετε. Προσπαθήστε να μη γίνεστε επιθετικοί με τους άλλους, διατηρήστε την ψυχραιμία σας όποτε μπορεί να σας προκαλούν και βρείτε τρόπο να διαχειρίζεστε τον θυμό σας. Θα πρέπει ακόμη να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, κυρίως για μικροατυχήματα λόγω βιασύνης και έλλειψης συγκέντρωσης. Μολονότι θα κουραστείτε αρκετά, από την άλλη θα είναι και μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος σε θέματα δουλειάς.

Κρόνος σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Άρη σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη σας, έχετε δηλαδή γενέθλιο Άρη στον Ταύρο, τον Σκορπιό ή είναι σε αντίθεση με τον Άρη σας, έχετε δηλαδή Άρη στον Λέοντα, μπορεί να νιώθετε ότι είναι μια περίοδος με περισσότερα εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας ή στη διεκδίκηση αυτών που επιθυμείτε. Αν πάτε κόντρα με πίεση και θυμό σε ό,τι έρχεται θα κάνει όμως την κατάσταση χειρότερη, γι’ αυτό εδώ χρειάζεται να κάνετε ελεγχόμενες κινήσεις και όχι κινήσεις πανικού ή να πάρετε μεγάλα ρίσκα. Κάποιες φορές μπορεί να βιώσετε έλλειψη ενθουσιασμού που μπορεί να είχατε αρχικά σε μια δραστηριότητα που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιμείνετε. Θα πρέπει να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα και διατεθειμένοι να δουλέψετε πιο σκληρά και πιο πειθαρχημένα για να σας βγουν. Αποφύγετε τις υπερβολές και αν κάνετε σπορ ή είστε αθλητές μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας.

Κρόνος σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Άρη σας

Αν ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Άρη σας, έχετε δηλαδή Άρη στον Κριό, τους Διδύμους, τον Ζυγό, τον Τοξότη, είναι μια εξαιρετική περίοδος αφού μπορείτε να κοντρολάρετε με καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο την ενέργεια σας και να είστε πιο πειθαρχημένοι από άλλες εποχές. Είναι μια φανταστική όψη για να ξεκινήσετε την εκγύμναση του σώματος σας, διότι θα παραμείνετε πιστοί στο πλάνο. Από την άλλη, θα δουλεύετε πιο συγκεντρωμένα και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα και στη δουλειά σας.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης σας πατήστε εδώ.

 

Για να διαβάσετε την επιρροή του Κρόνου στον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα (ΜΕΡΟΣ Γ΄) πατήστε εδώ.