Κινέζικη αστρολογία: Τι θα φέρει η χρονιά του Βοδιού για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Τι θα φέρει η χρονιά του Βοδιού για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Τι θα φέρει η χρονιά του Βοδιού για όλα τα ζώδια

Η χρονιά του μεταλλικού Βοδιού, ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία θα ευνοήσει Πετεινούς, Αρουραίους και Φίδια. Μικτή χρονιά για Βόδια, Σκύλους, Άλογα, Δράκους, Κουνέλια και Τίγρεις, ενώ θα είναι δύσκολη χρονιά για Κατσίκες. Αν δεν ξέρετε το ζώδιο που αντιστοιχεί στην ημερομηνία γέννησης σας πατήστε εδώ για να το μάθετε.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Οικονομία, ομαδικότητα, οικογένεια

Δεν είστε λάτρεις της σκληρής δουλειάς και το 2021 θα είναι πολύ απαιτητικό έτος σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα ήταν σοφό λοιπόν, να διαφυλάξετε καλά τις οικονομίες που έχετε εξασφαλίσει από τα προηγούμενα έτη και να συνεχίσετε να κάνετε οικονομία και  φέτος, διότι πιθανότατα να αυξηθούν οι ευθύνες, το άγχος και οι απαιτήσεις στους παραπάνω τομείς της ζωής σας. Φυσικά, εσείς μπορείτε να λειτουργήσετε άψογα σε ομαδικό πλαίσιο και να συνεργαστείτε παραδειγματικά με άλλα άτομα για έναν κοινό σκοπό. Οπότε, θα έχετε έμμεση βοήθεια από άλλους που πρόθυμα θα μοιραστούν τα βάρη σας και θα ευνοηθείτε από την καλή  τύχη των γύρω σας! Στον οικογενειακό τομέα το 2021 θα είναι ένα έτος χαράς, ευτυχίας και ικανοποίησης για εσάς και τα μέλη της οικογένειας σας! Έτσι, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε στη δουλειά σας, οι οποίες εύκολα μπορεί να  σας πανικοβάλλουν και να σας αγχώνουν, ειδικά όταν δεν ακολουθούνται και από τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές.

ΒΟΔΙ

Εργατικότητα, δημιουργία, επιτυχία

Το 2021 θα είναι μια ευοίωνη και τυχερή χρονιά για εσάς, παρόλο που είναι το έτος σας και θα σας φέρει έξτρα βάρη και πιθανές απροσδόκητες καθυστερήσεις. Ένας γάμος ή ακόμα κι ένας απόγονος αν έχετε ήδη παντρευτεί, θα μπορούσαν να είναι μέσα στα πλάνα της χρονιάς. Είστε άτομα πολύ παραγωγικά, δημιουργικά, έντιμα, με σταθερότητα και επιμονή σε ό,τι επιλέγετε να κάνετε. Έτσι λοιπόν, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, διότι ξέρετε να μάχεστε, να προσπαθείτε και να δουλεύετε εντατικά και ακούραστα, αν χρειαστεί ακόμα και για μεγάλα διαστήματα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο εμπόδιο που ίσως προκύψει το 2021. Εκτός από τη δημιουργία οικογένειας, ευνοούνται και οι νέες συνεργασίες για το ζώδιο σας!

ΤΙΓΡΗΣ

Δυσκολία, αποφυγή ρίσκου, ψυχραιμία

Το 2021 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για σας, καθώς βάλλεστε πολύ από την ενέργεια του Βοδιού που χαρακτηρίζει το έτος μας φέτος και φέρνει συγκρούσεις της Τίγρης με την εξουσία, τους νόμους και τους κανόνες. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, ειδικότερα όσα κρύβουν ρίσκα και θολές συνεργασίες με άλλους που υπόσχονται πολλά, διότι η απογοήτευση και η ματαίωση των προσδοκιών σας είναι πάρα πολύ πιθανή. Φυσικά όσοι εκπροσωπείτε το ζώδιο αυτό και έχετε δομήσει καλά ένα σχέδιο σας κι έχετε οργανώσει προσεκτικά κάθε βήμα που έχετε σκοπό να κάνετε, μπορείτε να προχωρήσετε γνωρίζοντας όμως ότι οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες από τις ευκαιρίες και έχοντας πάντα έτοιμο ένα plan Β για να εφαρμόσετε. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να κατευνάσετε το φλογερό και ευέξαπτο ταπεραμέντο σας, διότι οι διαμάχες, οι συγκρούσεις και οι παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν περισσότερο από το δικό σας πείσμα, το οποίο ίσως σας κοστίσει πολύ περισσότερα από όσα υπολογίζετε και αντέχετε να χάσετε.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Διπλωματία, ρεαλισμός, υπομονή

