Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2024

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2024

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2024

Ο Απρίλιος είναι ο σημαντικότερος μήνας της άνοιξης καθώς φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις αστρολογικές του προδιαγραφές. Στο ξεκίνημα του έχουμε την πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού για τη νέα χρονιά, μια επιρροή που μας γεννά την επιθυμία να κάνουμε αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις των επιθυμιών, των αναγκών και των στόχων μας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 26 Απριλίου 2024 και κάνει το διάστημα αυτό ακατάλληλο για πολύ σημαντικές ενάρξεις. Προτιμήστε το τέλος του μήνα που είναι πιο ασφαλές για τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 08/04/2024 μπορεί να μην είναι ορατή στη χώρα μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας επηρεάσει. Βέβαια υπάρχουν χώρες που θα επηρεαστούν περισσότερο όπως η Αμερική, η Αγγλία, η Ρωσία αλλά και τα Βαλκάνια. Η έκλειψη αυτή δημιουργεί μια αίσθηση επείγοντος σε όλους κι αυτό είναι που χρειάζεται προσοχή, καθώς η επιθυμία μας να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε εξελίξεις θα είναι τεράστια. Όμως σε συνθήκες ανάδρομου φαινομενικά Ερμή και της συνόδου του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο το πιθανότερο είναι ότι αν δεν είμαστε υπομονετικοί κι οργανωμένοι, θα χάσουμε απλά χρόνο ή ακόμη χειρότερα θα φάμε τα μούτρα μας. Ας εκπονήσουμε τα πλάνα μας, αλλά ας δώσουμε χρόνο ώστε να τα οργανώσουμε σωστά πριν προχωρήσουμε σε δράση. Η σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στις 21/04/2024 οδηγεί σε εξελίξεις και τεράστια πρόοδο, ενώ μπορεί να νιώσουμε ότι απελευθερωνόμαστε από σημαντικά βάρη. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/04/2024 σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι αρκετά δύσκολη σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς μπορεί να κατακλυζόμαστε από εμμονές, καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο μήνας θα τελειώσει με πολύ θετικότερες προδιαγραφές σε σχέση με τον τρόπο που ξεκινά.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Απριλίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Απριλίου: Ο Ερμής στον Κριό γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στη συνέχεια μέχρι τις 26/04 που θα γυρίσει ορθός. Προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, αναβολές, καθυστερήσεις, χαλασμένο τηλέφωνο, προβλήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρεξηγήσεις, είναι μερικά από τα συνήθη σενάρια που ακολουθούν πάντα την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί με τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, στην οδηγική μας συμπεριφορά, ας κάνουμε πιο ασφαλείς τους κωδικούς μας και ας είμαστε πιο προσεκτικοί και στις εμπορικές δοσοληψίες μας. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα παρορμητικά του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

3 Απριλίου: Η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που δημιουργεί δυνατότητες για νέα ρομάντζα και ρομαντικούς έρωτες, αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Βέβαια δεν είναι μια πολύ πρακτική όψη, οπότε μη βάλετε πολύ δύσκολα στη μέρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια όψη καλλιτεχνίας, δημιουργικότητας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα χόμπι σας, να χαλαρώσετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή να δείτε μια ταινία ή μια σειρά που θα σας κάνει να ταξιδέψετε! Βέβαια οι όψεις με τον Ποσειδώνα πολλές φορές μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα παραμορφωμένα, να έχουμε υψηλές προσδοκίες και να εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα και δεν ξέρετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

5 Απριλίου: Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ενθουσιώδεις, παρορμητικούς και βιαστικούς στα θέματα του έρωτα, των φλερτ αλλά και των οικονομικών. Θα ευνοηθούν περισσότερο Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

6 Απριλίου: Σήμερα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η όψη αυτή δείχνει ένταση στα συναισθήματα μας κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τάση για έλεγχο στις σχέσεις, σεξουαλική έλξη αλλά και ζήλιες κι εμμονές. Καλή όψη για οικονομικά ζητήματα. Ευνοούνται κυρίως Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα των ζωδίων τους ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 1η μοίρα.

