Κινέζικη Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις 2021

Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις 2021

Κινέζικη Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις 2021

Το 2021 είναι η χρονιά του Μεταλλικού Βοδιού, η οποία ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου και χαρακτηρίζεται από τις ιδιότητες και τις ποιότητες του συγκεκριμένου ζωδίου. Είναι ένα έτος επίτευξης στόχων, αγώνων με μεγάλες νίκες, λήψης αποφάσεων χωρίς καθυστερήσεις, απροσδόκητων περιπετειών και παθιασμένων ρομαντικών σχέσεων.

Τι θα φέρει όμως για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε συναισθηματικό επίπεδο; Ποιοι θα συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους, ποιοι θα αποφασίσουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και ποιοι θα δώσουν ένα οριστικό τέλος; Αν δεν ξέρετε το ζώδιο που αντιστοιχεί στην ημερομηνία γέννησης σας πατήστε εδώ για να το μάθετε. Αν θέλετε να μάθετε τις γενικές προβλέψεις της νέας χρονιάς πατήστε εδώ.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ – ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Το 2021 θα είναι καλύτερη χρονιά για τα ερωτικά σας απ’ ότι ήταν το 2020. Αν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι σε μια σοβαρή σχέση, η συντροφικότητα, η τρυφερότητα και η αγάπη θα είναι πολύ έντονα φέτος. Ο σύντροφός σας θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σας δείξει την αγάπη και το ενδιαφέρον του και θα έχετε πολλές στιγμές ευτυχίας μέσα στη χρονιά. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα αναζητάτε το πάθος και τον ενθουσιασμό, τον έρωτα και την αφοσίωση και θα ονειρευτείτε την ιδανική ερωτική σχέση. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί όσον αφορά την εύρεση του τέλειου συντρόφου των ονείρων σας, διότι μέχρι το τέλος του 2021 και τις αρχές του 2022 οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που αναζητάτε δεν θα είναι με το μέρος σας. Παρόλα αυτά, μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες όσες ευκαιρίες σας δοθούν για νέες γνωριμίες, ελέγξτε τα συναισθήματα χαράς και περιμένετε να γνωρίσετε λίγο περισσότερο τους ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν, για να δείτε πραγματικά αν επιθυμείτε τα ίδια πράγματα κι αν έχετε κοινές ανάγκες και ενδιαφέροντα.

ΒΟΔΙ

Μια λαμπερή και τυχερή χρονιά θα είναι για τα ερωτικά σας το 2021! Αν σκέφτεστε να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια, αυτή είναι η ιδανική χρονιά. Οι γάμοι που γίνονται σε χρονιά Μεταλλικού Βοδιού (όπως είναι το 2021) είναι πάρα πολύ σταθεροί και γεμάτοι χαρά και ευτυχία. Η απόκτηση ενός απογόνου επίσης ευνοείται και συναισθήματα χαράς και αγάπης θα κατακλύσουν όσους είναι έτοιμοι και επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί. Όσον αφορά τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, να είναι προετοιμασμένοι για μια χρονιά με έντονα και ωραία συναισθήματα, πάθος και γνωριμίες που θα σημαδέψουν την πορεία της ερωτικής τους ζωής. Μια χρήσιμη συμβουλή για το ζώδιο αυτό, που δεν ανοίγεται εύκολα, είναι να τολμήσουν να γίνουν πιο ρομαντικοί και εκδηλωτικοί σε όσους τραβούν την προσοχή τους και αξίζουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους. Να ασχοληθούν ιδιαίτερα με την ερωτική τους ζωή αυτή τη χρονιά και θα βγουν κερδισμένοι!

ΤΙΓΡΗΣ

Το 2021 θα είναι μια χρονιά με πολλές ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Τίγρης. Θα πρέπει όμως να είναι προσεκτικοί και να περιμένουν να βεβαιωθούν για την ειλικρίνεια και τις προθέσεις όσων θα γνωρίσουν, πριν εμπλακούν συναισθηματικά. Έτσι θα γλιτώσουν πολλές θολές καταστάσεις και απογοητεύσεις. Μετά το τέλος Μαΐου θα έχουν αποκτήσει τη συναισθηματική ανθεκτικότητα και επάρκεια μέσα τους, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν τους ερωτικούς συντρόφους τους καλύτερα και να τοποθετούνται ουσιαστικότερα στις μελλοντικές ερωτικές σχέσεις τους. Οι Τίγρεις κουβαλούν τις αρνητικές εμπειρίες και συναισθήματα της προηγούμενης χρονιάς και χρειάζεται να τα ξεπεράσουν ώστε να προχωρήσουν σε νέες ρομαντικές σχέσεις με καλύτερη αίσθηση του εαυτού τους και με εμπιστοσύνη στη διαίσθηση τους. Η χρονιά αυτή μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους μια νέα σταθερή και ουσιαστική ερωτική σχέση που θα κερδίσει την καρδιά τους. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου όμως, θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια και προκλήσεις και θα έχουν αγωνία και άγχος για την υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο τους. Θα ήταν πολύ βοηθητικό να προσπαθήσουν να μην είναι τόσο κυριαρχικοί απέναντι στους συντρόφους τους, να ρίξουν τους τόνους και να δώσουν προσοχή σε όσα τους επισημαίνουν με κατανόηση και ενδιαφέρον και να μην συγκρουστούν εγωιστικά και απόλυτα. Με πολύ κόπο ίσως καταφέρουν να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος. Βάζοντας λίγο πίσω τον εαυτό τους θα δώσουν χώρο στον σύντροφο τους να καταλάβει τα πραγματικά τους συναισθήματα και να μην εγκαταλείψουν τη σχέση απογοητευμένοι, εξίσου με αυτούς.