Όσοι εκπροσωπείτε το ζώδιο του Κουνελιού θα πρέπει να εξασκήσετε πολύ τα διπλωματικά σας ταλέντα όλο το 2021. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε όσα επιθυμείτε, χωρίς να βλάψετε τον εαυτό σας διεκδικώντας όσα πιστεύετε ότι δικαιούστε με συγκρούσεις και κατά μέτωπο επιθέσεις. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε βάση στην υγεία σας, η οποία πιθανότατα να παρουσιάσει προβλήματα, λόγω μη διαχειρίσιμου άγχους ή στεναχώριας, που μπορεί να προκύψουν από τη λήξη ενός γάμου, μιας σημαντικής σχέσης στη ζωή σας ή μιας συνεργασίας. Οι παράλογες απαιτήσεις και οι προσδοκίες των άλλων, σε συνδυασμό με τη μικρή ανταμοιβή για εσάς ή το πολύ μικρό οικονομικό κέρδος που θα λάβετε μετά από σκληρή δουλειά, θα είναι κάτι πολύ προσβλητικό και θα σας φέρει απογοήτευση. Καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή, να διεκδικήσετε το δίκιο σας με διπλωματικό τρόπο και να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις αλλαγές στη ζωή σας για φέτος. Τα σχέδια σας θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν, γι’ αυτό πρέπει να είστε οπλισμένοι με δύναμη και υπομονή.

ΔΡΑΚΟΣ

Σταθερότητα, εργατικότητα, ανάληψη ευθυνών

Η δύναμη και η ισχυρή σας ιδιοσυγκρασία θα σας κάνουν φέτος να ξεχωρίσετε! Η πρόοδος σας θα είναι σταθερή, μα όχι τόσο θεαματική και φαντασμαγορική όσο πάντα επιθυμείτε, είτε λόγω συγκρούσεων στις οποίες μπορεί να εμπλακείτε, είτε λόγω προβλημάτων που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στο περιβάλλον σας.  Θα ήταν καλό να δουλέψετε πιο μεθοδικά από ότι άλλες χρονιές, να εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες εμφανιστούν και να μην ενδώσετε στην αναβλητικότητα που σας χαρακτηρίζει. Μπορεί να προκύψει βοήθεια από άλλα άτομα και κάποιες ευκαιρίες, κυρίως από γυναίκες του περιβάλλοντος σας, οι οποίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και την ευγένεια σας, καθώς επίσης και όλα τα δυνατά σας σημεία για να προωθήσετε τη δουλειά σας και την προβολή της εικόνας σας γενικότερα στον υπόλοιπο κόσμο. Προσπαθήστε να ξοδέψετε τα χρήματα σας με σύνεση και φειδώ, θέστε τους στόχους σας χωρίς να σας απασχολεί το τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας, μείνετε μακριά από κουτσομπολιά που μόνο την ενέργεια σας θα σπαταλήσουν και θα χαλάσουν τη διάθεση σας (που πρέπει φέτος να διαφυλάξετε) και η ζωή σας φέτος θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη από πέρσι!

ΦΙΔΙ

Προκλήσεις, ευφυΐα, ηρεμία

Το 2021 θα σας δείξει ότι η τεμπελιά, που σας χαρακτηρίζει πολλές φορές όταν χρειάζεται να αναλάβετε ευθύνες και να δουλέψετε σκληρά, δε θα σας βοηθήσει να αποφύγετε όσα πρέπει φέτος να διεκπεραιώσετε. Οι αποφάσεις θα είναι δύσκολες και θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και προκλήσεις μέχρι να καταλήξετε σε ορθές αποφάσεις. Γι’ αυτό θα ήταν πολύ ωφέλιμο να παραμείνετε ψύχραιμοι, να σκεφτείτε με το μυαλό σας και σύμφωνα με το πώς προστάζει η λογική σας, αλλά και να λάβετε υπόψη τα συναισθήματα σας, να ελέγξετε το πείσμα σας και τις απαιτήσεις σας όταν γίνονται παράλογες και μετά να καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις. Καθώς επίσης και να διαχειριστείτε τα πάντα με ηρεμία και μια δόση συμβιβασμού και υποχωρητικότητας, όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδες συγκρούσεις. Αυτό το έτος θα είναι πιο ευνοϊκό για σας από ότι ήταν το 2020.

