Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25 Οκτωβρίου 2022 φέρνει μοιραία γεγονότα και αλλαγές στη ζωή 4 ζωδίων

Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25 Οκτωβρίου 2022 φέρνει μοιραία γεγονότα και αλλαγές στη ζωή 4 ζωδίων

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25 Οκτωβρίου 2022 φέρνει μοιραία γεγονότα και αλλαγές στη ζωή 4 ζωδίων

Στις 25 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσει το δεύτερο σετ εκλείψεων της φετινής χρονιάς, το πρώτο ήταν πριν έξι μήνες περίπου, και ήρθε η ώρα για το σύμπαν να πατήσει το γκάζι και να ξεκινήσουν οι αλλαγές μεγάλης κλίμακας στη ζωής μας. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι σιγά σιγά θα δούμε τον κόσμο να αλλάζει, να «σβήνει» και να αναγεννάται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Οι αλλαγές θα συμβούν σε συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κληθούμε να εξελιχθούμε, να αφήσουμε πίσω μας το φθαρμένο και το παλιό και να κάνουμε μια νέα αρχή, ο καθένας στον τομέα που τον επηρεάζει η συγκεκριμένη έκλειψη.

Κάθε τέλος μια αρχή

Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, ενώ οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και ολοκλήρωση, άρα θα πρέπει να κλείσουν κάποιοι κύκλοι για να δημιουργεί χώρος για το καινούριο. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10, είναι έντονη και φέρνει μαζί της μια αισθησιακή ατμόσφαιρα γεμάτη ίντριγκες και μυστήριο, που οδηγούν σε αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Όπως είναι κατανοητό, οι αποφάσεις και οι κινήσεις που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης θα έχουν πραγματική σημασία για το παρακάτω της ζωής μας. Οπότε, σκεφτείτε με προσοχή ποιες μάχες θα δώσετε και ποιους κύκλους θα κλείσετε.

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 2° 0′ του Σκορπιού και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τη 0η έως την 4η μοίρα των ζωδίων αυτών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες που έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Αυτή η Ηλιακή έκλειψη είναι η δεύτερη της χρονιάς, αλλά η τρίτη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αφού την πρώτη έκλειψη σε αυτόν τον άξονα την είχαμε τον Νοέμβριο του 2021. Οι εκλείψεις σε αυτόν τον άξονα θα συνεχιστούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 και θα κληθούμε να μάθουμε την ισορροπία μεταξύ δούναι και λαβείν, αλλά και να ανακαλύψουμε τις δικές μας ανάγκες και αξίες ως άτομα. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει πάλι στη ζωή σας ζητήματα που προέκυψαν από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2022 και τα οποία πρέπει να επανεξεταστούν ή να ληφθούν αποφάσεις για την εξέλιξη τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2023) θα μάθουμε τι σημαίνει η ισορροπία όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στα αισθηματικά μας και σε ό,τι μας εξασφαλίζει ασφάλεια σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να λάβουμε μέτρα για τη διαχείριση των οικονομικών μας, των χρεών ή των φόρων μας, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε εάν κερδίζουμε αυτό που αξίζουμε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι εκλείψεις θα μας ωθήσουν να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας και να κατανοήσουμε ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες για την πρόοδο μας. Μια ανάλογη έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό συνέβη στις 25 Οκτωβρίου 2014, οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι έγινε τότε. Σίγουρα δεν θα συμβούν τα ίδια γεγονότα, αλλά ίσως η επιρροή της να αφορά τον ίδιο τομέα της ζωής σας.

