Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σε αυτό το Ουράνιο ζώδιο δημιουργεί οραματιστές, ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, οι οποίοι έχοντας τις αρετές του σταθερού σταυρού, μπορούν να φέρουν τα όνειρά τους στον υλικό κόσμο και να δημιουργήσουν κάτι χειροπιαστό. Διαθέτοντας τις επικοινωνιακές ιδιότητες του αέρα, συνδυάζουν τη σταθερότητα με ένα ελεύθερο πνεύμα, που διψά να ανοίξει τα φτερά του σε ανοιχτούς ορίζοντες για να ανακαλύψει τη γνώση, τις ιδέες, αλλά και τις εμπειρίες που προσφέρει ο κόσμος. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βλέπει την ευκαιρία, (δημιουργική, οικονομική) εκεί που οι άλλοι δεν θα κοιτούσαν. Είναι αυτή η ματιά που την οδηγεί σε απρόσιτα μονοπάτια και την κάνει να εμπνέει με την αντισυμβατικότητα, αλλά και τον οπορτουνισμό της.

Τα άτομα με αυτή τη θέση στον χάρτη τους τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, αφενός για να διατηρήσουν την αντικειμενικότητα και αφετέρου την ψυχραιμία τους, διότι δεν θέλουν να χάνουν τον έλεγχο του εαυτού τους. Συχνά  προσεγγίζουν τις σχέσεις και τα συστήματα αξιών, με ένα πιο αποσπασμένο, αναλυτικό τρόπο. Μπορεί να έχουν μία δική τους εικόνα για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα ή οι σχέσεις και να μην είναι ευέλικτοι στο να αλλάξουν τις πεποιθήσεις τους. Έλκονται  από ασυνήθιστα άτομα ή καταστάσεις και εξερευνούν νέους τρόπους για να συνδεθούν με τους άλλους μέσω της συλλογικότητας, της φιλίας ή της σεξουαλικότητας τους. Αγαπούν την επιστήμη, την τέχνη, το περιβάλλον, το διάστημα, την τεχνολογία, αλλά και τον κόσμο των ιδεών. Συχνά εξερευνούν τα μυστήρια του αθέατου κόσμου, τις εναλλακτικές θεραπείες ή τρόπους ζωής και τον εσωτερισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι η αστρολογία συνδέεται εν μέρει με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό.

Ασχολίες που ευνοούνται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Υδροχόο από τη  1/2/21 έως τις 25/2/21 και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για:

  • Να γίνουμε πιο προσιτοί και να ανοίξουμε το φιλικό μας κύκλο.
  • Να λάβουμε μέρος σε εθελοντική εργασία για τον άνθρωπο, τη φύση, το περιβάλλον.
  • Να ασχοληθούμε με εναλλακτική διατροφή, θεραπεία, άσκηση.
  • Να επισκεφτούμε το πλανητάριο, το αστεροσκοπείο, να μάθουμε για το διάστημα.
  • Να διαβάσουμε ή να μάθουμε αστρονομία, αστρολογία.
  • Να αγοράσουμε ασυνήθιστα ρούχα, έργα τέχνης ή διακοσμητικά.