ΛΑΓΟΣ – ΚΟΥΝΕΛΙ

Το 2021 σας βρίσκει πιο αισιόδοξους από την προηγούμενη χρονιά και θα ήταν πολύ καλό να δώσετε στις ερωτικές σχέσεις τις ευκαιρίες που αξίζουν, για να αποκατασταθούν οι όποιες ζημιές έγιναν το 2020. Πραγματικά φέτος, τίποτα δε θα μπορέσει να σας σταματήσει και να χαλάσει μια ρομαντική και δυνατή ερωτική σχέση, φτάνει να έχετε πάντα τον έλεγχο των παρορμητικών τάσεων σας να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, να δίνετε χώρο και χρόνο στο ταίρι σας προσπαθώντας να κατανοήσετε τη θέση του! Αν τα καταφέρετε αυτά, τότε θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή!

ΔΡΑΚΟΣ

Το 2021 θα σας δώσει την ευκαιρία να δομήσετε μια σταθερή ερωτική σχέση μέσα από αρκετές περιπέτειες που αρχικά θα αυξάνουν τις προσδοκίες σας, αλλά μετά θα σας απογοητεύουν. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία, που θα διαρκέσει αρκετά και τα πιθανά προβλήματα που θα εμφανίζονται δε θα φεύγουν εύκολα ούτε γρήγορα, θα σας διδάξει να ξεχωρίζετε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν και θα σας αναγκάσει να βγάλετε τα «ροζ» γυαλιά, με τα οποία φέτος θα έχετε την τάση να βλέπετε τους άλλους. Η σχέση όμως που θα επιβιώσει μετά από αυτές τις περιπέτειες θα είναι ουσιαστική! Για τους ήδη δεσμευμένους του ζωδίου, μια πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης είναι κάτι παραπάνω από πιθανή αυτή τη χρονιά.

ΦΙΔΙ

Το 2021 θα είναι μια μεικτή χρονιά όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του ζωδίου. Αν και οι υπόλοιποι τομείς της ζωής τους θα πάνε αρκετά καλά, ο ερωτικός τομέας κρύβει κάποιες απογοητεύσεις. Όσοι έχουν μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση και σκέφτονται να προχωρήσουν σε έναν γάμο ή μια συγκατοίκηση, θα πρέπει να σκεφτούν όλα όσα αλλάζουν από αυτή την κίνηση, αλλά να προσέξουν μην «χαθούν» στην ανάλυση και τελικά χαθεί η ευκαιρία για το βήμα αυτό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν ευκαιρίες για εφήμερες σχέσεις, γνωριμίες και φλερτ, που θα έχουν έντονα τα στοιχεία του ερωτισμού και του πάθους, αλλά δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Τα ερωτικά πυροτεχνήματα έχουν κι αυτά την αξία και το ενδιαφέρον τους!

ΑΛΟΓΟ

Η χρονιά αυτή θα σηματοδοτήσει μια στροφή στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου. Είτε θα αξιολογήσουν επαρκώς την ερωτική τους ζωή και τον σύντροφο τους και θα καταλήξουν ότι όντως τους ενδιαφέρει η πορεία της σχέσης τους, είτε θα αποφασίσουν ότι αυτός ο τομέας είναι κάτι που δεν υπάρχει στα πλάνα τους για το έτος αυτό και δε θα αποτελέσει προτεραιότητα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στους συντρόφους τους, διότι οι δυσάρεστες αποκαλύψεις δεν θα λείψουν. Ίσως δεν έχουν προσέξει τα σημάδια που καιρό τώρα είναι μπροστά στα μάτια τους και οι ίδιοι δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή ώστε να τα δουν. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξουν τον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό τους στις νέες γνωριμίες, διότι πολλές φορές θα καταλήγουν μόνοι, αγκαλιά με τις ανυπόστατες προσδοκίες τους.