Ο συμβολισμός και το ζητούμενο

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που θέλει πάθος, δύναμη και έλεγχο και αναζητά το βάθος στις σχέσεις του. Η έκλειψη Ηλίου σε αυτό το ζώδιο είναι μια μοναδική ευκαιρία για να διοχετεύσουμε το πάθος μας σωστά, να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη και να αποκτήσουμε περισσότερο έλεγχο σε ορισμένους τομείς της ζωής ή του εαυτού μας. Επίσης, θα μας βοηθήσει να προσπεράσουμε την επιφάνεια και να ανακαλύψουμε το βάθος στις σχέσεις μας και να διαπιστώσουμε αν όντως μας καλύπτουν συναισθηματικά ή απλά βολευόμαστε. Ακόμη, μπορεί να συνειδητοποιήσουμε ότι δημιουργούμε εξαρτημένες σχέσεις και να θέλουμε να σπάσουμε τα δεσμά της πίεσης. Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο, δηλαδή να μας πιάσουν οι ανασφάλειες και να νιώθουμε τον φόβο της εγκατάλειψης ή της προδοσίας και να βουλιάζουμε περισσότερο σε χειριστικά παιγνίδια. Όμως το ζητούμενο της έκλειψης είναι να φωτίσει τις συναισθηματικές και οικονομικές μας επενδύσεις μας, να βρούμε τα τρωτά μας σημεία και να κάνουμε βήματα προς την αυτοκυριαρχία και την ενδυνάμωση του εαυτού μας, αντιμετωπίζοντας πράγματα που μας υπονομεύουν και μας αφαιρούν τη δύναμή μας, όπως ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, εθισμούς ή μεγάλα χρέη. Μπορούμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τι λείπει από τη ζωή μας, το οποίο μπορεί να μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, και να σταματήσουμε να κολλάμε σε πράγματα, άτομα και καταστάσεις που λειτουργούν ως δεκανίκια στη ζωή μας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό μας καλεί να επενδύσουμε στον εαυτό μας, στα ταλέντα μας, στις ικανότητες σας και να μην ψάχνουμε την αξία μας μέσω των άλλων ή μέσω της ύλης.

Επιπρόσθετα, επειδή με αυτή την έκλειψη μπορεί να βιώσουμε μια έντονη παρόρμηση και να θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, είναι σημαντικό να αποφύγουμε να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να μην συμπεριφερόμαστε εγωιστικά, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις συνέπειες των πράξεων μας στους άλλους. Το ζητούμενο είναι μια υγιής αυτοπεποίθηση και όχι η εγωπάθεια. Η έκλειψη θα βγάλει στο φως και τα λάθη του παρελθόντος, γι’ αυτό με σύνεση και ειλικρίνεια θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε σωστές βάσεις. Θα πρέπει όμως αυτές οι αλλαγές να γίνουν υπό το πρίσμα της λογικής και όχι του ρίσκου. Θα κληθούμε λοιπόν να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε σχέσεις ή στόχους ή αν θα πρέπει να τα εγκαταλείψουμε και να αφοσιωθούμε σε άλλα πιο κατάλληλα.

Οι όψεις της έκλειψης και οι παγίδες

Η Ηλιακή έκλειψη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη -που μόλις έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού-, τον πλανήτη της αγάπης, του έρωτα, αλλά και των οικονομικών, οπότε τα θέματα που θα μας απασχολήσουν θα αφορούν χρήματα και αισθήματα. Η σύνοδος αυτή μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες, αλλά και να δημιουργήσει εμπάθειες και εμμονές. Όμως τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τη βουτιά στην ψυχή μας και να διαπιστώσουμε αν οι δεσμεύσεις μας είναι ουσιαστικές.

Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Άρης σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία και ο Πλούτωνας σύμφωνα με τη μοντέρνα. Ο Άρης βρίσκεται στη σκιώδη φάση του στους Διδύμους και ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος. Οπότε μπορεί να δημιουργεί ένταση και νεύρα, πίεση και ανυπομονησία για αλλαγές. Όμως μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και εξετάσετε την κάθε απόφαση σας σε βάθος. Ο μυστηριώδης και μεταμορφωτικός Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, αλλά και των ορυκτών κοιτασμάτων, θα παίξει και αυτός τον ρόλο του, οπότε σίγουρα έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα θέματα πολιτικής εξουσίας, αλλά και οικονομικών παιγνιδιών που σχετίζονται με την ενέργεια, να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις και να αλλάξουν συσχετισμοί δυνάμεων, αλλά και να κορυφωθούν εμμονές και πολεμικές συρράξεις. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά, να γίνουμε χειριστικοί και ελεγκτικοί με το ταίρι μας ή το αντικείμενό του πόθου μας, να κάνουμε κινήσεις μυστικές και υποχθόνιες για να κερδίσουμε κάτι. Επίσης, η έκλειψη μπορεί να πυροδοτήσει έντονα γεωφυσικά και καιρικά φαινόμενα.