  • Να δούμε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια του περάσματος της Αφροδίτης από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η προσοχή σας, θα στραφεί σε φίλους, στόχους, αλλά και συλλογικές προσπάθειες. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου θα μπείτε σε διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω σας, σε αυτούς τους τομείς. Ό,τι δεν σας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, ό,τι δεν είναι αποδοτικό, ό,τι είναι χάσιμο χρόνου ή κόπου, θα το βγάλετε από τη ζωή σας χωρίς δεύτερες σκέψεις. Με τη βοήθεια του Δία στις 12/2, αλλά και του κυβερνήτη σας Άρη στις 20/2, θα νιώσετε ότι είστε δυνατοί και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έρχεται να υποστηρίξει την καριέρα σας, αλλά η κόντρα Ουρανού με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει κάποιες ανασφάλειες, καθώς θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στις 6/2 και στις 17/2 που μπορεί να σας… τρέξουν. Όμως το ευεργετικό άγγιγμα του Δία σάς δείχνει ότι έχετε την τύχη στο πλευρό σας. Το «σοκ» μπορεί να σας  αναστατώσει, αλλά ο στόχος του είναι να σας βγάλει από τον λήθαργο, να φέρει δύναμη στα χέρια σας και να σας ωθήσει προς μία άλλη κατεύθυνση. Μόλις αντιληφθείτε πόσο απαραίτητο ήταν αυτό η ανησυχία θα δώσει τη θέση της στην εμπιστοσύνη και στις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συχνά οι εξωτερικές αλλαγές έρχονται όταν μέσα μας αντιστεκόμαστε και δεν αφήνουμε κάποια πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Ο φόβος και η ανασφάλεια μας κρατούν έτσι φυλακισμένους. Με την Αφροδίτη να περιδιαβαίνει στον 9ο οίκο, η φιλοσοφία σας, τα συναισθήματα, ο τρόπος που κερδίζετε τα προς το ζην, είναι έτοιμα να δεχτούν αλλαγές. Σίγουρα αυτή δεν θα είναι εύκολη μετάβαση. Τα νεύρα σας μπορεί να δοκιμαστούν στις 6/2 και στις 7/2 με τις όψεις Κρόνου και Ουρανού, αλλά αν αντικαταστήσετε τον θυμό με την αποδοχή θα δείτε από τις 11/2 μέχρι τις 13/2 ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν για το καλό σας. Στραφείτε σε ανοιχτούς ορίζοντες, δώστε έμφαση στα επικοινωνιακά ταλέντα σας και πατήστε γκάζι προς τα εμπρός χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα κοινά οικονομικά σάς καλεί να ασχοληθείτε η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Με τη συμβολή του Δία, αλλά και του Κρόνου, όλα δείχνουν ότι με τάξη και σωστή διαχείριση θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτό το κομμάτι. Αν νιώθετε ότι η συμπεριφορά σας στον συναισθηματικό ή ερωτικό τομέα επηρεάζεται από κάποια τραύματα, μην τα αφήνετε άλλο να σας κρατούν πίσω. Με αυτές τις πλανητικές επιρροές, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε κάποιον ειδικό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ψυχολογικά βάρη. Επίσης, είναι μία καλή στιγμή να βγείτε από τοξικές παρέες που σας κάνουν κακό και δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις και συνεργασίες φέρνει στο προσκήνιο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Με την κόντρα του Ουρανού από 10ο οίκο σας και την παρουσία του Κρόνου θα υπάρξουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς. Αν νιώθετε αδικημένοι στις σχέσεις ή στην εργασία σας  ίσως ήρθε η ώρα να λάβετε τα μέτρα σας. Αν δεν παίρνετε αυτό που σας αξίζει, αν σας βάζουν τρικλοποδιές, αν υπάρχουν αντίζηλοι, αν σας φέρονται με τοξικότητα, μη διστάσετε να απομακρυνθείτε, διότι μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Ό,τι σας ρίχνει ψυχολογικά δεν αξίζει τον χρόνο σας. Με την παρουσία του Δία από τις 11/2 θα αρχίσετε να βλέπετε τις οικονομικές, αλλά και τις αισθηματικές ευκαιρίες να έρχονται για να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εργασία και την καθημερινότητα στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη προσπαθεί να σας οδηγήσει σε μία αναζήτηση για κάτι πιο σταθερό και οικονομικά ικανοποιητικό. Αυτό δεν θα γίνει εν μία νυκτί φυσικά και το μάθημα του Κρόνου που τη συνοδεύει θα είναι για το πώς θα αναπτύξετε τα κριτήρια σας, ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Αν βάλετε στην εξίσωση και το ένστικτο σας, ο πλανήτης της επέκτασης Δίας