8 Απριλίου: Ο μήνας φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου, μια δυναμική Έκλειψη ΗλίουΝέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον πληγωμένο θεραπευτή της μυθολογίας μας, που μας καλεί να «ξυπνήσουμε» και να δώσουμε σημασία στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας. Σαφώς δεν είναι μια εύκολη έκλειψη καθώς γίνεται μέσα στο πλαίσιο ενός ανάδρομου Ερμή και της συνόδου Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς στη συνέχεια στις 10/04. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης της έκλειψης και η σύνοδος του με τον Κρόνο θα μας πιέσει πολύ αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Η σύνοδος με τον Χείρωνα δείχνει ότι πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες αλήθειες, αλλά και με κάποια τραύματα που κουβαλάμε από το παρελθόν και μας κρατούν δέσμιους. Πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσουμε ευθέως χωρίς να τα αποφύγουμε ή να τα αγνοήσουμε. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 16 ως τις 22 μοίρες.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Χείρωνα κάνοντας τις έννοιες του τραύματος και της θεραπείας κεντρικό θέμα της μέρας. Μη ξεχνάτε ότι ο Χείρωνας ο «πληγωμένος θεραπευτής» συμβολίζει τα βαθύτερα τραύματα της ψυχής μας, αλλά και την ικανότητα να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Με την ενεργοποίηση του Χείρωνα από τον Ήλιο με κάποιο τρόπο ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτές τις πληγές είτε του σώματος είτε της ψυχής. Κάποιες φορές έρχονται στην επιφάνεια μνήμες από το παρελθόν που μπορεί να βιώσαμε απόσταση, απόρριψη, θυματοποίηση κλπ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της αυτοπεποίθησης μας, σε στενοχώρια ή αυτολύπηση. Από την άλλη όμως, καθώς μιλάμε για δυναμικές όψεις συνόδου και μάλιστα στο ζώδιο του Κριού, μπορούμε να αντιδράσουμε όχι με παθητικό τρόπο αλλά ενεργητικό ώστε να βρούμε τρόπους θεραπείας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές τρίτου ή όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 16 ως τις 22 μοίρες.

10 Απριλίου: Αυτή είναι μια από τις πιο απαιτητικές μέρα του μήνα, καθώς συναντιούνται σε σύνοδο στους Ιχθύς οι κακεργέτες Άρης και Κρόνος. Στη θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να δείξει αποφασιστικότητα, πειθαρχία, εστίαση στους στόχους μας. Στην αρνητική της έκφραση είναι μια όψη εμποδίων, βιαιότητας, θυμού, ατυχημάτων. Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από τις 10 ως τις 18 μοίρες. Δεν είναι μια μέρα κατάλληλη για ρίσκο και σαφώς δεν πρέπει να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Πάρτε απόσταση από αψιμαχίες και καβγάδες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

12 Απριλίου: Ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή σε όψη συνόδου στον Κριό και η επιρροή ξεκινά από τις 11/04. Αυτή είναι μια όψη βοηθητική για επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ταξίδια, μετακινήσεις, εκδρομές, δοσοληψίες, απλά το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην είμαστε βιαστικοί στις αποφάσεις και τις κρίσεις μας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από τις 19 ως τις 25 μοίρες.

15 Απριλίου: Ο ανάδρομος Ερμής συναντά σε όψη συνόδου τον Χείρωνα στον Κριό. Η όψη αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να «σκάψουμε» βαθιά στις πληγές μας, να ανακαλύψουμε τα μοτίβα με τα οποία σαμποτάρουμε τον εαυτό μας και τη δράση μας, να βρούμε ίαση στα τραύματα που άνοιξαν σε μικρότερες ηλικίες. Όλοι έχουμε τραύματα που τα κουβαλάμε σχεδόν από την κούνια μας. Είτε κάποιος μας εγκατέλειψε, είτε βιώσαμε συναισθήματα απόρριψης σε μια σχέση, είτε χάσαμε την κατεύθυνση της ζωής μας αμφιβάλλοντας για την αξία μας. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με τον Χείρωνα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ακόμη και τα μοτίβα που κληρονομήσαμε από την οικογένεια μας και να αντιληφθούμε σε βάθος την επιρροή τους στη ζωή και την ταυτότητά μας. Μολονότι η όψη θα είναι ακριβείας στις 15 Απριλίου, έχει ήδη δημιουργηθεί μια πρώτη φορά τον Μάρτιο και θα επαναληφθεί στις 07/05 όταν ο Ερμής θα είναι ορθός. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια: ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 17 ως τις 23 μοίρες.

19 Απριλίου: Ο ανάδρομος Ερμής συναντά σε σύνοδο την Αφροδίτη στον Κριό. Πρόκειται για μια όψη που είναι πολύ βοηθητική στην επικοινωνία, στην έκφραση των συναισθημάτων μας, σε ρομαντικές εξελίξεις, σε εξόδους για καλοπέραση, σε αγορές για να ομορφύνουμε την εμφάνιση μας ή το σπίτι μας. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που οπωσδήποτε ψαλιδίζει λίγο την εύνοια της. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της φωτιάς: Κριό, Λέων, Τοξότη και του αέρα: Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 17η μοίρα.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και ξεκινούν τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, των σχέσεων, του χρήματος και της αφθονίας. Οι επόμενες 4 εβδομάδες είναι ιδανικές για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας, να απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις την καθημερινότητα μας, να χαρούμε τη φύση που βρίσκεται στα καλύτερα της, να απλοποιήσουμε τα πράγματα στις σχέσεις μας.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική όψη για να πάρουμε πρωτοβουλίες, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επαγγελματικά, αλλά να έχουμε επιτυχία σε οτιδήποτε απαιτεί ενέργεια και σωματική δύναμη. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 21 μοίρες.

20 Απριλίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που ευνοεί το ρίσκο, τον ενθουσιασμό, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις ανατροπές και την επαναστατική διάθεση. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 21 μοίρες.