ΑΛΟΓΟ

Σχέσεις, κέρδη, προσοχή σε παιδιά

Το 2021 θα είναι χρονιά σταθμός για τις ρομαντικές σας σχέσεις. Οι στενές σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν σε ένα αόρατο μικροσκόπιο και θα κριθούν τα πάντα. Αυτό ίσως κρύβει απογοητεύσεις και συνειδητοποιήσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο θα έχετε εύνοια στις επιχειρηματικές σας κινήσεις και γενικότερα στα επαγγελματικά κι έτσι θα εξισορροπήσετε τις όποιες απογοητεύσεις βιώσετε στα προσωπικά σας. Εξάλλου, είστε πάντα πρόθυμοι να δουλέψετε όσο χρειάζεται για να επιτύχετε κάτι, να αναπτύξετε και να προωθήσετε τη δουλειά σας και γενικότερα να έχετε ένα καλό οικονομικό κέρδος στο τέλος. Ειδικά για το 2021 θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στα νεότερα μέλη της οικογένειας σας, καθώς βάλλεστε από την ενέργεια του έτους ή αν δεν έχετε οικογένεια αλλά ηγείστε πολλών υφισταμένων, να δώσετε προσοχή σε αυτούς. Σε κάθε περίπτωση το 2021 θα είναι ευκολότερο για εσάς από ότι ήταν το 2020.

ΚΑΤΣΙΚΑ

Αγώνας, προσπάθειες, σημασία στην οικογένεια

Το 2021 θα είναι ένα έτος αγώνα και προσπαθειών για εσάς, καθώς δεν είναι καθόλου ευνοϊκό και ευοίωνο το έτος Βοδιού για όσους εκπροσωπείτε το ζώδιο αυτό. Πιθανά είναι τα οικονομικά προβλήματα, καθώς επίσης και τα προβλήματα υγείας, αλλά δε θα λείψει η βοήθεια και η στήριξη από την οικογένεια σας, για την επίλυση τους. Οι νέες ευκαιρίες δύσκολα θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν και γενικότερα δύσκολα θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες. Φέτος είναι μια χρονιά που πρέπει να επενδύσετε στον εαυτό σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σας, διότι αυτά τα δύο θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωση σας γενικότερα, την υγεία σας και οτιδήποτε χτίζει και ενισχύει την αίσθηση επάρκειας μέσα σας. Θα ωφεληθείτε περισσότερο φέτος αν συνεργαστείτε με άλλους, με ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, αξίες ή στόχους επαγγελματικούς και οι άλλοι θα γίνουν η ασπίδα προστασία σας σε στιγμές ανάγκης. Το φθινόπωρο θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά μέχρι τότε φροντίστε τον εαυτό σας όσο μπορείτε καλύτερα, διότι το άγχος και η κούραση θα φέρουν στην επιφάνεια όλο το ψυχολογικό βάρος και άγχος που έχει συσσωρευτεί μέσα σας.

ΠΙΘΗΚΟΙ

Περιορισμός, υγεία, συνέπεια

Το 2021 θα είναι φειδωλό ως προς τα κέρδη και τις απολαύσεις που μπορεί να δώσει στη ζωή σας. Θα αναγκαστείτε πολλές φορές να μετριάσετε και να περιορίσετε τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες σας και ίσως να έχετε και κάποιες απώλειες σε οικονομικό επίπεδο, π.χ. εκείνο το μπόνους που περιμένατε καιρό και ίσως να μην το λάβετε. Όσοι έχετε κάποια χρόνια προβλήματα υγείας ή υποφέρετε από κάποια ασθένεια κληρονομική, μάλλον φέτος θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε και να βρείτε μια θεραπεία κατάλληλη για εσάς. Ίσως ακόμα και να αναγκαστείτε να ταξιδέψετε γι’ αυτό τον λόγο. Η συνέπεια, η υπομονή και οι αλλαγές στην καθημερινότητα σας για το καλό της υγείας σας θα είναι οι λέξεις κλειδιά!