μαζί με τον Ερμή θα σας στείλει το μήνυμα,  στις 12/2 και στις 13/2, για την κατεύθυνση που υπόσχεται κάτι καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη πλευρίζει τον οίκο του έρωτα, της χαράς και των παιδιών και σηματοδοτεί ένα νέο, πιο χαρούμενο διάστημα για εσάς, που θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Ο Κρόνος και ο Ουρανός θα σας αναγκάσουν στις 6/2, στις 7/2 και στις 17/2 να απαλλαγείτε από κάτι που δεν είναι καλό για εσάς, ώστε επιτέλους να νιώσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας να ανεβαίνουν. Από τις 11/2 θα φλερτάρετε περισσότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και θα ξαναβρείτε τα χαμένα, εδώ και πολύ καιρό, κέφια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την οικογενειακή σας ζωή και τον χώρο του σπιτιού φωτίζει το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Υδροχόο. Είτε το έχετε σχεδιάσει είτε όχι, θα υπάρξουν αλλαγές στις οποίες καλείστε να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα. Αν δείξετε ευελιξία και καλή διάθεση για αυτές τις αλλαγές, στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Μπορεί η οικογένειά σας να μεγαλώσει και να έχετε κάποια καλά νέα για αυτό το θέμα από τις 11 μέχρι τις 14/2. Στις 20/2 δώστε στα σχέδια σας έξτρα ενέργεια, αλλά προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι, διότι ο Άρης σας κάνει ευερέθιστους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη θα σας δώσει ικανοποίηση και κέρδη στον επικοινωνιακό τομέα. Ταυτόχρονα, η σύνοδος με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας αναγκάσουν να γίνετε πιο συνετοί με το πρόγραμμα και τη φυσική σας κατάσταση. Η εργασία μέσω διαδικτύου, αλλά και ο ταυτόχρονος εγκλεισμός σίγουρα δεν βοηθούν, οπότε πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Ένας κοντινός καθημερινός περίπατος,  ένα πρόγραμμα διατροφής, θα βοηθήσουν πολύ στο να ανέβουν τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενέργειάς σας. Θα συσφίξετε πάντως σχέσεις με φίλους έστω και με video calls και σίγουρα θα γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες τύπους έστω και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας των οικονομικών, αλλά και των αισθηματικών, φαίνεται να είναι όλο σκαμπανεβάσματα, καθώς η Αφροδίτη δίνει, αλλά ο Κρόνος κάνει τα δικά του, απαιτώντας σύνεση και σοφή διαχείριση μέχρι να σας κρίνει άξιους να χαρείτε τα όποια δώρα. Προσοχή λοιπόν στα ρίσκα, ειδικά στις 5/2 και στις 6/2, αλλά μη διστάσετε να γίνετε ευρηματικοί, εξερευνώντας νέους τρόπους για κέρδη από τις 11/2 μέχρι τις 14/2, όπου ο Δίας μπαίνει στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, πατώντας πότε το φρένο και πότε το γκάζι, θα πρέπει να ελιχθείτε όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης, αλλά και όλη αυτή τη χρονιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας θα νιώσετε σαν να είναι οι προβολείς στραμμένοι επάνω σας. Καθώς στην ίδια θέση θα στριμώχνονται ο Δίας και ο Κρόνος, οι ευκαιρίες αλλά και οι πιέσεις θα εναλλάσσονται για να σας δώσουν όμως, τελικά τύχη και περισσότερο κύρος σε προσωπικό, επαγγελματικό, αλλά και αισθηματικό επίπεδο. Κάποια γνωριμία που μπορεί να κάνετε από τις 11 μέχρι τις 14/2 μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό στη ζωή σας, για αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά εκείνες τις ημέρες. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν νιώθετε ότι υπάρχει κάποιο αγκάθι στην καρδιά σας, κάτι που σας στενοχωρεί και βρίσκετε δύσκολο να ξεπεράσετε, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μπορεί  να γίνει για εσάς αυτός ο μοχλός που θα λειτουργήσει σαν αντίρροπη δύναμη. Η Υδροχοϊκή ενέργεια διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες, λογική και στρέφεται στο παρόν. Είναι λοιπόν αυτό που χρειάζεστε. Όπως θα διαπιστώσετε στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Φεβρουαρίου, ο χρόνος και τα συναισθήματα είναι πολύτιμα δώρα για να τα αφήσετε να πηγαίνουν χαμένα, ενώ μπορείτε να τα επενδύσετε σε κάτι άλλο που θα αξίζει τον κόπο. Προς το τέλος της δεύτερης εβδομάδας θα νιώσετε την ελπίδα να ξαναγεννιέται μέσα σας.