21 Απριλίου: Η πιο σημαντική όψη της χρονιάς, η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ένας νέος κύκλος ξεκινά που επηρεάζει όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο όλη την ανθρωπότητα. Θα επηρεαστούν οι αγορές, ο κόσμος της οικονομίας, οι κοινωνικοί ιστοί αλλά και οι σχέσεις μας, καθώς κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη που κυβερνά τις σχέσεις και το χρήμα. Σε ατομικό επίπεδο μπορεί να φέρει ανατροπές και μεγάλες αλλαγές, ενώ θα μας αφυπνίσει σε πνευματικό επίπεδο. Αυτοί που επηρεάζονται σαφώς περισσότερο είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού: ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος. Φυσικά επηρεάζονται και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στην 21η μοίρα.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στον Κριό. Ακόμη μια όψη που ενεργοποιεί τον Χείρωνα και αφορά τις τραυματικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει στη ζωή μας τόσο σε θέματα προσωπικών και ερωτικών σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικά. Η σύνοδος αυτή μας επιτρέπει να γιατρέψουμε τις πληγές αυτές που έχουν ανοίξει διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας. Και πότε γιατρευόμαστε πραγματικά; Μα όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτό που μας έχει πονέσει, ψάχνουμε τις βαθύτερες αιτίες, νιώθουμε την επιρροή και συμπονούμε τον εαυτό μας ή και τον συγχωρούμε, ώστε να το αφήσουμε πίσω μας και να πάμε μπροστά εξελισσόμενοι ως άνθρωποι. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια: ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 17 ως τις 23 μοίρες.

Μια ακόμη κύρια όψη σχηματίζεται την ίδια μέρα καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, παραπέμποντας σε παιχνίδια εξουσίας, σε πράξεις καταστροφικές, σε ρήξεις, σε παιχνίδια ελέγχου στις σχέσεις μας. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στις πρώτες μέρες των ζωδίων τους ή όσους έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 2η μοίρα.

24 Απριλίου: Ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η Πανσέληνος του Απριλίου. Η πιο στενή της όψη είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η Πανσέληνος αυτή αφορά αλλαγές και αλλά και εμπόδια και μπλοκαρίσματα που πρέπει να ξεπεράσουμε για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους όποιους στόχους μας. Είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνος που επηρεάζει τον ψυχισμό μας, ενώ μπορεί να φέρει και το τέλος καταστάσεων στη ζωή μας. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίσουν να τελειώσουν μια σχέση, μια δουλειά ή ακόμη και κάποιες ριζωμένες αντιλήψεις που μπορεί να είχαν και τους επηρέαζαν αρνητικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 4 μοίρες.

29 Απριλίου: Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη που ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό, αλλά αρνητικά μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυταπάτες ή να φτάνουμε σε παράνοια με τις σκέψεις μας. Χρειάζεται προσοχή στην τάση να εξιδανικεύουμε τους άλλους, να πέφτουμε εύκολα θύματα εξαπάτησης ή σκανδάλων. Πολλές φορές η επιθυμία μας να βοηθάμε πιο αδύναμους από μας μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Εξαιρετική όψη για έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία. Αν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αποφύγετε αρνητικά περιβάλλοντα και δώστε προσοχή σε φάρμακα ή σκευάσματα που χρησιμοποιείτε. Η όψη αυτή ενισχύει και τις τάσεις φυγής ενώ μπορεί να δείχνει και υπερβολές και καταχρήσεις. Στην επικαιρότητα μπορεί να υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με τη ναυτιλία, τα φάρμακα, τα χημικά, το πετρέλαιο. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης της στον Ταύρο. Στο ζώδιο του Ταύρου η Αφροδίτη βρίσκεται στα λημέρια της και αποδίδει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Είναι πιστή στις σχέσεις της, αφοσιωμένη στην αγάπη, αισθησιακή, τρυφερή, αγαπά την καλή ζωή, έχει καλό γούστο και υψηλή αισθητική. Θα ευνοήσει τα ζώδια της γης σε σχέσεις και οικονομικά, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

30 Απριλίου: Ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Κριού, το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά και μας χαρίζει πνεύμα ανεξαρτησίας, δράσης, αποφασιστικότητα, θάρρος και γενναιότητα, αγάπη στην περιπέτεια και το ρίσκο. Επηρεάζονται έντονα από τη νέα θέση του Άρη, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι όλων των δεκαημέρων μέχρι τις 9 Ιουνίου. Αυτά τα ζώδια θα έχουν πολλές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βλέπετε ο Άρης από αυτό το ζώδιο θα περάσει πάνω από τις μοίρες των δυο εκλείψεων που προηγήθηκαν ενεργοποιώντας τις. Έτσι πολλά από αυτά που δεν έγιναν μέσα στο προηγούμενο δίμηνο πιθανόν να τα δούμε τώρα να εκτυλίσσονται μπροστά μας.