Ας δούμε λοιπόν τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας και επηρεάζει τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και μπορεί να φέρει έντονη αναστάτωση. Αυτό το φεγγάρι έρχεται με αναταράξεις, αλλαγές και συνειδητοποιήσεις στην προσωπική σας ζωή και θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ίσως κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση μιας επισημοποίησης σε μια σχέση ή συνεργασία, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να πείτε αντίο και να φύγετε από μια σοβαρή δέσμευση. Το φεγγάρι σας παρακινεί να συνειδητοποιήσετε αν μέσα από τις σχέσεις σας λαμβάνετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε και αναλόγως με τα συμπεράσματα σας να πράξετε τα δέοντα ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες σας. Αν βάζετε τα θέλω των άλλων πάνω από τα δικά σας, ίσως τελικά να μην αντέξετε την εσωτερική πίεση και να θέλετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, να κάνετε μια αλλαγή, αφού πρώτα δώσετε ένα τέλος στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φυτέψει τον σπόρο της αλλαγής και της αμφισβήτησης και τις αποφάσεις σας να τις πάρετε κοντά στις 8 Νοεμβρίου όταν η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιηθεί το ζώδιο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο αποφεύγετε και αντιστέκεστε στις αλλαγές τόσο επιμηκύνετε το μαρτύριο σας. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 που οι εκλείψεις θα γίνονται στον άξονα του ζωδίου σας πολλά θα έχουν αλλάξει στη ζωή σας θέλετε δεν θέλετε, αφού είναι ο μόνος τρόπο για να εξελιχθείτε. Τις ημέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργηθεί από το πουθενά ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα. Τα σενάρια όμως δεν είναι μόνο αρνητικά, καθώς μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος και να θέλετε να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω ή με την ορμή και τη δύναμη που σας διακατέχει να διεκδικήσετε μια καλή θέση στη δουλειά σας και βέβαια καλύτερες απολαβές. Εξάλλου η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη κάτι καλό σας επιφυλάσσει, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να μην αφήσετε πίσω σας καμένη γη από τα νεύρα σας. Και επειδή θα είστε βιαστικοί και στα κόκκινα, θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Σκορπιό, σε ένα σταθερό ζώδιο όπως το δικό σας, και ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου, μπορεί να αλλάζετε δουλειά, πόστο εργασίας ή ακόμη να προκύψει και μια μετακόμιση. Αυτή η έκλειψη θα πυροδοτήσει κάποια συναισθηματικά κενά που υπάρχουν στις οικογενειακές σχέσεις ή σε θέματα καριέρας και ίσως να θελήσετε να απομακρυνθείτε, σωματικά ή μεταφορικά. Αν κάποιος στο σπίτι ή στη δουλειά σάς προκαλεί πόνο, είναι τοξικός, σας στραγγίζει συναισθηματικά ή σας κρατάει πίσω, τότε θα φτάσετε στα όρια σας και θα βάλετε ένα τέλος στο δράμα που ζείτε. Θα θέσετε κανόνες και περιορισμούς και δεν θα επιτρέψετε άλλο να σας απομυζούν και να σας εκμεταλλεύονται. Αν το μήνυμα δεν βρει ευήκοους αποδέκτες, τότε η ρήξη και η απομάκρυνση θα είναι αναπόφευκτη, προκειμένου να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Εσείς έχετε ανάγκη από αγάπη, αποδοχή και θαυμασμό και όχι να βουλώνετε τις συναισθηματικές τρύπες των άλλων. Αν λοιπόν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καλύψουν θα πείτε το αντίο. Αν όμως αντιληφθούν τις ανάγκες σας ίσως ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Το φεγγάρι θα φέρει το κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων της ζωής σας και την έναρξη κάποιων άλλων. Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται το τέλος σε μια συνεργασία ή μια νέα πρόταση για δουλειά ή να αποφασίζετε ξαφνικά να αλλάξετε πορεία πλεύσης στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Άλλοι μπορεί να σκέφτονται να κάνουν μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να ανεξαρτητοποιηθούν επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί οι εξελίξεις να αφορούν το κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού και να αναγκαστείτε να μετακομίσετε, να ασχοληθείτε με το οίκημα που διαμένετε και να το ανακαινίσετε. Μέσα στα σχέδια μπορεί να είναι ακόμη και μια αγοραπωλησία ακινήτου. Επίσης, μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε τη δική σας οικογένεια και να ψάχνετε σπίτι με τον-ην σύντροφό σας. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στο ζώδιο σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, διότι ίσως προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να φέρουν εξελίξεις και αλλαγές τόσο προσωπική σας ζωή όσο και στην εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Καταρχάς με αυτό το φεγγάρι μπορεί να νιώσετε ότι περνάτε κρίση ταυτότητας και να θέλετε να μεταμορφωθείτε, να ξαναγεννηθείτε. Δεν είναι κακό αυτό! Εξάλλου αυτή θα είναι μια περίοδος αποδοχής του τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σας, επιτρέποντας σας παράλληλα να προβείτε στις αλλαγές που θα διαμορφώσουν τη νέα εκδοχή του εαυτού σας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας απασχολεί από τον περασμένο Απρίλιο-Μάιο, κάτι που τριβελίζει το μυαλό σας και το σκέφτεστε συνέχεια, ένα άτομο, κάποια κατάσταση που δεν σας αρέσει, δεν σας καλύπτει και θέλετε να το αλλάξετε ή να το εξελίξετε, να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα τελειώσει οριστικά μια σχέση που δεν είχε κανένα μέλλον και να το πάρετε απόφαση να κοιτάξετε παρακάτω, να φύγετε από μια δουλειά που σας πιέζει, να πάτε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σας και να δεσμευτείτε ή να συζήσετε. Μπορεί όμως με αυτή την έκλειψη να εμφανιστεί από το πουθενά ένας καρμικός έρωτας και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας και μην φοβάστε το καινούριο. Εξάλλου οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι σχεδόν αναπόφευκτες μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, όταν και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα σας. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις εκλείψεις και τις εκπλήξεις που τις συνοδεύουν. Όσο αντιστέκεστε στις αλλαγές τόσο θα πιέζεστε. Και αν πιέζεστε εσείς οι Σκορπιοί σας βγαίνει θυμός και νεύρα. Και αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας βγάλει τον κακό σας εαυτό, διότι μπορεί να βγουν οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες στην επιφάνεια. Ενδεχομένως να γίνετε πιο απαιτητικοί και να ζητάτε από το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας να σας δώσουν μεγαλύτερη σημασία, αλλά να το διεκδικείτε με λάθος τρόπο και τελικά να γίνετε μαλλιά κουβάρια. Δεν χρειάζεται ούτε να πιέζεστε ούτε να οργίζεστε και να ξεσπάτε, αυτό που χρειάζεται είναι ρεαλισμός και ψυχραιμία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με την Ηλιακή έκλειψη σίγουρα θα σας φέρει κάποιο «δώρο», αρκεί να είστε σε θέση να το δεχτείτε. Μπορεί να παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 25/10, φαίνεται ότι θα έχετε μια ξεχωριστή γενέθλια χρονιά με θετικές εξελίξεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 έρχεται με φόρα και ίσως φέρει ένα ντόμινο αλλαγών στην καριέρα ή στην οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και να χρειαστεί να τρέξετε και να βοηθήσετε για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και να κάνετε μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση. Πιθανώς μπορεί να υπάρξει και μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή να αποφασίσετε να εργαστείτε από το σπίτι σας, είτε μέσω τηλεργασίας είτε να κάνετε το σπίτι σας έδρα για την επιχείρησή σας. Ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Όσο και αν οι εκλείψεις πολλές φορές μας ξεβολεύουν, πάντα μας δίνουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθούμε και να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθήσουν στην πρόοδο μας. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στον τομέα της καριέρας και επειδή η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με την Ηλιακή έκλειψη, μπορεί να έχετε μια ξαφνική προαγωγή, μια σημαντική πρόταση ή μπορεί να κλείσετε μια δουλειά με έναν μεγάλο πελάτη αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή και να αλλάξετε εντελώς αντικείμενο δουλειάς και να ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει. Από την άλλη, μπορεί στην εταιρεία που εργάζεστε να ανακοινώνεται ξαφνικά ότι γίνονται αλλαγές ή περικοπές και να αγχώνεστε, αλλά να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του και μπορεί από ένα ξαφνικό τέλος να ξεκινήσει μια καινούρια πορεία, μια νέα ζωή. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.