ΚΑΤΣΙΚΑ – ΠΡΟΒΑΤΟ

Για τους εκπροσώπους του ζωδίου το 2021 επιφυλάσσει μεγάλες και ριζικές αλλαγές στις συντροφικές, ερωτικές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αναστολές και τις αμφιβολίες τους πολλές φορές. Όσοι είναι ήδη σε μια σχέση σταθερή και σημαντική στη ζωή τους, θα κληθούν να την προστατεύσουν από το οικογενειακό τους περιβάλλον και τα επικριτικά σχόλια ή τις πιέσεις που ίσως ασκήσουν σε αυτούς άτομα του περίγυρου τους, αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι πολύ δυσάρεστα και μη αναστρέψιμα. Οι αποφάσεις για τα βήματα και την πορεία της ερωτικής τους σχέσης ή του γάμου τους πρέπει να είναι 100% βασισμένα στις δικές τους επιθυμίες και όχι στις πιέσεις ή τις προσδοκίες του περιβάλλοντος τους.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το 2021 θα είναι μια πολύ ερωτική χρονιά για του Πιθήκους. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ και αν θέλουν να βρουν και μια σχέση με διάρκεια και ρομαντισμό θα πρέπει να διαχωρίσουν τα συναισθήματα που νιώθουν και να καταλάβουν τη διαφορά του εκρηκτικού ενθουσιασμού μια νέας γνωριμίας, από τον αληθινό έρωτα. Καλύτερα να είναι υπομονετικοί όλο το 2021 και να περιμένουν το 2022, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ερωτικό τομέα. Για τους δεσμευμένους θα ανάψει το πράσινο φως για ένα γάμο, μόνο αν η σχέση τους είναι ήδη δοκιμασμένη τα προηγούμενα χρόνια.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Η ερωτική ζωή των αδέσμευτων εκπροσώπων του ζωδίου θα λάμψει τον Ιούλιο, όπου είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν έναν σύντροφο που θα αναγνωρίζει σε αυτούς τον περήφανο χαρακτήρα τους, την ανάγκη για φλερτ και ενθουσιασμό μέσα στη σχέση και θα ικανοποιεί την ακόρεστη ανάγκη τους να βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν έντονη κρίση και δοκιμασίες στη σχέση τους και σε πολλές περιπτώσεις θα αποδειχθεί ότι οι διαφορές τους είναι πιο δυνατές από τα συναισθήματα τους. Για τους Πετεινούς θα είναι μια χρονιά συγκρούσεων και μεγάλων αποφάσεων.

ΣΚΥΛΟΣ

Οι πιστοί και αφοσιωμένοι, από τη φύση τους, εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα έχουν εύνοια στις ερωτικές τους σχέσεις το 2021. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να ονειρευτούν ένα κοινό μέλλον με τον σύντροφό τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν έναν σημαντικό σύντροφο τους πρώτους μήνες του έτους. Οι στόχοι τους στον ερωτικό τομέα αναβαθμίζονται και επαναπροσδιορίζονται, καθώς θα νιώθουν φέτος πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους, ενώ η ανταμοιβή από τις δυνατές προσπάθειες τους στον επαγγελματικό τομέα θα τους δώσουν τη δυνατότητα να πάνε και τις ερωτικές τους σχέσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ – ΧΟΙΡΟΣ

Το συγκεκριμένου ζώδιο είναι πολύ ευαίσθητο και ρομαντικό όταν πρόκειται για ερωτική σχέση και απαιτεί από το ταίρι του αφοσίωση και διαρκή επιβεβαίωση. Το 2021 όμως, δεν θα είναι και η πιο τυχερή χρονιά για τα ερωτικά τους και απαιτεί την προσοχή τους σε κάθε νέα κατάσταση που θα εμφανιστεί. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα δικαιολογημένα παράπονα του συντρόφου τους και να τα λάβουν σοβαρά υπόψη, αλλιώς ένας οδυνηρός χωρισμός μπορεί να είναι αναπόφευκτος. Χρειάζεται να σκεφτούν και τις ανάγκες της άλλης πλευράς και να τις ικανοποιήσουν, διότι έχουν την τάση να θεωρούν τους συντρόφους τους δεδομένους. Προσοχή στα ερωτικά σκάνδαλα σε όλη τη διάρκεια του έτους, διότι τυχόν αποκαλύψεις θα σας κοστίσουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε. Το ίδιο ισχύει και για τα αδέσμευτα και άτακτα πονηρά γουρουνάκια που εμπλέκονται σε πολλές διαφορετικές και παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, καθώς μπορεί να τους κοστίσουν την ευκαιρία για μια σταθερή ερωτική σχέση.

 

Σάντυ Κατσούνη

Ψυχολόγος- Αστρολόγος- Εναλλακτικές θεραπείες- Φενγκ Σούι

[email protected]