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ανάκτηση δυνάμεων, ευχάριστα νέα, σταθεροποίηση

Είστε ένα από τα πιο εργατικά ζώδια και η σκληρή δουλειά, που απαιτεί το 2021 από όλους μας, είναι κάτι γνώριμο για εσάς και καθόλου δύσκολο. Θα έχετε φέτος την ευκαιρία να ανακτήσετε κάθε χαμένη δύναμη και να συνεργαστείτε με κάθε πολύτιμο φίλο για την επίτευξη των στόχων σας. Ευνοϊκό επίσης θα είναι το έτος και για τα οικογενειακά θέματα. Οι χαρές και η οικογενειακή θαλπωρή θα είναι ευχάριστες νότες στην καθημερινότητα σας. Ακόμα κι αν τα πλάνα σας προβλέπουν έξτρα ευθύνες, να είστε σίγουροι ότι θα συνοδεύονται και από μεγάλες επιτυχίες! Το μεγάλο δώρο της χρονιάς για σας είναι ότι η σταθερότητα την οποία διαθέτετε, θα σας βγει σε καλό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας θα δουν σημαντική άνοδο, η οικογένεια σας θα μεγαλώσει, οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν και θα νιώσετε πληρότητα μέσα σας.

ΣΚΥΛΟΣ

Όχι μεγάλα ρίσκα, υπομονή, προσπάθεια

Είναι στη φύση σας να λαμβάνετε πολλά ρίσκα και να εμπιστεύεστε τους άλλους. Αυτό το χαρακτηριστικό πρέπει να το ελέγξετε φέτος, διότι μπορεί να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης και εξαπάτησης. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ακούτε μεγάλα λόγια, να μην ενθουσιάζεστε εύκολα, να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Σε περίπτωση ξαφνικών κι έκτακτων εξόδων, θα ήταν καλύτερα να υποχωρήσετε σε οποιαδήποτε σύγκρουση που μπορεί προκύψει, ώστε να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση που πρέπει να καλύψετε. Οι αλτρουιστικές σας πεποιθήσεις και οι καινοτόμες ιδέες σας ίσως σας βάλουν σε μπελάδες, αν δεν προσέξετε καλά με ποιόν θα συνεργαστείτε ή θα συναναστραφείτε. Η ικανότητα σας να δουλεύετε έντιμα, υπομονετικά και ακούραστα, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και ο κόπος θα ανταμειφθεί φέτος. Η αξία σας θα αναγνωριστεί και κάθε κακόβουλη πράξη εναντίον σας θα εξουδετερωθεί.

ΧΟΙΡΟΣ

Προσαρμογή, πρόοδος, ευκαιρίες

Το 2021 θα είναι μια χρονιά γόνιμη και καλή για κάθε προσπάθεια που θα καταβάλλετε. Είστε ευπροσάρμοστοι και θα μπορέσετε ευκολότερα από άλλα ζώδια να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως. Η πολύ έντονη εργασιακή ηθική σας θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τους γύρω σας και να κρίνετε ποιες επαγγελματικές ευκαιρίες όντως αξίζουν την αφοσίωση και την εργατικότητα σας. Η χρονιά αυτή κρύβει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και προόδου στα επαγγελματικά σας και πιθανότατα να γνωρίσετε αξιόπιστους και έμπιστους φίλους, που θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στις δυνατότητες σας και να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Λίγη προσοχή χρειάζεται στα προσωπικά σας φέτος, διότι το σκανδαλώδες ταπεραμέντο σας μπορεί να σας βάλει εύκολα σε μπελάδες! Τέλος, η οικογένεια ήταν πάντα για σας κάτι δεδομένο και τείνατε να την παραμελείτε, όμως φέτος θα πρέπει να ανταποδώσετε το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την αγάπη που σας δείχνουν, αλλιώς η γκρίνια και τα προβλήματα δε θα λείψουν!

Εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους, με αγάπη και ειλικρίνεια και αλληλεγγύη!

 

Η χρονιά του μεταλλικού Βοδιού, ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία θα ευνοήσει Πετεινούς, Αρουραίους και Φίδια. Μικτή χρονιά για Βόδια, Σκύλους, Άλογα, Δράκους, Κουνέλια και Τίγρεις, ενώ θα είναι δύσκολη χρονιά για Κατσίκες. Αν δεν ξέρετε το ζώδιο που αντιστοιχεί στην ημερομηνία γέννησης σας πατήστε εδώ για να το μάθετε.

 

Σάντυ Κατσούνη

Ψυχολόγος- Αστρολόγος- Εναλλακτικές θεραπείες- Φενγκ Σούι

[email protected]